Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Bilete C.F.R. (2)

In jos 
+72
c o r v i n
TER200
tcm
Wilkosz
saint
Warrington
Vale_ntin
Sabik
ciprian71
aris86
neluadi
kristi kkk
bubu
Andrei Andras
baiazid
Vitosa
ets2oltromânia
3ERLY
teoiasi
cristi ar
florin.lifticariu
AeroX
Rarau
CristyanC
alliens
Luna
huiu_goe
ldh80
Norbi
vatmanul
marius664
ldh.ro
Jurnal Feroviar
alexul
Costin.B
Silviu Sintea
Spartan1948
cfr500
mielutu zburator
rizelgeorgel2004
Vale
COSTACHE MIHAIL
Nk11
ALEXCFR
lapsanszkitamas
gabrielcr
Katalyn
cristy79
brutusel
Goanga
alex.alexus.tm
Razvan Tudor
92Dragos
NicuS
Ciprian.bucur.92
dan tm
membru dezactivat ,
spiderpc
IonutCFR2009
Dutzu
Andrey_tm
traian
Adrian78
AndiCFR
Dr2005
get.
allred
Adirmvl
DUAL
cardinal
marian1967
Nesebar
76 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 58 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6764
Data de inscriere : 25/05/2012

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Empty
MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeMar 31 Oct 2017, 18:11

Luna a scris:
Acum cu doar 250 lei/an oricine va putea avea la cfr calatori tot ce au avut elevii si studentii pana la 1 februarie anul curent. Sa nu uitam insa ca poti avea si tot ce au studentii in prezent la cfr cu 7500 lei pe an sau 4000 lei/6 luni adica poto calatorii gratis si nelimitat!!!

Da, gratis si nelimitat...cu bani, bre!
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11194
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeMar 31 Oct 2017, 19:22

Kapпaтй a scris:
Cat m-am luptat sa apara asa ceva ........... dar e bine ca intr-un final s-a realizat. Wink

Cam multe din ce îți doreai s-au realizat și se vor realiza. Dacă aflu ca tot din cauza ta s-a scos chestia cu biletele de bicicleta te scot la plată 😎😎😎

Acum lăsând gluma la o parte 250 lei pe un an cu 40% reducere e mai mult decât ok dar numai pentru cei care călătoresc foarte des cu trenul și mai ales IR.

Dacă ar fi existat și Cartea de Călătorie valabila pe o luna de zile care ar fi fost prețul corect pentru ea?? 750 lei ??
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeMar 31 Oct 2017, 19:35

45% și online.
Bineînțeles ca este foarte bine. Si normal ca este dedicat acelora care călătoresc frecvent. E ca un card de fidelitate.
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeMier 01 Noi 2017, 14:02

AeroX a scris:

Sincer nu mi se pare mult la cat poti calatorii cu ea. Si presupun ca cine da atatia bani chiar calatoreste, nu glumeste. Spre exemplu naveta pe ruta Constanta - Bucuresti.
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeMier 01 Noi 2017, 14:24

Pentru naveta pe ruta Constanta - Bucuresti nu e cazul, ai abonament lunar cu 50 % reducere la IR, nelimitat si mult mai avantajos la 1170 lei fara tarif suplimentar de 250 lei, sau 624 lei/luna (7500 lei pt 1 an/carte de calatorie nelimitat la clasa 2a) daca se face naveta 1 an pe ruta respectiva, desi nu se merita sa dai 624 lei/luna cand la banii astia poti inchiria ceva, fara sa mai navetezi, 4 ore dus-intors inseamna timp pierdut in care poti face altceva.
Pentru calatorii feroviare tot anticipatia de minim 21 zile ramane cel mai avantajos tarif, cu 25 % reducere fara alte taxe suplimentare, la care se adauga procente de reducere din fidelitate, practic fiind imposibil sa faci un traseu feroviar doar cu un singur tren.

Ultima editare efectuata de catre IonutCFR2009 in Mier 01 Noi 2017, 14:58, editata de 1 ori
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeMier 01 Noi 2017, 14:57

Luna a scris:
AeroX a scris:

Sincer nu mi se pare mult la cat poti calatorii cu ea. Si presupun ca cine da atatia bani chiar calatoreste, nu glumeste. Spre exemplu naveta pe ruta Constanta - Bucuresti.

Am zis eu ca pare mult? Iar vorbesti ca sa te afli in treaba?
O dai in diverse, carti de calatorie, auzi la el, de parca e coada ca la paine pentru asa ceva.
Pai nicidecum, astfel de cozi gasesti doar la beneficiarii de gratuitati care epuizeaza toate locurile in trenurile ce vor circula in weekend pe rutele principale.
Sus In jos
Wilkosz

Wilkosz

Numarul mesajelor : 3
Reputatie : 2580
Data de inscriere : 03/11/2017

MesajSubiect: Bucuresti Nord-Viena   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeVin 10 Noi 2017, 21:30

Bună ziua, sunt din Bulgaria și mă interesează trenul Dacia București-Viena. (Sorry for google translate.) Știți dacă pot cumpăra un bilet pentru acest traseu fără să fiu în România în avans? Sunt interesat de data de 6 ianuarie 2018. Știți dacă vor exista locuri libere și bilete dacă decid să cumpăr un bilet în aceeași zi pentru un somn sau ar trebui să am un bilet în avans?
Lucrări în Germania, sunt obosit de călătorie cu autobuzul în Sofia și vreau să încerc să merg la București acest tren, am o șansă de a fi în România, într-un alt zile mai devreme și nu pot cumpăra un bilet de la gară.
Are aceeași oră de plecare ultimele 14 ore și în noul program după 10.12 sau va fi o schimbare?
Salutari
Maxim
Shumen/Hamburg
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18750
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24327
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeVin 10 Noi 2017, 22:53

Wilkosz a scris:
Bună ziua, sunt din Bulgaria și mă interesează trenul Dacia București-Viena. (Sorry for google translate.) Știți dacă pot cumpăra un bilet pentru acest traseu fără să fiu în România în avans? Sunt interesat de data de 6 ianuarie 2018. Știți dacă vor exista locuri libere și bilete dacă decid să cumpăr un bilet în aceeași zi pentru un somn sau ar trebui să am un bilet în avans?
Lucrări în Germania, sunt obosit de călătorie cu autobuzul în Sofia și vreau să încerc să merg la București acest tren, am o șansă de a fi în România, într-un alt zile mai devreme și nu pot cumpăra un bilet de la gară.
Are aceeași oră de plecare ultimele 14 ore și în noul program după 10.12 sau va fi o schimbare?
Salutari
Maxim
Shumen/Hamburg

Buna tot la ora 14 va pleca din Bucuresti dar se aude ca de la noul mers va circula in 3 vagoane
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeVin 10 Noi 2017, 23:23

Teoretic, bilete ai putea să iei şi din Sofia, BDŽ ar trebui să poată vinde bilete cu preţ global. Doar că biletele cu preţ global sunt mai scumpe.
De exemplu, nu poţi beneficia de oferta asta: https://cfrcalatori.ro/images/pdf/international/SMARTDec2016.pdf - 39 euro clasa a 2a, 49 euro cuşetă cu 6 paturi (atenţie, NU se poate cumpăra supliment pentru vagonul de dormit)

Altfel, probabil preţurile sunt cele de aici: https://cfrcalatori.ro/images/pdf/international/PreturiDacia2017.pdf
Dar nu ştiu dacă astea sunt preţuri globale sau sunt făcute pe baza unei înţelegeri între CFR Călători, MAV şi OeBB. Tot la preţul ăsta ar trebui să se vândă locurile în ziua plecării (dacă mai sunt locuri disponibile). Cu mai puţin de 60 minute înaintea plecării, la vagonul de dormit şi cuşetă se vând bilete de către însoţitorul de vagon, la tarif normal, în limita locurilor disponibile; tot aşa se pot plăti şi diferenţele de clasă între biletul de clasa a 2a şi cel de vagon de dormit. Dacia nu este un tren prea aglomerat, dar nu aş risca să iau bilet în ziua plecării.

Wilkosz

Wilkosz

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeVin 10 Noi 2017, 23:58

Măsuri de informare. Știu aceste prețuri. 82 EUR pe vagon cuseta, de asemenea, un preț bun pentru mine. Dar, din păcate, nu pot cumpăra un bilet la aceste prețuri fără să fiu în România.
Și din Sofia nu pot cumpăra pentru că sunt în Germania. Voi reveni în Bulgaria cu trenul Hamburg-Viena și apoi cu autobuzul Viena-Sofia înainte de Crăciun în decembrie. Dar vreau să mă întorc în Germania în ianuarie pentru a fi cu acest tren.
Austrian Railways ÖBB vinde bilete pentru acest tren Bucuresti-Viena, dar la prețuri mari. 129 euro vagon cuseta.
109 euro vagon normal.
MAV Start are bilete la Bucuresti-Budapesta 59 Euro vagon cuseta, și Budapesta-München 29 euro vagon normal. Dar trebuie să fie tipărite în Ungaria, dar nu pot fi acolo înainte. Doar probleme. Este mai ușor să cumperi un bilet scump de 129 de euro de ÖBB-Website.
Deutsche Bahn Website Bucuresti-Munchen 210 Euro. :-)
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeSam 11 Noi 2017, 00:31

AeroX a scris:

Am zis eu ca pare mult? Iar vorbesti ca sa te afli in treaba?
O dai in diverse, carti de calatorie, auzi la el, de parca e coada ca la paine pentru asa ceva.
Pai nicidecum, astfel de cozi gasesti doar la beneficiarii de gratuitati care epuizeaza toate locurile in trenurile ce vor circula in weekend pe rutele principale.
Nu ai zis ca e mult, eu sunt insa de parere ca e chiar ieftin tinand cont ca multi cheltuie cu masinile personale banii aia pe an sau mai mult si asta fara avea calatorii nelimitate, si ca bonus trebuie sa si conduca ca majoritatea nu au sofer. Acum ceva timp ma gandeam sa imi iau carte de calatorie, pai am facut un calcul fi sigur ca nu as fi dat 4000 lei/6 luni fara sa si bag calatorii la greu in alea 6 luni care altfel m-ar fi costat cel putin dublu. Nee, pai bagam cateva drumuri Timisoara Nord - Bucuresti Nord, Timisoara - Iasi, Oradea - Constanta, Petrosani - Bucuresti, Bucuresti - litoral, etc.

Revenind la topic, am vazut prin garile Arad si Timisoara ceva pliante cu noua oferta de card cu reducere 40% la doar 250 lei. Sper sa se poata cumpara bilete online cu acest card de la inceput. Si la fel sper sa se gaseasca odata o solutie sa nu mai se aglomereze casieriile in marile orase, in special cu studenti (online, automate, ceva de genul).
Sus In jos
Wilkosz

Wilkosz

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeLun 13 Noi 2017, 21:54

Mai am încă o întrebare. Știți dacă acest tren ajunge de obicei la Viena la timp? Dacă există o întârziere, care este întârzierea normală?
Dacă primesc un bilet de la Viena la München timp de 2 ore după sosirea orarului Dacia, va fi suficient?
Sus In jos
dan tm
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 9101
Reputatie : 13007
Data de inscriere : 16/07/2014

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeSam 23 Dec 2017, 23:48

Am facut un turneu in sud.

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 38538846674_86ccd24737_kDSCF7881 by David Daniel, on Flickr
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3337
Reputatie : 8741
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeLun 15 Ian 2018, 09:33

Trenule masina mica
Ma duci ma ocolesti Smile

Ceva interesant, la trenurile IR cu reducere la oferta, nu mai e rentabil sa iei bilet cu anticipatie, de exemplu, Brasov Barbosi, costa tot 47.6 lei, indiferent daca iei bilet pentru maine, sau pentru peste 3 saptamani.
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11194
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitimeLun 15 Ian 2018, 14:38

Ce fel de oferta ? Oferta de la 1731 Brasov-Galati ? Ca din cate stiu eu sunt mai multe trenuri cu oferte :

- oferte pe anumite relatii.
- oferta tarif-Regio.
- oferta Trenurile Zapezii.

si probabil si altele. Oricum ofertele de la CFR sunt un fel.de n-ar mai fi, sunt doar cu numele ca sa se poata lauda ca au oferte.

Ofertele adevarate sunt in tarile civilizate cand reducerea poate ajunge si la 75% din pretul intreg. Cea mai mare satisfactie sa stai pe scaun langa cineva care a platit 200 RON pe un bilet, iar tu l-ai cumparat cu doar 40 RON aici vorbim de oferte nu apa de ploaie ce ofera CFR Calatori.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 50 Icon_minitime

Sus In jos

Bilete C.F.R. (2)
Sus 
Pagina 50 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 26 ... 49, 50, 51 ... 58 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Bilete C.F.R. (2)
» Întrebări şi răspunsuri
» Bilete C.F.R.
» Bilete Internationale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: