|
| Bilete C.F.R. (2) | |
|
+72c o r v i n TER200 tcm Wilkosz saint Warrington Vale_ntin Sabik ciprian71 aris86 neluadi kristi kkk bubu Andrei Andras baiazid Vitosa ets2oltromânia 3ERLY teoiasi cristi ar florin.lifticariu AeroX Rarau CristyanC alliens Luna huiu_goe ldh80 Norbi vatmanul marius664 ldh.ro Jurnal Feroviar alexul Costin.B Silviu Sintea Spartan1948 cfr500 mielutu zburator rizelgeorgel2004 Vale COSTACHE MIHAIL Nk11 ALEXCFR lapsanszkitamas gabrielcr Katalyn cristy79 brutusel Goanga alex.alexus.tm Razvan Tudor 92Dragos NicuS Ciprian.bucur.92 dan tm membru dezactivat , spiderpc IonutCFR2009 Dutzu Andrey_tm traian Adrian78 AndiCFR Dr2005 get. allred Adirmvl DUAL cardinal marian1967 Nesebar 76 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4078 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Joi 19 Ian 2017, 21:08 | |
| Multumesc frumos |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Joi 19 Ian 2017, 21:36 | |
| |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Vin 20 Ian 2017, 21:30 | |
| - ets2oltromânia a scris:
- Multumesc.Dar merge sa iau anticipatie si dus intors combinat?Multumesc
Deci ca sa fie cat mai clar: cand cumperi biletul din Slatina il cumperi si pe ala de dus si pe ala de intors. Sa nu intelegi aiurea ca vei sta la coada la bilete in Bucuresti pentru biletul de intors. Dintr-o statie cu emitere electronica de bilete poti cumpara bilet si pe orice alta relatie din tara, gen Suceava - Botosani, desi tu cumperi din Slatina. |
| | | ets2oltromânia
Numarul mesajelor : 957 Localizare : - Reputatie : 4078 Data de inscriere : 15/06/2016
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Vin 20 Ian 2017, 21:46 | |
| - AeroX a scris:
- ets2oltromânia a scris:
- Multumesc.Dar merge sa iau anticipatie si dus intors combinat?Multumesc
Deci ca sa fie cat mai clar: cand cumperi biletul din Slatina il cumperi si pe ala de dus si pe ala de intors. Sa nu intelegi aiurea ca vei sta la coada la bilete in Bucuresti pentru biletul de intors. Dintr-o statie cu emitere electronica de bilete poti cumpara bilet si pe orice alta relatie din tara, gen Suceava - Botosani, desi tu cumperi din Slatina. Stiu.Am fost in 2014 la Neptun Hc si am luat bilet din Slatina dus-intors,emis in Slatina. |
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Vin 20 Ian 2017, 22:17 | |
| - ets2oltromânia a scris:
Stiu.Am fost in 2014 la Neptun Hc si am luat bilet din Slatina dus-intors,emis in Slatina. E alta mancare de peste biletul dus-intors si era logic sa ti se dea tot din Slatina din moment ce se dau impreuna cel de dus cu cel de intors. |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Dum 22 Ian 2017, 01:26 | |
| Poti sa cumperi biletele si online. |
| | | ets2oltromânia
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Dum 22 Ian 2017, 03:58 | |
| @Luna Stiu ca pot lua si online dar nu am incanta online.Deocamdata nu am card si nu o sa platesc cu cardul de acasa din cauza hackerilor, ce au grija sa iti fure de pe card.Stiu ca exista si metode de preventrie,dar prefer metoda traditionala(cash) ca e mai sigura. |
| | | AeroX V.I.P Member
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Dum 22 Ian 2017, 11:01 | |
| Vulpea care nu ajunge la struguri ...
Daca o sa devii student in Bucuresti s-ar putea sa nu mai stai pe ganduri cand o sa vezi ca tot timpul vei avea de stat la cozi: la facultate, la secretariat, in gara, la film, etc. Online inseamna civilizatie. Trist daca generatiile noi sunt educate in asa fel precar. |
| | | neluadi
Numarul mesajelor : 369 Localizare : Timisoara Reputatie : 3516 Data de inscriere : 12/04/2016
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Dum 22 Ian 2017, 13:28 | |
| Bravo, AeroX! Bine puctat, colegul.
De vreo 5 ani de zile îmi "rezerv" şi îmi achit toate călătoriile feroviare cu cardul - pe sistemul Tren Card Plus + Online. Nimeni nu mă fură, nimeni nu mă lasă fără bani. Vreau la Iaşi, ajung la Iaşi. Vreau la Făgăraş, îmi iau la Făgăraş, chiar dacă e prin Oradea. Dacă ajungem să ne temem la fiecare plată online ajungem la preistorie, să nu ne fure careva-cumva toporul.
Am şi eu prieteni care încă se mai tem de furăcioşi. Îşi tranferă banii din un cont de salariu pe un card de debit exact plus câţiva lei, suma unui bilet de tren/avion şi apoi fac plata. Băncile se bucură de comisioane, temătorul plăteşte. Până la urmă un prieten a adormit liniştit, dar banca emitentă şi-a luat fain-frumos bănuţul. Va mai trece ceva apă pe gârle până toată lumea se va obişnui cu plâţile online. Indiferent că vorbim de produse, transport, cazare sau altele. Până şi la un supermaket din Serbia poţi achita cu cardul, dar mai este nevoie de ceva educaţie financiară. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Dum 22 Ian 2017, 13:52 | |
| Mai cu nosc si eu cazuri care in ziua de salariu se duc si scot tot ca ei asa se simt in siguranta sa aibe banul in buzunar. In ziua de azi banul sta pe card in cont ce rost are sa scoti banii cand 90% din plati le poti efectua cu cardul, nu are rost sa scoti, facturile toate se platesc de acasa direct de pe calculator cu cardul in brate, eu nici nu mai stiu ce inseamna sa mergi sa platesti o factura la ghiseu sa stai la coada, totul rezolva de acasa. |
| | | neluadi
Numarul mesajelor : 369 Localizare : Timisoara Reputatie : 3516 Data de inscriere : 12/04/2016
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Dum 22 Ian 2017, 14:23 | |
| De acord cu tine. Facturile se rezolvă unlimited cu cardul, vine frumos codul pe SMS şi ai făcut plata. Trenurile îmi ies la 30% discount la orice oră din zi ori noapte. Mă duc la Vârşeţ, Szolnok sau Beograd şi fac cumpărăturile lesne şi fără griji. Plus că rezolv şi orice problemă de cazare din lumea asta mare. Aşa că, dinaintea monitorului se pot face, mai ales în aceşti ani, o mulţime de lucruri la care era dificil şi de visat. Ideea este de ceva încredere şi un pui de experienţă. Cu siguranţă vă spun că la programarea şi achitarea călătoriilor cu trenul şi altele enumerate mai sus, nu există motiv de teamă. În definitiv, pofta vine mâncănd! Condiţia necesară şi suficientă este ca şi contul de card să fie alimentat. Restul este deja obişnuinţă. Vorba ta, ar rămâne doar cam la 10% necesar la numerar. |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5453 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Mier 25 Ian 2017, 19:06 | |
| - AeroX a scris:
- Vulpea care nu ajunge la struguri ...
Daca o sa devii student in Bucuresti s-ar putea sa nu mai stai pe ganduri cand o sa vezi ca tot timpul vei avea de stat la cozi: la facultate, la secretariat, in gara, la film, etc. Online inseamna civilizatie. Trist daca generatiile noi sunt educate in asa fel precar. am fost si eu student si in afara de momentele in care aveam nevoie la secretariat nu am stat nicaieri la coada. la gara rar sunt cozi exista agentie de bilete ex in Militari, Unirii sau Regie COMPLEXUL STUDENŢESC REGIE 0725.304.145 L-V: 10:30 --18:00 Splaiul Independenţei nr. 290, sector 6 , Bucureşti (Oficiului poştal nr. 16 -în incinta ghişeului 2) la film nu am intalnit deloc cozi. Mai des sunt cozi prin Cora, Carrefour chiar daca ai card sau nu. La metrou stai la cozi ca student pentru abonament chiar daca ai card chiar daca nu ai. Daca stai in Regie si nu ai card mai faci miscare pana la Posta si nu stai non stop in camera / la laptop |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5453 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Mier 25 Ian 2017, 19:10 | |
| - Kapпaтй a scris:
- Mai cu nosc si eu cazuri care in ziua de salariu se duc si scot tot ca ei asa se simt in siguranta sa aibe banul in buzunar. In ziua de azi banul sta pe card in cont ce rost are sa scoti banii cand 90% din plati le poti efectua cu cardul, nu are rost sa scoti, facturile toate se platesc de acasa direct de pe calculator cu cardul in brate, eu nici nu mai stiu ce inseamna sa mergi sa platesti o factura la ghiseu sa stai la coada, totul rezolva de acasa.
platesti asociatia cu cardul? daca ai card si esti student iei abonamentul online la metrou? sau te duci frumusica la metrou la coada? daca sunt 15 oameni la Cora/Carrefour la coada sari in fata lor ca ai card? In peripetiile tale prin tara nu ai avut niciodata bani cash? nu ai avut deloc nevoie? iei sucurile de la Cfr Calatori din tren cu cardul ? etc a sa stii ca eu unul fac scurta la mana daca ma duc la supermarket si platesc inainte de a intra la cumparaturi 5 minute toate facturile... |
| | | AeroX V.I.P Member
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Mier 25 Ian 2017, 19:24 | |
| - Rarau a scris:
- AeroX a scris:
- Vulpea care nu ajunge la struguri ...
Daca o sa devii student in Bucuresti s-ar putea sa nu mai stai pe ganduri cand o sa vezi ca tot timpul vei avea de stat la cozi: la facultate, la secretariat, in gara, la film, etc. Online inseamna civilizatie. Trist daca generatiile noi sunt educate in asa fel precar. am fost si eu student si in afara de momentele in care aveam nevoie la secretariat nu am stat nicaieri la coada.
la gara rar sunt cozi exista agentie de bilete ex in Militari, Unirii sau Regie
COMPLEXUL STUDENŢESC REGIE 0725.304.145 L-V: 10:30 --18:00 Splaiul Independenţei nr. 290, sector 6 , Bucureşti (Oficiului poştal nr. 16 -în incinta ghişeului 2)
la film nu am intalnit deloc cozi.
Mai des sunt cozi prin Cora, Carrefour chiar daca ai card sau nu.
La metrou stai la cozi ca student pentru abonament chiar daca ai card chiar daca nu ai.
Daca stai in Regie si nu ai card mai faci miscare pana la Posta si nu stai non stop in camera / la laptop Tu pe ce lume traiesti? Ai venit sa contrazici asa doar ca sa te afli in treaba. Faptul ca n-ai intalnit tu cozi nu inseamna ca nu au fost dintotdeauna si inca vor fi. Cert este faptul ca plata prin intermediul cardului sau online te scuteste de foarte multe cozi sau batai de cap ("aveti 60 de bani sa va dau eu rest atat?"). Mai ales cu plata Contactless nu-mi spui tu mie ca nu e cea mai rapida maniera de plata. Nu mai spun ce era sa pocnesc o casiera din Carrefour odata care insista vehement sa mai consum 30 bani ramasi de pe un tichet de masa, altfel vine sfarsitul lumii. Din acel moment donez lunar tichetele de masa parintilor mei la Pitesti, cand dau pe acasa, eu nu ma mai ating de asemenea mizerii. Platesc cu cardul/online orice se poate. Si cand am fost la Viena luna trecuta n-am schimbat vreun leu in euro! Totul prin card si online dinainte (unde am avut de umblat/vizitat). - Rarau a scris:
- daca ai card si esti student iei abonamentul online la metrou? sau te duci frumusica la metrou la coada?
Asta e o enormitate! Faptul ca Metrorex are o organizare de 2 lei si nu are un sistem online inseamna ca nu ne mai trebuie card sau ce? Dar cand ajungi la ghiseu nu poti plati cu cardul in 2 secunde in loc sa stai sa astepti restul la 50 lei, la 100 lei? |
| | | dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) Mier 25 Ian 2017, 20:14 | |
| Asta cu cardul e dupa preferinte, eu am card, dar nu incasez salariul pe el. Chiar azi a fost pentru a ,,n" oara scandal la serviciu ca nu am vrut salariul pe card.La BRD. Sint citeva motive personale si ca mine mai sint citiva colegi.
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bilete C.F.R. (2) | |
| |
| | | | Bilete C.F.R. (2) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |