Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Bilete C.F.R. (2)

In jos 
+72
c o r v i n
TER200
tcm
Wilkosz
saint
Warrington
Vale_ntin
Sabik
ciprian71
aris86
neluadi
kristi kkk
bubu
Andrei Andras
baiazid
Vitosa
ets2oltromânia
3ERLY
teoiasi
cristi ar
florin.lifticariu
AeroX
Rarau
CristyanC
alliens
Luna
huiu_goe
ldh80
Norbi
vatmanul
marius664
ldh.ro
Jurnal Feroviar
alexul
Costin.B
Silviu Sintea
Spartan1948
cfr500
mielutu zburator
rizelgeorgel2004
Vale
COSTACHE MIHAIL
Nk11
ALEXCFR
lapsanszkitamas
gabrielcr
Katalyn
cristy79
brutusel
Goanga
alex.alexus.tm
Razvan Tudor
92Dragos
NicuS
Ciprian.bucur.92
dan tm
membru dezactivat ,
spiderpc
IonutCFR2009
Dutzu
Andrey_tm
traian
Adrian78
AndiCFR
Dr2005
get.
allred
Adirmvl
DUAL
cardinal
marian1967
Nesebar
76 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 46 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
cristy79

cristy79

Numarul mesajelor : 1539
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5869
Data de inscriere : 27/02/2013

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeMar 09 Feb 2016, 20:26

Rarau a scris:
Katalyn a scris:

Cu toate ca am gasit o varianta de bilete care sa nu depind de dus-intors totusi e bun un raspuns in cazul prezentat mai sus, daca biletul dus-intors la Regio e valabil pentru intoarcere la IR cu oferta tarif-Regio.

Eu din cate stiu, dar nu f cert, nasii de pe Valea Prahovei nu comenteaza la IR cu oferta R daca ai VSD pe distanta aia, bilet sa ai.

Prietenul meu muntoman nu a mai mers asa mult in ultima perioada la munte (cu VSD sa stiu cert)

Eu unul nu mai folosesc VSD-ul spre munte deoarece imi e greu sa ajung la 3001 iar cel de 7.30 din BB nu imi place. Folosesc Regiotransul cand am nevoie (mai ales spre munte)

De ce folosesti Regiotransul si nu Softrans care desi pleaca mai tarziu ajunge mai devreme decat RT in toate statiunile, avand mers de IR si foarte putine opriri ? Smile Hyperion/SFT pleaca la 9.22 si la 11.55 e in Brasov, pe cand RT desi pleaca la 8.50 ajunge abia dupa o jumatate de ora din cauza mersului de Regio. Cred ca 5 lei in plus la Hyperion chiar merita, nici nu se compara cu RT.

Eu folosesc schema asta in ultima vreme. Si eu mergeam la inceput cu 3001, apoi cand am imbatranit Twisted Evil nu ma mai puteam trezi la ora aia criminala si mi se acrise de scaunele din etajat mergeam cu RT de dimineata, si mie 3003 nu mi-a placut deoarece dincolo de mersul incredibil de incet si obositor e plin de bodyguarzi cu bautura in nas iesiti din tura de noapte si alte specimene, plus ca se face masiv blatul intre Bucuresti si Ploiesti pe acest tren.

Katalyn - confirm si eu ca am mers cu bilet dus-intors de Regio si la IR cu tarife R si nu a zis nimeni nimic.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeMar 09 Feb 2016, 20:43

cristy79 a scris:
Rarau a scris:
Katalyn a scris:

Cu toate ca am gasit o varianta de bilete care sa nu depind de dus-intors totusi e bun un raspuns in cazul prezentat mai sus, daca biletul dus-intors la Regio e valabil pentru intoarcere la IR cu oferta tarif-Regio.

Eu din cate stiu, dar nu f cert, nasii de pe Valea Prahovei nu comenteaza la IR cu oferta R daca ai VSD pe distanta aia, bilet sa ai.

Prietenul meu muntoman nu a mai mers asa mult in ultima perioada la munte (cu VSD sa stiu cert)

Eu unul nu mai folosesc VSD-ul spre munte deoarece imi e greu sa ajung la 3001 iar cel de 7.30 din BB nu imi place. Folosesc Regiotransul cand am nevoie (mai ales spre munte)

De ce folosesti Regiotransul si nu Softrans care desi pleaca mai tarziu ajunge mai devreme decat RT in toate statiunile, avand mers de IR si foarte putine opriri ?  Smile Hyperion/SFT pleaca la 9.22 si la 11.55 e in Brasov, pe cand RT desi pleaca la 8.50 ajunge abia dupa o jumatate de ora din cauza mersului de Regio. Cred ca 5 lei in plus la Hyperion chiar merita, nici nu se compara cu RT.
Poate are bicicletă, caz în care nu se merită să meargă cu Softransul.

Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Reputatie : 5453
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeMier 10 Feb 2016, 13:35

cristy79 a scris:

De ce folosesti Regiotransul si nu Softrans care desi pleaca mai tarziu ajunge mai devreme decat RT in toate statiunile, avand mers de IR si foarte putine opriri ?  Smile Hyperion/SFT pleaca la 9.22 si la 11.55 e in Brasov, pe cand RT desi pleaca la 8.50 ajunge abia dupa o jumatate de ora din cauza mersului de Regio. Cred ca 5 lei in plus la Hyperion chiar merita, nici nu se compara cu RT.

Eu folosesc schema asta in ultima vreme. Si eu mergeam la inceput cu 3001, apoi cand am imbatranit  Twisted Evil nu ma mai puteam trezi la ora aia criminala si mi se acrise de scaunele din etajat mergeam cu RT de dimineata, si mie 3003 nu mi-a placut deoarece dincolo de mersul incredibil de incet si obositor e plin de bodyguarzi cu bautura in nas iesiti din tura de noapte si alte specimene, plus ca se face masiv blatul intre Bucuresti si Ploiesti pe acest tren.

Katalyn - confirm si eu ca am mers cu bilet dus-intors de Regio si la IR cu tarife R si nu a zis nimeni nimic.  

Pai sunt diverse motive:

1. la 3001 mie greu sa ma trezesc, 3003 ala din Gara Basarab nu imi plac vagoanele iar daca mi-ai zis si de blatisti mai lamurit 100% de ce sa nu il aleg. Am mers cu el o singura data ca vroia o tipa sa mearga neaparat cu ala si nu IR de 7 sau cel de Constanta
2. De ce nu folosesc Softransul ? In ziua respectiva sau cu o zi inainte Softransul a avut o intarziere de 1-2 ore. Plus ca voi spuneti pe aici ca sambata/duminica e full. Trebuie sa fac si rezervare mai complicat.
La Regiotrans nu mi-a placut ca am murit de cald, nu credeam ca o sa zic in vreun tren regio spre munte ca mor de cald.

Eu cobor in Sinaia, Campina sau maxim Predeal asa ca nu e mare diferenta intre Softrans si Regiotrans ca timpi.
As vrea sa merg cu Softransul dar probabil doar daca voi pleca L-V dimineata la munte, slabe sanse.
Nu am bicicleta poate pe viitor o sa imi iau.

Desi am preferat f mult timp TFC-ul in fata Regiotransului, acum am inceput sa prefer Regiotransul. E adevarat ca merg doar la munte si nu am mai mers spre Maneciu, Slanic sau Nehoiu sa le pot compara.

As fi vrut sa merg pe 31 ian (parca intr-o S/D) a fost o chestie pe fb cu TFC-ul la Plataresti (Oltenita) dar pana la urma nu am mai ajuns.

Intoarcerea de la munte o fac cu R ori de la Cfr ori de la Regiotrans in functie de cine e la ora aia.

Desi as fi vrut sa colind mai mult prin tara din cauza lipsei de timp mai sunt interesat doar de Valea Prahovei (si de viaductul Caracau) si maxim de Budapesta unde sper sa ajung din nou anul asta. Mi-as fi dorit si eu sa fac excursiile lui Karpaty prin Europa dar cu refugiatii astia ... mi se pare cam periculos.
Sus In jos
cardinal

cardinal

Numarul mesajelor : 3337
Reputatie : 8741
Data de inscriere : 08/04/2010

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeVin 12 Feb 2016, 21:01

Biletul eliberat in tren, până unde se dă ? Până  la stația finală a trenului, sau și la schimbare ?Adică și la următorul tren.
Mă refer la urcarea din stație nedeservită de  vânzător de bilete.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18751
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24328
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeVin 12 Feb 2016, 21:53

cardinal a scris:
Biletul eliberat in tren, până unde se dă ? Până  la stația finală a trenului, sau și la schimbare ?Adică și la următorul tren.
Mă refer la urcarea din stație nedeservită de  vânzător de bilete.

Doar la trenul in care esti
Sus In jos
Katalyn

Katalyn

Numarul mesajelor : 7376
Varsta : 34
Localizare : Rugby, UK.
Reputatie : 11194
Data de inscriere : 09/10/2014

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeSam 13 Feb 2016, 23:57

Bilet de tren eliberat de seful de tren pe ruta Cotorca-Buc.Nord la tarif de casa. Desi Cotorca HM nu este halta aici nu se mai vand bilete de ani de zile.

13,10 lei pentru 99 km adica zona 91-100 km.

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 DSCN1432
how to do a screen shot
Sus In jos
mielutu zburator

mielutu zburator

Numarul mesajelor : 3172
Varsta : 29
Reputatie : 6987
Data de inscriere : 07/09/2014

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeDum 14 Feb 2016, 00:33

Cred că nu se mai vând bilete în nicio stație de pe Urziceni - Făurei, în afară de Pogoanele care e gară.
Sus In jos
http://theliteratelamb.blogspot.ro/
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeDum 14 Feb 2016, 09:58

Sectia Urziceni-Faurei este in administrarea RC CF Trans, iar personalul de miscare este salariat la aceasta firma particulara care nu are nicio obligatie sa vanda bilete CFR Calatori sau TFC.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeDum 14 Feb 2016, 13:44

Nici CFR S.A. nu are vreo obligaţie, se încheie o convenţie între gestionar şi operator pentru staţiile în care se doreşte ca IDM să vândă bilete, iar gestionarul infrastructurii primeşte un procent din vânzări.

Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeMar 23 Feb 2016, 08:36

Pentru pisoii care cred ca in 2016 inca se mai face blatul.

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 DSCN2351
image ru

Bilet Pret Intreg tren R 9348 pe relatia Giurgiu Nord - Buc.Nord la tarif de casa, la Giurgiu Nord nu exista casa de bilete.

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 DSCN2354
picture upload

Bilet Bicicleta tren R 9348 pe relatia Giurgiu Nord - Buc.Nord tarif de casa 5 lei.

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 DSCN2355
image upload no size limit

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 DSCN2352
image upload

Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeMar 23 Feb 2016, 11:09

SMS-ul primit pe telefon: Ati cumparat bilet ID807&%#-pret 48.55 RON, accesibil din contul dvs.la Biletele mele si livrat pe mail. Multumim ca ati apelat la serviciile CFR Calatori. Transcrierea este exacta.

Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Bilet_zpswxsmscjg
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Reputatie : 6764
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeMar 23 Feb 2016, 12:06

Le-am trimis o sesizare acum vreo cateva saptamani in legatura cu TrenPlus fiindca nu se incadreaza in documentul PDF si ID-ul cardului (la mine se vede partial / taiat).
Deci se afiseaza in document doar pe un rand o informatie per calator din ce am vazut, ceea ce e aiurea.

Se pare ca inca n-au facut nimic. V-as ruga sa trimiteti mai multi sesizari, poate asa se vor apuca de treaba.

In orice caz, e neprofesional din partea lor sa nu ne ofere niste bilete online cu informatii complete, valide.
E adevarat ca numele e crucial, dar macar sa nu mai puna ID-ul ala deloc decat sa-l puna dupa cum ai norocul daca ai un nume mai scurt ca sa se vada tot.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeMar 23 Feb 2016, 12:31

Trebuie sa cumperi biletul cu cel putin 12 ore inainte (cred ca de plecarea trenului de la capat de linie). Din cate stiu controlorul are o evidenta cu biletele cumparate online, deci daca ii spui codul biletului si ii arati si buletinul e clar ca esti tu, prin urmare nu sint probleme.
Sus In jos
AeroX
V.I.P Member
V.I.P Member
AeroX

Numarul mesajelor : 2161
Reputatie : 6764
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeMar 23 Feb 2016, 15:52

Da, normal ca nu e esential, mai ales ca nu e obligatoriu, dar e un lucru cam negativ pentru imaginea companiei, mai bine zis pentru cei platiti sa le dezolte / intretina platforma asta de bilete online.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/AdiMNET
Katalyn

Katalyn

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitimeMar 01 Mar 2016, 15:18

Biletul de Regio dus-intors e valabil pentru intoarcere si la tren IR cu oferta tarif-Regio cu conditia sa treceti pe la casa de bilete pentru viza altfel nu e valabil in tren si veti plati diferenta care nimeni nu stie cat este in tren acea diferenta.

De exemplu la biletul de Regio dus-intors pentru ruta Ploiesti.Sud-Buc.Nord pentru intoarcere se poate folosi trenurile IR 1555 sau IR 1559 cu conditia sa treceti pe la casa de bilete.

In acest caz trebuie sa fie valabila si Cartea VSD o sa incerc sa verific la primul VSD care o sa-l achizitionez week-end-ul acesta.

La biletul normal de Regio dus-intors pentru trenul de intoarcere Regio exemplu sa zicem R 5023, R 3009 sau R 5027 nu este obligatoriu sa treceti pe la casa de bilete pentru viza, seful de tren va scrie pe spate numarul trenului si data pentru a nu mai putea fi folosit inca odata pe ruta de intoarcere ( eu am venit odata cu un astfel de bilet de 2 ori dar biletul arata ca nou si nu avea decat 2 gauri de la compostor, una de la dus si una de la prima intoarcere )

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bilete C.F.R. (2)   Bilete C.F.R. (2) - Pagina 25 Icon_minitime

Sus In jos

Bilete C.F.R. (2)
Sus 
Pagina 25 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 46 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Bilete C.F.R. (2)
» Întrebări şi răspunsuri
» Bilete C.F.R.
» Bilete Internationale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: