Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului

In jos 
+2
c o r v i n
Andrey_tm
6 participanți

Introducerea clasamentului autorilor in edita a IV-a a concursului
Da, sunt de acord sa se introduca un clasament separat pentru autorii fotografiilor.
Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Vote_lcap84%Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Vote_rcap
 84% [ 16 ]
Nu sunt de acord.
Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Vote_lcap16%Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Vote_rcap
 16% [ 3 ]
Total voturi : 19

AutorMesaj
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11659
Data de inscriere : 08/09/2011

Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Empty
MesajSubiect: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeSam 10 Mai 2014, 18:19

Sunteti de acord sa se introduca un clasament al autorilor fotografiilor (cu puncte) in a IV-a editie a concursului ,,Ghiciti autorul"?

Astept si propuneri pentru sistemul de punctare.

Ultima editare efectuata de catre andrey_tm in Mier 27 Aug 2014, 12:39, editata de 1 ori
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 48
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8514
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeLun 12 Mai 2014, 11:56

...Ar fi o idee ca fiecare autor sa aiba din oficiu un punct ptr. fiecare poza, iar daca aceasta nu e ghicita sa ia trei puncte! Insa, in cazul asta ar trebui limitat numarul de trimiteri (eventual postari in concurs!), ptr. ca astfel cineva ar putea trimite zeci de poze si astfel si-ar asigura victoria inca de foarte devreme! E doar o parere... :roll: 
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeLun 12 Mai 2014, 18:57

apogeo76 a scris:
Insa, in cazul asta ar trebui limitat numarul de trimiteri (eventual postari in concurs!), ptr. ca astfel cineva ar putea trimite zeci de poze si astfel si-ar asigura victoria inca de foarte devreme!

Mdaa... Mai aștept propuneri până duminică.
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8378
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeLun 12 Mai 2014, 20:03

Sa fie limitat numarul de trimiteri  ori la 8 ori la 10....ca asa daca se face treaba aia cu la o poza neghicita 3 puncte pai atunci trimite poze de nici el nu mai stie unde e realizata...
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13280
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeLun 12 Mai 2014, 21:11

Daca limitezi numarul de trimiteri,o sa ramai fara poze.
Eu cred ca ar trebui 1 pct pt poza neghicita.. si 0.25 pt poza trimisa
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeLun 12 Mai 2014, 22:10

...Nu prea cred ca ramane fara poze daca ar aparea si un astfel de clasament! Trimite FoFo si Mythodea cate 50, eu garantez vreo 15, deci "marfa"Very Happy ! Glumeam, bineinteles! Ramane de vazut, dar cred, totusi, ca autori si poze vor fi destui si destule! Smile 
Sus In jos
Kogayon

Numarul mesajelor : 716
Reputatie : 4837
Data de inscriere : 04/11/2013

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeLun 12 Mai 2014, 22:29

DUAL, cred ca ideea cu 0.25 e prea complicata...  Very Happy 

Sustin si eu ideea cu un punct pentru fiecare poza trimisa si trei puncte pentru cele neghicite... 
Dar si aici e putin complicat, pentru ca multi se vor "stradui" sa trimita poze absolut imposibile... doar ca sa obtina cele trei puncte...

Propun sa nu se limiteze numarul de poze trimise, dar sa nu se puncteze mai mult de 10 fotografii.  Razz

Ultima editare efectuata de catre Mythodea in Lun 12 Mai 2014, 22:35, editata de 1 ori
Sus In jos
Kogayon

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeLun 12 Mai 2014, 22:30

apogeo76 a scris:
...Nu prea cred ca ramane fara poze daca ar aparea si un astfel de clasament! Trimite FoFo si Mythodea cate 50, eu garantez vreo 15, deci "marfa"Very Happy ! Glumeam, bineinteles! Ramane de vazut, dar cred, totusi, ca autori si poze vor fi destui si destule! Smile 

Apogeo, pot mai mult de 50, daca vreau!  Razz  Very Happy  Embarassed
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5680
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeLun 12 Mai 2014, 23:56

DUAL a scris:
Daca limitezi numarul de trimiteri,o sa ramai fara poze.
Eu cred ca ar trebui 1 pct pt poza neghicita.. si 0.25 pt poza trimisa

Eu zic simplu doar 1 pct pt neghicita . Pentru ce sa punctam pozele trimise? Nu vad rostul unui al 4-lea clasament si deja oricum va abateti de la concurs .

Trebuia sa fie ceva simplu , anonim + Ghiceste autorul . De ce trebuie sa fie neaparat clasamente ? Poate se trezeste unu si vrea clasamente si la "recunoaste gara" sau " recunoaste elementele din poza" ... Propun fara clasamente , deci se anuleaza ce am zis "Simplu"... sau eventual doar la ghicit si nota fotografiilor , tot la fel , imbinate .
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13280
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeMar 13 Mai 2014, 15:32

Si asa merge simply .. acei 0.25 era sa "incurajam" lumea sa trimita poze Smile ..
Toata lumea se fereste pentru ca le sunt ghicite pozele .. Ce sa zic eu , ca sunt votat la orice poza Smile) .. Ar trebui sa nu mai trimit poze?
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeMier 14 Mai 2014, 20:38

Eu nu am o astfel de problema, nu am promis dar am sustinut si sustin... nu mai particip ca "ghicitor" ci doar ca trimitator! Deja am pregatit vreo 10 foto din 10 locatii diferite! Urmeaza sa-l "ploconesc" pe Andrey cu ele dar nu va fi singura trimitere! Smile In plus, o sa vedeti, nu sunt foto "exagerate", asa cum se temea Mythodea, si sper ca si ceilalti trimitatori se vor prezenta cu ...decenta! Smile 
Sus In jos
Kogayon

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeMier 14 Mai 2014, 21:15

Ooo... Daca si cel mai puternic concurent se retrage, abia astept editia urmatoare!  Very Happy  Razz

Apogeo, 10 poze zici? Multumim pentru indicii!  Razz
Eu o sa te vânez maxim! Laughing :bball:
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeSam 17 Mai 2014, 16:37

Mythodea a scris:
DUAL, cred ca ideea cu 0.25 e prea complicata...  Very Happy 

Dacă înmulțim cu 4 obținem 0,25*4=1 punct pentru fiecare poză trimisă și 1*4=4 puncte pentru pozele neghicite.
Ca să fi pe aceeași idee cu clasamentul „ghicitorilor” putem da 3 puncte pentru poza ghicită de un singur utilizator și 2 puncte pentru poza ghicită de doi utilizatori.
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeDum 18 Mai 2014, 15:45

Mythodea a scris:

Dar si aici e putin complicat, pentru ca multi se vor "stradui" sa trimita poze absolut imposibile... doar ca sa obtina cele trei puncte...

Dacă sunt dificile (adică plăcuța cu numărul trenului sau al locomotivei, o bucată dintr-o șină, etc.) nu le voi primi în concurs.

Mă gândesc și eu să limitez acordarea punctului din oficiu, dar așa nu ar fi corect pentru ceilalți autori. Dacă nu limitez acordarea lui, unii utilizatori vor avea, să zicem, 10 puncte de pe 10 poze trimise, iar alții doar 4 puncte, pentru o poză neghicită. Asta nu e corect pentru autorii neghiciți.
Soluția cea mai buna mi se pare cea a lui Simply18Ș să acord 1, 2 sau 3 puncte doar pentru pozele neghicite. Asta mi se pare cea mai potrivită cu tema concursului (Recunoaște autorul). Cum la celălalt clasament nu se acordă puncte pentru participare, ci doar pentru autor ghicit, să nu se acorde nici aici.

Oricum, dacă vor participa cât mai mulți utilizatori cu fotografii, le va crește șansele de a lua cele trei puncte.
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitimeDum 18 Mai 2014, 20:58

În urma sondajului, în ediția a IV-a a concursului Recunoaște autorul se va introduce și un clasament al autorilor fotografiilor.

Sistemul de punctare:

Cea mai bună variantă de punctare și care să fie în ideea concursului este următoarea:
- 3 puncte pentru o fotografie neghicită.
- 2 puncte pentru o fotografie ghicită doar de un singur concurent.
- 1 punct pentru o fotografie ghicită de doi concurent.

Astfel, nu va trebui să limitez trimiterile de poze sau acordarea acelor „puncte din oficiu” și vom avea un clasament asemănător cu cel al concurenților.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului   Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului Icon_minitime

Sus In jos

Introducere clasament al autorilor in editia a IV-a a concursului
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
»  Introducere clasament al notelor in ediția a VI-a a concursului
» Fotografia lunii Februarie 2011 - VOT
» Poze folosite fără permisiunea autorilor
» FOTOGRAFIA NR 100 EDITIA 1 - FINAL
» FOTOGRAFIA NR 200 - FINAL EDIŢIA A 2-A

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum