Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

offtopic concurs

In jos 
+3
cortexedge
Cont.dezactivat
AndreiStefan
7 participanți
AutorMesaj
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 1799
Varsta : 106
Localizare : Constanta
Reputatie : 6201
Data de inscriere : 22/12/2012

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: Re: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 19:07

Dca se poate as dori sa-mi retrag poza din concurs iar punctele primite(probabil din mila ca nu primisem nimic) sa mearga la altcineva.Iarasi se voteaza pe prietenii si "ochi frumosi".Numai cinstit si corect nu este concursul asta pe site-ul vostru.Multumesc frumos.
Sus In jos
Cont.dezactivat

Numarul mesajelor : 1236
Reputatie : 5447
Data de inscriere : 20/05/2013

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: Re: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 19:14

Cine a votat prietenii?
Sus In jos
AndreiStefan
User Dezactivat
User Dezactivat

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: Re: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 19:16

Nu trebuie sa dau exemplu,stiu ei.Doar asa se face luna de luna.Si nu sunt singurul care are parerea asta.De ce crezi ca toate pozele facute in ultima vreme le-am pus doar pe flickr si nu le-am mai pus si aici?In fine,gata cu taraboiul.Punctele adunate le donez la oricine doreste.
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9338
Data de inscriere : 20/08/2008

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: Re: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 20:40

Ce-ti mai place sa-ti plangi de mila.
Fa-ti prieteni sa te voteze daca asa crezi ca merge si daca ai impresia ca esti cu ceva mai presus daca ai castigat.

User Dezactivat
User Dezactivat

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: Re: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 20:46

Nu-mi plang de mila.Pur si simplu spun adevarul care sta la baza acestui concurs.Daca s-ar vota corect sunt sigur ca nu astea ar fi rezultate oficiale luna de luna.Si nu mai fa tu gura ca daca ma holbez bine i-ai dat 5 puncte lui Mureseanu iar asta cu siguranta doar pentru ca sunteti din acelasi oras si mergeti impreuna la pozat.
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9338
Data de inscriere : 20/08/2008

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: Re: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 20:50

Inseamna ca esti clar orb. Nu mai raspunde, nu-i locul potrivit.

V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6885
Data de inscriere : 15/03/2012

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: Re: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 21:10

AndreiStefan a scris:
Nu-mi plang de mila.Pur si simplu spun adevarul care sta la baza acestui concurs.Daca s-ar vota corect sunt sigur ca nu astea ar fi rezultate oficiale luna de luna.Si nu mai fa tu gura ca daca ma holbez bine i-ai dat 5 puncte lui Mureseanu iar asta cu siguranta doar pentru ca sunteti din acelasi oras si mergeti impreuna la pozat.

N-as vrea sa ma transform intr-un avocat, insa mureseanu a mai primit 5 pts de la alti 5 utilizatori, si nu mai stiu cate alte puncte, drept dovada poza lui este apreciata de multa lume, nu doar de cortex.
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 47
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8488
Data de inscriere : 16/10/2013

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: Re: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 22:08

...Si eu i-am dat 5 pct lui Mureseanu si am spus la vot foarte clar de ce am facut-o! Sincer, nici nu stiu cum arata la fata deci nici vorba de "prietenii"! Andrei, este o exagerare ce faci!... Pozele si autorii lor, care au castigat pana acum isi merita premiul fara nici o discutie suplimentara!
Sus In jos
Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7914
Data de inscriere : 16/04/2009

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: Re: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 22:19

Imi pare rau sa aud asta Andrei... Eu nu am sesizat vreodata astfel de voturi, decat foarte rar, la Norbi si razwy, 2 useri care se cam votau in general, locuind in acelasi sat, dar fara a influenta nimic. Mai sunt unii care voteaza uneori subiectul pozei (locomotiva, vagon, gara etc), si nu restul criteriilor (calitate, incadrare, lumina, concept etc), si pentru acest lucru am avut discutii in trecut...

Daca dai o privire obiectiva pe anii trecuti, mai ales 2012 sau 2013, si te uiti la cele 12 poze castigatoare, eu zic ca sunt poze frumoase, care au castigat pe drept luna in care au participat, in unele luni fiind scoruri foarte stranse.

Poza e tarziu sa fie retrasa, ea va ramane pana la finalul votului, adica peste 2 zile.

Daca intr-adevar consideri ca ai fost nedreptatit in vreun fel, esti liber sa nu mai participi de acum inainte.

Noi incercam sa facem concursul asta cat mai accesibil, echidistant si obiectiv (am abrogat chiar si restrictiile pentru pozele mai putin reusite). 100% nu vom putea impaca pe nimeni niciodata, suntem cu totii diferiti...Trebuie sa acceptam asta.
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5654
Data de inscriere : 25/06/2012

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: Re: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitimeLun 28 Apr 2014, 23:38

Intru si eu sa vad cine a votat , ce a votat si cum a votat si vad ultimele 9 posturi cu discutii inutile , cu a mea 10 . Astea nu tot off-topic se numesc ?
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 47
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8488
Data de inscriere : 16/10/2013

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitimeMar 29 Apr 2014, 09:13

Simply, tu ce intelegi prin off-topic? Astea 9-10 postari mie imi par a fi la subiect, despre concurs...! :roll: E bine, totusi, ca sa deschis un topic ptr. discutii pe marginea acestui concurs si nu pot sa nu apreciez ideea ta!
Sus In jos
Continut sponsorizat

offtopic concurs Empty
MesajSubiect: Re: offtopic concurs   offtopic concurs Icon_minitime

Sus In jos

offtopic concurs
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Diverse/offtopic/partea de promovare a TFC-ului

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum