|
| Cat de des luati la ocazie? | |
|
+9DUAL Andrey_tm Adrian78 cortexedge Balto Vlad Spartan1948 Nesebar Jhonyla 13 participanți | |
Cat de des luati oameni la ocazie ? | 1. tot timpul | | 0% | [ 0 ] | 2. uneori | | 39% | [ 7 ] | 3. deloc | | 61% | [ 11 ] |
| Total voturi : 18 | | |
| Autor | Mesaj |
---|
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6533 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 11:21 | |
| ia sa vedem pentru cei care posed autoturism si pe drum intalniti pe cineva care va face cu mana luati sau nu acea persoana? cat de des luati autostopisti? si astazi am stat destul pe marginea drumului sa ajung acasa.... fiti sincer va rog |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22371 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 11:28 | |
| Eu unu nu iau , am mers si singur la Oradea sau la Satu Mare ori la Sighet dar nu am luat pe nimeni in drum . |
| | | Spartan1948 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2108 Varsta : 32 Localizare : Cluj-Napoca Reputatie : 6885 Data de inscriere : 15/03/2012
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 12:00 | |
| Nu am luat, nu iau si nu voi lua niciodata la ocazie. Nu am deloc incredere in necunoscuti. In special in cei de pe marginea drumurilor. |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13784 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 12:12 | |
| Am luat de câteva ori la insistenţele celui cu care eram în maşină. Am luat odată şi un ceferist de la Jibou până la Dej.
Când sunt singur nu iau niciodată. |
| | | Balto
Numarul mesajelor : 1620 Reputatie : 6749 Data de inscriere : 05/12/2010
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 12:36 | |
| Iau doar gagici daca-s singure, daca-s cu prieten sau cu alti baieti nu iau. De multe ori nu am acceptat bani, mi-a tinut de urat pe drum, am discutat, am facut cunostiinta bla bla bla. Ai zis sa fiu sincer..am fost. Deci am votat "uneori". |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9338 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 13:06 | |
| N-am luat niciodata, dar daca ar fi sa iau, as lua o femeie. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18687 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24241 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 14:59 | |
| Totusi cateodata eu merg la ocazie doar cand ma grabesc sau nu am altceva de ales Eu zic sa nu generalizam nu toti care merg la ocazie sunt oameni dubiosi |
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11633 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 15:06 | |
| Poate fi mai de treaba un barbat decat o femeie. Cei care i-au la ocazie numai femei pot sa primeasca teapa de la acestea. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 15:15 | |
| Nu sunt sofer, am fost luat la ocazie de n ori, acum ca s-au stricat treburile si avem peste 80% masini scumpe pe drumurile patriei nu mai te ia lumea la ocazie, d-aia imi scot pe coala A4 numele localitati unde merg, si nu mai fac cu mana, stau cu coala in mana, opreste bine nu opreste iar bine.
Nu merg cu ocazie decat in Moldova ca pe aici am destule trenuri, dube, autocare si altele. Tot in Moldova nu mi-a luat bani de 3 ori, pe motivul ca uni soferi iau la ocazie sa faca un bine sau sa fie cu cineva sa faca comversatie, alti au spus clar, ba dincontra dupa ce ca nu mi-a luat bani de la Adjudul Vechi la Adjud ma intrebat omul unde merg, i-am spus ca la Ploiesti ca am un tren peste 20 min, m-a dus omul pana la gara, nici in ruptul capului nu a vrut sa ia bani.
Daca as fi sofer si as fi singur la volan as lua la ocazie numai femei, barbati albi, sau elevi, le-as lua bani pe care ii dau nu ca la maxi-taxi sau la tren cat da omul dupa suflet, masina aia nu merge pe apa sau pe aer. Am venit cu un Mercedes de paine de la Targoviste la Ploiesti, am stat cu soferul sa incarce masina cu lazi goale de paine, de la Razvad a mai luat o eleva care venea de la Moreni si mergea la Adanca, nu i-a luat nici un ban a lasat-o si in fata casei, fata a vrut sa-i dea 3 lei, soferul i-a spus ca nu-i ia nimic ca stie ca are naveta grea.
Asta cu luatul la ocazie s-a mai discutat, nu va mai zic ca am facut cu mana noaptea la 2 si a oprit un Oltcit plin de negri, m-a luat aia le-am platit, cand a oprit si m-a intrebat unde merg mi-a venit sa le zic ca nu mai merg nicaeri dar mi puneam in cap ca fac cu mana la mistho, asa am riscat si am castigat am ajuns la destinatie in timp util.
Sambata am fost la Pietrosita am terminat treburile si aveam Atlassibul pentru Sinaia pe la 15:30-15:35 am facut cu mana de la 13:30 la 15:00 nu a oprit nimeni ( in speranta ca prind R 3006 din Sinaia Sud ) numai masini scumpe, asa ca m-am lasat pagubas am intrat intr-o carciuma am baut 2 beri, am stat la Atlassib, am ajuns in Sinaia Gara la 16:26 si am venit cu R 3008. Daca ma lua ocazia prindeam 3006-le iar cu RGT nu am mers ca am avut bilet dus-intors la Regio. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13254 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 16:15 | |
| Si eu am mai luat ocazie,si fara bani ,in special cand mergeam spre Arad,luam de prin Deva oameni care se intorceau acasa,dupa ce CFR a introdus trenuri cu ore stupide in relatia Deva-Arad.. Nu merg in schimb cu ocazia,cred ca daca merg o data de 2 ori pe an .. e mult .. Ultima data am mers cu ocazia Vintu de Jos-Hunedoara,anul trecut prin vara.... culmea.. cu un bucurestean =)) .. Si un Mercedes ML 400 care mergea tocmai la Hunedoara... Asta dupa ce am facut un traseu Bucuresti-Sibiu cu 2801 ,iar Sibiu-Vintu de Jos ,a avut ceva probleme sobolanul si ne-a intrecut IR'ul Transilvania inainte de intrarea in gara Sebes Alba.. De ce nu am astepta IR'ul Transilvania in Sibiu? Pentru ca imi place sa stau cat mai mult pe calea ferata... M-as fi plictisit sa astept in Sibiu 3 ore.Atat timp cat am tren de legatura si nu stau cu anii in garai .. iau mereu primul tren spre destinatie,chiar daca implica 10 schimbari .. Majoritatea se feresc de chestia asta,din foarte multe si bine intemeiate motive.. Urmatorul personal CFR era peste 4 ore .. Teius-Simeria,asa ca ,am scos frumos o foaie A4,am scris HD.. si-am prins ocazie destul de rapid .. LE .. de cand cu autostrada , greu prinzi ocazie .. si-atunci nu ma asteptam sa prin asa de repede,avand in vedere ca era deschis Orastie-Deva(Soimus,adica dupa Deva.. ) |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18687 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24241 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 18:16 | |
| Da de cand s-a deschis A1 e circulatie de weekend prin Sibiu am stat acuma o saptamana o ora la ocazie la McDonald sa prind ceva .Marele avantaj acuma Sibiu-Deva aproape o ora din care numai Cunta-Deva facuti pe autostrada |
| | | Radu Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 28 Localizare : Targoviste Reputatie : 5774 Data de inscriere : 06/02/2012
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 19:12 | |
| Cand pierd autobuzu ) |
| | | membru dezactivat , User Dezactivat
Numarul mesajelor : 598 Varsta : 33 Localizare : Bacau Reputatie : 4951 Data de inscriere : 30/11/2012
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 19:41 | |
| Am pus uneori. De exemplu de acasa pana in oras, local, iau cateodata, dar in schimb de exemplu daca plec la bacau ma lipsesc, prefer sa merg singurel, linistit, mai repede prin anumite locuri, prefer sa stiu ca daca risc, risc doar pielea mea. N-as refuza femeile in schimb dar avand masina coupe nu prea iau ca ia si freaca scaunul in fata in spate bla bla bla. Plus ca nu prea imi place sa duc persoane ca imi murdaresc scaunele prin spate si chiar ma lipsesc de sters, is satul ca si asa cand o bag la spalatorie interioara se crucesc aia de ce e in fata. Dar dupa ce vine caldura urmeaza o schimbare de look la masina si nu mai car pe nimeni, bine, intelegeti voi. ) De mers am mai mers si eu cu masini de ocazie cand chiar eram sub presiunea timpului dar si atunci rar, nu stii cu cine urci la volan, bineinteles, nu mi-as face mari probleme pentru mine dar nu-s chiar atat de pro mersului cu masini de ocazie insa cum astia cu microbuzele au niste preturi exorbitante, lumea recurge si la aceasta metoda. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9338 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 20:59 | |
| - Citat :
- cand o bag la spalatorie interioara se crucesc aia de ce e in fata
Greu la tara... Si eu am fost azi la spalatorie, aveam pietre inauntru... n-o mai spalasem de 2 luni. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | membru dezactivat , User Dezactivat
Numarul mesajelor : 598 Varsta : 33 Localizare : Bacau Reputatie : 4951 Data de inscriere : 30/11/2012
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? Vin 28 Feb 2014, 21:21 | |
| Ce e drept degeaba dai cu tot felu' de solutii daca mai lasi geamul jos, la tara praful face legea. Oricum dupa ce trece printr-o mica revizie masina, o inmatriculez si ii dau o vopsea in partea inferioara si ramane masina doar de plimbari, n-o mai rup eu prin toate harburile de drumuri. Eu cand am bagat ultima oara masina la curatare interioara o fost lejer cel putin in spate, in fata a avut baiatu' ce aspira si sterge, si portbagajul a fost nasol rau, am carat vreo 12 saci in vreo 2 randuri si am facut numa praf si scame prin spate, si am zis, gata, o duc, toata iarna garaj, alea alea....la penultimul drum cand am dus-o acasa, am dus porumb de la tara acasa, vreo 7 saci cred....nu greutate imensa, si aveam un musafir in ei se pare, cand da caldura am ce demonta la toate harnasamentele pana dau de "mumie" ). N-o luat foc masina pana acu', deci sper ca n-o stricat nimic in ea, da' numa' ca nu-l gasesc nicaieri. Vorba aia, mai mergi la c**ve daca poti:)). |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cat de des luati la ocazie? | |
| |
| | | | Cat de des luati la ocazie? | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |