Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''

In jos 
+18
Cont.dezactivat
liviulav33
Bobby_TM
Alex Avram
Spartan1948
Teodor
Simply18
allred
ALEXCFR
Andrey_tm
Vitosa
Kogayon
Adirmvl
Vlad
DUAL
c o r v i n
lapsanszkitamas
COSTACHE MIHAIL
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
AutorMesaj
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 47
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 8489
Data de inscriere : 16/10/2013

Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeVin 28 Mar 2014, 18:32

...Ca sa te mai destinzi, "tavalindu-te" pe jos, fa, please, o schimbare la 236, din Spartan, in Simply18! Hai sa traiesti, tavaleala placuta!  Very Happy 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Reputatie : 13255
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeVin 28 Mar 2014, 19:16

apogeo76 a scris:
...Ca sa te mai destinzi, "tavalindu-te" pe jos, fa, please, o schimbare la 236, din Spartan, in Simply18! Hai sa traiesti, tavaleala placuta!  Very Happy 
Nu pot sa comentez in cazul de fata , ca as influenta rezultatele .. Insa uneori nu ai idee ce ma tavalesc pe jos de ras =)) !
Mai ales in ultimele ture,am fost pe burta Very Happy ..
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9052
Reputatie : 14458
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeLun 31 Mar 2014, 22:50

La fotografia 250 doresc sa-mi schimb optiunea in Andu2100HP.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11634
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 03 Apr 2014, 20:25

La fotografia 250 vreau sa imi schimb nominalizarea in adirmvl. Multumesc anticipat!
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 03 Apr 2014, 20:29

andrey_tm a scris:
La fotografia 250 vreau sa imi schimb nominalizarea in adirmvl. Multumesc anticipat!
Poza a fost inchisa,si a 2'oa ta nominalizare era incorecta Very Happy .. Deci ,bafta in viitor ^^ !
Sus In jos
Bobby_TM
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 679
Varsta : 41
Localizare : Timisoara
Reputatie : 5228
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 03 Apr 2014, 20:38

Am avut si eu un punct la concurs si mi-a fost sterpelit....  Laughing   (La poza 236 apar in clasament iar de la poza 237 nu mai apar)
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 03 Apr 2014, 21:19

Bobby_TM a scris:
Am avut si eu un punct la concurs si mi-a fost sterpelit....  Laughing   (La poza 236 apar in clasament iar de la poza 237 nu mai apar)
Hihi ,ai fost baiat rau  Evil or Very Mad .. S-a pierdut din greseala pe drum  Embarassed ,ca pana la 244 la unele aparea la altele nu .. Posibil o greseala de copy paste de a mea Very Happy.. Te-am restaurat in clasament retroactiv!Succes in continuare.. De 2 ore tot pregatesc la pozele pentru seara asta , dar numai distrageri =)) ! Gata acum le postez!  Twisted Evil 
Sus In jos
c o r v i n
V.I.P Member
V.I.P Member
c o r v i n

Numarul mesajelor : 3759
Varsta : 47
Reputatie : 8489
Data de inscriere : 16/10/2013

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeLun 07 Apr 2014, 11:42

...Promit ca e ultima cerere de modificare in editia asta! Desi am "ochit" (cred!) locatia la 256, totusi ma indoiesc ca Dual ar pune doua poze aproape identice intr-o singura editie! No Asa ca, la 256 doresc sa schimb optiunea din DUAL in andrey_tm! Multam fain! Smile 
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeLun 07 Apr 2014, 12:36

Succes !  Twisted Evil .Pozele am sa le inchid de maine incepand .. mai aveti ceva timp pentru modificari si nominalizari Very Happy
Sus In jos
Kogayon

Numarul mesajelor : 716
Reputatie : 4812
Data de inscriere : 04/11/2013

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeLun 07 Apr 2014, 22:11

DUAL, m-am gandit mai bine si la 258...vreau o schimbare! Il vreau pe apogeo! Multumesc!  Very Happy
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeLun 07 Apr 2014, 22:40

Deea a scris:
DUAL, m-am gandit mai bine si la 258...vreau o schimbare! Il vreau pe apogeo! Multumesc!  Very Happy
Am rezolvat! Cu placere!Succes!
Sus In jos
liviulav33
V.I.P Member
V.I.P Member
liviulav33

Numarul mesajelor : 1505
Varsta : 49
Localizare : Buzău
Reputatie : 6945
Data de inscriere : 14/03/2010

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeMar 08 Apr 2014, 19:29

La poza 257 ,doresc să-l nominalizez pe FoFo.Mulțumesc frumos.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeMar 08 Apr 2014, 19:32

Am schimbat.. Succes!Cu placere!
Sus In jos
liviulav33
V.I.P Member
V.I.P Member
liviulav33

Numarul mesajelor : 1505
Varsta : 49
Localizare : Buzău
Reputatie : 6945
Data de inscriere : 14/03/2010

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeJoi 10 Apr 2014, 22:34

Doresc să nominalizez pe Bobby_tm la poza 268.Mulțumesc !
Sus In jos
Cont.dezactivat

Numarul mesajelor : 1236
Reputatie : 5448
Data de inscriere : 20/05/2013

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitimeMar 29 Apr 2014, 15:07

Vreau sa schimb in electrica912 la poza 291
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''   Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul'' - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Modificari nominalizari la Concursul ,,Recunoasteti autorul''
Sus 
Pagina 6 din 10Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» CASTIGATORII CONCURSULUI ,,RECUNOASTETI AUTORUL''
» Modificari in Mersul Trenurilor 2009-2010
» Discutii privind Concursul "Recunoaste autorul "
» CFM-Moldova
» UZ-Ucraina

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: