| 219 : Valcele - Ramnicu Valcea | |
|
+90Cipri Andrei Neculai Theijs jabels rizelgeorgel2004 Vale_ntin kristi kkk AeroX crystynyca Dionis alliens ciprian71 mielutu zburator vvmm cerculdestele Costin.B marius664 alex.barac.5 gabrielcr Silviu Sintea dan tm mihaitzateo cfr500 Parazitii DUAL baiazid MetalRider Vitosa Semafor Traveller vanchorusebulgaria ecou Shinkasen spiderpc bogdan.perejuc roseanu AlexandruC AMX 97-0548-4 Czirjak Arpad cstefan Adirmvl elm popovici Dr2005 M.I.C.I. tacc400 rich1974 Goanga Amiralul galbenpal iDorin IonutChircu Desiro256 didinul dan_dinca razvan - trenuri sorinucu MariusM Jhonyla ldh80 Teodor George33 David Marius Adrian78 mihaiuc Nk11 cont dezactivat . ATM TVlad Codrut1985 cont inactiv Nesebar Lde 2100 jionutz stegaru didi antitren ferriviarius bogdan srl dan ciprian cristi CFR COSTACHE MIHAIL Ionutz srazvi KQQ IonutCFR2009 mardaryroby cortexedge cristi ar tudor_vl Vlad 94 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Sam 23 Iul 2016, 23:07 | |
| http://ec.europa.eu/transport/themes/infrastructure/doc/com%282011%29_650_final_2_annex_i_part20.pdf _________________ :TTT:
|
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18750 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24327 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Joi 28 Iul 2016, 21:48 | |
|
Ultima editare efectuata de catre Adrian78 in Dum 31 Iul 2016, 20:18, editata de 1 ori |
|
| |
marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Vin 29 Iul 2016, 13:41 | |
| - Adrian78 a scris:
- Niste poze cu viaductul de la Popesti Am venit pe drum de la Curtea de Arges spre Rm Valcea iar in zona viaductelor si drumul national de pe deal o ia la vale deci nu cred ca linia va mai fi reconstruit
Pe amplasamentul actual nicio sansa, de la inceput constructorii s-au confruntat cu frecvente alunecari de teren.Asa ca ori se face pe o ruta mai stabila geologic, ori se consolideaza terenul pe amplasamentul actual-cu costuri enorme - ori varianta cea mai plauzibila nu se mai face deloc... |
|
| |
rich1974
Numarul mesajelor : 430 Varsta : 50 Localizare : jud Arges Reputatie : 5275 Data de inscriere : 20/08/2011
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Dum 31 Iul 2016, 19:34 | |
| Am fost si ei ieri pe viaductul de la topolog si pot sa spun ca peisajul este foarte trist. |
|
| |
Shinkasen
Numarul mesajelor : 425 Reputatie : 6125 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Lun 15 Aug 2016, 02:26 | |
| Da dar, daca s-ar face pe o alta ruta pentru linia asta, atunci trebuiesc gasite alternative pentru utilizarea viaductelor si tunelelor, neintretinerea lor, grabeste deteriorarea lor, iar prin neutilizarea lor mai devreme sau mai tarziu, trebuiesc darmate sau zidite in cazul tunelelor, ca devin un pericol public, si asa se ajunge cu costuriile tot pe acolo. |
|
| |
dan_dinca
Numarul mesajelor : 160 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5116 Data de inscriere : 02/05/2011
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Lun 19 Sept 2016, 23:25 | |
| |
|
| |
mihaitzateo
Numarul mesajelor : 106 Localizare : Bucuresti,linia 300 Reputatie : 3841 Data de inscriere : 12/09/2014
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Mar 20 Sept 2016, 18:09 | |
| Daca e planificata sa se faca o linie ferata de la Pitesti pana la Ramnicu Valcea, nu e neaparat sa fie pe vechiul traseul Valcele-Ramnicu Valcea. Pe harta postata de la Uniunea Europeana nu e trecuta ca "to be upgraded" ci e trecuta "conventional rail - planned". Nu am auzit sa fie deocamdata dat vreun ban macar pentru intretinerea infrastructurii existente.
|
|
| |
MariusM V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2221 Varsta : 36 Localizare : Bucureşti Reputatie : 8341 Data de inscriere : 27/08/2008
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Mier 21 Sept 2016, 20:19 | |
| - mihaitzateo a scris:
- Daca e planificata sa se faca o linie ferata de la Pitesti pana la Ramnicu Valcea, nu e neaparat sa fie pe vechiul traseul Valcele-Ramnicu Valcea.
Pe harta postata de la Uniunea Europeana nu e trecuta ca "to be upgraded" ci e trecuta "conventional rail - planned". Nu am auzit sa fie deocamdata dat vreun ban macar pentru intretinerea infrastructurii existente.
Mai curând ceva făcut de la 0. |
|
| |
ciprian71
Numarul mesajelor : 1682 Varsta : 53 Localizare : BUCURESTI Reputatie : 4750 Data de inscriere : 19/07/2016
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Mier 21 Sept 2016, 20:55 | |
| - MariusM a scris:
- mihaitzateo a scris:
- Daca e planificata sa se faca o linie ferata de la Pitesti pana la Ramnicu Valcea, nu e neaparat sa fie pe vechiul traseul Valcele-Ramnicu Valcea.
Pe harta postata de la Uniunea Europeana nu e trecuta ca "to be upgraded" ci e trecuta "conventional rail - planned". Nu am auzit sa fie deocamdata dat vreun ban macar pentru intretinerea infrastructurii existente.
Mai curând ceva făcut de la 0. https://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi1v_7z7qDPAhXEPxoKHYVdB3QQFgguMAM&url=http%3A%2F%2Fwww.digi24.ro%2Fstiri%2Fsci-tech%2Fauto%2Frenault-muta-in-maroc-productia-logan-mcv-571451&usg=AFQjCNEpPlY9YekmQwvQ8NjSTyf_FzIbqg Linia trebuie facuta cumva,pe vechiu, pe noul amplasament, daca vrem sa avem uzina de la Mioveni.Este chestiune de cativa ani pana ce francezii vor dezvolta uzina din Maroc.Francezii si-au pierdut rabdarea si sunt ferm convinsi ca Romania nu va face nici o autostrada si mult mai important pentru transortat ar fi fost o cale ferata Pitesti Ramnicu Valvea - Sibiu - Simeria - Curtici. |
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Mier 21 Sept 2016, 21:19 | |
| Eu cred ca asta cu autostrada e o vrajeala, un moiv ca sa se mute de aici. Cine le mi sta lor pe 200 de euro salar? Ei cauta motiv sa plece dintr-o tara UE unde trebuie sa respecte o groaza de norme spre o tara unde sint priviti ca salvatore de la patria. Se muta in Maroc, fosta lor colonie ca sa investeasca acolo intr-o miscare cu bataie lunga, nu respecta norme privind firul de barba privind respiratia pe minut, grosimea morcovilor, apuma berii si alte prostii europene deci aautomat investitiile scad, pretentiile salariale sint mai mici tara avind nevoie de locuri de munca si ajung la ce vor, mai stavilesc emigratia spre Franta care si asa e plina de marocani si alti africani din fosta Africa Franceza.
Asa ca in paralel cu dezvoltarea fabricilor de acolo, cu pregatirea personalului bat aici din gura ca vor autostrada. Dar la ce le trebuie lor autostrada? cite masini duce un trailer d-ala care duce masini? fiecare trailer are sofer deci rovinieta in Europa, taxe de autostrada, odihna obligatorie etc etc.Cite piese le aduce lor un singur TIR ? cite TIRuri ar trebui sa fie pe autostrada?
Apoi ar da-o ca nu e aia nu e aia deci e scump, ca e multi soferi ca e scump RCA ca alea.
Daca voiau mijloc de deplasare rapid si de mare capacitate cereau cale ferata ca trenul nu trebuie sa stea nu stiu cit, ca poate schimba personalul si face proba in 20 de minute daca se pune problema.Sau cereau o cale ferata BUNA da BUNA de la Pitesti la Turnu Magurele unde cereau o dezvoltare a infrastructurii portuare.
Asa n-au decit sa se duca la islamistii lor pe care oricum ii iubesc si ii apreciaza mai mult. Ca ii considera si chiar ii tin de prosti. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18750 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24327 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Mier 21 Sept 2016, 22:40 | |
| - dan tm a scris:
- Eu cred ca asta cu autostrada e o vrajeala, un moiv ca sa se mute de aici.
Cine le mi sta lor pe 200 de euro salar? Ei cauta motiv sa plece dintr-o tara UE unde trebuie sa respecte o groaza de norme spre o tara unde sint priviti ca salvatore de la patria. Se muta in Maroc, fosta lor colonie ca sa investeasca acolo intr-o miscare cu bataie lunga, nu respecta norme privind firul de barba privind respiratia pe minut, grosimea morcovilor, apuma berii si alte prostii europene deci aautomat investitiile scad, pretentiile salariale sint mai mici tara avind nevoie de locuri de munca si ajung la ce vor, mai stavilesc emigratia spre Franta care si asa e plina de marocani si alti africani din fosta Africa Franceza.
Asa ca in paralel cu dezvoltarea fabricilor de acolo, cu pregatirea personalului bat aici din gura ca vor autostrada. Dar la ce le trebuie lor autostrada? cite masini duce un trailer d-ala care duce masini? fiecare trailer are sofer deci rovinieta in Europa, taxe de autostrada, odihna obligatorie etc etc.Cite piese le aduce lor un singur TIR ? cite TIRuri ar trebui sa fie pe autostrada?
Apoi ar da-o ca nu e aia nu e aia deci e scump, ca e multi soferi ca e scump RCA ca alea.
Daca voiau mijloc de deplasare rapid si de mare capacitate cereau cale ferata ca trenul nu trebuie sa stea nu stiu cit, ca poate schimba personalul si face proba in 20 de minute daca se pune problema.Sau cereau o cale ferata BUNA da BUNA de la Pitesti la Turnu Magurele unde cereau o dezvoltare a infrastructurii portuare.
Asa n-au decit sa se duca la islamistii lor pe care oricum ii iubesc si ii apreciaza mai mult. Ca ii considera si chiar ii tin de prosti. Cred că totul se rezuma la salarii si Tanger e port sau aproape de port dantm asta cu transportul nu stiu cat ii afectează ei ziceau ca la fiecare David transportată pe auto le crește prețul cu 30 de euro pe bucata cam infim zic eu la profitul de 1000e pe masina |
|
| |
Jhonyla
Numarul mesajelor : 1458 Reputatie : 6556 Data de inscriere : 30/01/2011
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Vin 14 Oct 2016, 10:47 | |
| Am revazut cu tristete reportajul de pe TVR Cum Dumnezeu nimeni din conducerea tarii nu stie nimic unde a disparut calea ferata? Din reportaj am inteles ca regionala Craiova nici nu a dispus demontarea sinelor... |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Vin 14 Oct 2016, 16:37 | |
| Şinele sunt - sau erau - depozitate în fostele staţii. _________________ :TTT:
|
|
| |
dan tm V.I.P Member
Numarul mesajelor : 9101 Reputatie : 13007 Data de inscriere : 16/07/2014
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Vin 14 Oct 2016, 21:30 | |
| S-a dat pe aici pe forum un act normativ care trimitea sinele si traversele pe linia de Calafat. |
|
| |
mielutu zburator
Numarul mesajelor : 3172 Varsta : 29 Reputatie : 6987 Data de inscriere : 07/09/2014
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea Vin 14 Oct 2016, 23:23 | |
| Un munte de traverse de câteva zeci de metri lungime și 10 m înălțime este la Vâlcele și prin curțile etnicilor din zonă. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: 219 : Valcele - Ramnicu Valcea | |
| |
|
| |
| 219 : Valcele - Ramnicu Valcea | |
|