|
| Întrebări şi răspunsuri | |
|
+101alexmorph3us Costin.B phnegativ mariushal nenuandrei Raduku09 cristi.florea.9085 ANDU2100HP c o r v i n cortexedge DAS 2011 Desiro256 cnusi buldozer2 seby1998 ionutz85 alexpopa Mushu apmatei Vale Spartan1948 Luna stefan_br raoul Balto BlueLight alex1987 FeroFan97 ALEXCFR Tomi13leu Dutzu spiderpc marius_catalin84 CalinPiatraNeamt get. user dezactivat... andreiutzu DPS Czirjak Arpad cristi ar TonyGFR billy752-istu riciu Fantaghiro cristy79 Rarau florin.lifticariu COSTACHE MIHAIL ionutz72 Caravelle_Zg allred cristi_tgv alinx3330 Katalin4653 Amiralul George Petre_IFTE MariusM Hurricane maris.constantin Vitosa cont dezactivat . redeme ldh80 @ndrey Ciprian NicuS TVlad vanchorusebulgaria Teodor AlexD Simply18 rich1974 lapsanszkitamas cardinal AndiCFR AndreiCFRbv Radu Tudor Cont dezactivat Adrian78 rizelgeorgel2004 Jhonyla cristi CFR Bobby_TM IonutCFR2009 cfr500 Dr2005 kristi kkk Razvan Tudor Andrey_tm unguru22 razvan - trenuri mureseanu_976 Norbi DUAL Adirmvl Nesebar mihaiuc Vlad decward valentina04 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8414 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Dec 2013, 16:16 | |
| Ma asteptam sa fie asa; avusesem o discutie cu un coleg, eu eram de parere ca ar trebui acoperite 3G mai ales caile ferate, nu drumurile pentru ca pe drum nu ai asa multi clienti (nu prea sta lumea cu laptopul in brate in masina sau autocar, telefonul se misca mai mult din cauza denivelarilor si e greu de citit, pe cind in tren e alta poveste, mai ales de cind cu vagoanele noi dotate cu prize si masute). Daca ar fi sa incepem de undeva, ar trebui inceput cu cele mai aglomerate rute, de aici si intrebarea. |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Dec 2013, 17:49 | |
| Oricum in linii mari, statistic, aproximativ 15% circula cu trenul intre localitati dar cu blatisti si cei cu abonament se ajunge la 20% din total. Cei cu abonamente se pun la socoteala o singura data desi ei merg de mai multe ori. La autocare/microbuze sunt putini cu abonamente. Oricum cu trenul pe distante sub 50 kilometri cred ca circula sub 10% din cauza tarifelor, orarului, trenurilor putine etc. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Dec 2013, 19:27 | |
| Nu, tocmai, grosul călătorilor e format din navetişti pe distanţe scurte.
Există curse de maxi-taxi unde biletul pentru 30 km e în jur de 10 RON, mai ales în jurul oraşelor mari. Bucureşti - Răcari, 35 km costă 8 - 10 RON în funcţie de cheful şoferului. Pe când trenul e mai ieftin. Dar cum mersul pe distanţe scurte nu e încurajat, oamenii nu au de ales. Pe distanţe lungi e jale, pe Bucureşti - Iaşi abia ai 30 de călători pe zi care merg de la un capăt la altul. _________________ :TTT:
|
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Dec 2013, 19:30 | |
| Stai, ce?! Bucuresti-Iasi pentru toate trenurile?! |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8414 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Dec 2013, 19:33 | |
| Eu tocmai la astia de distanta mare ma gindeam. Navetistii nu prea au timp sa isi care laptopul si sa faca trafic de date si cred ca nici "mediul" nu e prea prielnic, la citi dubiosi se perinda prin personale. Dar daca zici ca sint putini calatori "de cursa lunga", nu mai are rost. |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Dec 2013, 19:55 | |
| Grupa tehnica Bucuresti Obor mai deserveste vreun tren sau s-a desfiintat? Ma intereseaza ce statie de domiciliu scrie pe vagoanele trenurilor 8012, 8013, 8014, 8017, 8018 si 8019 ? Multumesc anticipat. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Dec 2013, 20:15 | |
| Da s-a desfiintat , vagoanele au statia de domiciliu Constanta ! |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Dec 2013, 20:17 | |
| Sunt puţini călători de la un cap la altul, dar merg pe bucăţi.
Bucureşti - Craiova şi Bucureşti - Braşov ar merita să fie acoperite 3G. Nu mai zic că sunt zone, gen Prahova h., unde nici măcar nu e semnal la telefon.
Şi ar mai merge şi A2, dar pentru autobuze, că şi ăia dau wireless, deci au undeva un router. _________________ :TTT:
|
| | | TVlad V.I.P Member
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Dec 2013, 20:27 | |
| Notat, merci |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Dec 2013, 20:34 | |
| Oriunde internetul este bine venit la calea ferata. Sunt foarte multi care merg in jurul oraselor o fac cu microbuzele. Numarul lor este de cateva ori mai mare decat la trenuri avand in vedere ca microbuzele si autocarele sunt la fiecare 15-30 minute.
Iata unde sunt aceste puncte de plecare/sosire (asa zise autogari) in Bucuresti : Statie Bucuresti, Autogara Obor, Autogara 13 Septembrie (Millenium Trans Impex SRL), Autogara Militari, Autogara CDI (Ritmului), Granitul, Autogara GSM Trans (Baldovin Parcalabul), Autogara Filaret, Autogara IDM Basarab Kennedy, Autogara Internationala Rahova, Zona Eroii Revolutiei (Parcare privata), Parcare Muzeul CFR (Calea Grivitei), Autogara Diego (langa Double) T), Autogara Matache DLS, Autogara Nic&Gil, Autogara Eurolines (Touring Euroline), Autogara Augustina, Autogara Simpa Trans, Autogara Perla Trans, Statie Coloane GARA de NORD, Autogara Gril Impex SRL, Statie Parc Izvor, Autogara Allegro Maxi Taxi S.A., Academia Romana Militara - Piata Eroilor, Gara CFR Bucuresti Nord, Complex Europa, Statie Piata Muncii, Statie Gara de Nord - Peco OMV, Statie Piata Constitutiei, P-ta Unirii - Hotel Horoscop, Autogara Yeni Oz Murat SRL, Autogara Electronicii (C&I), Zona Piata Chirigiu, In fata Autogarii Militari, Mayer & Mayer, Gara de Nord PECO MOL si multe altele luate de pe autogari.ro |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Dum 22 Dec 2013, 21:00 | |
| Corect, nu ar strica sa fie internet wifi in toate trenurile inclusiv cele regio, dar daca nu macar semnal 3G sa fie la toti operatorii. Tineti cont ca o parte si din navetisti sunt elevi si studenti, care deregula au smartphone-uri capabile wifi si astfel le-ar placea mult mai mult sa calatoreasca cu trenu. Eu am router wifi si nu odata mi s-a conectat mai multa lume din vagon sau chiar alte vagoane la routerul meu, printre care si acum cand postez acest mesaj ma aflu in tren si mai sunt cel putin 2 device-uri conectate ce nu imi apartin. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 23 Dec 2013, 08:05 | |
| Navetisti de pe Ploieti-Bucuresti au telefoane de ultima generatie, ca-si permit la salatiile care le da Capitala si mai au tablete.
Legat de 3G sau de semnalul de telefon stiti cu toti ca Vodafone este cea mai proasta retea la capitolul semnal, ieri nu am avut semnal la tel mobil toata ziua de la 09:30 de la Adunati ( jud Prahova ) pana ce am intrat in Sinaia la 15:20, credeam ca mi s-a stricat telefonul dar de unde ca nu am avut semnal deloc. |
| | | spiderpc
Numarul mesajelor : 421 Localizare : Bucuresti Reputatie : 4861 Data de inscriere : 12/10/2012
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 23 Dec 2013, 18:32 | |
| Au fost sau sunt trenuri de calatori care au in componenta vagoane pentru transportul autovehiculului personal? Pe site-ul cu mersul trenurilor tot vad semnul in legenda dar nu am observat trenuri care sa aiba asemenea vagon. Nici nu vad cum ar fi posibil, cum urci cu masina in vagon, din gara? :roll: Sursa imagine: http://www.grivita.ro/servicii/modernizari/3046.html |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 23 Dec 2013, 18:38 | |
| Au fost sezoniere prin 90 si ceva pe ruta Oradea-Eforie Sud ; Timisoara-Eforie Sud si Iasi-Eforie Sud care avea vagon pentru transport auto , in prezent nu exista desi se tot vorbeste de acest serviciu ca vor sa il repuna in circulatie . |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri Lun 23 Dec 2013, 18:43 | |
| Statia Arad are rampa. Nu stiu daca e parte a proiectului de modernizare.
Se mai pune problema tarifului pentru masina, la care pui tariful la dormitor . cuseta sau clasa pentru o familie si sa nu ai surpriza sa iesi mai ieftin la o pensiune pentru o noapte. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Întrebări şi răspunsuri | |
| |
| | | | Întrebări şi răspunsuri | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |