BL82
Numarul mesajelor : 26 Reputatie : 4439 Data de inscriere : 15/08/2012
| Subiect: Re: Trenul Nagyboldogasszony Zarándokvonat Sam 14 Mai 2016, 14:15 | |
| - LanceR a scris:
- mielutu zburator a scris:
- Dacă mergi cu un grup de 900 de oameni într-o țară străină, cu trenul, nu prea cred că nu ați avea măcar 10-15 steaguri ale României Dacă sunt câțiva imbecili între unguri care vor tot felul de căcaturi fără sens, nu trebuie să credeți că-s toți așa; eu am cunoscut unguri și-s mai oameni cu românii decât sunt românii între ei.
pot spune ca maghiarii pe care i-am cunoscut(colegi de liceu,facultate,armata sau serviciu) sunt niste oameni foarte de treaba,dar eu stiam ca pelerinajele se fac la lacasuri de cult,nu pe camp este ca si cum noi am face un "pelerinaj" in Rusia,cu steaguri ale Romaniei Mari,cu Basarabia cu tot.Sau sa inventam si noi un tinut romanesc in Rusia,sa-i inventam un steag si sa mergem si cu ala Pelerinajul se face la Sumuleu Ciuc: https://en.wikipedia.org/wiki/Cs%C3%ADksomly%C3%B3_Pilgrimage Excursia la vechea granita e doar un "bonus". NOHAB-ul care venea cativa ani in urma avea stema Ungariei, nu a Ungariei Mari. Pelerinajul in sine nu are caracter nationalist... la ce viseaza acesti oameni e alta treaba. Dar oricum nu trebuie sa inventeze un tinut maghiar in mijlocul Romaniei, pentru ca exista |
|