|
| Cum sa pleci noaptea de acasa: ep 1 - Galati | |
| | Autor | Mesaj |
---|
NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5564 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Cum sa pleci noaptea de acasa: ep 1 - Galati Mar 16 Apr 2013, 23:37 | |
| Sa vin si eu cu o contributie utila site-ului. Initial ma gandeam sa postez pozele in subiectele de pe forum, dar asa sunt mai compacte si mai usor de gasit in caz ca le cauta cineva.
Am profitat de una din putinele (defapt singura )) zi cu vreme decenta din primavara asta si am decis ca e timpul sa mai incerc o escapada de acasa. De data aceasta am ales ca destinatie Galatiul si, desi aveam legaturi foarte bune ziua, am zis sa incerc varianta putin "hardcore": plecare noaptea din Roman si apoi Buzau-Galati-Tecuci-Marasesti si inapoi acasa. Am facut multe drumuri noaptea si mi se pare cel mai interesant asa: linistit, fara persoane nedorite, fara prea mult trafic, etc. Dar sa incep totusi: Pozele facute noaptea nu sunt cele mai reusite (puteti da vina pe prietena care a plecat cu camera ei din tara). Pana la Braila nici nu m-am straduit prea mult sa pozez(miscare, geamuri murdare, etc.) Roman, in asteptarea trenului: Focsani, rosu pentru Ramnicu-Sarat: Ramnicu Sarat, liber pentru Buzau: Buzau: In poza apare trenul IR 1856-1 si in spatele lui trenul R7363 asteptand plecarea primului pentru a gara. Braila si gara aflata in renovare: A se vedea cat sunt de matinal. Spre Galati: Si de aici intram in Galati: De acum se observa si Combinatul Arcelor Mittal: Viaductul care leaga orasul si combinat: |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5564 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Cum sa pleci noaptea de acasa: ep 1 - Galati Mar 16 Apr 2013, 23:38 | |
| |
| | | NicuS V.I.P Member
| Subiect: Re: Cum sa pleci noaptea de acasa: ep 1 - Galati Mar 16 Apr 2013, 23:41 | |
| |
| | | bogdan.perejuc
Numarul mesajelor : 165 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Reputatie : 4759 Data de inscriere : 08/05/2012
| Subiect: re: cum sa pleci Mar 16 Apr 2013, 23:58 | |
| O singura intrebare am: s-a terminat deja de intins firul pe toata sectia 704? Si felicitari pentru poze, chiar daca vremea nu a tinut cu tine. Eu unul astept si alte poze. |
| | | NicuS V.I.P Member
| Subiect: Re: Cum sa pleci noaptea de acasa: ep 1 - Galati Mier 17 Apr 2013, 00:04 | |
| Multumesc! Da, catenara este intinsa complet(Marasesti-Galati ambele fire), iar sectia este alimentata intre Marasesti-Tecuci si Independenta-Galati. Dupa cum am spus, o substatie de tensiune montata la Independenta ar face posibila tractiunea electrica pe toata lungimea. Sa vedem acum cat timp le va lua operatiunea aceasta... |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Cum sa pleci noaptea de acasa: ep 1 - Galati Mier 17 Apr 2013, 01:17 | |
| Ce automotor a fost pe Galati - Marasesti ? _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Cum sa pleci noaptea de acasa: ep 1 - Galati Mier 17 Apr 2013, 09:00 | |
| Fain.
Nu mi-am dat seama daca in parcurs sint si cladiri distruse cum sint pe alte sectii, Am vazut ca in Vames gara a fost mare cindva se vede o cladire intr-un colt.
Sint calatori pe sectie? |
| | | Katalin4653 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1575 Localizare : Braila M 700 Reputatie : 6320 Data de inscriere : 30/12/2011
| Subiect: Re: Cum sa pleci noaptea de acasa: ep 1 - Galati Mier 17 Apr 2013, 13:59 | |
| Cum de ai mers numai pe loco tot traseul ? |
| | | NicuS V.I.P Member
| Subiect: Re: Cum sa pleci noaptea de acasa: ep 1 - Galati Mier 17 Apr 2013, 15:07 | |
| Nu mai stiu ce automotor era si nici nu il am pozat. Oricum pe toata sectia erau doar 4(2X2) motoare: 2 formand 7572 si inca doua pentru 7577. Nici la Galati, Tecuci sau Marasesti nu mai erau altele.
Nu tin minte sa fi vazut cladiri distruse, iar calatori erau chiar multi: ambele motoare erau pline. Asta ar trebui sa motiveze CFR-ul sa introduca macar niste automotoare modernizate pentru ca actualele conditii oferite sunt vai de ele... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum sa pleci noaptea de acasa: ep 1 - Galati | |
| |
| | | | Cum sa pleci noaptea de acasa: ep 1 - Galati | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |