Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Galerie personala Costache Mihail

In jos 
+22
rizelgeorgel2004
redeme
LanceR
decward
bondarel
sorinucu
razwy
stegaru
Caravelle_Zg
akai_fan68
Bjmaryo
MariusM
srazvi
mardaryroby
DonVILLy
cortexedge
stakee
discoid21
Lde 2100
pisti91
COSTACHE MIHAIL
myster2008
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15509
Data de inscriere : 06/03/2009

Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeSam 22 Aug 2009, 14:58

Cateva instantanee din telegondola statiunii Mamaia, se poate vedea parcul acvatic Aqua Magic, Lacul Siutghiol, si marea. Pozele sunt facute vineri 21 August 2009
Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180004
$
Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180005
4
Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180006
%%%%

Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180007
hotel Doina

Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180008
Lacul Siutghiol
Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180009
Plaja la Cazino
Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180017
%%%%%%%%%%%%%%%%%Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180018
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180020
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeSam 22 Aug 2009, 20:04

Un lung tren....ne pare viata,
Ne trezim in el mergand!
Fara sa ne mai dam seama,
Unde ne-am suit si cand!

Fericirile sunt halte
Unde stam cate-un minut.
Pana sa ne mai dam seama,
Suna. Pleaca. A trecut!

Iar durerile sunt statii,
Lungi de nu se mai sfarsesc!
Si in ciuda noastra parca,
Tot mai multe se ivesc!

Arzatori de nerabdare
Inainte tot privim
Vrem s-ajungem tot mai iute
La o halta ce-o dorim!

Acceleratul 1635 de la Constanta, pregatit sa intre in Fetesti, 21 august 2009.

Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180029
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeJoi 27 Aug 2009, 23:39

Cele 2 capete al telegondolelor din Mamaia. Primul capat, este langa parcul acvatic Aqua Magic.
Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180019
Al doilea capat, este la Hotel Cazino
Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P8180012
Sus In jos
stakee
User Dezactivat
User Dezactivat

Numarul mesajelor : 168
Reputatie : 5819
Data de inscriere : 07/08/2009

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeLun 31 Aug 2009, 02:49

COSTACHE MIHAIL a scris:
In apropiere de Constanta se afla un depou de locomotive particular. Imaginea este surprinsa luni 25 may 2009. Sunt foarte multe locomotive acolo, se pot observa 2 randuri si in stanga pozei, printre arborii infrunziti.
Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P5250016

COSTACHE MIHAIL a scris:
Locomotive multe in apropiere de Constanta, 27 iulie 2009, se vede in dreapta langa macara si un LDHM45
Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 P7250032

Aceste locomotive apartin depoului Euroest, sunt o groaza de ldhuri si cateva lde-uri, din cate imi aduc aminte mai exista carcasa unei didine acolo ce apartinea de Navodari
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeLun 31 Aug 2009, 08:04

Ma intreb ce metoda sa aplicam ca sa patrundem si noi acolo si sa pozam. Daca spui ca este si carcasa unei didine,trebuie sa fortam cumva nota, ca sa o vedem.
Sus In jos
stakee
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeLun 31 Aug 2009, 08:06

Am avut o tentativa sa intram cel putin intro curte adiacenta si era sa fim prinsi de gardienii curtii insa am scapat, ar fi solutia sa rogi gardianul sau sa il mituiesti cu ceva bani tigari etc
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeLun 31 Aug 2009, 10:11

stakee a scris:
Am avut o tentativa sa intram cel putin intro curte adiacenta si era sa fim prinsi de gardienii curtii insa am scapat, ar fi solutia sa rogi gardianul sau sa il mituiesti cu ceva bani tigari etc

Si nu ar merita efortul?
Sus In jos
stakee
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeLun 31 Aug 2009, 14:04

dan tm a scris:
stakee a scris:

Si nu ar merita efortul?

Depinde si din ce punct de vedere abordezi situatia
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9365
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeLun 31 Aug 2009, 14:39

Un singur punct exista. Laughing
Din moment ce depoul este particular, nu stiu in ce masura ar exista sanse sa mituiti gardienii...
In ziua de azi, toata lumea tine de locul de munca si cu picioarele... tocmai de asta nu stiu cine s-ar risca pentru niste necunoscuti.
Sus In jos
stakee
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeLun 31 Aug 2009, 14:48

cortexedge a scris:
Din moment ce depoul este particular, nu stiu in ce masura ar exista sanse sa mituiti gardienii...
In ziua de azi, toata lumea tine de locul de munca si cu picioarele... tocmai de asta nu stiu cine s-ar risca pentru niste necunoscuti.

Deci case closed, o sa caut pozele si o sa le postez mai tarziu
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeMar 01 Sept 2009, 09:52

Pentru niste poze ale unei locomotive care nu mai exista in alta parte merita efortul.
Daca insa o sa cadem in partea opusa, care ar fi solutia fotografierii acelei carcase?

Poate un email la conducerea firmei? ar putea avea un efect invers, adica grabirea taierii ei ca nu cumva sa se trezeasca cineva si sa o doreasca pentru salvare.

Am incercat de 3 ori sa am acces la fosta locomotiva electrica a fabricii de bere din Timisoara (care manevra vagoanele pe liniile tren+tramvai) si de fiecare data am fost refuzat motivindu-se ca firma va deschide un punct muzeal.
Acum locomotiva e expusa in curte, dar nu ai nici o sansa sa ajungi sa-i faci poze de aproape.In folosul cui e expusa?
Sus In jos
DonVILLy

Numarul mesajelor : 121
Varsta : 37
Localizare : Tirgu-Mures
Reputatie : 5924
Data de inscriere : 24/01/2009

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeMar 01 Sept 2009, 10:54

stakee a scris:
cortexedge a scris:

Deci case closed, o sa caut pozele si o sa le postez mai tarziu

Stakee pozele ce le-ai facut sunt aici Very Happy
http://trainfan.myfreeforum.org/about231.html
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/WorldWideTransport
stakee
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeMar 01 Sept 2009, 12:29

dan tm a scris:
Pentru niste poze ale unei locomotive care nu mai exista in alta parte merita efortul.
Daca insa o sa cadem in partea opusa, care ar fi solutia fotografierii acelei carcase?

Poate un email la conducerea firmei? ar putea avea un efect invers, adica grabirea taierii ei ca nu cumva sa se trezeasca cineva si sa o doreasca pentru salvare.

Am incercat de 3 ori sa am acces la fosta locomotiva electrica a fabricii de bere din Timisoara (care manevra vagoanele pe liniile tren+tramvai) si de fiecare data am fost refuzat motivindu-se ca firma va deschide un punct muzeal.
Acum locomotiva e expusa in curte, dar nu ai nici o sansa sa ajungi sa-i faci poze de aproape.In folosul cui e expusa?

Drept urmare tre sa intri "ilegal" insa tre sa ai mare grija. Sunt chestii ce se merita intradevar dar pt astfel de operatiuni trebuiesc gandite, pe unde intri pe unde iesi, in cat timp faci pozele, in cat timp iesi deacolo daca teau vazut
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeMar 01 Sept 2009, 14:20

Nu e neaparat nevoie sa intri ilegal, probabil ca depoul ala are alt regim decit fabrica din mijlocul orasului si o discutie cu paznicii intr-o duminica ar putea fi fructuoasa.
Sus In jos
stakee
User Dezactivat
User Dezactivat

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitimeMar 01 Sept 2009, 14:37

dan tm a scris:
Nu e neaparat nevoie sa intri ilegal, probabil ca depoul ala are alt regim decit fabrica din mijlocul orasului si o discutie cu paznicii intr-o duminica ar putea fi fructuoasa.

Eu am zis ceam zis mai sus daca nu se poate discuta cu paznicii sub nicio forma
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Galerie personala Costache Mihail   Galerie personala Costache Mihail - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Galerie personala Costache Mihail
Sus 
Pagina 3 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Galerie personala Boracik
» Galerie personala karpaty
» Galerie personala gabrielcr
» Galerie personala electrica912
» Galerie personala AlexD

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: GALERII FOTO PERSONALE-
Mergi direct la: