Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discutii libere pe seama liniei M800

In jos 
+67
vatmanul
marius.andrei
cristi_tgv
alex.barac.5
kristi kkk
mariushal
ATM
ANDU2100HP
Razvan Tudor
mtk
alexmorph3us
ldh80
stefan_br
Balto
cstefan
Mihai531
Teodor
KOSTYK
Norbi
brutusel
TVlad
Rarau
alliens
laur 133
bostanescu 2
marius_catalin84
cont dezactivat .
Caspar
sytrus
liviulav33
ravers75
Katalin4653
gardianlinux
Vitosa
lifetec
Radu.B
phnegativ
bogdan.perejuc
Sergiu rmn
allred
IonutCFR2009
Capsuneanu
Alex Avram
dan_dinca
Silver
Vlad
AndiCFR
Adrian78
Adirmvl
NicuS
cosmin br
Andrey_tm
riciu
Sorinus
DUAL
DPS
myster2008
Nesebar
revenge
Amiralul
baiazid
razvan - trenuri
AndreiStefan
cfr500
COSTACHE MIHAIL
Dr2005
AlexD
71 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6737
Data de inscriere : 05/10/2012

Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Empty
MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeVin 14 Mar 2014, 22:49

Se intampla ceva cu trenurile astea, IR 1589 care a plecat intarziat din Bucuresti Nord cu nu mai putin de 28' a recuperat deja pana la Medgidia 26' si este foarte aproape de a stabili un nou record din punct de vedere al duratei de parcurs raportat la numarul de opriri.

Daca ajunge la 23.05' in Constanta putem sa vorbim deja despre un tren cu patru opriri care a parcurs distanta Bucuresti Nord - Constanta in doar 2h22' !!!

Sa notam pana atunci un timp record de 13' scos de acest tren intre Cernavoda Pod si Medgidia.
Sus In jos
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7573
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeVin 14 Mar 2014, 23:01

O fi si asta vreo tactica, sa plece intarziat in mod deliberat pentru ca se poate recupera pana la destinatie, scurtand astfel timpii de stationare...desi nu cred in ipoteza asta...ci mai degraba preluare calatori de pe la alte trenuri, ca motiv real al intarzierii la plecare.
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeVin 14 Mar 2014, 23:07

SI ESTE RECORD DOMNILOR ! 2h20' scos de IR 1589 cu 4 opriri intre Bucuresti Nord si Constanta ! A mai recuperat 2' de la Medgidia pana la Constanta deci in total 30' de la Nord !!!

Iata ce timpi excelenti a scos astazi IR 1589 de parca cineva l-a testat special pentru noul mers :

Bucuresti Nord 20:43
Ciulnita 21:47 1 21:48
Fetesti 22:07 1 22:08
Cernavoda Pod 22:26 1 22:27
Medgidia 22:40 1 22:41
Constanta 23:03

Ultima editare efectuata de catre baiazid in Vin 14 Mar 2014, 23:09, editata de 1 ori
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeVin 14 Mar 2014, 23:07

Marius 926 a scris:
Sub 2 ore si 15 min fara oprire Bucuresti - Constanta sa nu va asteptati in vara asta.
Hmm .. stai ca o dau iara cu dilatatul sinelor .. Mie unul mi-e cam scarba .. dar e rromania  :roll: ,bagam miliarde degeaba.. S-au mai auzit si pe la altii chestia asta,dar la noi e cam obsesiv de stupida regula,mai ales ca tehnologiile astea noi ..
RIP 1632 .. avea de la 2 ore in sus Marius Smile) .. doar o ora pentru gasca noua? Foarte indulgent..

@Baiazid .. nu te supara pe mine ,dar ultimele replici denota o obsesie pentru M800 .. Stai linistit ca exista suficienti in Romania cu interese ca M800 sa fie cu bete in roate..
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeVin 14 Mar 2014, 23:15

DUAL a scris:

@Baiazid .. nu te supara pe mine ,dar ultimele replici denota o obsesie pentru M800 ..

Nu mai mult insa decat obsesia pe care o ai tu vis-a-vis de persoana mea. Cine te-a pus moderator si mai apoi administrator al acestui site a gresit enorm neluand in calcul si cuantumul de fetis per centimetru cub.

Oricum , prefer de 1000 de ori sa fiu obsedat de ceva decat ofticat, dar tu vezi-ti de treaba si trage concluzii in continuare. Daca eu nu te deranjez, tu de ce ma deranjezi ?
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeVin 14 Mar 2014, 23:28

Nu sunt obsedat de tine .. Stai linistit,nu mi-ai trezit interese.
Functia de moderator am dobandit-o de la utilizatorii forumului prin vot.Nu am fost numit,ca nu mai e comunism din '89.
Functia de administrator o ocup temporar,deci stai linistit,ca exista vorba aia "nu haina-l face pe om" .
Nu-mi permit sa te deranjez,insa ultimele pagini am observat aceeasi discutie la infinit,e cam ca un disc zgariat .. Ca sa reimprospatez memoria,anul trecut a fost la fel , in presezon si de 1 mai s-a circula bine,dupa care ...  :roll: .. Deci ma intreb ,cu ce-i diferita aceasta discutie fata de una politica.Totusi exista oameni adepti pentru ceea ce se intampla pe M800,dar vad ca e o chestie repetitorie asa .. Nu zic,m-am mai inselat in trecut,dar imaginea asta imi e atat de familiara;defapt cam asa s-au umplut sute de pagini pentru un nimic ...
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeVin 14 Mar 2014, 23:38

Dual, tie si lui Dragos cu care faci echipa de ceva vreme impotriva mea, vi se pare ca sunt off-topic cumva ? Aici sunt DISCUTII LIBERE despre linia 800 , daca ai vreo problema cu ce editez eu aici expune-o din punct de vedere regulamentar , pentru ca restul , avand in vedere ce s-a intamplat in trecut intre noi, chiar nu ma intereseaza. Si nu iti permit sa ma faci obsedat de vreun subiect sau sa induci ideea ca editez pe acest forum gresit .

Fa-ti treaba de moderator sau ce esti tu si atat, parerile personale, atata vreme cat eu nu gresesc cu nimic, te rog sa ti le tii doar pentru tine ! Treaba ta este sa intervii la off-topic si nu atunci cand cineva prezinta niste informatii reale despre timpii de parcurs al trenurilor CFR !
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeVin 14 Mar 2014, 23:52

Pai stai putin ca m-ai bagat in ceata .. care Dragos ? Dragos,92Dragos sau Dr2005 ? Mai sunt si altii,dar nu cred ca faci referire la ei .. Ideea e ,ca nu are nimeni impotriva ta.Nu suntem ceva conspiratie , da.. aici e discutii libere,si ai dreptate.. fiecare isi petrece timpul liber cum vrea.Insa ca si moderator,eu citesc tot ce scrieti, pentru ca mereu apar discute,probleme,etc ..
Cat despre ce s-a intamplat,a fost aceeasi chestie,rastalmacesti cuvintele .. Nu te-am facut obsedat.Am zis ca exista o oarecare obsesie fata de M800(pentru ca doar aici postezi,si probabil doar topicul asta il citesti) . Stii foarte bine ca nu ma ascund dupa deget,nu a fost ce ai spus,am postat absolut tot! Chiar ma bucur ca ai revenit,pentru ca,crede-ma eu n-am avut niciodata ceva personal cu cineva.Dar tu stii foarte bine ce limbaj murdar ai preferat sa folosesti .. Si nu,nu te amenint(ca probabil asta o sa zici in topicul urmator) ,insa toata lumea incearca sa isi faca treaba cat mai bine.
Si se vede in istoricul forumului ,de cate ori am facut eu pe "militianul"(da Glontz mai rad uneori la replici scoti,si mai trec cu vederea replicile taioase si rautacioase ,dar exista o limita ..)
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 00:33

DUAL a scris:
Am zis ca exista o oarecare obsesie fata de M800(pentru ca doar aici postezi,si probabil doar topicul asta il citesti) .

Iar eu te rog pentru a doua oara sa iti tii parerile personale pentru tine. Nu este problema ta unde postez sau ce topicuri citesc pe acest forum decat daca esti obsedat cumva de persoana mea.

Sus In jos
alexmorph3us

Numarul mesajelor : 459
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5715
Data de inscriere : 13/07/2010

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 01:30

Eu zic sa nu-l mai bagati in seama pe acest baiazid ca lui Ii place sa se contrazica cu toti.Lasati-l domne sa palavrageasca in reluare despre mersul trenurilor de unul singur!L-as intelege sa fie interesat  daca chiar ar face naveta si ar fi din Constanta dar de obicei la topicul asta se discuta mai mult despre timpii de mers din plictiseala.Nu e nici o rautate dar urmaresc topicul asta de ceva ani si vad ca sunt aceleasi dileme.Simt ca ascult aceeasi banda la nesfarsit!De exemplu as fi vrut sa aud daca s-au terminat lucrarile in Fetesti sau daca are cineva poze ca asta ar fi mai util pentru toti pasionatii.Pe mine ma intereseaza si alte aspecte ce tin de infrastuctura si mai putin la ce ora ajunge un tren in fiecare zi.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18749
Reputatie : 24326
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 13:12

baiazid nu as baga mana in foc pentru timpii aia nu bag mana in foc nici pentru aia de pe Cronos unde ii baga impegatii cum vor
Sus In jos
Capsuneanu

Numarul mesajelor : 225
Reputatie : 4789
Data de inscriere : 28/05/2012

MesajSubiect: IR1583   Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 14:30

Am plecat la 10:15 fix din Bucuresti Nord
Ciulnita 11:18 , 6, 18:24
Fetesti 11:43, 13 , 11:56
Cernavoda 12:12, 10 , 12:22
Medgidia 12:36, 3 , 12:39
Constanta 13:00

Situatia intre Bucuresti si Lehliu e destul de complexa, ca idee am trecut prin statiile:

Baneasa 10:23
Branesti 10:33
Fundulea 10:38
Sarulesti 10:44, 1 , 10:45
Lehliu 10:56

si am observat ca pe firul dinspre Cta -> Bucuresti semnalizarea era stinsa la km: 34, 36, 37.8, 39.9, 46.1, 47.6, 49.6, 51.1, 54.1, 57.9, 59.9, 63.7, 65.7, 67.7

Sus In jos
DPS

DPS

Numarul mesajelor : 2206
Reputatie : 7573
Data de inscriere : 27/04/2010

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 14:48

Practic, e furat / deranjat / scos din functie aproape "tot blocul" de pe firul 2 intre Branesti si Lehliu, nimic nou, dealtfel. Oricum timpii aia de intoarcere se obtin cu mers pe banalizat pe tronsonul cu pricina, ca alminteri, vai s'amar...

Au carpit firul 1 cat sa mearga "uns" atat la dus cat si la intors, pe firul 2 ramanand doar marfarele pe zona afectata. Rog pe cine mai vine de la Constanta la Bucuresti, sa ne comunice pe ce fir a circulat intre Ciulnita si Baneasa (cu tren de calatori, evident, nu cu marfaru' sau drezina Smile )
Sus In jos
https://www.youtube.com/c/DPSRomania/videos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 15:37

alexmorph3us a scris:
Eu zic sa nu-l mai bagati in seama pe acest baiazid ca lui Ii place sa se contrazica cu toti.Lasati-l domne sa palavrageasca in reluare despre mersul trenurilor de unul singur!L-as intelege sa fie interesat  daca chiar ar face naveta si ar fi din Constanta dar de obicei la topicul asta se discuta mai mult despre timpii de mers din plictiseala.Nu e nici o rautate dar urmaresc topicul asta de ceva ani si vad ca sunt aceleasi dileme.Simt ca ascult aceeasi banda la nesfarsit!De exemplu as fi vrut sa aud daca s-au terminat lucrarile in Fetesti sau daca are cineva poze ca asta ar fi mai util pentru toti pasionatii.Pe mine ma intereseaza si alte aspecte ce tin de infrastuctura si mai putin la ce ora ajunge un tren in fiecare zi.

O.k., vad ca topicul asta s-a transformat in ,,discutii libere despre Baiazid'' fara ca niciun moderator sa intervina, desi atacul la persoana este mai mult decat evident.

Eu zic altceva, eu zic sa votam pentru ca oricum o parere - doua atunci cand e vorba de a baga intriga chiar nu conteaza, cine nu este de acord cu ce scriu eu pe forum sa intre si sa spuna acest lucru idem si cine doreste ca eu sa continui analizele si postarile.

Am sa fac deasemenea un anunt pe forum la idei, sugestii, sesizari pentru ca toata lumea sa afle ca ma retrag de pe acest forum in cazul in care sunt foarte multi cei care doresc ca eu sa nu mai postez in cadrul unui topic pe motiv ca plictisesc audienta cu recordurile recente sau mai mult recente ale unor trenuri. Din acest moment puteti vota pentru mine sau contra mea, aveti sansa unica de ma da afara de pe acest forum !

Rog acele persoane care imi urmaresc sau nu diferitele postari pe acest forum sa intervina, sunt foarte curios si eu daca merit sa fac parte din aceasta comunitate, daca am cunostintele necesare sau nu. Multumesc !
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitimeSam 15 Mar 2014, 15:49

adrian78 a scris:
baiazid nu as baga mana in foc pentru timpii aia nu bag mana in foc nici pentru aia de pe Cronos unde ii baga impegatii cum vor

Adrian , bag eu mana in foc pentru tine, in ultimele zile am facut trei drumuri dus-intors de la Constanta, se circula brici spre sensul dinspre Bucuresti cu exceptia opririi Sarulesti si mai putin bine spre Bucuresti unde am prins si 1h10' de la Lehliu la Nord, aici e deranj mare dar cateodata se scot si 50'. Iar timpii de pe Infofer sunt exact aceiasi verificati de mine, nu exista nicio diferenta intre timpii de pe Infofer si cei de pe ceasul meu !

Intr-adevar, semnalizarea pe sensul Bucuresti nu functioneaza peste tot insa pana la inceputul sezonului va functiona, am discutat aceasta problema cu cine trebuie.

Ultima editare efectuata de catre baiazid in Sam 15 Mar 2014, 16:08, editata de 2 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discutii libere pe seama liniei M800    Discutii libere pe seama liniei M800  - Pagina 61 Icon_minitime

Sus In jos

Discutii libere pe seama liniei M800
Sus 
Pagina 61 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 32 ... 60, 61, 62 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Discutii libere pe seama liniei M800
» Discutii libere pe seama liniei 511
» 201 : Piatra Olt - Ramnicu Valcea - Podu Olt
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» Lucrari de reabilitare pe M 800

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-
Mergi direct la: