|
| Despre biciclete | |
|
+34Cipri Andrei Neculai alex.barac.5 lapsanszkitamas LanceR deconectat mielutu zburator tcm Katalyn AlexD dan tm cristy79 IonutChircu Caspar JohannDB DUAL Cont.dezactivat c o r v i n Adrian78 Adirmvl Nesebar kristi kkk NicuS ANDU2100HP TVlad Teodor cristi CFR Andrey_tm cstefan Bobby_TM Traveller frank81 George cortexedge Dr2005 38 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Despre biciclete Lun 30 Iul 2018, 23:05 | |
| - Luna a scris:
- In Budapesta [...] nu am vazut biciclisti.
Eşti sigur? Unde ai fost în Budapesta? E drept, dacă nu ieşi din hotel, nu ai cum să vezi biciclişti, mai ales dacă ai geamul spre curtea interioară. _________________ :TTT:
|
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Despre biciclete Lun 30 Iul 2018, 23:07 | |
| - dan tm a scris:
- Normal ca nu o sa folosesti bicicleta la cit de ieftin e transportul in Bucuresti.
Ieftin şi prost, ca să ajungi din A în B ai nevoie de 2 - 3 bilete, pentru care mai plăteşti şi cartonul pe care sunt încărcate. Şi când îţi vine un 62 la 20 minute... _________________ :TTT:
|
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Despre biciclete Lun 30 Iul 2018, 23:28 | |
| Nu, dar ideea e ca pe bicicleta esti mult mai vulnerabil. De te trezeai cu dosul unei dube asa pe bicicleta acum cred ca erai la 2 metri sub pamant. Plus ca doar cu bicicleta risti accident mortal si la 3-10 km pe ora, dai intr-o groapa si cazi ori in prapastie ori in fata unei masini. - dan tm a scris:
Daca tot nu mergi la facultate macar invata sa vorbesti, apoi invata sa mergi cu bicicleta si abia la urma mai foloseste trenul, toata ziua gratis cu trenul. Stiu ca e complicat sa duci bicicleta cu trenul la Peris si de acolo sa te intorci pe ea in Bucuresti, dar incearca. Ai grija insa ca pentru bicicleta trebuie sa platesti nu este gratis. Unde am zis ca nu merg la facultate? Crezi ca as putea fi integralist fara sa merg? Stai linistit, am avut/am ocazia sa merg destul gratis sau aproape gratis si cu bicicleta. Spre exemplu si cu ape rider, se da bonus urias, e ca si gratis cei 20 de lei pe 31 de ore de calatorit cu bicicleta cu bonusul de insciere (adica o idee mai mult decat un pachet de tigari). Sa ma tina insa picioarele si corpul atat. De vorbit/greseli scriu cand/cum pot, mai intervine si corectorul automat ca deregula postez doar de pe telefon. |
| | | tcm
Numarul mesajelor : 623 Varsta : 29 Localizare : Oradea ; Leeds (UK) Reputatie : 4462 Data de inscriere : 27/06/2014
| Subiect: Re: Despre biciclete Lun 30 Iul 2018, 23:35 | |
| - Luna a scris:
- Probabil esti pasionat de ciclism. Altcineva nu stiu daca avea curaj sa se mai urce vreodata pe bicicleta dupa accident. In rest cu restul de cazaturi probabil ai avut noroc. Eu odata ce am cazut cu rolele si m-a durut un genunche cam 2-3 saptamani, e drept nu tare. Insa cand am realizat ca ma puteam face bucati le-am cam lasat incolo de role, am mai mers doar la patinoar si acolo mai mult pe langa mantinela. Reusit fara cazaturi, insa cu febra musculara imensa, nu pot zice ca nu imi place dar riscul e mare si nici pe departe nu as ajunge pe role odihnit la destinatie, febra musculara tot as avea. Iau in calcul insa si varianta sa incerc sa invat cu instructor atat patinaj cat si sa merg pe bicicleta. Oricum la bicicleta eu vad o problema mareee: ce te faci cand trece un tir pe langa tine? Sau fel si fel de bizoni in trafic? Si altele.
Edit: Daca as avea ocazia/voi avea ocazia sa incerc o bicicleta de pe care sa nu pot cadea clar nu as sta pe ganduri/nu voi sta. Dealtfel intr-o localitate rurala m-am dat odata cu un kart, neavand experinta mi-am cam luat claxoane. Si am stat si cu frica ca nu stiu cat e de legal cu kart-ul pe sosea, fie el si fara motor cum era acela. (adica cu pedale ca bicicleta) Pot zice ca sunt si pasionat , dar in acelasi timp este cel mai rapid mijloc de transport , dupa parerea mea. In Oradea cel putin ajung in orice capat al orasului mult mai rapid decat tramvaiul/autobuzul , iar la ore de varf chiar si decat masina. Pai eu am vrut sa ma urc chiar dupa accident pe bita ca nu mi-am dat seama ca era avariata , abia atunci am realizat ca pedalierul era intrat la roata si ca roata spate era stramba bine (cred ca in roata spate ma lovise masina). Furca am realizat ca este stramba doar dupa ce am scos bicicleta de la reparat urmatoarea zi pentru ca tragea intr-o parte cand ma urcam pe ea. Nu pot zice ca mi-a fost frica , dar abia cand am ajuns acasa dupa intamplare am realizat ca am scapat ca prin urechile acului si am avut o vedere cu masina uitandu-ma la ea , ridicandu-ma de pe asfalt. Este drept ca dupa accident mai ales in locul unde se intamplase , incetineam sau chiar ma opream chiar daca eram pe drum cu prioritate. Cazaturile majoritatea au fost pe zapada/gheata pentru ca franam prea brusc sau nu stiam ca este inghetat sub stratul de nea. Acum bita este locul meu de munca , livrez mancare cu ea deci fac o gramada de km zilnic , incerc sa fiu cat mai preventiv , sa imi dau seama de ce vor sa faca soferii din jur si ii las sa treaca daca nu au intentia sa opreasca cand ar trebui. Daca nu stii sa mergi pe bicicleta poti incerca triciclete sau biciclete tandem pana te obisnuiesti. |
| | | Luna
| Subiect: Re: Despre biciclete Lun 30 Iul 2018, 23:36 | |
| Lasa ca se poate si scump si prost. Mai bine ieftin si prost. Daca ai abonamente nu iti trebuie nici un bilet, nu te afecteaza financiar schimbarile. In Budapesta e cam 5 ron calatoria ori cu metroul ori tramvaiul. - Dr2005 a scris:
Eşti sigur? Unde ai fost în Budapesta? E drept, dacă nu ieşi din hotel, nu ai cum să vezi biciclişti, mai ales dacă ai geamul spre curtea interioară. Am fost asa: la gara Keleti - am pus si poze pe forum de acolo, in luna martie am fost, Budapest eye (langa care am si fost cazat - la hostel), la mall-ul de langa gata Nyugati (nu mai stiu cum ii zice/se scrie corect), la cladirea parlamentului, centrul lor istoric cu zona Anna Hotel (unde am vazut barul de gheata), Bastionul Pescarilor, am vizitat si podurile peste Dunare. Niciunde din locatiile astea nu am vazut biciclisti. Apropo de ecologie si deastea, am mers doar pe jos nu am apelat la nici un fel de mijloc de transport, ajungeam ceva mai repede e drept dar acolo costa nu glumeste. - Adirmvl a scris:
- Daaaaaa, ai grijă! Cica unii au început cu iarbă și au ajuns la heroină. Dacă începi să mergi cu bicicleta poate ajungi să conduci Loganul. Doamne ferește de așa ceva!
Am deja si masina, nu iti fa griji de asta. |
| | | Luna
| Subiect: Re: Despre biciclete Lun 30 Iul 2018, 23:51 | |
| Daca bicicleta ar fi fost atat de rapida si buna la orice nici la naiba nu i-ar mai fi trebuit masini. Sau chiar si trenuri. Din ce zici tu bicicleta pentru tine e meseria ta, deci cam normal sa nu cazi nici de explodeaza bomba langa tine. Eu insa ziceam de oamenii de rand, pentru care nu prea cred ca sunt prea rare cazaturile. Da, bicicleta pe 3-4 roti zic si eu, cu aia as merge fest, dar aia mi se pare si mai inflexibila decat o bicicleta standard sa nu mai zic de role sau mersul pe jos.
Apropo, putini prieteni am care stiu sa mearga pe bicicleta, dar si aia pe care ii am cam toti au incasat cazaturi cu ea, chiar daca deregula fara mari daune. Daca ar fi toata lumea ca si tine nimeni nu ar cadea de pe biciclete.
Edit: Pe alt topic zic unii ca trebuie dosar penal daca se trage de semnalul de alarma din tren ca poate cad bagaje pe oameni si se lovesc. Aici ziceti ca mai toata lumea stie sa mearga pe biciclete si ca nu are nimic daca cazi, pai daca e asa eu pe cine sa mai cred? Eu clar as prefera sa cada pe mine un bagaj decat sa ,,cada” o masina peste mine aflandu-ma pe bicicleta ori sa cad eu in fata unei masini de pe bicicleta sau sa cad in prapastie cu bicicleta. La fel si altii cu siguranta. Sa nu mai zic ca unii nu se pot nici urca/cobori din tren unde sunt peroanele inalte, ce sa poata cadea cu bicicleta. |
| | | tcm
Numarul mesajelor : 623 Varsta : 29 Localizare : Oradea ; Leeds (UK) Reputatie : 4462 Data de inscriere : 27/06/2014
| Subiect: Re: Despre biciclete Lun 30 Iul 2018, 23:57 | |
| - Luna a scris:
- Daca bicicleta ar fi fost atat de rapida si buna la orice nici la naiba nu i-ar mai fi trebuit masini. Sau chiar si trenuri. Din ce zici tu bicicleta pentru tine e meseria ta, deci cam normal sa nu cazi nici de explodeaza bomba langa tine. Eu insa ziceam de oamenii de rand, pentru care nu prea cred ca sunt prea rare cazaturile. Da, bicicleta pe 3-4 roti zic si eu, cu aia as merge fest, dar aia mi se pare si mai inflexibila decat o bicicleta standard sa nu mai zic de role sau mersul pe jos.
Apropo, putini prieteni am care stiu sa mearga pe bicicleta, dar si aia pe care ii am cam toti au incasat cazaturi cu ea, chiar daca deregula fara mari daune. Daca ar fi toata lumea ca si tine nimeni nu ar cadea de pe biciclete. Eu ti-am zis parerea mea legata de Oradea unde stiu(stiam) toate scuraturile , cum prind semafoarele in functie de viteza si raportat la transportul in comun chiar este mai rapida , cel putin majoritatea vatmanilor merg foarte incet si orarele sunt tot mai prost facute. Multi folosesc masina din lene , ii duce din fata blocului pana in parcarea locului de munca si pana la supermarket. Unii merg cu masina si sa arunce gunoiul la tomberonul din coltul strazii. Nu sunt vre-un zeu in ale ciclismului , o pot pati oricand si lucrez la livrat de mancare doar de la inceputul acestei veri. Cu frica nu rezolvi prea multe , foloseste-o in scop pozitiv nu in scop negativ. Edit: nu cauta dupa termenii "accident masina Romania" ca te lasi de condus daca ai permis.
Ultima editare efectuata de catre tcm in Mar 31 Iul 2018, 00:09, editata de 3 ori |
| | | Luna
| Subiect: Re: Despre biciclete Mar 31 Iul 2018, 00:04 | |
| O simpla cautare pe google dupa termenii ,,accident bicicleta” si oricine se poate convinge cat de periculoasa e bicicleta! Eu nu pot sa nu ma gandesc la riscurile astea inainte de a decide sa ma urc pe bicicleta. Comportamentul ala cu masina peste tot nici eu nu il agreez, dealtfel masina mea nici nu are acum rca facut, o sa ii fac cand o mai fi sa o folosesc, nu arunc banii in vant. Distante sub 5 km le merg pe cat posibil doar pe jos. Cand e graba iau taxi sau transportul in comun, dupa caz.
Edit: Na pentru cine zice ca bicicleta nu e periculoasa: http://mobile.hotnews.ro/stire/19730499
Gata, e ora 0:00, adios forum. De acum intru doar ca cititor (o vreme). |
| Subiect: Re: Despre biciclete Mar 31 Iul 2018, 01:30 | |
| - Luna a scris:
- Lasa ca se poate si scump si prost. Mai bine ieftin si prost. Daca ai abonamente nu iti trebuie nici un bilet, nu te afecteaza financiar schimbarile.
De ce aş plăti 50 de lei pe lună, când fac până acasă o oră (dacă nu se strică troleul pe drum)? Da, pot să fac o oră şi 15 minute şi să stau jos (adică să mă duc câteva staţii înapoi ca să prind scaun). Bicicleta e gratis (mă rog, am dat bani pe ea când am cumpărat-o, dar întreţinerea ei e mai ieftină de 50 lei pe lună). -- N-ai voie cu bicicleta în Bastionul Pescarilor... de fapt nu ai voie cu ea în zonele pietonale, nu aveai cum să vezi biciclete acolo. În rest, Budapesta are vreo 200 km de piste de biciclete, dar bicicliştii pot folosi şi benzile pentru autobuz/troleibuz, care sunt cam peste tot: https://budapestbikebreeze.com/budapest-bike/biking-in-budapest.htm Iată o pistă de pe malul Dunării: https://www.google.ro/maps/@47.5149801,19.0397599,3a,62.7y,136.04h,77.59t/data=!3m6!1e1!3m4!1s5VYYfXDNRCizf63ASracBw!2e0!7i13312!8i6656 Se văd şi 2 biciclişti pe ea. --- O să mut mâine mesajele la topicul corespunzător. _________________ :TTT:
|
| Subiect: Re: Despre biciclete Mar 31 Iul 2018, 01:31 | |
| - Luna a scris:
- O simpla cautare pe google dupa termenii ,,accident bicicleta” si oricine se poate convinge cat de periculoasa e bicicleta!
Pe principiul ăsta: https://www.google.com/search?q=accident+masina&newwindow=1&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0meSy8MfcAhXM16QKHYQmCpkQ_AUICigB&biw=1366&bih=624 _________________ :TTT:
|
| | | AeroX V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2161 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6764 Data de inscriere : 25/05/2012
| Subiect: Re: Despre biciclete Mar 31 Iul 2018, 08:57 | |
| Luna, nivelul tau e la cel al kinderilor, te dai cu bicla doar prin parc (evident pedaland si incet). Dar nici acest nivel n-a fost atins inca.
Nu te obliga nimeni de fapt sa mergi cu bicicleta la modul general. Si nici cursuri platite nu-ti trebuie (sau poate e doar una din numeroasele tale afirmatii cu scopul de a ne trolla). Esti mult prea imatur si iresponsabil cu asemenea afirmatii.
Am avut dreptate la un topic cand faceam misto de tine ca ai avut o copilarie cam zbuciumata. Numai ca nu era misto. Ori ai trait intr-un balon de plastic, cine stie. Nu e o rusine ca n-ai mers pe bicicleta pana la 20 si de ani. Se intampla. Poate pur si simplu nu ti-ai permis financiar, n-ai avut prieteni/rude, etc. Rusine e cand pretinzi ca e prea periculos si ca ai nevoie de cursuri platite.
De la trenuri ai dat-o-n biciclete. La fel de ridicol. Foarte bine daca-ti iei o pauza, majoritatea noastra abia asteptam. Nu crezi ca ai obosit (noi, altii, sigur am obosit) sa tot primesti critici/corectii la atatea baliverne pe care le-ai postat pe aici? Du-te si mai distribuie pe tren niste brosuri Avon/Oriflame la "tineri veseli", stii tu. O adevarata ocupatie pentru un baiat ca tine. E si mai sigur. Pana si aici pe forum e periculos. Daca faci ulcer auzind despre vreun tren anulat din cauza ca doar subventia si decontarea pentru studenti nu-l ajutau cu nimic.
Eu zic sa cauti pe google si "accident munca", cine stie, ti-o fi frica si de asta. Noroc cu gratuitatea la tren, te-a aranjat. Uite, cu dedicatie pentru tine, un articol proaspat de la cel mai citit blog din Romania: https://www.zoso.ro/gratuitatea-tren-studentilor-masura-stupida/ (cu o corectie: autorul nu cunoaste faptul ca nu sunt vagoane, crede ca e din vina faptului ca nu se cunoaste numarul de bilete/locuri) |
| | | Katalyn
Numarul mesajelor : 7376 Varsta : 34 Localizare : Rugby, UK. Reputatie : 11194 Data de inscriere : 09/10/2014
| Subiect: De mutat Mar 31 Iul 2018, 14:35 | |
| Numai la noi bicicleta e vazuta ca pe ceva rau, vezi Doamne esti sarac daca mergi pe bicicleta. Fiecare cu hobby-ul lui unii cu pescuitul, altii cu grasele, altu cu bautura sau pacanelele si cei mai multi de aici cu trenurile. Doar ca pentru unii trenurile au ajuns o obsesie, o boala fara leac si daca zici ceva rau de CFR Calatori te ameninta ca te cauta sau se rezuma doar la a te urmari pe FB si a-ti gasi orice greseala. Cand combini pasiunea cu munca ajungi sa faci naveta cu bicicleta unii pentru a econimi bani ( cei de la tara ) alti pentru a economi timp ( cei de la oras )
In UK sunt multi care merg pe bicicleta in primul rand penteu miscare/sport ( englezii ) iar imigranti fac naveta dar aici nu doar economisesti bani ( Ł52 = 260 RON e abonamentul la autobuz ) ci economisesti si timp datorita pistelor de biciclete si din cauza ca nu ai autobuz la anumote ore sau stai intr-o zona unde faci de acasa pana la munca 1 ora cu cu 2 autobuze si 5 minute pana la statie cand poti face 20-25-30 minute din fata casei pana la locul de munca.
Apropo de biciclete se fura in draci la fel ca in Romania si sunt vandute la 100-160 km distanta. Politia nu poate face nimic te intreaba de ce nu ai avut asigurare la ea. Mi-e mi-au furat 2 dar recunosc din vina mea acum o leg in oras cu 3 antifurturi ( 2 ieftine si unul mai scump ) iar la munca o las nelegata ca e full de camere si nu intra decat care au card de acces. Si la gara am lasato de 2 ori nelegata dar m-am asigurat ca nu ma vede nimeni cand o pun in rastel plus ca e full de camere si acolo. Dar am lasato nelegata ca uitasem antifurtul acasa.
In Romania care cititi aceasta postare si care va uitati la biciclisti ca la ultimi oameni sa stiti ca in cele mai multe cazuri aia de pe bicicleta au salariu mai mare ca al vostru iar atunci cand ii vedeti in weekend-uri pe bicicleta sau cu bicicleta in tren se duc sa faca miscare satui de scaunul de la birou. |
| | | marius664
Numarul mesajelor : 2938 Varsta : 45 Localizare : Alexandria Reputatie : 6912 Data de inscriere : 23/01/2014
| Subiect: Re: Despre biciclete Mar 31 Iul 2018, 22:22 | |
| - Dr2005 a scris:
- Luna a scris:
- Lasa ca se poate si scump si prost. Mai bine ieftin si prost. Daca ai abonamente nu iti trebuie nici un bilet, nu te afecteaza financiar schimbarile.
De ce aş plăti 50 de lei pe lună, când fac până acasă o oră (dacă nu se strică troleul pe drum)? Da, pot să fac o oră şi 15 minute şi să stau jos (adică să mă duc câteva staţii înapoi ca să prind scaun). Bicicleta e gratis (mă rog, am dat bani pe ea când am cumpărat-o, dar întreţinerea ei e mai ieftină de 50 lei pe lună).
. Si ai face si mai putin cu bicla daca ai avea piste adevarate de biciclete, nu tentativele vopsite care sunt in Bucuresti.Dar poate daca am avea piste adevarate de biciclete si tot mai multi ar merge cu ea la munca, oare cine-ar mai plati aia 50 de lei lunar la RATB si/sau la metrou? Bine la cat de inventiv e primarul roman, sigur ar pune ceva taxe si pe biciclete... |
| | | tcm
| Subiect: Re: Despre biciclete Mier 01 Aug 2018, 00:11 | |
| - Katalyn a scris:
- Numai la noi bicicleta e vazuta ca pe ceva rau, vezi Doamne esti sarac daca mergi pe bicicleta. Fiecare cu hobby-ul lui unii cu pescuitul, altii cu grasele, altu cu bautura sau pacanelele si cei mai multi de aici cu trenurile. Doar ca pentru unii trenurile au ajuns o obsesie, o boala fara leac si daca zici ceva rau de CFR Calatori te ameninta ca te cauta sau se rezuma doar la a te urmari pe FB si a-ti gasi orice greseala. Cand combini pasiunea cu munca ajungi sa faci naveta cu bicicleta unii pentru a econimi bani ( cei de la tara ) alti pentru a economi timp ( cei de la oras )
In UK sunt multi care merg pe bicicleta in primul rand penteu miscare/sport ( englezii ) iar imigranti fac naveta dar aici nu doar economisesti bani ( Ł52 = 260 RON e abonamentul la autobuz ) ci economisesti si timp datorita pistelor de biciclete si din cauza ca nu ai autobuz la anumote ore sau stai intr-o zona unde faci de acasa pana la munca 1 ora cu cu 2 autobuze si 5 minute pana la statie cand poti face 20-25-30 minute din fata casei pana la locul de munca.
Apropo de biciclete se fura in draci la fel ca in Romania si sunt vandute la 100-160 km distanta. Politia nu poate face nimic te intreaba de ce nu ai avut asigurare la ea. Mi-e mi-au furat 2 dar recunosc din vina mea acum o leg in oras cu 3 antifurturi ( 2 ieftine si unul mai scump ) iar la munca o las nelegata ca e full de camere si nu intra decat care au card de acces. Si la gara am lasato de 2 ori nelegata dar m-am asigurat ca nu ma vede nimeni cand o pun in rastel plus ca e full de camere si acolo. Dar am lasato nelegata ca uitasem antifurtul acasa.
In Romania care cititi aceasta postare si care va uitati la biciclisti ca la ultimi oameni sa stiti ca in cele mai multe cazuri aia de pe bicicleta au salariu mai mare ca al vostru iar atunci cand ii vedeti in weekend-uri pe bicicleta sau cu bicicleta in tren se duc sa faca miscare satui de scaunul de la birou. Mie mi-au furat-o in 30 de secunde cat am intrat in restaurant , cred ca am fost urmarit , fiind mai multi colegi in fata restaurantului dar nici unul nu vazuse nimic , probabil erau partasi . Era legata cu un lacat de cablu de aluminiu de o lira , dar nu de stalp , hotul a taiat lacatul si a plecat. Pe camere nu s-a vazut nimic pentru ca era in partea opusa lor. Politia m-a pus sa fac o descriere a bicicletei (verbala , doar ce am vorbit la telefon cu ei , nu venise nici un echipaj desi erau destui in zona+o gramada de camere de supraveghere de la magazine sau stradale) si au spus ca daca mi-o gasesc mi-o inapoiaza ; cand am ajuns acasa le trimisem un e-mail cu cateva poze cu bicicleta si cu seria de sasiu , iar reactia lor a fost aproximativ "lasa-ne in pace ai dat deja declaratie , ti-am spus ca daca o gasim ti-o dam inapoi. PS: Pe viitor , in cazuri din acesta nu mai suna la numarul de urgente , suna la 101." In oras , in special la autogara si in zonele centrale sunt o gramada de biciclete abandonate dupa ce s-a furat ce era neasigurat la ele. Unele nu au o roata , din altele a ramas doar cadrul (fara ghidon) , sau au ramas legate de rastel doar rotile. Unui vecin i-a fost furata bicicleta din aceeasi zona , iar dupa 3 luni a primit un e-mail ca nu a fost gasit nici un suspect. Acum la cea noua am luat alarma , lacat metalic (D-lock) + cablu de aluminiu si o leg tot timpul de stalp si ma asigur ca sunt camere in zona. Ma bate gandul sa iau chiar si sistem de urmarire prin GPS , doar ca nu stiu unde sa il ascund. |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8414 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Despre biciclete Mier 01 Aug 2018, 15:31 | |
| - Katalyn a scris:
In Romania care cititi aceasta postare si care va uitati la biciclisti ca la ultimi oameni sa stiti ca in cele mai multe cazuri aia de pe bicicleta au salariu mai mare ca al vostru iar atunci cand ii vedeti in weekend-uri pe bicicleta sau cu bicicleta in tren se duc sa faca miscare satui de scaunul de la birou. Hahahaa, asta e tare! Ai mare dreptate. Eu din motive de lipsa de spatiu am renuntat la bicicleta insa pe vremea cind mai mergeam cu ea mi s-a intimplat sa opreasca linga mine la cedeaza trecerea o Dacia Nova. Soferul a deschis geamul si mi-a zis cu un amestec de compatimire si dispret: "baaaa, Vlade, tot la bicicleta ai ramas...!". Pina sa ma dezmeticesc, omul a demarat in tromba, plin de satisfactie. Pe urma m-a pufnit risul cind mi-am dat seama cine era: un coleg pe care il "pierdusem pe drum" in clasa a cincea, ramas repetent. Era cam sarac cu duhul si se pare ca tot asa a ramas |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre biciclete | |
| |
| | | | Despre biciclete | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |