Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori

In jos 
+57
M.I.C.I.
Katalyn
billy752-istu
Amiralul
Balto
alliens
mureseanu_976
cristy79
Adirmvl
Nesebar
boldalexandru
lifetec
revenge
kristi kkk
baiazid
Teodor
Warrior12
cfr500
KOSTYK
AlexD
@ndrey
roseanu
Rarau
Andrey_tm
popovici
mariuskl
Luna
razvan - trenuri
bostanesku gigel
Dr2005
mihaiuc
AMX 97-0548-4
DUAL
DAS 2011
Nk11
Vitosa
alinx3330
Adrian78
jionutz
didinul
nelu_cfr
Caravelle_Zg
livebog
stegaru
stinky
Syncron
srazvi
Ionutz
lovekomotive
COSTACHE MIHAIL
stakee
cristi CFR
Norbi
mtk
orestte
EC
Gygyman6
61 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Urmatorul
AutorMesaj
Warrior12

Numarul mesajelor : 157
Reputatie : 4707
Data de inscriere : 03/06/2012

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 08:30

Cel mai bun lucru pentru ei este ca au fost preluati de DB Smile . De acum merg cu ICE cei 20 de km..... Laughing Laughing Laughing Sunt curios , oare o sa se schimbe materialul rulant ? Dar logo-ul ?
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8443
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 11:54

Logoul s-ar putea, oare vor pune DB ? Logul firmei mama ? Am vazut o stire pe FB, cum ca vor ajunge cateva vagoane nemtesti de clasa 2 in Romania. Din cate am inteles se cauta mecanici intr-o veselie, chiar si pe la casele de copii au venit cu oferte. Oare vor aduce si Siemens Desiro ?
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 2232
Reputatie : 6737
Data de inscriere : 05/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 12:27

Teodor a scris:
Oare vor aduce si Siemens Desiro ?

Pa astea in loc sa le aduca as prefera sa le ia si sa aduca niste double deck-uri de-ale lor meseriase de la regio bahn care sa mearga in sistem push-pull
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8443
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 12:34

Orice e posibil, dar eu sincer as prefera sa aduca si Desiro. CFR-ul si-a batut joc de ele ...
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18750
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24327
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 12:35

Probabil ce vor aduce nemtii in Romania
http://en.wikipedia.org/wiki/DB_Class_420

http://en.wikipedia.org/wiki/DB_Class_610

Oricum voi fi printre primii care voi afla tinand cont ca le vor aduce cu DB Schenker Very Happy
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 12:40

adrian78 a scris:
Probabil ce vor aduce nemtii in Romania
http://en.wikipedia.org/wiki/DB_Class_420

http://en.wikipedia.org/wiki/DB_Class_610

Oricum voi fi printre primii care voi afla tinand cont ca le vor aduce cu DB Schenker Very Happy

Mie nu prea imi par ca seamana a Desiro , voi se spuneti Laughing ? Asta al doilea e tilting train deci il poti prezenta ca sezonierul ICE Brasov-Bucuresti-Constanta fara probleme Wink
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15505
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 13:15

Cele din al doilea linc seamana cu automotoarele din seria 92, dar cred ca sunt mai noi acestea!
Sus In jos
KOSTYK

KOSTYK

Numarul mesajelor : 189
Varsta : 35
Localizare : Brasov/Blejoi
Reputatie : 4735
Data de inscriere : 16/06/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 14:51

Eu cred (adica sper) ca pe Brasov-Bucuresti/Constanta/Craiova/Iasi sa vedem automoare electrice noi, sau macar nu mai vechi de 10 ani. Ceva de genul:
http://en.wikipedia.org/wiki/DBAG_Class_422
http://en.wikipedia.org/wiki/DBAG_Class_423
Iar pentru linii neelectrificate:
http://en.wikipedia.org/wiki/DBAG_Class_612
http://en.wikipedia.org/wiki/Talent_(train)
Sus In jos
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 24/08/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 15:00

Eu cred ca se va merge mult si bine tot cu caravelle sau cu rio-rib. La DB schenker e cumva invazie de material rulant nou pe caile ferate mioritice? Nu va entuziasmati, in seara asta Comana a negat preluarea RT de catre DB. Bine ar fi sa fie totusi o preluare, sunt sanse ca jegosii de la CFR sa nu ia liniile cu japca dupa ce RT sau TFC le-au rentabilizat in perioada concesionarii de la stat, la sfarsitul contractului. Iar astora nu vor mai putea sa le bage pachete de linii pe gat. Sau vor disparea trenurile puse fix inaintea RT sau TFC pe liniile interoperabile. Daca astia chiar vin inseamna ca se aproprie sfarsitul CFR Calatori.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 15:05

KOSTYK a scris:
Eu cred (adica sper) ca pe Brasov-Bucuresti/Constanta/Craiova/Iasi sa vedem automoare electrice noi, sau macar nu mai vechi de 10 ani.

Daca mergem pe ideea asta inseamna ca TGV-urile care au 20-25 vechime de ani ar fii depasite ca varsta pentru noi ? Ma rog, prin absurd avand in vedere incompatibilitatea tehnica si surplusul de performante raportat la nivelul pe care il gasesc in Romania.

Nimeni nu schimba materialul rulant nou dupa 20 de ani d-apai 10 ani iar nemtii nici atat, exemplificarile lui AdrianHD cu siguranta sunt mai realiste si se adapteaza mai bine nevoilor noastre chiar si pe viitor.
Sus In jos
KOSTYK

KOSTYK

Numarul mesajelor : 189
Localizare : Brasov/Blejoi
Reputatie : 4735
Data de inscriere : 16/06/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 15:14

Daca or sa aduca material rulant de la DB Germania, asta este ceea ce imi doresc eu sa aduca. Oricum ei o sa disponibilizeze ceva automotoare in urmatorii ani, pentru ca au facut o comanda de 300-400 ( nu mai stiu exact) automotoare catre polonezii de la PESA la Innotrans 2012.
Sus In jos
baiazid
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 15:30

KOSTYK a scris:
Oricum ei o sa disponibilizeze ceva automotoare in urmatorii ani, pentru ca au facut o comanda de 300-400 ( nu mai stiu exact) automotoare catre polonezii de la PESA la Innotrans 2012.

Stiu asta, insa iti dai si tu seama ca nu pot sa ne trimita noua Volkswagen si Opel atunci cand ei inca mai au Wartburg si Trabant .

Desigur ca cei de la DB vor sa isi schimbe in viitorul apropiat cam toata flota invechita si neconforma tehnic cu infrastructura insa tot atat de clar este ca nu or sa inceapa cu Bombardier Talent Wink

Eu nici nu cred ca trebuie sa discutam direct despre DB asa cum trambiteaza presa ci despre Arriva care este o companie britanica al carei actionar este DB si care isi extinde in europa piata serviciilor atat in ceea ce priveste caile ferate dar si transportul auto . Iata asa arata materialul rulant Arriva in Polonia :

http://en.wikipedia.org/wiki/File:MRD_4222_Toru%C5%84_G%C5%82%C3%B3wny.

Pe mine unul nu m-a dat pe spate ...
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 16/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 23:50

Arriva a fost cumpărată de DB, deci tot DB e.

Mă îndoiesc că vor aduce material rulant nou... la marfă, în afară de 2 Phoenix-uri, au adus numai Ludmille, Submarine, EA-uri daneze, DA-uri la mâna a 2a sau chiar a 3a şi ceva EA de la noi, iar la manevră ceva LDH-uri vechi de la ei. Iar rame electrice din Germania e puţin probabil să vedem, pentru că nemţii au 15 kV şi 16 2/3 Hz în catenară, nu 25 kV şi 50 Hz ca noi. Cel mult ne-am putea trezi cu ceva vehicule vechi de la Arriva, eventual din Anglia, că acolo au 25 kV.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeMar 04 Dec 2012, 00:40

Nu cumva materialul rulant din Anglia nu prea se potriveste pe la noi?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 16/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitimeMar 04 Dec 2012, 00:51

Ei au alt gabarit, dar e posibil să se încadreze, vezi electricele de la Floyd (Ungaria) care se încadrează bine mersi în prescripţiile UIC.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori
Sus 
Pagina 6 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri negative(-) la RegioCalatori
» Mersul Trenurilor RegioCalatori 2018/2019
» Lucruri pozitive ( + )
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri pozitive (+) la Softrans

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: REGIO CALATORI-
Mergi direct la: