Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori

In jos 
+57
M.I.C.I.
Katalyn
billy752-istu
Amiralul
Balto
alliens
mureseanu_976
cristy79
Adirmvl
Nesebar
boldalexandru
lifetec
revenge
kristi kkk
baiazid
Teodor
Warrior12
cfr500
KOSTYK
AlexD
@ndrey
roseanu
Rarau
Andrey_tm
popovici
mariuskl
Luna
razvan - trenuri
bostanesku gigel
Dr2005
mihaiuc
AMX 97-0548-4
DUAL
DAS 2011
Nk11
Vitosa
alinx3330
Adrian78
jionutz
didinul
nelu_cfr
Caravelle_Zg
livebog
stegaru
stinky
Syncron
srazvi
Ionutz
lovekomotive
COSTACHE MIHAIL
stakee
cristi CFR
Norbi
mtk
orestte
EC
Gygyman6
61 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Urmatorul
AutorMesaj
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeSam 30 Iun 2012, 22:53

Voi, Regiotransul, nu aveti nimic cu cei ce filmeaza/pozeaza, dar CFR-ul da. Nu exista excursie in gare sa mi se spuna ca nu am voie sa filmez.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeSam 11 Aug 2012, 09:57

Aseara R 14005 Buc-Brasov a venit aproape plin la PL.Vest o alternativa mai buna si mai ieftina decat IR 1741 al CFR care e arhiplin vinerea. Din Ploiesti Vest a plecat cu peste 60 de calatori.

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Imag371
img upload

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Imag373
free image hosting

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Imag374
picture hosting
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5453
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeMier 26 Sept 2012, 20:47

Calatorie

Turnu Magurele - Rosiori automotor
Rosiori - Bucuresti Rama

Lucruri pozitive :

- nu am vazut caini in gara din Turnu Magurele
- automotorul arata binisor (probabil mult mai bine decat aratau vagoanele la CFR), trenul a fost facut cu automotorul inscriptionat Corabia (care se tot plimba prin Gara de Nord)
- casiera din Turnu Magurele s-a comportat frumos
- nasul (Turnu Magurele - Rosiori) s-a comportat foarte frumos, a vorbit frumos cu calatorii din compartimentul in care am fost eu (din pacate cam putini)
- relativ curat in automotor (la wc nu am fost)

-nasul/nasii (cred ca erau 3 cate unul pe fiecare rama) din trenul Rosiori - Bucuresti acceptabil, nu am vazut sa primeasca bani "la negru"

Daca ar avea materialul rulant macar la nivelul nasiilor/casierilor ar fi mult mai departe Regiotransul.

later edit
p.s. pe sectia Turnu Magurele - Rosiori viteza e foarte buna (peste asteptarile mele), mai ales peste poduri si podete, la Rosiori la siloz sunt probleme dar nu sunt sigur ca in zona aia au ei si infrastructura, s-ar putea sa fie la Interoperabile (adica sa fie a CFR Infrastructura ca parca in zona aia vine si linia de Alexandria, nu sunt foarte sigur)
Sus In jos
roseanu
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 151
Varsta : 51
Localizare : Podul Grant
Reputatie : 4632
Data de inscriere : 15/08/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeMier 26 Sept 2012, 21:02

andrey_tm a scris:
Voi, Regiotransul, nu aveti nimic cu cei ce filmeaza/pozeaza, dar CFR-ul da. Nu exista excursie in gare sa mi se spuna ca nu am voie sa filmez.

Asta pentru ca la CFR toata lumea e stresata , incepand de la casiera care uita sa mai dea restul si terminad cu nasul care uita sa taie bilete . Motivul principal este lipsa de intelect pe care o prezinta cei mai multi dintre , sunt si cativa oameni inteligenti si intelegatori dar cei mai multi nu au mai mult decat pregatirea unor bodyguarzi cu ceafa lata .
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeVin 12 Oct 2012, 14:04

Automotorul Iasi-Brasov ieri si alaltaieri a ramas in Ploiesti Vest, calatori s-au trasnbordat in rama cea a venit de la Craiova, e un lucru pozitiv pentru ca mai face si Regiotrans economie, iar calatori circuland pe linia reabilitata in RIO fata de automotor. Timp e destul pentru transbordare.
Sus In jos
@ndrey
V.I.P Member
V.I.P Member
@ndrey

Numarul mesajelor : 902
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Reputatie : 6453
Data de inscriere : 26/09/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeVin 12 Oct 2012, 15:06

Katalyn a scris:
Automotorul Iasi-Brasov ieri si alaltaieri a ramas in Ploiesti Vest, calatori s-au trasnbordat in rama cea a venit de la Craiova, e un lucru pozitiv pentru ca mai face si Regiotrans economie, iar calatori circuland pe linia reabilitata in RIO fata de automotor. Timp e destul pentru transbordare.
S-a intamplat pentru ca de la Brasov a venit alt automotor,iar pe distanta Pl. Vest Iasi 14067 circula dublat,asa va fi pina dupa Sf. Parascheva,probabil 15-16 dupa cum am auzit ca se vorbea de acum o saptamana,voi vedea si eu maine cand vin cu el cum se va circula... . Wink
Sus In jos
Andrey_tm
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeVin 12 Oct 2012, 16:15

Un lucru pozitiv la Regiotrans il reprezinta sefii de tren.

Eram in rama de Timisoara (Bv-Tm) care avea o intarziere foarte mare. O doamna avea legatura din Sanandrei(Timisoara) pentru Nerau. Din cauza intarzierii nu mai prindea legatura. Controlorul s-a interesat de o alta legatura, iar, cum acela era ultimul tren, s-a interesat de o legatura auto.

Acesta este un mare plus la Regiotrans
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeDum 02 Dec 2012, 18:35

Pe cand la celalalte peroane cu trenuri ale CFR Calatori numarai calatorii pe degetele de la ambele maini, asta se intampla pe peronul unde trebuia sa traga un tren al RT. Poza este facuta duminica dimineata 03-12-12.

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 82374412716ed66105a1c

Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeDum 02 Dec 2012, 21:33

Ala nu e lucru pozitiv, calatoresti inghesuit.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeDum 02 Dec 2012, 22:04

https://www.youtube.com/watch?v=q4iwmH2QLEE&feature=g-high

Arunca un ochi, nemultumitule What a Face Intotdeauna gasesti ceva ce sa te nemultumeasca.
Sus In jos
KOSTYK

KOSTYK

Numarul mesajelor : 189
Varsta : 35
Localizare : Brasov/Blejoi
Reputatie : 4735
Data de inscriere : 16/06/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeDum 02 Dec 2012, 22:10

Luna a scris:
Ala nu e lucru pozitiv, calatoresti inghesuit.

Daca vrei sa nu calatoresti inghesuit mergi cu CFR-ul, o sa ai destul loc. Twisted Evil
Sus In jos
cfr500

Numarul mesajelor : 2600
Varsta : 24
Reputatie : 7372
Data de inscriere : 18/11/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeDum 02 Dec 2012, 23:01

E voie sa mearga trenul cu o locomotiva in mijlocul garniturii?
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeDum 02 Dec 2012, 23:16

E tracţiune multiplă aia, doar un mecanic conduce.

Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 01:21

AlexD a scris:

Arunca un ochi, nemultumitule What a Face Intotdeauna gasesti ceva ce sa te nemultumeasca.
Conform acelui clip, adevaratul lucru pozitiv e nu ca au calatori, ci ca au un nr mare de vagoane pentru a reduce aglomeratia. (asta pentru noi clienti, nu actionari)

KOSTYK a scris:

Daca vrei sa nu calatoresti inghesuit mergi cu CFR-ul, o sa ai destul loc. Twisted Evil
Aia nu e ceva batut in cuie. Exista si private goale dar si cateva la cfr pline. Oricum daca am de ales intre tren plin la privat si tren plin la cfr aleg privatu, daca vreunu din ele e insa gol, clar il aleg pe cel gol.
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitimeLun 03 Dec 2012, 08:54

Ai vazut si tu Luna ca in prima rama nu era asa balamuc cu toate ca trebuie sa recunosc ca nu am nici o treaba cu trenurile RT si nu stiu daca avea destinatie finala diferita fata de cele 2 rame din spate care erau intradevar cam pe la 85% pline. Lucru mai mult decat pozitiv pentru un tren care pleaca Duminica dimineata din Gara de nord.
Ca sa nu mai spun ca la o linie alaturata plecau 2 Desiro de la Calatori cu maxim 30 de persoane in ele.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 5 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori
Sus 
Pagina 5 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri negative(-) la RegioCalatori
» Mersul Trenurilor RegioCalatori 2018/2019
» Lucruri pozitive ( + )
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri pozitive (+) la Softrans

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: REGIO CALATORI-
Mergi direct la: