| Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori | |
|
+57M.I.C.I. Katalyn billy752-istu Amiralul Balto alliens mureseanu_976 cristy79 Adirmvl Nesebar boldalexandru lifetec revenge kristi kkk baiazid Teodor Warrior12 cfr500 KOSTYK AlexD @ndrey roseanu Rarau Andrey_tm popovici mariuskl Luna razvan - trenuri bostanesku gigel Dr2005 mihaiuc AMX 97-0548-4 DUAL DAS 2011 Nk11 Vitosa alinx3330 Adrian78 jionutz didinul nelu_cfr Caravelle_Zg livebog stegaru stinky Syncron srazvi Ionutz lovekomotive COSTACHE MIHAIL stakee cristi CFR Norbi mtk orestte EC Gygyman6 61 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11656 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Sam 30 Iun 2012, 22:53 | |
| Voi, Regiotransul, nu aveti nimic cu cei ce filmeaza/pozeaza, dar CFR-ul da. Nu exista excursie in gare sa mi se spuna ca nu am voie sa filmez. |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Sam 11 Aug 2012, 09:57 | |
| Aseara R 14005 Buc-Brasov a venit aproape plin la PL.Vest o alternativa mai buna si mai ieftina decat IR 1741 al CFR care e arhiplin vinerea. Din Ploiesti Vest a plecat cu peste 60 de calatori. img upload free image hosting picture hosting |
|
| |
Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5453 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Mier 26 Sept 2012, 20:47 | |
| Calatorie Turnu Magurele - Rosiori automotor Rosiori - Bucuresti Rama
Lucruri pozitive :
- nu am vazut caini in gara din Turnu Magurele - automotorul arata binisor (probabil mult mai bine decat aratau vagoanele la CFR), trenul a fost facut cu automotorul inscriptionat Corabia (care se tot plimba prin Gara de Nord) - casiera din Turnu Magurele s-a comportat frumos - nasul (Turnu Magurele - Rosiori) s-a comportat foarte frumos, a vorbit frumos cu calatorii din compartimentul in care am fost eu (din pacate cam putini) - relativ curat in automotor (la wc nu am fost)
-nasul/nasii (cred ca erau 3 cate unul pe fiecare rama) din trenul Rosiori - Bucuresti acceptabil, nu am vazut sa primeasca bani "la negru"
Daca ar avea materialul rulant macar la nivelul nasiilor/casierilor ar fi mult mai departe Regiotransul.
later edit p.s. pe sectia Turnu Magurele - Rosiori viteza e foarte buna (peste asteptarile mele), mai ales peste poduri si podete, la Rosiori la siloz sunt probleme dar nu sunt sigur ca in zona aia au ei si infrastructura, s-ar putea sa fie la Interoperabile (adica sa fie a CFR Infrastructura ca parca in zona aia vine si linia de Alexandria, nu sunt foarte sigur)
|
|
| |
roseanu Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 151 Varsta : 51 Localizare : Podul Grant Reputatie : 4632 Data de inscriere : 15/08/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Mier 26 Sept 2012, 21:02 | |
| - andrey_tm a scris:
- Voi, Regiotransul, nu aveti nimic cu cei ce filmeaza/pozeaza, dar CFR-ul da. Nu exista excursie in gare sa mi se spuna ca nu am voie sa filmez.
Asta pentru ca la CFR toata lumea e stresata , incepand de la casiera care uita sa mai dea restul si terminad cu nasul care uita sa taie bilete . Motivul principal este lipsa de intelect pe care o prezinta cei mai multi dintre , sunt si cativa oameni inteligenti si intelegatori dar cei mai multi nu au mai mult decat pregatirea unor bodyguarzi cu ceafa lata . |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Vin 12 Oct 2012, 14:04 | |
| Automotorul Iasi-Brasov ieri si alaltaieri a ramas in Ploiesti Vest, calatori s-au trasnbordat in rama cea a venit de la Craiova, e un lucru pozitiv pentru ca mai face si Regiotrans economie, iar calatori circuland pe linia reabilitata in RIO fata de automotor. Timp e destul pentru transbordare. |
|
| |
@ndrey V.I.P Member
Numarul mesajelor : 902 Varsta : 37 Localizare : Iasi Reputatie : 6453 Data de inscriere : 26/09/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Vin 12 Oct 2012, 15:06 | |
| - Katalyn a scris:
- Automotorul Iasi-Brasov ieri si alaltaieri a ramas in Ploiesti Vest, calatori s-au trasnbordat in rama cea a venit de la Craiova, e un lucru pozitiv pentru ca mai face si Regiotrans economie, iar calatori circuland pe linia reabilitata in RIO fata de automotor. Timp e destul pentru transbordare.
S-a intamplat pentru ca de la Brasov a venit alt automotor,iar pe distanta Pl. Vest Iasi 14067 circula dublat,asa va fi pina dupa Sf. Parascheva,probabil 15-16 dupa cum am auzit ca se vorbea de acum o saptamana,voi vedea si eu maine cand vin cu el cum se va circula... . |
|
| |
Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11656 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Vin 12 Oct 2012, 16:15 | |
| Un lucru pozitiv la Regiotrans il reprezinta sefii de tren.
Eram in rama de Timisoara (Bv-Tm) care avea o intarziere foarte mare. O doamna avea legatura din Sanandrei(Timisoara) pentru Nerau. Din cauza intarzierii nu mai prindea legatura. Controlorul s-a interesat de o alta legatura, iar, cum acela era ultimul tren, s-a interesat de o legatura auto.
Acesta este un mare plus la Regiotrans |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Dum 02 Dec 2012, 18:35 | |
| Pe cand la celalalte peroane cu trenuri ale CFR Calatori numarai calatorii pe degetele de la ambele maini, asta se intampla pe peronul unde trebuia sa traga un tren al RT. Poza este facuta duminica dimineata 03-12-12. |
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Dum 02 Dec 2012, 21:33 | |
| Ala nu e lucru pozitiv, calatoresti inghesuit. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Dum 02 Dec 2012, 22:04 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=q4iwmH2QLEE&feature=g-high Arunca un ochi, nemultumitule Intotdeauna gasesti ceva ce sa te nemultumeasca. |
|
| |
KOSTYK
Numarul mesajelor : 189 Varsta : 35 Localizare : Brasov/Blejoi Reputatie : 4735 Data de inscriere : 16/06/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Dum 02 Dec 2012, 22:10 | |
| - Luna a scris:
- Ala nu e lucru pozitiv, calatoresti inghesuit.
Daca vrei sa nu calatoresti inghesuit mergi cu CFR-ul, o sa ai destul loc. |
|
| |
cfr500
Numarul mesajelor : 2600 Varsta : 24 Reputatie : 7372 Data de inscriere : 18/11/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Dum 02 Dec 2012, 23:01 | |
| E voie sa mearga trenul cu o locomotiva in mijlocul garniturii? |
|
| |
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Dum 02 Dec 2012, 23:16 | |
| E tracţiune multiplă aia, doar un mecanic conduce. _________________ :TTT:
|
|
| |
Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Lun 03 Dec 2012, 01:21 | |
| - AlexD a scris:
Arunca un ochi, nemultumitule Intotdeauna gasesti ceva ce sa te nemultumeasca. Conform acelui clip, adevaratul lucru pozitiv e nu ca au calatori, ci ca au un nr mare de vagoane pentru a reduce aglomeratia. (asta pentru noi clienti, nu actionari) - KOSTYK a scris:
Daca vrei sa nu calatoresti inghesuit mergi cu CFR-ul, o sa ai destul loc. Aia nu e ceva batut in cuie. Exista si private goale dar si cateva la cfr pline. Oricum daca am de ales intre tren plin la privat si tren plin la cfr aleg privatu, daca vreunu din ele e insa gol, clar il aleg pe cel gol. |
|
| |
AlexD Utilizator Blocat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Lun 03 Dec 2012, 08:54 | |
| Ai vazut si tu Luna ca in prima rama nu era asa balamuc cu toate ca trebuie sa recunosc ca nu am nici o treaba cu trenurile RT si nu stiu daca avea destinatie finala diferita fata de cele 2 rame din spate care erau intradevar cam pe la 85% pline. Lucru mai mult decat pozitiv pentru un tren care pleaca Duminica dimineata din Gara de nord. Ca sa nu mai spun ca la o linie alaturata plecau 2 Desiro de la Calatori cu maxim 30 de persoane in ele. |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori | |
| |
|
| |
| Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori | |
|