|
| Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori | |
|
+57M.I.C.I. Katalyn billy752-istu Amiralul Balto alliens mureseanu_976 cristy79 Adirmvl Nesebar boldalexandru lifetec revenge kristi kkk baiazid Teodor Warrior12 cfr500 KOSTYK AlexD @ndrey roseanu Rarau Andrey_tm popovici mariuskl Luna razvan - trenuri bostanesku gigel Dr2005 mihaiuc AMX 97-0548-4 DUAL DAS 2011 Nk11 Vitosa alinx3330 Adrian78 jionutz didinul nelu_cfr Caravelle_Zg livebog stegaru stinky Syncron srazvi Ionutz lovekomotive COSTACHE MIHAIL stakee cristi CFR Norbi mtk orestte EC Gygyman6 61 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Dum Mar 02, 2014 4:49 pm | |
| Nu-mi vine sa cred ca 14091 Craiova-Brasov intr-o zi de sambata a avut 3 rame, desi e posibil ca vineri 14 feb sa fi plecat din Brasov 14094 cu 3 rame cu studenti, turisti si alti calatori.
14094 Brasov-Craiova
V : 2 rame S : 2 rame D : 2 rame L-J : 1 rama
14091 Craiova-Brasov
L : 2 rame M-V : 1 rama S : 2 rame D : 2 rame
Mai nou din lipsa de calatori R 14094 pleaca din Brasov in zilele de sambata numai cu o rama, respectiv duminica din Craiova ca R 14091, in rest e la fel cum am scris mai sus. Pana acum nu am vazut 3 rame la 14094/14091. |
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Dum Mar 02, 2014 5:22 pm | |
| Doua sau trei rame, nu conteaza, ideea e ca acest tren R14091 si ca ora de plecare si ca si conditii de calatorie, pret-durata etc este excelent. Am mers cu el imediat dupa introducerea lui si deatunci de cate ori am mers era tot mai plin, desi in general l-am folosit duminica dimineata. Avea 2 rame si vor fi din ce in ce mai pline pe masura ce afla lumea de el.
Cine vrea nesimtire si bataie de joc de la CFR poate sa foloseasca cu incredere asa-zisele lor IR de doua parale. CFR cica sta oricum bine pe Buc-Brasov, exista inca suficienti gusteri dispusi sa dea preturile tip 50 de lei - deci nu au niciun motiv sa inceteze bataia de joc...
In 14091 a fost mereu cald, curat, liniste in timp ce in R 3001/8 de multe ori am tremurat de frig si cand i-am spus nasului sa faca ceva s-a uitat la mine de parca ii vorbeam in chineza... Pentru mine pe Bucuresti-Brasov este Adio CFR! Poate R 3008 sa fie o alternativa mai spre vara cand se mai mareste ziua mai ales ca le-a dat prin creierasul ala obosit sa il mute putin mai tarziu, altfel in cateva luni era anulat sau limitat la Campina din lipsa de calatori...cine ar mai fi mers cu el cand cu jumatate de ora inainte de el exista 14094 cu pret de R si mers de IR in 3 ore erai in Capitala...
Ar putea scoate bani frumosi CFR si cu oferta VSD cu un RegioExpress de week-end Bucuresti-Brasov sa zicem cu regim de rezervare obligatoriu dar unde nu e cap vai de picioare. Ei afara sa jumuleasca fraierii cu preturile de IR nu stiu altceva, dar lumea se mai si desteapta, mai afla de niste alteranative... Cat timp vor exista fraieri dispusi sa muste momeala cu IR (vorbesc mai ales de ruta asta), e clar ca nu vom vedea altceva in program. |
| | | Rarau V.I.P Member
Numarul mesajelor : 742 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5453 Data de inscriere : 23/01/2012
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Dum Mar 02, 2014 5:37 pm | |
| Nu-mi vine sa cred ca 14091 Craiova-Brasov intr-o zi de sambata a avut 3 rame, desi e posibil ca vineri 14 feb sa fi plecat din Brasov 14094 cu 3 rame cu studenti, turisti si alti calatori.
In 14091 a fost mereu cald, curat, liniste in timp ce in R 3001/8 de multe ori am tremurat de frig si cand i-am spus nasului sa faca ceva s-a uitat la mine de parca ii vorbeam in chineza...
-----------
sunt total de acord cu tot ce a scris cristy79 in mesajul lui. Eu nu am mers cu el (din cauza zgaltaielilor) si nu am mai mers la munte de ceva timp din simplul motiv ca nu am vrut sa dau 41*4=164 lei pentru o zi la munte. 19*4=76 lei parca e altceva.
Am mers cu el pe Rosiori - Bucuresti, zgaltaieli ingrozitoare. La fel si pe Sinaia - Bucuresti si era si rama aia smechera/noua Dar daca acum nu mai are zgaltaieli, sper sa nu fi fost doar noroc de moment, o sa incep sa meg mai des la munte.
Mai eu sper ca am numarat corect , trenul era f lung si a fost asa locomotiva - rama - rama - rama primele 2 , mai ales prima, erau destul de ocupate.
p.s. faza tare, din cauza ca cei de la Regiotrans nu pun bine tablitele, si calatorii sunt mai aerieni, 2 tipe de 20 de ani au vrut sa se urce in Bucuresti - Craiova si s-au urcat in Bucuresti - Sinaia :roll: (au coborat in Ploiesti Vest)
14092 Bucuresti Nord 9.20 Videle 10.13 14091 Bucuresti Nord 8.50 Ploiesti Vest 9.51
Katalyn a fost week-endul "indragostitilor" cum sa nu mearga oamenii la munte?? Am scris doar ca trenul de Constanta nu mai avea locuri la ora 7.30-7.50
Eu o sa folosesc doar 3008, as folosi intoarcerea cu Regiotrnasul doar daca : -as sta 2 zile la munte -ar avea si oferta VSD cu 50% reducere la bilet. Sau anticipatie sau orice altceva. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Dum Mar 02, 2014 6:19 pm | |
| Pe Valea Prahovei se duc mulţi ,,pantofari", adică ăia cu suficienţi bani, dar care vor să bea ca porcii şi nu merg cu maşina. Pentru ăia sunt numai bune trenurile CFR-ului, dovadă că nu mai erau locuri pe scaune. Câtă vreme trenul merge full, ar fi proşti ăia de la CFR Călători să lase la preţ. _________________ :TTT:
|
| | | cristy79
Numarul mesajelor : 1539 Varsta : 44 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5869 Data de inscriere : 27/02/2013
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Lun Mar 03, 2014 7:41 pm | |
| MEGA-SURPRIZA DE LA CFR CALATORI Incepand cu 15.03.2014 se introduce trenul Regio 11032 Brasov-Bucuresti Nord cu urmatorul orar: Brasov pl 18.12 - Bucuresti Nord sos 21.55 Deci se pare ca au decis sa isi imparta profitul si calatorii: dimineata ii lasa pe Regiotrans la 8.50 iar la intoarcere din Brasov au bagat acest tren care este excelent gandit ca si ore, mai ales ca vine primavara, vara, creste ziua si lumea se va intoarce mai tarziu de la munte. Mie imi convine asa... voi impaca si capra Regiotrans si varza CFR |
| | | cristy79
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Lun Mar 03, 2014 9:13 pm | |
| Rectific... se pare ca exista si un R 11031 Bucuresti Basarab pl 7.36 - sosire Brasov la 11.40 Deci fiecare are de unde alege acum )))))))) |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8093 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Lun Mar 03, 2014 10:08 pm | |
| De ce la plecare Bucuresti Basarab si la intoarcere Nord ? Garniturile pot fi impinse bine-mersi si in Nord, ca linii au de unde sa gareze |
| | | Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14503 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Lun Mar 03, 2014 10:20 pm | |
| Noul tren regio 11031 se va forma in Bucuresti Basarab la peron din 5024 (si in prezent la fel formeaza 5021) care sambata si duminica vine si cu garnitura lui 5022 care nu circula deci vagoane garla. Eu zic sa nu facem mofturi de unde pleaca si unde soseste la Bucuresti sa nu le vedem anulate prea curand.
Ultima editare efectuata de catre Marius 926 in Lun Mar 03, 2014 11:05 pm, editata de 1 ori |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Lun Mar 03, 2014 10:28 pm | |
| Cred ca au mai revizuit din 26-16 .. mai nou rosioarele(Bucuresti-Rosiori) au cate 4 etajate la zi! .. Eu as zice ca au nevoie de 6 ,dar CFR zice ca 4 e de ajuns .. Ah si au adus niste 36-16 de la olteni :Dla Basarab! Era normal ca sa circule la olteni daca trenurile lor au rang doar clasa a 2'a iar la Basarab aia cu abonament la 1'a sa mearga in picioare ? 36-16 la clasa 1'a sunt chiar minunate :> |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Lun Mar 03, 2014 11:33 pm | |
| Trenurile spre Roşiori (ca şi cele spre Piteşti şi Târgovişte) au chiar multe vagoane la ce încasări au Bine, există un număr măricel de abonamente pe rute precum Olteni - Bucureşti şi Videle - Bucureşti. Cam 50% din tren (deci cam 1 vagon jumate'). Restul de 50% merg cu 1 - 2 lei la naşi. 5021 a avut o istorie foarte ,,zbuciumată". Fie că s-a numit 5021, 5025, 5027, mereu începea din decembrie să plece din Nord şi după câteva luni era mutat în Basarab _________________ :TTT:
|
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Mar Mar 04, 2014 12:21 am | |
| Pai nu e vina mea Doctore,ca CFR nu-i in stare sa angajeze niste gorile necoruptibile .. Tare imi pare ,ca si de-i angajeaza,aia iau spaga cot la cot cu nasii =)) .. ca doar traim in Rromania ..
|
| | | alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5431 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Vin Mar 07, 2014 11:12 pm | |
| - Dr2005 a scris:
- Trenurile spre Roşiori (ca şi cele spre Piteşti şi Târgovişte) au chiar multe vagoane la ce încasări au Bine, există un număr măricel de abonamente pe rute precum Olteni - Bucureşti şi Videle - Bucureşti. Cam 50% din tren (deci cam 1 vagon jumate'). Restul de 50% merg cu 1 - 2 lei la naşi.
5021 a avut o istorie foarte ,,zbuciumată". Fie că s-a numit 5021, 5025, 5027, mereu începea din decembrie să plece din Nord şi după câteva luni era mutat în Basarab perfect de acord , cel putin pe Bucuresti - Targoviste....dar trbeuie subliniat, la ce incasari au, nu la ce calatori....calatori sunt destui, dar daca CFR are angajati corupti care in loc sa taie bilete baga banii in propriul buzunar, normal ca nu au incasari....singura solutie e sa se numere efectiv calatorii din trenuri sa zicem o saptamana, si apoi sa li se dea controlorilor de tren un plan de incasari rezultat din diferenta intre ce se incaseaza si ce ar trebui incasat pe baza situatiei reale....asa vor fi obligati sa incaseze sumele corecte, nu 1 leu pentru distanta Bucuresti-Titu (am vazut personal de multe ori), sau chiar nimic....si, totodata, sa fie sprijiniti cu echipe de paza pentru a-i da jos pe cei care refuza sa lpateasca...in acest mod, daca sunt concediati cei care nu fac planul, sa zicem 3 luni, situatia incasarilor s-ar imbunatati substantial, mai ales ca sunt numeroase localitati unde e greu de realizat o concurenta a transportului rutier La RegioTrans spre exemplu, nu am vazut pe nimeni fara bilet (nu neg ca mai sunt cazuri izolate) |
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Sam Mar 08, 2014 10:16 am | |
| S-a încercat trimiterea de agenţi de supracontrol... dar ăia sunt mână în mână cu naşii, în cel mai fericit caz tăiau un bilet la 6 oameni, deci pe hârtie apărea blatism zero... prin urmare, numărul de vagoane era dimensionat la numărul de bilete vândute (de aia e full). Singurele soluţii care au funcţionat au fost controlul la peron şi controlul făcut cu personalul din birouri din aparatul central. Dar cum oamenii ăştia sunt foarte puţini, genul ăsta de control se face cam o dată pe lună, în celelalte... se umplu naşii de bani, cred că trebuie să fii rudă cu cine trebuie să ajungi naş pe un asemenea tren ) _________________ :TTT:
|
| | | Andrey_tm Moderator si Regizorul anului
Numarul mesajelor : 5864 Reputatie : 11656 Data de inscriere : 08/09/2011
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Mier Mar 26, 2014 8:58 pm | |
| Reduceri pe Brașov - București în luna aprilie, la noile trenuri, 14033 și 14032:
http://www.regiotrans.ro/brasov-bucuresti-si-retur-trenuri-noi-tarife-promotionale |
| | | cristy79
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori Mier Mar 26, 2014 9:07 pm | |
| Trenuri la tarife promotionale... CFR nu a auzit vreodata de asa ceva si nici nu va auzi prea curand... Ar trebui sa ia lectii de la Regiotrans cum se atrage lumea la tren, daca s-ar opri putin din furat si luat spaga... Pretul de 15 lei pana la Sinaia, Busteni sau Predeal (pret intreg, caci pretul redus pt copii este 50%) este mai mult decat avantajos mai ales la trenul de vineri de la pranz sa nu mai zicem de 20 de lei pana la Brasov si 10 lei pt elevi si studenti... La CFR ce vedem - Acvile trantite pe IR, sageti obosite taraite goale pe 80 de km pana la Targoviste si botezate IR cu preturi SF, un mers facut cu picioarele si in general nesimtire si dispret fata de publicul calator. Ceea ce se intampla pe Bucuresti-Brasov este pur si simplu revoltator - CFR cedeaza teren in fata Regiotrans (probabil ca exista o intelegere in acest sens). Ar trebui sa vedem macar un asa-zis IR retrogradat la RE sau macar sa nu mai fie facut cu Acvila, dar ti-ai gasit - la ce te poti astepta de la hoti si prosti |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori | |
| |
| | | | Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |