Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori

In jos 
+57
M.I.C.I.
Katalyn
billy752-istu
Amiralul
Balto
alliens
mureseanu_976
cristy79
Adirmvl
Nesebar
boldalexandru
lifetec
revenge
kristi kkk
baiazid
Teodor
Warrior12
cfr500
KOSTYK
AlexD
@ndrey
roseanu
Rarau
Andrey_tm
popovici
mariuskl
Luna
razvan - trenuri
bostanesku gigel
Dr2005
mihaiuc
AMX 97-0548-4
DUAL
DAS 2011
Nk11
Vitosa
alinx3330
Adrian78
jionutz
didinul
nelu_cfr
Caravelle_Zg
livebog
stegaru
stinky
Syncron
srazvi
Ionutz
lovekomotive
COSTACHE MIHAIL
stakee
cristi CFR
Norbi
mtk
orestte
EC
Gygyman6
61 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Urmatorul
AutorMesaj
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeMier 18 Dec 2013, 18:02

Luna, si mie imi place sa imi pot alege locul in tren, dar daca nu are bilete vandute un tren dispare. Daca mai multe trenuri de pe o sectie au prea putini calatori platitori sau cu abonamente respectiva sectie se inchide.

Mai multi calatori platitori (si civilizati) inseamna ca ai sanse mai mari sa ai parte de material rulant pe masura acestora.

Multi calatori inseamna si mai multe trenuri.

Multi calatori pot solicitat operatorului sa schimbe orarul unui tren, daca acesta nu le convine. Si exemplele pot continua. Lamurit?
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeJoi 27 Feb 2014, 09:56

Se pot cumpara bilete online la trenurile regio mai circulate pe inteoperabile, cel putin in Bucuresti e mereu rand mare la bilete. La Cfr nici gand de asa ceva.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeJoi 27 Feb 2014, 21:33

Brasov-Bucuresti si retur
Brasov-Bucuresti-Craiova si retur
Bucuresti-Curtea.De.Arges/Campulung si retur
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeJoi 27 Feb 2014, 22:05

Şi Braşov - Iaşi. Adică trenurile pe care sigur şeful de tren are tabletă + imprimantă de bilete. Când vor dota tot personalul cu aşa ceva, probabil se vor putea cumpăra bilete on-line pe toate rutele.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeJoi 27 Feb 2014, 22:08

Pe rutele lungi se merita pe rutele scurte gen Brasov-Intorsura sau Zarnesti nu se merita sa aibe toti nasi tablete, cand pleci din Brasov ai casa de bilete, pe traseu se urca putini, nu vad o mare investitie in tablete, mai bine ar investi in altceva, asta cu tabletele nu cred ca este o prioritate.
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9706
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeJoi 27 Feb 2014, 22:14

Citat :
cand pleci din Brasov ai casa de bilete

Asta daca mai ai fizic timp, daca vii de la Timisoara si trenul are intarziere ca se lucreaza pe la Sighisoara nu mai ai timp sa mergi sa stai la coada si sa iti cumperi bilet si automat esti taxat ca fraudulos desi tu nu esti de vina.

Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeJoi 27 Feb 2014, 22:21

Sunt 2 laptopuri la casa de bilete din Brasov, si doamnele de acolo se misca destul de repede, cand am fost la Intorsura am luat bilet din Brasov si pentru Intorsura-Brasov. De fiecare data cand am fost am prins coada de maxim 3-4 persoane, am prins calatori care cumparau la prinz bilete pentru a doua zi la primul tren spre Bucuresti-Craiova.

Daca te duci la tren, si i explici conductorului ca e coada la bilete si risti sa pierzi trenul, nu te va refuza, nu va pierde acel client, i va da bilet la pret de casa in tren se practica si pe la TFC si pe la CFR, nu poti sa pierzi calatori daca e aglomeratie la casa de bilete.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeJoi 27 Feb 2014, 22:30

Acelea nu sunt tablete? Anul trecut, in vara, aveau o tableta si o imprimanta termica cu care tipareau biletele.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18750
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 24327
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeJoi 27 Feb 2014, 22:52

Le-au trimis la Hunedoara  Very Happy Parca sunt Galaxy Tab2
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeJoi 27 Feb 2014, 22:53

Tot un lucru pozitiv e ca se pot cumpara bilete si la un tren ce pleaca peste 3-5 ore, nu e nevoie sa cumperi cu minim 24 de ore inainte de plecarea de la capat de linie ca in cazul CFR.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeJoi 27 Feb 2014, 23:24

Katalyn a scris:
Daca te duci la tren, si i explici conductorului ca e coada la bilete si risti sa pierzi trenul, nu te va refuza, nu va pierde acel client, i va da bilet la pret de casa in tren se practica si pe la TFC si pe la CFR, nu poti sa pierzi calatori daca e aglomeratie la casa de bilete.
La Regiotrans se practică, dar la TFC nici în ruptul capului. Când aveau bilete manuale, ţineau trenul în plus până îşi luau toţi bilet. De când cu xSell-ul... suprataxare cât cuprinde după momentul t-3 minute, unde t e ora plecării trenului.

Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 08:38

La Regiotrans sunt mai înţelegători controlorii de bilete. Mi s-a întâmplat o dată să nu îmi pot cumpăra bilet. Înainte de a urca în tren l-am întrebat pe conductor: Îmi puteţi tăia dvs bilet, că nu mai am timp să îmi cumpăr? Nu a fost nicio problemă.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 09:09

Mi s-a întâmplat şi mie la Oraviţa... întârziase 20 minute trenul de la Anina şi nu am avut timp să caut casa de bilete (nu mai zic că trenul de la RT era într-un capăt al gării, pe când cel CFR a trecut de el şi s-a mai dus vreo 100m până a oprit). M-am dus direct la tren, am vorbit cu şeful de tren, mi-a spus că nu e nicio problemă, îmi dă el bilet redus (încă eram student pe vremea aia), ba chiar îmi dă şi până la Reşiţa (că la Reşiţa voiam să ajung). Mi-a emis un bilet open, am ajuns la Berzovia.... acolo erau 2 trenuri, pe unul scria Timişoara - Reşiţa, pe celălalt scria Buziaş - Gătaia... l-am luat pe cel Timişoara - Reşiţa care, evident, mergea la... Timişoara! Până am ajuns la mecanic să îi spun, până a oprit.... deja depăşise semnalul de intrare (cum vii dinspre Timişoara). Oricât am alergat, n-am mai prins trenul de Reşiţa (plecase şi ăla), aşa că 2,5 ore am admirat gara din Berzovia până la următorul tren spre Reşiţa (noroc că au multe trenuri).
Prima parte a relatării intră la (+), a doua clar la (-).

Andrey_tm
Andrey_tm

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeVin 28 Feb 2014, 09:26

La Regiotrans e bine ca intotdeauna să întrebi dacă eşti în trenul/automotorul potrivit. Mai dezleagă pe drum automotoare, sunt foile cu parcursul greşite etc. Când am fost de la Timişoara la Oraviţa, unul şi-a dat seama în Berzovia că a urcat în automotorul greşit. Din Timişoara au plecat două, dar doar unul ajungea la Reşiţa. Dar a fost prea târziu. Trebuia să aştepte următorul tren şi să meargă vreo doi km până în gară.
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5453
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitimeDum 02 Mar 2014, 16:42

Nu credeam ca o sa postez prea curand pe acest topic  Laughing 

Pe 15 februarie am fost la munte. Ca de obicei mi-a fost imposibil sa ajung la 3001 , asa ca am ajuns in jur de 7.30 in gara.
Zic, hai ca e sarbatoare Razz, merg cu trenul de Constanta, ma duc sa iau 2 bilete cand colo NU mai avem locuri.

Ce sa fac?

-sa stau in picioare si probabil sa ma enervez?
-sa astept sa merg cu ora 10?
-sa ma duc cu Regiotransul?

Am ales Regiotransul. Si nu am avut motiv de nemultumire.
la Cfr Calatori biletul era 41 lei , la Regiotrans 19 lei
la Cfr Calatori stateam in picioare, la Regiotrans mi-am ales locurile.
Luna acum te inteleg  Cool 

Am avut caldura, am ales ce locuri am vrut, totul f bine.
Trenul a avut 3 rame, am stat in rama opusa locomotivei (pana in Ploiesti Vest), am stat in compartimentul din mijloc.
Parca era rama 8.
Am ales asa ca sa nu simt batzaiala (+prima rama de langa locomotiva cam plina)

Si calatoria a fost super ok, in afara de Peris nu am simtit zgaltaieli.

La intoarcere am folosit 3008 unde mi-a fost cam frig

Asa ca pe viitor voi folosi Regiotransul la dus la munte, la intors 3008. Probabil doar daca voi folosi VSD voi merge la 3001 care repet e la o ora ingrozitoare pentru mine.
Regiotransul de sambata e f bun si pentru turistii de week-end , ajungi aproape de pranz la cazare si iesi mult mai ieftin ca la Cfr Calatori.

Dr2005 ai legatura  Laughing (aici ma refer ca tot lauzi InterRegiourile de dimineata de la Cfr Calatori)
Ma repet, daca Cfr Calatori ar pune un Regio la 9 dimineata cu vagoane confortabile, tot Bucurestiul s-ar putea muta la munte vara cu VSD-ul. Dar asa e cand pui sefi la Cfr Calatori pe unii care nu circula cu trenul.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori   Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori
Sus 
Pagina 10 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri negative(-) la RegioCalatori
» Mersul Trenurilor RegioCalatori 2018/2019
» Lucruri pozitive ( + )
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Lucruri pozitive (+) la Softrans

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: REGIO CALATORI-
Mergi direct la: