|
| Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO | |
|
+5IonutCFR2009 Adirmvl Dr2005 DUAL cristi CFR 9 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8378 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO Joi 07 Mar 2013, 21:00 | |
| La Fetesti biletele pe ruta GARA-BULIGA GARA-COLONISTI-GARA-VLASCA se vand de catre controlor/incasator....fac o exceptie care au legitimatie de calatorie(cum sunt eu) si cei care merg o statie... |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8446 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO Joi 07 Mar 2013, 23:50 | |
| - adirmvl a scris:
- In Pitesti am vazut tonete, dar si automate, dar nu mai stiu ce fel de compostoare au.
In Pitesti din cate imi amintesc, biletele au ceva de genul unor gaurele, unde compostezi, efectiv gauresti acel loc. Nu cred ca mai sunt si altele, acel bilet l-am achizitionat dintr-un automat. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO Joi 07 Mar 2013, 23:53 | |
| La Sfantul Gheorghe bilete se achizioneaza de la tonete sau automate, se baga in compostorul cu gaurele de jos in sus si nu cum e mai peste tot prin tara de sus in jos iar compostarea biletului se face prin impingerea cu degetul a unui buton, butonul cu gaurele, ma rog asa era acum 2 ani de control nu pot sa zic nimic ca nu am prins niciodata, iar in autobuze se vorbeste numai in ungureste. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9364 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO Joi 07 Mar 2013, 23:54 | |
| Si la Tg Mures se vand biletele in bus. Daca nu este taxator, care sta la mijlocul autobuzului pe 2 scaune, atunci soferul vinde biletele. Nici nu exista bilete de 2 calatorii aici. Mai demult erau tonete de unde cumparai biletul, dar s-au scos pe cand s-a privatizat transportul. _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | Teodor
Numarul mesajelor : 3305 Reputatie : 8446 Data de inscriere : 18/04/2011
| Subiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO Vin 08 Mar 2013, 00:11 | |
| Si la Ramnicu Valcea erau mai demult acele autobuze Ikarus, " cu burduf ", si din cate imi mai amintesc eu, in ele exista o mica toneta de unde iti puteai achizitiona bilet. |
| | | lapsanszkitamas V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1218 Varsta : 29 Localizare : Orasul trandafirilor Reputatie : 5795 Data de inscriere : 21/07/2012
| Subiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO Vin 08 Mar 2013, 15:30 | |
| in tgmures mai e de amintit ca la dube soferul da bilete... daca stai acolo in usa si insisti sa ti-l deie. in autobuze, cum a spus colegu cortex; plus daca calatoresti pe linia 6, 26 etc si cumperi de la sofer iti ia 1 leu si te tine in fata... if you know what i mean |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO | |
| |
| | | | Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |