Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO

In jos 
+5
IonutCFR2009
Adirmvl
Dr2005
DUAL
cristi CFR
9 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8378
Data de inscriere : 20/06/2009

Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO    Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 07 Mar 2013, 21:00

La Fetesti biletele pe ruta
GARA-BULIGA
GARA-COLONISTI-GARA-VLASCA
se vand de catre controlor/incasator....fac o exceptie care au legitimatie de calatorie(cum sunt eu) si cei care merg o statie...
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8446
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO    Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 07 Mar 2013, 23:50

adirmvl a scris:
In Pitesti am vazut tonete, dar si automate, dar nu mai stiu ce fel de compostoare au.

In Pitesti din cate imi amintesc, biletele au ceva de genul unor gaurele, unde compostezi, efectiv gauresti acel loc. Nu cred ca mai sunt si altele, acel bilet l-am achizitionat dintr-un automat.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO    Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 07 Mar 2013, 23:53

La Sfantul Gheorghe bilete se achizioneaza de la tonete sau automate, se baga in compostorul cu gaurele de jos in sus si nu cum e mai peste tot prin tara de sus in jos iar compostarea biletului se face prin impingerea cu degetul a unui buton, butonul cu gaurele, ma rog asa era acum 2 ani de control nu pot sa zic nimic ca nu am prins niciodata, iar in autobuze se vorbeste numai in ungureste.
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9364
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO    Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO - Pagina 2 Icon_minitimeJoi 07 Mar 2013, 23:54

Si la Tg Mures se vand biletele in bus. Daca nu este taxator, care sta la mijlocul autobuzului pe 2 scaune, atunci soferul vinde biletele. Nici nu exista bilete de 2 calatorii aici. Mai demult erau tonete de unde cumparai biletul, dar s-au scos pe cand s-a privatizat transportul.

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8446
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO    Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO - Pagina 2 Icon_minitimeVin 08 Mar 2013, 00:11

Si la Ramnicu Valcea erau mai demult acele autobuze Ikarus, " cu burduf ", si din cate imi mai amintesc eu, in ele exista o mica toneta de unde iti puteai achizitiona bilet.
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5795
Data de inscriere : 21/07/2012

MesajSubiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO    Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO - Pagina 2 Icon_minitimeVin 08 Mar 2013, 15:30

in tgmures mai e de amintit ca la dube soferul da bilete... daca stai acolo in usa si insisti sa ti-l deie. in autobuze, cum a spus colegu cortex; plus daca calatoresti pe linia 6, 26 etc si cumperi de la sofer iti ia 1 leu si te tine in fata... if you know what i mean Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO    Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO - Pagina 2 Icon_minitime

Sus In jos

Sisteme taxare in mijloacele de transport in comun RO
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Poze cu mijloace de transport in comun
» Ceva întrebări legate de vehicule de transport în comun
» DIFERENTA intre transport auto si transport CFR
» Infrastructura
» Transport feroviar vs transport rutier

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum