Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Lucruri negative(-) la RegioCalatori

In jos 
+95
dan tm
Katalyn
ciprian71
Vale_ntin
LanceR
Jurnal Feroviar
cristy79
mielutu zburator
alliens
impuls
gvd
Cont.dezactivat
Katalin4653
cristi_tgv
rich1974
marcelbanu
maris.constantin
AndreiStefan
Teodor
Mcfrancezu
Andrey_tm
andreiutzu
Spartan1948
gardianlinux
Jhonyla
Radu Tudor
cfr500
baiazid
KOSTYK
kristi kkk
AndiCFR
Goanga
IR 1837
Warrior12
Rarau
Adirmvl
neobluenet
@ndrey
popovici
vrugby
Bogdan-Razvan
alex.alexus.tm
boldalexandru
dan_dinca
DUAL
didinul
bostanescu gigel
mirel2012
Adrian78
Luna
R936
iDorin
razvan - trenuri
Marius Iulian
alinx3330
mihaiuc
AlexD
bostanesku gigel
040EC100
halmarius
Dr2005
Razvan
DPS
mtk
Mihay
Vitosa
luciangeo77
al3xfilms
pannonia express
PrisecaruFlorin
nelu_cfr
Codrut1985
ceferistuldeserviciu
stegaru
TVlad
Nesebar
Norbi
AMX 97-0548-4
bogdan srl
mureseanu_976
clauadrian24
Gica_B
dan ciprian
COSTACHE MIHAIL
cristi CFR
Caravelle_Zg
Traveller
srazvi
Malaxa-77
cristi ar
orestte
cortexedge
Amiralul
lovekomotive
stakee
99 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Urmatorul
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeSam 12 Oct 2013, 15:27

De curand am revenit cu 1823 de la Bucuresti .. A fost plin trenul!Compunerile 1823: (20-83)(20-83)(10-91-004(bijuterie)(20-83).Intarziere 10' Petrosani,2' Calan,0' Simeria,0' Deva
(20-83)(30-76)(20-83)(20-83) 1824,intarziat 15' Buc Nord.
A fost un vagon plin de hunedoreni(cel putin in cel in care eram eu 90% mergeau spre HD) in Deva(posibil pelerini) zici ca era nunta la cate masini personale erau in gara .. Traiasca regiotransul,ca dupa ora 8 noaptea te ia draQ in gara Simeria pana a 2'a zi la 5... Legaturile lor sunt atat de bune ,incat ajungi in neant cu ragaliile lor,de aia inafara de trenul de dimineata si cel de 16 inapoi , cara aer sistematic!
Oamenii erau disperati ,si intrebau care e din HD,si intrebau daca mergi spre HD,ca microbuz 0,tren 0,taxiul e vreo 40 de lei din Deva la HD .. daca mergi cu cineva(masina personala) si ai noroc .. altfel in Simeria dormi cu aurolacii.. No
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeSam 12 Oct 2013, 16:09

DUAL , de ce trebuie sa nu vedem adevarul si sa aruncam cu noroi doar pentru ca urasti acest privat ?
Adevarul este ca 1823 nu a avut niciodata legatura din Simeria la Hunedoara , 1823 ajungea in Simeria mereu dupa ora 00:00 cand nu mai era nimic spre Hunedoara pana dimineata , nici CFR nu avea tren pe 207 la 1 sau 2 noaptea spre Hunedoara .
De exemplu in 2001-2002 1823 ajungea 0:20 in Simeria si ultimul tren spre Hunedoara era la 21:25 apoi urmatorul la 4:05 .
2005-2006 , 1823 ajungea 0:07 iar spre Hunedoara a fost la 21:50 si urmatorul la 4:30 .
2009-2010 , 1823 ajungea 1:31 iar spre Hunedoara a fost la 19:41 si urmatorul la 4:52 .

Daca sunteti asa multi care mergeti spre Hunedoara si aveti nevoie de tren si in miez de noapte atunci de ce nu faceti o cerere in care sa solicitati trenul de la miezul noptii , cine va opreste ?

Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeSam 12 Oct 2013, 17:10

Pai nici terminatii astia nu te baga in seama .. Oricat de multe petitii s-au trimis.O doamna ce lucreaza la Reva si s-a intors cu acelasi tren, zicea,ca si ei au solicitat modificarea orelor mai spre normal .. 6:30 nu 6 fara 1 sfert...,si ca nimeni nimic...
Ti-am zis .. nu am nimic cu ei,chiar sunt simpatici asa .. Ca au mai dat un loc de munca,doua, la niste pensionari cativa ani ,au mai salvat ceva secundare, de la paragina .. Dar mersul de la noi 207 e sub orice critica .. Pe langa faptul ca aia de conduc rama,zici ca merg cu mortu si dimineata de exemplu nu prinzi 1824(la fel pierzi si 372) in 80% din cazuri ,ca ragalia ajunge intarziata si aia de la CFR ori intentionat nu asteapta trenul RT,ori nu e trecut ca tren de legatura si pe aia in doare in 14 de RT(si cred ca varianta asta e cea mai plauzibila),nu poti sa le ceri nimic .. Ei nu sunt in stare sa faca o legatura mai decenta macar cu Timisoara,cand le circula Brasov-Timisoara.. Pleaca autocarele din HD pline spre Timisoara,cu toate ca ei au tren "plin" .. Cu asa mentalitate,si legaturile neantului nu stiu unde vom ajunge...
Eu din inima sper sa regandeasca mutatul ramelor sa puna sambata dimineata trenul spre Petrosani,sa ajunga in jurul orei 8,9 dimineata in Petrosani ca atunci cu siguranta o sa fie folosit de oamenii care merg la schiat .. cum era Deva-Livezeni'u ala de la 4 dimineata folosit pe vremuri .. Pleca cu 3x 21-47 pline ..
in 2001 au futut CFR 207'le .. Uita-te mai incolo ... Nu mi da exemple din anul in care au anulat Hunedoara-Bucuresti si Hunedoara-Iasi .. Ca de atunci cu cioparteala idioata,tot asa o tin,macar cu CFR ul ajungeai la Alba Iulia sau la Arad cu ala de 11 fara probleme.. Se pare ca si privatii tai sunt tot la fel de luminati cu lanterna ..
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeSam 12 Oct 2013, 17:18

Si da .. sa zicem . Ok de acord. Ba n-am legatura la 1823 ca e in toiu noptii .. Sporuri la pensionarii angajati,care dupa ora 18 circula pe red bull sa nu le cada ochii in gura ,etc.Dar legatura macar la 1821 ?! Ce sa le ceri ?! Daca tu vii de la Bucuresti te cam ia dracu cu astia,1821 vi sa stai 3 ore in SImeria,1621 vii sa stai 1 ora in Simeria (si asta avea legatura), 346/521 avea legatura buna inainte,acum canci,472 nu oprea in Simeria deci nu avea legatura,iar apoi cand circula cu orar decalat+Maramures stateai 20 de minute si urcai in primu P spre HD,1821 (avea legatura buna inainte ca si 1822,legatura ce a fost ulterior marita la asteptat 25-30' in Simeria) .. Nu i de mirare ca vine autocaru de Deva si duba aia de Hunedoara plina,de si fac astia rezervare cu 3 saptamani inainte ...
Bine ca platim bani la stat sa-i dea la RegioTrans sa intre in trenuri fantoma ! .. La ce ti-e bun un tren sa care aer ,daca il folosesc odata la 1 an , asa sa stiu cum se mai simte 207'le si ala in timpul meu liber,nu pentru nevoie!?
Cioparteala care a inceput de la noi si alte SM'uri se extinde acum si in alte locuri,si se vede moartea feroviara,cand nici macar legaturile nu le mai ai ?! Daca acum zici ca ai tren principal pe magistrala si ai o rama care sa penduleze si nu mai ai calatori ?! Cati crezi ca o sa mai ai cand rama aia care penduleaza,penduleaza la 3 ore inainte sau dupa ce-ti trebuie tie legatura ?
Sus In jos
Luna

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 10:10

In RIO 03 la clasa 1 (singura zona unde sunt prize) e prea cald, incalzirea nu are termostat, iar de oprit nu se poate opri ca ar ingheta cei din restul vagonului.
Sus In jos
maris.constantin

maris.constantin

Numarul mesajelor : 433
Localizare : Arad
Reputatie : 4856
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 16:41

Sad Dual scrie~le si tu pe forum ,ca asa nimeni nu zice nimic....Mi~ar placea sa le vad un tren format din 3 rame,Arad~Deva~Simeria~Petrosani~Filiasi~Craiova~Bucuresti.O rama sa plece din Arad,una sa o ataseze in Simeria de la Hunedoara,si una sa o ataseze in Petrosani de la Lupeni.Ar avea calatori o gramada....
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 16:49

maris.constantin a scris:
Sad Dual scrie~le si tu pe forum ,ca asa nimeni nu zice nimic....Mi~ar placea sa le vad un tren format din 3 rame,Arad~Deva~Simeria~Petrosani~Filiasi~Craiova~Bucuresti.O rama sa plece din Arad,una sa o ataseze in Simeria de la Hunedoara,si una sa o ataseze in Petrosani de la Lupeni.Ar avea calatori o gramada....
Pana ce nu se vor incheia lucrarile nu vor introduce acest tren intre Bucuresti si Arad.
Sus In jos
Adrian78
Administrator
Administrator
Adrian78

Numarul mesajelor : 18750
Reputatie : 24327
Data de inscriere : 05/10/2010

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 17:05

Nu rezisti mai mult de 3 ore in rama aia apai 8 ore pana la Bucuresti

DUAL privatii nu fac transport social cum era inainte la CFR Calatori ei fac profit
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 17:08

Rezisti, mi se pare ok, azi nu a fost nici bataiala asa pronuntata.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 17:17

Ar lega destule zone cu bazine de calatori importante. Chiar daca n-ar merge poate nimeni cap-coada tot ar avea ceva calatori pe parcurs. Si poate sa nu fie facut cu 3 rame, eventual cu una, dar cu lagaturi bune pentru Hunedoara si Petrosani, ca tot zicea Constantin de orasele alea.
Sus In jos
Andrey_tm
Moderator si Regizorul anului
Moderator si Regizorul anului
Andrey_tm

Numarul mesajelor : 5864
Reputatie : 11656
Data de inscriere : 08/09/2011

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 17:42

adrian78 a scris:
Nu rezisti mai mult de 3 ore in rama aia apai 8 ore pana la Bucuresti
Am mers 13 ore de la Brașov la Timișoara și nu am pățit nimic. Nu e chiar așa de rea rama.

@maris.constantin Ar fi bine dacă acest tren va circula în zilele în care nu circulă trenul Brașov - Timișoara. Pe Simeria - Arad mulți călători se plâng că Regiotransul nu circulă zilnic, iar cu CFR-ului nu vor să meargă că au vagoane murdare.
Sus In jos
maris.constantin

maris.constantin

Numarul mesajelor : 433
Localizare : Arad
Reputatie : 4856
Data de inscriere : 14/10/2012

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeDum 08 Dec 2013, 22:55

Razz Mda...eu chiar astept acest tren pentru ca renunt la R 2024,pentru ca a devenit o bataie de joc.Pana sa bage Regiotrans acest tren, cred ca acasa voi merge pe bucati de la noul mers,din Arad cu R 2372 si pe urma cu R 2026.E ok si cu o rama dar cu legaturi bune pentru Lupeni si Hunedoara
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeLun 09 Dec 2013, 03:39

Imi place ca fac parte intr-o discutie cu un post din 12 octombrie !! Care era la un alt subiect,cu o alta ocazie..
Referitor de trenul propus de maris.. rama de Livezeni nu o sa aiba calatori pentru Bucuresti .. iar rama de Hunedoara,la un tren pe zi.. la fel! Toata lumea prefera 1822 ca e noaptea ,ajungi foarte bine in Buc..
Referitor la material rulant , si-asa regioCosciug sunt intinsi la maxim .. 2 rame Arad-Bucuresti le-ar face mari dificultati.. (despre ramuri,nu mai are rost sa vorbim) .. iar eu acum sunt in Bucuresti de exemplu si nu ma incalzesc trenurile lor cu nimic.. De la noul mers,la fel de proaste au ramas,si au jonglat un pic timpii cu 5~10 minute .. nu s-a facut nimic cu trenul de seara si cel de pranz .. Mai rau au scos Lupeniu,in conditiile in care voiam sa ma duc la Straja,cu toate ca e un orar prost si ajungi acolo la 1~2 dupamiaza..
Sus In jos
Luna

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeLun 09 Dec 2013, 19:01

Lupeniul acum circula Sambata, un lucru bun, dar si mai bine ar fi fost sa circule vineri, sambata si duminica, atunci e nevoie maxima de el.
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7106
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitimeDum 23 Feb 2014, 09:46

Pentru ca am fost convins ca obiceiurile raman, indiferent daca numele companiei se schimba si ceea ce am sa relatez mai jos nu este un caz singular, blatul este universal si se face cam peste tot, indiferent ca este CFR, Regiotrans sau ... asupra celorlalti privati nu ma pronunt pt. ca nu am vazut eu live vreun incident de genu`.

Am fost ieri intr-o scurta plimbare pana la Arad pe ruta Timisoara-Radna-Arad, adica Regiotrans+CFR. Pentru Timisoara-Radna am folosit trenul 14274 (pl. 07:38 , sos. 09:16 ) . In penultima statie de pe aceasta ruta (Neudorf) a urcat un grup de 12 calatori (aproximativ), iar cand a venit nasul nu a taiat bilet absolut nici unui calator, luand spaga de la fiecare.  Evil or Very Mad 

Consider ca acest ``sport national`` (de a da si a lua spaga pe tren) este ceva specific noua romanilor. Probabil doar cu ceva controlori de tren straini am rezolva problema  Laughing , avand in vedere ca cei de la privati sunt o gramada ex angajati CFR
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Lucruri negative(-) la RegioCalatori   Lucruri negative(-) la RegioCalatori - Pagina 25 Icon_minitime

Sus In jos

Lucruri negative(-) la RegioCalatori
Sus 
Pagina 25 din 30Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 30  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive(+) la RegioCalatori
» Lucruri negative ( - )
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (4)
» Lucruri pozitive (+) la CFR !!!
» Lucruri negative (-) la CFR !!! (2)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: OPERATORI PRIVATI DIN ROMANIA :: REGIO CALATORI-
Mergi direct la: