Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri

In jos 
+61
ets2oltromânia
AeroX
Katalyn
ciprian71
Cris_Cr
Razvan Tudor
dan tm
Shinkasen
mielutu zburator
allred
TonyGFR
Andrey_tm
alex.alexus.tm
gabrielle.niki
Radu Tudor
gtavicecity
rangopol
NicuS
Adirmvl
KQQ
kristi kkk
Teodor
rich1974
Dr2005
cortexedge
Alex Avram
cristyadaX
laur 133
razvan - trenuri
DUAL
traian
billy752-istu
mihaiuc
redeme
ATM
alinx3330
Luna
Adrian78
marius_catalin84
Nk11
PrisecaruFlorin
jionutz
membru inactiv
cont inactiv
Cobra
raoul
RazvanCFR
didi
cristi ar
Nesebar
srazvi
cristi CFR
AMX 97-0548-4
Vlad
MariusM
IonutCFR2009
lovekomotive
mardaryroby
Ionutz
Lde 2100
COSTACHE MIHAIL
65 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Urmatorul
AutorMesaj
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15505
Data de inscriere : 06/03/2009

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeMar Dec 08, 2009 9:39 pm

Ce parere aveti, vor fi gata lucrarile la podul feroviar de peste Dunare intre Calafat si Vidin, asa cum mi se spune in raspunsul primit astazi?
Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 12-8-200965023AM
Sus In jos
IonutCFR2009
Administrator
Administrator
IonutCFR2009

Numarul mesajelor : 6584
Reputatie : 12456
Data de inscriere : 09/07/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeMier Dec 09, 2009 12:32 am

Se lucreaza la construirea podului . Se pare ca Bulgaria a intarziat putin lucrarile si cere o prelungire a termenului de finalizare a lucrarilor pina in vara anului 2011 . Chiar se mentioneaza intr-un interviu cu adjunctul ministrului transporturilor bulgar , ca finalizarea lucrarilor este conditionata de prelungirea acordurilor de finantare care expira la finele lui 2010 . Aici am gasit si niste imagini cu stadiul actual al lucrarilor la pod : http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?p=46642765

Dar partea româna a inceput construirea infrastructurii rutiere si feroviare de racordare a podului pe malul nostru ? Ca daca vor lucra tot in ritmul magistralei 800 , ma tem ca va fi gata podul dar nu va putea fi folosit .

In final , podul va arata asa :
Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Vid
Sus In jos
AMX 97-0548-4
V.I.P Member
V.I.P Member
AMX 97-0548-4

Numarul mesajelor : 1300
Varsta : 29
Localizare : ARAD
Reputatie : 6953
Data de inscriere : 20/09/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeMar Ian 12, 2010 2:47 pm

Un raspuns nefavorabil dinpacate Sad Sad Sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad pale

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Petitie
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

Numarul mesajelor : 3663
Varsta : 35
Localizare : Timişoara
Reputatie : 9706
Data de inscriere : 02/11/2008

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeMar Ian 12, 2010 6:51 pm

Pai puteai sa spui si tu sa bage pe P 3123 cu P 3134 care are trecut in mers optiunea automotor seria 1000 si care circula in formula "capra cu trei iezi" (DA+3 vagoane) ultima data cand am fost erau in jur de 40 de calatori in tot trenul deci...
Daca isi fac asa mari probleme cu cheltuielile....
Sau sa introduca doar 1 tren Gurahont-Brad nu pereche.
Plecare Gurahont 11.16 - Brad 12.55

AMX 97-0548-4
V.I.P Member
V.I.P Member
AMX 97-0548-4

Numarul mesajelor : 1300
Varsta : 29
Localizare : ARAD
Reputatie : 6953
Data de inscriere : 20/09/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeLun Ian 18, 2010 9:20 pm

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Petitie-2
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeLun Ian 18, 2010 9:47 pm

Cam din "topor" mesaju, sunt curios de raspuns.
Citat :
Sau sa introduca doar 1 tren Gurahont-Brad nu pereche.
Plecare Gurahont 11.16 - Brad 12.55
Dupa ce am studiat situatia am ajuns la concluzie ca ideea mea s-ar putea pune in aplicare doar sambata si duminica dintr-un motiv tehnic :
Art. 35. - (1) Automotoarele şi remorcile de automotor se pot ataşa la urma trenurilor de călători sau de marfă fără a depăşi numărul maxim de 8 osii.
Automotorul 1000 are 8 osii , cum 3125 are deja in compunere un automotor pe 2 osii de luni pana vineri ar depasi limita admisa de instructia de remorcare si franare Neutral

Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7937
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeLun Ian 18, 2010 9:58 pm

Ce ciudat....io as da orice sa scap de desiro si LVT, si sa se puna DA + vagoane pe personale....cat se mai poate..
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeLun Ian 18, 2010 11:27 pm

Ciudat este sa cari un DA+3 vagoane pentru 40-60 calatori Suspect
DA-ul este o locomotiva care consuma mult...

Ionutz
Moderator
Moderator
Ionutz

Numarul mesajelor : 1493
Localizare : Baia Mare
Reputatie : 7937
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeMar Ian 19, 2010 12:03 am

Aaaa...fireste..stiu ca sunt mai rentabile..doar mie imi plac trenurile clasice..Stiu ca un DA papa combustibil de numa numa...
Sus In jos
srazvi

srazvi

Numarul mesajelor : 664
Varsta : 44
Localizare : Arad
Reputatie : 6346
Data de inscriere : 20/07/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeMar Ian 19, 2010 11:18 pm

Nu-i vad pe nasi sa plece la 5 dimineata si sa se intoarca la 7 seara si sa stea 10 ore pe scaune de plastic Laughing . Puneti-va in locul lor sa vedem ce ati prefera, DA cu 2 sau 3 vagoane sau o malaxa de care si-au batut aia de la marub joc(bucuria mea c-au falimentat). Apoi calatori sunt destui pana la Gurahont. Mai le trebuie si cisterna la cei din gara la Gurahont ca dupa o malaxa nu prea au ce mulge Laughing . Oricum incet secolul malaxelor a cam apus, vestea buna ca si a sobolanilor Laughing . Totusi peste 10 ani p[arca vad ca vom avea doar vagoane salon si ceva automotoare, posibil taxiu porcin rererefacute la Remaru' No
Sus In jos
cristi CFR
Administrator
Administrator
cristi CFR

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeMier Ian 20, 2010 2:37 am

Citat :
u-i vad pe nasi sa plece la 5 dimineata si sa se intoarca la 7 seara si sa stea 10 ore pe scaune de plastic
lol!
Pai ei merg de obicei confortabil in postul 2 Razz

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeMar Mar 09, 2010 9:04 pm

Am circulat in decembrie cu personal din MARASESTI la MIERCUREA CIUC , normal am luat bilete (am mai fost cu cineva) cand apare controlorul i arat biletele si face :
-"CE A-TI MAI LUAT BILETE , VA DAU BANII AFARA DIN CASA"?

gandirea controlorilor CFR , nu e de mirare dece a ajuns in situatia actuala si sa nu planga ca i da afara ......
Sus In jos
COSTACHE MIHAIL

COSTACHE MIHAIL

Numarul mesajelor : 7990
Reputatie : 15505
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeMar Mar 09, 2010 9:09 pm

karpaty a scris:
Am circulat in decembrie cu personal din MARASESTI la MIERCUREA CIUC , normal am luat bilete (am mai fost cu cineva) cand apare controlorul i arat biletele si face :
-"CE A-TI MAI LUAT BILETE , VA DAU BANII AFARA DIN CASA"?

gandirea controlorilor CFR , nu e de mirare dece a ajuns in situatia actuala si sa nu planga ca i da afara ......

Evident ca nu ne dau banii afara din casa, toti avem salarii modeste, insa vrem sa fim cinstiti. Si daca nu ne dau pe noi banii afara din casa, ii vor da pe ei afara din serviciu!!!
Sus In jos
cristi ar

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6555
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeMar Mar 09, 2010 10:40 pm

Si pe mine ma intreaba cand urc din statii fara vanzator de bilete daca vreau bilet.
Sus In jos
didi

didi

Numarul mesajelor : 635
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6568
Data de inscriere : 28/09/2009

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitimeMar Mar 09, 2010 11:55 pm

Si eu cu cineva am patit la fel in expresul catre otopeni.La dus controloru ne-a vazut fara bagaje si si-a dat seama ca mergem la plimbare si ne-a zis ca data viitoare , adica peste 2 ture cand e el din nou se intoarce catre Bucuresti sa nu ne mai luam bilete( se intelegea ca tre sa ii dam spaga desi nu a adus vorba de asa ceva).
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri   Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Discuţii libere, impresii, sesizări, petiţii, propuneri
Sus 
Pagina 4 din 15Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» DISCUTII SI PROPUNERI PETITII
» Discutii libere pe seama liniei 511
» 201 : Piatra Olt - Ramnicu Valcea - Podu Olt
» Exista discutii libere pe forum?
» Discutii libere pe seama liniei M800

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DESPRE CFR :: PLUS(+) SI MINUS(-) LA CFR-
Mergi direct la: