|
| Cele mai urâte gări din România | |
|
+12Dr2005 Spartan1948 Nesebar DUAL TVlad Shinkasen kristi kkk Adirmvl lapsanszkitamas COSTACHE MIHAIL Costin.H tudor_vl 16 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8418 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Cele mai urâte gări din România Vin 21 Iun 2013, 19:53 | |
| Subiectul a fost deschis cu un scop precis si se refera la aspectul cladirii, nu la conditiile pe care le ofera. Aici nu discutam de cit de mizerabila sau nemizerabila e o cladire ci la valoarea ei estetica. Sigur, intram pe terenul minat al gusturilor personale dar nu trebuie sa amestecam una cu alta. De exemplu si in gara Predeal e mizerie si nu imi place ca accesul e interzis la etaj dar asta nu o face mai putin frumoasa. Iar la Constanta e curat, aerisit dar cladirea in sine nu imi provoaca nici o emotie. |
| | | Simply18 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5681 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Cele mai urâte gări din România Mar 08 Oct 2013, 13:17 | |
| - Dr2005 a scris:
- O gară nu trebuie să ,,arate modern", ăsta e doar un moft românesc (deh, românul s-a născut în căruţă, dar tânjeşte după Audi). O gară trebuie să fie funcţională. Trebuie să fie curată, trebuie să ai unde să aştepţi civilizat trenul, eventual o sală de aşteptare, trebuie să ai o toaletă şi măcar un magazin non-stop. De asemenea, trebuie să ai în faţa ei câteva locuri de parcare, un rastel de biciclete şi, eventual staţii de transport în comun (dacă localitatea are aşa ceva) şi taxi.
Degeaba faci monstruozităţi din oţel şi sticlă, dacă ele stau goale... vezi Feteşti... ba chiar şi Bacău e o gară absolut goală dpdv al facilităţilor. Goala din punct de vere al facilitatilor? Are 3 magazine ... un Mini-Marker fix pe peron ,un market in gara si fosta selena din statia de autobuz . Pentru "provizii" zic eu ca e arhisuficient la care se mai adauga si doua farmacii ... un Plafar si o Farmacie . Sala de asteptare e imensa ... cred ca peste 40 de scaune ... Singurul dezavantaj este ca nu ai acces sus , unde e superb . Scaune exista cam 150 sau mai multe, da' din pacate nu ai voie pentru ca nu este supravegheata video . Gara Bacau daca s-ar moderniza si peroanele 2 si 3 si inclusiv pasajul ar fi cea mai moderna din Moldova cred eu.Mai e Focsani , da' nu mai stiu daca e in Moldova sau nu.Revenind la pasaj care in ultima vreme este foarte curat(fara gunoaie) , numai ca mirosul deja intrat in beton te doboara. |
| | | NicuS V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1024 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5568 Data de inscriere : 23/07/2012
| Subiect: Re: Cele mai urâte gări din România Mar 08 Oct 2013, 15:34 | |
| Vrancea e in Moldova, deci si Focsani. Intr-o vreme nu era si o farmacie veterinara? |
Numarul mesajelor : 1085 Varsta : 30 Localizare : Bacau Reputatie : 5681 Data de inscriere : 25/06/2012
| Subiect: Re: Cele mai urâte gări din România Mier 09 Oct 2013, 15:00 | |
| Habar nu am ... parca este. |
| Subiect: Re: Cele mai urâte gări din România Mier 09 Oct 2013, 15:04 | |
| Am uitat sa spun de bai , care pentru o gara cu atata trafic de calatori , e destul de curata . Costa un leu da ai curatenie. Tiganii (am auzit ca pot sa le spun asa mai nou,nu mai imi iau "amenda") is destui , chiar intr-o zi se luasera de cine nu trebuie si au fost batuti bine ca pe snitele |
| | | CalinPiatraNeamt Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 63 Localizare : Piatra-Neamt Reputatie : 4193 Data de inscriere : 11/08/2013
| Subiect: Re: Cele mai urâte gări din România Mar 19 Noi 2013, 22:09 | |
| Stiu ca nimeni nu va fi de acord dar Piatra Neamt era uratica inainte de modernizare. |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8515 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Cele mai urâte gări din România Vin 21 Feb 2014, 19:39 | |
| ...Deocamdata nu o sa exemplific prin imagini!... Apar pe aici cateva gari despre care spun ca sunt urate din cel putin un punct de vedere... Mi se pare criminala apropierea prea mare a cladirii garii de linia 1, deci peronul 1 sa zicem, este absurd de ingust! Noroc ca la majoritatea din categoria asta linia 1 nu este foarte tranzitata de trenuri care nu opresc acolo, altfel ar sfarsi prea multi oameni "feliati"! ...Dau cateva exemple de gari cu peronul 1 ...nefiresc de ingust: Ploiesti vest, Buzau(pe alocuri!), Aiud, Alba-Iulia...si cred ca mai puteti adauga voi destule! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cele mai urâte gări din România | |
| |
| | | | Cele mai urâte gări din România | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |