Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Bilete Internationale

In jos 
+30
Nicolae
thedriver82
Alina Megeara
qew00
Spartan1948
DUAL
Rarau
Luna
decward
rizelgeorgel2004
Adrian78
felichir
baiazid
Silviu Sintea
phnegativ
alliens
calator
Razvan Tudor
Adirmvl
Ryan Anderson
huiu_goe
Vioooorel
Hurricane
Warrior12
alex.alexus.tm
EuroNight
spiderpc
Dr2005
roseanu
Nesebar
34 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

Bilete Internationale  - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeLun Mai 05, 2014 11:07 pm

Daca ai economisit doar 4,75 euro nu inseamna ca ti-ai scos investitia, care a fost de 25 euro Smile. Cardul acela este util daca ai mai mult de calatorit prin Europa... .
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7106
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeLun Mai 05, 2014 11:54 pm

Uita-te inca odata peste calculele mele. Dupa ce mi-am platit biletul de tren + cardul Rail Plus de 15 euro am facut o economie de 4.75 euro fata de cat era biletul cumparat normal fara card. 78,75 in care este inclus si pretul cardului fata de 83,5. Deci ... reducere de 4.75 euro + ca m-am ales cu un card pe care o sa-l mai folosesc si la vara.
Sus In jos
Spartan1948
V.I.P Member
V.I.P Member
Spartan1948

Numarul mesajelor : 2108
Varsta : 32
Localizare : Cluj-Napoca
Reputatie : 6908
Data de inscriere : 15/03/2012

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mai 06, 2014 12:40 am

No bine...lasa, e tarziu Smile).
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7106
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mai 06, 2014 12:48 am

Bine, da-i pace atunci  Laughing  . Deci ideea e ca per total nu am iesit pe minus, ci pe plus. Pun imediat si niste poze.
Sus In jos
qew00

Numarul mesajelor : 77
Varsta : 31
Localizare : Timisoara
Reputatie : 3930
Data de inscriere : 06/05/2014

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeLun Mai 12, 2014 11:28 pm

Salut .

Acesta este primul meu post pe acest forum , sper ca postez unde trebuie .

Vara asta trebuie sa ajung in Polonia la Wroclaw , si am decis sa merg cu trenul ca este cea mai ieftin solutie .
Eu m-am gandit asa : Timisoara(Arad) - Budapesta - Katowice - Wroclaw .
Eu merg destul de des cu trenul prin tara ,dar aceasta este prima mea incursiune in afara tarii cu trenul si nu stiu cum sa procedez pentru a-mi lua bilete . Pentru Timisoara(Arad)- Budapesta , stiu e oferta aia cu 15 euro cu Fortuna Tickets, se ia cu minim 5 zile inainte de la agentia CFR .

Acum dilema mea e de la Budapesta . Am gasit acolo o oferta pe PKP , si am gasit-o si pe siteul MAV , numita SparNight si SparDay la 29 de euro Budapesta-Varsovia . Nelamuririle mele sunt :
- pe distanta mai scurta poate costa mai putin de 29 de euro (adica doar pana la Katowice) sau oferta e la fel ca la noi cu Fortuna Tickets unde daca mergi de la Arad la Budapesta trebuie sa iti iei bilet ca de la Alba Iulia si sa platesti 19 euro ?
- cum se procedeaza in achizitionarea acestor bilete?

Legat la Polonia , trenurile lor TLK , ce fel de trenuri sunt ? (daca ar fi sa le raportam la clasificarea de la noi ) . Pentru distanta Katowice - Wroclaw vreau sa iau un tren TLK . Ce ziceti , sa gasesc o modalitate de a cumpara biletul pentru TLK de dinainte , sau sa ma risc sa-l iau din gara cand ajung acolo ?

Multumesc anticipat .
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeMar Mai 13, 2014 12:06 am

TLK (Twoje Linie Kolejowe, "Your Rail Lines"; until 2010 called Tanie Linie Kolejowe, "Cheap Rail Lines") – cheap express trains with obligatory reservation; some night TLK trains provide couchette and sleeper cars; sleeper cars and couchettes must be reserved. Most TLK trains have 1st- and 2nd-class cars, but some (especially on shorter routes) are 2nd-class only.
Sus In jos
Alina Megeara

Alina Megeara

Numarul mesajelor : 1
Reputatie : 3851
Data de inscriere : 10/05/2014

MesajSubiect: Bucuresti-Viena   Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeVin Iun 13, 2014 6:08 pm

Buna, postez pt prima oara asa ca nu stiu daca sunt unde trebuie...

In august plec cu familia la Viena si nu stiu ce tip de bilete sa cumpar. Suntem 2 studenti, un elev(15 ani), un pensionar si un adult. Stiti daca exista reduceri pt studenti? Sa luam trenul Dacia, bilete smart sau cum le cheama(39 euro)?

Multumesc mult pt. raspuns.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeVin Iun 13, 2014 7:23 pm

Biletele la oferta pentru Viena sint in numar limitat, deci incercati sa le cumparati cat mai repede, ca sa le prindeti.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeVin Iun 13, 2014 7:33 pm

Pentru adult e bilet de 39 euro (parcă 6 locuri pe zi), iar pentru studenţi, elevi şi pensionari sar putea să fie mai ieftin să luaţi un bilet intern Bucureşti - Curtici şi unul Curtici - Viena (sau Bucureşti - Arad şi Arad - Viena). Pentru student s-ar putea să fie mai ieftin aşa, pentru elev şi pensionar (deci cu reducere doar la tariful de regio) s-ar putea să se merite biletul întreg de 39 euro.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeVin Iun 13, 2014 8:15 pm

Cel mai bine este sa cumparati pentru fiecare calator biletul de 39 de euro, stati linistiti, mai ieftin de atat nu cred ca iesiti cu alte combinatii pe diverse rute si bilete pe bucatele, asa ca biletul de 39 euro este perfect doar ca trebuie cumparat cat mai repede , in August este sezonul de varf cand toata lumea pleaca si biletele se epuizeaza repede iar la international se pot cumpara bilete cu 3 luni in avans deci fuga la gara si cumparati bilete , atat pentru dus cat si pentru intors dar sa precizati ca vreti biletul de 39 euro !

Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeVin Iun 13, 2014 8:19 pm

Bucuresti-Viena(doar dus) cu oferta Smart = 39 Euro.Nu se acorda reduceri suplimentare de nici un fel.
+Oferta Smart + supliment cuseta Bc6 locuri=39+26,40E ;Smart+cuseta Bc4 39+33E

Bilet fara smart : Bucuresti-Viena cls IIa 76E ;Bc6 92,4E;Bc4 99E
-------------------
Bilet combinat national+international ..
Bilet intreg : Bucuresti-Arad cls a IIa 158 lei(35,9 E) + Arad-Viena 48 E
Bilet pensionar : Bucuresti-Arad cls a IIa 102 lei(23,19 E) + Arad-Viena 48 E
Bilet elev/student legitimatie : Bucuresti-Arad cls a IIa 117,25 lei(26,65 E) + Arad-Viena 48 E
Bilet student cu cupoane : Bucuresti-Arad cls a IIa 102 lei(23,19 E) + Arad-Viena 48 E
Preturi Arad-Viena fara oferta Smart (Bc6,cuseta 6 loc.)64,4 € (Bc4)71,0 € (T3,dormitor 3 paturi)80,0 €

Dupa cum a zis colegul.. greu cu alte oferte Smile.Oricum 39 E pe aceasta distanta,este un pret extraordinar de bun.. Insa o sa fie la vag cls a 2'a o problema cu aerul conditionat,caci va merge probabil si noaptea..
Sus In jos
alliens

Numarul mesajelor : 530
Reputatie : 5431
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeVin Iun 13, 2014 9:55 pm

DUAL a scris:
Bucuresti-Viena(doar dus) cu oferta Smart = 39 Euro.Nu se acorda reduceri suplimentare de nici un fel.
+Oferta Smart + supliment cuseta Bc6 locuri=39+26,40E ;Smart+cuseta Bc4 39+33E

Bilet fara smart : Bucuresti-Viena cls IIa 76E ;Bc6 92,4E;Bc4 99E
-------------------
Bilet combinat national+international ..
Bilet intreg : Bucuresti-Arad cls a IIa 158 lei(35,9 E) + Arad-Viena 48 E
Bilet pensionar : Bucuresti-Arad cls a IIa 102 lei(23,19 E) + Arad-Viena 48 E
Bilet elev/student legitimatie : Bucuresti-Arad cls a IIa 117,25 lei(26,65 E) + Arad-Viena 48 E
Bilet student cu cupoane : Bucuresti-Arad cls a IIa 102 lei(23,19 E) + Arad-Viena 48 E
Preturi Arad-Viena fara oferta Smart (Bc6,cuseta 6 loc.)64,4 € (Bc4)71,0 € (T3,dormitor 3 paturi)80,0 €

Dupa cum a zis colegul.. greu cu alte oferte Smile.Oricum 39 E pe aceasta distanta,este un pret extraordinar de bun.. Insa o sa fie la vag cls a 2'a o problema cu aerul conditionat,caci va merge probabil si noaptea..

depinde de controlor daca merge AC-ul...eu am mers cu IR72 la Budapesta si, pentru ca desi era vara, era frig afara si ploua, au mai inchis AC-ul din cand in cand, la cererea calatorilor
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeVin Iun 13, 2014 9:56 pm

Cum să mergi fără aer condiţionat la vagon etanş?!

DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeVin Iun 13, 2014 11:09 pm

Simplu .. doar cu ventilatie..
Multa lume s-a plans pe forum ca nasii MAV,nu se sinchisesc sa-l opreasca naoptea...
Dacia era tinerel cand am fost eu cu el la Viena .. si eu eram tinerel , nici nu stiam de 21-90 Smile.. Ulterior am invatat.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitimeSam Iun 14, 2014 2:58 pm

Oferta VIDIN SPECIAL

Craiova – Vidin 6,7 euro la clasa a 2-a

Legitimaţiile de călătorie se emit atat la clasa 1 cat si la clasa a 2-a.

Un copil va plati 50% din tariful plătit de un adult.

Legitimaţia de călătorie „Vidin Special” se emite de către toate staţiile şi agenţiile
de voiaj CFR deschise traficului internaţional.

Oferta Vidin Special este valabilă atat pentru calatoria simpla cat si pentru
călătoria dus-întors dar numai in relaţiile Craiova – Vidin si Vidin – Craiova.

Legitimaţiile de călătorie „Vidin Special” sunt valabile 15 zile pentru calatoria
simpla si 30 zile pentru calatoria dus-intors, iar călătoria poate începe în orice zi
din perioada de valabilitate.

Oferta „Vidin Special” permite restituirea.

Informatii suplimentare in statiile si agentiile de voiaj CFR.

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

Bilete Internationale
Sus 
Pagina 7 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Bilete
» Bilete TFC
» Întrebări şi răspunsuri
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: