Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Bilete Internationale

In jos 
+30
Nicolae
thedriver82
Alina Megeara
qew00
Spartan1948
DUAL
Rarau
Luna
decward
rizelgeorgel2004
Adrian78
felichir
baiazid
Silviu Sintea
phnegativ
alliens
calator
Razvan Tudor
Adirmvl
Ryan Anderson
huiu_goe
Vioooorel
Hurricane
Warrior12
alex.alexus.tm
EuroNight
spiderpc
Dr2005
roseanu
Nesebar
34 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

Bilete Internationale  - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeMier 8 Ian - 0:34

Eu cand am plecat cu InterRail am avut bilet pana la Curtici , de acolo a fost valabil InterRail si la intors cand am venit prin Ruse a fost valabil pana la Giurgiu

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeMier 8 Ian - 14:59

Karpaty a scris:
InterRail este o firma din Elvetia (eu asa stiu) , ce au facut ei ? au lansat acest bilet care este un fel de abonament pe Europa , au facut un fel de contract cu fiecare administratie feroviara corespunzatoare tarii si astfel se poate calatorii liber in tarile participante la acest bilet .
Reducerea este data de InterRail nu de CFR , CFR este doar cel ce pune in vanzare acest bilet deci CFR nu ofera reduceri la un bilet care nu este al lui .
Acest bilet nu este valabil pe tara emitenta , adica daca il iei din Romania nu il poti folosi in Romania ci in restul Europei in tarile participante la acest bilet , de acasa si pana la granita te priveste cu ce mergi si platesti bilet separat .
Sunt curios daca astfel de bilete sunt valabile si la trenurile private.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeMier 8 Ian - 15:05

Este posibil ca in Elvetia sa fie, acolo fiind atit de multe cai ferate au un sistem mai bine pus la punct pentru bilete.
ca doar nu e ca la noi CFR nici nu mai lasa sa pui datele lor intr-un site sa iti faci un mers de tren Tirnaveni -Oradea.(n-ai vazut saitul? apasa pixul verde, apasa telefonul, apasa varza, apasa caietul, baga-ti si tot asa.)

Daca firmele private de la noi au constract cu firma din Elvetia biletul e valabil daca nu, atunci doar la CFR.
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeMier 8 Ian - 15:09

In Elvetia eu am mers si cu firma privata pe anumite rute si a fost valabil fara alte diferente dar exista rute in Elvetia unde cu InterRail platesti 50% sau 30% depinde de firme .

Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeMier 8 Ian - 15:29

La noi nicio societate privată nu are contract cu InterRail, deci cine vine cu InterRail din afară se uită la el. Am citit pe net despre destule cazuri de nemţi veniţi la poze la noi şi ,,arşi" de controlorii de la Regiotrans cu bilet de taxare în tren că aveau InterRail. Şi, între noi fie vorba, la ce tarife sunt în România (mai mici ca în Austria, totuşi), nu prea se merită - ca străin - să mergi cu InterRail (ieşi mai ieftin luând bilete normale, eventual cu anticipaţie), la fel cum - ca român - nu se merită să iei InterRail pentru Bulgaria.

Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeMier 8 Ian - 15:48

Daca iei InterRail pentru Bulgaria deci cel pentru tara respectiva poti sa iesi bine daca mergi mult cu trenul , am facut un calcul cat as da daca iau bilete pentru fiecare tren si cat as da daca iau InterRail pentru Bulgaria si rezultatul a fost cam la fel , atunci am zis ca mai bine iau InterRail si nu mai stau sa cumpar bilet la fiecare tren mai ales ca nu stiu limba , ma sui in ce tren vreau la orice ora fara durere de cap , am avut InterRail pe Bulgaria acum 4 ani .

Nu este convenabil sa iei InterRail si sa mergi in sudul Europei , aici poti merge la tarife mult mai mici cu BalkanFlexiPass , este cel mai convenabil bilet pentru sudul Europei , InterRail e convenabil pentru Europa Centrala si de Vest plus tarile Nordice , daca iei un Pass Global e cel mai bine , calatoresti fara probleme .

Numarul mesajelor : 530
Reputatie : 5431
Data de inscriere : 27/06/2011

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeVin 24 Ian - 23:58

Karpaty a scris:
In Elvetia eu am mers si cu firma privata pe anumite rute si a fost valabil fara alte diferente dar exista rute in Elvetia unde cu InterRail platesti 50% sau 30% depinde de firme .

Pentru Elvetia nu e rentabil InterRail, cel mai avantajos e Swiss Pass, in diferite variante, care iti asigura si transport public in orase, Post Bus, precum si accesul al numeroase muzee..in plus, e foarte avantajos pentru familii cu copii, pe Pass-urile parintilor intra si copii pa la 15 ani (nu mais tiu exact numarul de copii acceptati, oricum suficient de mare)

http://www.swisstravelsystem.com/en/home.html
Sus In jos
Rarau
V.I.P Member
V.I.P Member
Rarau

Numarul mesajelor : 742
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5453
Data de inscriere : 23/01/2012

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeDum 2 Mar - 17:23

Recomand Agentia Cfr Calatori de la Unirii pentru biletele internationale.
Am fost pe 21 februarie la Agentia de la Unirii. Agentia e in blocul acela cu Posta Romana si florarie, aproape de Tribunal

Pentru cei ce vor bilete Budapesta-Berlin, Budapesta-Croatia sau orice alt ciudatenii, biletele se pot lua si de la agentie cu aceleasi oferte ca si de pe net. Am testat-o cu un bilet de la Budapesta-Berlin cel de 29 de euro.
Daca voi pleca in afara cu trenul de acolo o sa imi iau biletul. (ma tenteaza in iunie un Bucuresti-Berlin dar nu stiu daca o sa folosesc si trenul sau doar avionul, biletul la avion e 70 euro pe sens)
La bilete internationale, ca si la cele interne, e o doamna f bine pregatita.

Eu de aici o sa imi iau biletele. As fi f suparat daca s-ar desfinta iar agentia Unirii.
Karpaty doamnele te asteapta   Laughing 

Noi agenţii de Voiaj CFR în Bucureşti
19-02-2014

Începând de astăzi, 19 februarie 2014, pasagerii CFR Călători pot achiziţiona bilete/abonamente de la două agenţii de Voiaj CFR nou deschise în zonele Unirii şi Militari din Bucureşti.

Agenţia de Voiaj CFR UNIREA funcţionează în incinta Oficiului Poştal Bucureşti nr. 5, care este situat la adresa B-dul Naţiunilor Unite nr. 3-5, bl B2, parter, sector 3, Bucureşti, în apropiere de staţia RATB Piaţa Naţiunilor Unite (autobuze 123, 104, 124 şi 385). Programul de lucru este de luni până vineri între orele 10:30-17:30, iar numărul de telefon este 0725.504.262. Se vând bilete atât pentru destinaţiile interne, cât şi pentru cele internaţionale.
Sus In jos
alex.alexus.tm

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7106
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeMier 30 Apr - 23:53

Bilet Nurnberg - Budapesta luat cu 5 zile in avans, folosind cardul RailPlus. Saptamana viitoare am sa scanez si cardul sa-l vedeti si sper sa revin cu niste poze interesante din calatorie. Din Timisoara pana in Nurnberg am sa merg cu autocatul (PLETL), fiind cea mai ieftina si rapida varianta, avand in vedere ca nu am mai gasit bilete la oferta la trenuri (trebuia sa le iau cu un avans mai mare). Din Budapesta la Timisoara am sa ma intorc cu DACIA + IR 1744 (Arad-Timisoara).

Bilete Internationale  - Pagina 6 Scan0004
picupload

Bilete Internationale  - Pagina 6 Scan0005
fotos hochladen
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6180
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeVin 2 Mai - 0:04

Ce este cardul railplus?
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeVin 2 Mai - 0:07

rizelgeorgel2004 a scris:
Ce este cardul railplus?

http://www.cfrcalatori.ro/274

V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6180
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeVin 2 Mai - 15:43

Multumesc pentru raspuns, ma gandesc probabil ca e valabil doar cand te duci sa iei bilet pe loc de la gara, si nu e valabil peste alte oferte gen fortuna sau sparticket.
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeVin 2 Mai - 16:53

Nu se cumuleaza cu alte oferte si este avantajos pentru cei care calatoresc fara un plan dar des si in regim de urgenta.. Poti economisii foarte mult daca calatoresti des ,si esti posesor de un astfel de card
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeVin 2 Mai - 23:20

Eu am intrebat de aceasta oferta si casiera a zis ca nu se cumuleaza cu alte oferte iar pentru Vest a zis ca nu se merita , deci daca un bilet la Viena este 39 de euro nu se cumuleaza cu aceasta oferta astfel ca daca vrei sa platesti cu acest card atunci la biletul normal care este 66 euro iti scade 25% si asa ajungi sa platesti 49,5 euro deci mai mult fata de biletul de oferta care este 39 euro , de asta a zis casiera sa nu iau aceast railplus ca nu se merita .

alex.alexus.tm

Numarul mesajelor : 1311
Varsta : 34
Localizare : Doha - Qatar
Reputatie : 7106
Data de inscriere : 28/03/2009

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitimeLun 5 Mai - 21:41

Karpaty, e drept ce spui tu, insa daca apare o urgenta si nu apuci sa iti iei bilet din timp la oferta, acest card e perfect. Costa 25 de euro, sau 15 euro daca esti under 26 de ani. Pentru mine a fost avantajos pentru ca :

Normal : 79 euro biletul + 4,5 euro loc obligatoriu la ICE = 83,5 euro.
Cu card Rail Plus: 63.75 euro (bilet+loc ICE) + 15 euro cardul = 78,75 . Deci am economisit 4,75 euro si am castigat si un card valabil un an de zile.

Iata ca poti sa iti scoti investitia inca de la primul drum.
Plus de asta, se pare ca se cumuleaza la unele oferte. Am gasit bilet la EC Berlin - Varsovia cu card Rail Plus la 21,75 euro, mai ieftin decat oferta normala, deci iata ca se poate cumula doar cu unele oferte ce e drept. Eu unu` il consider util .  Smile Exemplul il aveti mai jos.

Bilete Internationale  - Pagina 6 Vvv
Kostenlos Bilder hochladen
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bilete Internationale    Bilete Internationale  - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Bilete Internationale
Sus 
Pagina 6 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Lucruri pozitive la TFG/TFC
» Bilete
» Bilete TFC
» Întrebări şi răspunsuri
» 306 : Ploiesti Sud - Slanic

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: INTERNATIONAL-
Mergi direct la: