|
| Bilete Internationale | |
|
+30Nicolae thedriver82 Alina Megeara qew00 Spartan1948 DUAL Rarau Luna decward rizelgeorgel2004 Adrian78 felichir baiazid Silviu Sintea phnegativ alliens calator Razvan Tudor Adirmvl Ryan Anderson huiu_goe Vioooorel Hurricane Warrior12 alex.alexus.tm EuroNight spiderpc Dr2005 roseanu Nesebar 34 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Bilete Internationale Sam Iun 21, 2014 1:23 pm | |
| - Vioooorel a scris:
- cunosc varianta de cumparare online de la MAV , de oferta de 29 euro dus-intors , budapesta-viena, dar din cate am citit pe forum nu se mai pot cumpara online, stiti cumva daca se pot cumpara aceste oferte si de la casa din budapesta cu 1-2 zile inainte de calatorie ?
http://www.oebb.at/en/Tickets/Online-Ticket/ Se pot cumpara ,dar cea mai buna oferta e cu anticipatie maxima,si si la ei e in general numar limitat de locuri la o oferta .. de preferat sa iei biletele cat mai din timp. Sau via e-mail https://ticket.oebb.at/bin/frame_ticket.pl?ticket=ticket_per_post.pl |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7106 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Bilete Internationale Dum Iun 22, 2014 11:41 am | |
| Daca intr-adevar e cum spui tu si nu se mai poate cumpara online, exista si varianta de a merge la casa de bilete din Budapesta cu minim 3 zile inainte de inceperea calatoriei si poti cumpara biletul dus-intors la oferta de 29 euro. Dar atentie, locurile pentru astfel de oferte sunt limitate si chiar daca mergi cu 3 zile inainte de inceperea calatoriei, s-ar putea sa nu mai fie bilete la oferta. Eu am patit treaba asta la inceput de mai, asa ca daca sti de pe acum ca pleci sigur si data in care pleci, cumpara-ti biletul cat mai din timp ca sa eviti situatile neplacute. Bafta ! |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Bilete Internationale Dum Iun 22, 2014 5:15 pm | |
| Am căutat ieri pe site-ul MAV şi pentru 25.06 se puteau cumpăra bilete la ofertă. În schimb, văd că nu mai există oferta Budapesta - Viena cu 13 euro _________________ :TTT:
|
| | | Vioooorel
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 32 Localizare : Student in Bucuresti, Localitatea natala: Rm.Valcea Reputatie : 4582 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Bilete Internationale Dum Iun 22, 2014 5:57 pm | |
| - alex.alexus.tm a scris:
- Daca intr-adevar e cum spui tu si nu se mai poate cumpara online, exista si varianta de a merge la casa de bilete din Budapesta cu minim 3 zile inainte de inceperea calatoriei si poti cumpara biletul dus-intors la oferta de 29 euro. Dar atentie, locurile pentru astfel de oferte sunt limitate si chiar daca mergi cu 3 zile inainte de inceperea calatoriei, s-ar putea sa nu mai fie bilete la oferta. Eu am patit treaba asta la inceput de mai, asa ca daca sti de pe acum ca pleci sigur si data in care pleci, cumpara-ti biletul cat mai din timp ca sa eviti situatile neplacute. Bafta !
Eu pot sa cumpar biletul cu cel mult 2 zile inainte, de la casa, nu am vazut niciunde regula cu 3 zile inainte de inceperea calatoriei , daca ai vreun material online , te rog sa mi-l lasi si mie. Mai stii si alte oferte Budapest - Viena avand in vedere ca pot cumpara numai de la casa cu 1-2 zile inainte ? |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7106 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Bilete Internationale Lun Iun 23, 2014 1:43 am | |
| Momentan activa este doar oferta cu 29 euro. Cred ca pe ruta asta sunt si oferte in functie de sezon. Eu de exemplu am fost in septembrie 2013 pe Budapesta-Viena-Budapesta si mi-am cumparat biletul din Keleti cu 20 de minute inainte de plecarea trenului (deci fara anticipatie) si am platit 25 de euro dus-intors. Oferta era conditionata de data de intoarcere care trebuia sa fie in maxim 3 sau 4 zile (cred ca totusi 3 zile). Cel mai bine ca sa nu te risti eu zic sa cumperi biletul online ca sa fii sigur ca beneficiezi de oferta cu 29 euro. Se plateste cu cardul, iti genereaza un cod de 10 cifre, iar cu codul respectiv te duci la automatul din gara (Budapesta + inca alte cateva gari din Ungaria - Vezi ca o sa iti arate o lista cu garile in care se gasesc aceste automate de printare a biletelor si o schema cu aceste automate din gara Keleti). Bagi codul si iti printeaza biletele pe loc. Cred ca asta e cea mai simpla si sigura varianta, mai ales ca acum e perioada vacantei si gradul de ocupare al trenurilor, respectiv gradul de ``vanzare`` a ofertelor este foarte mare. |
| | | Vioooorel
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 32 Localizare : Student in Bucuresti, Localitatea natala: Rm.Valcea Reputatie : 4582 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Bilete Internationale Lun Iun 23, 2014 7:28 am | |
| - alex.alexus.tm a scris:
- Momentan activa este doar oferta cu 29 euro. Cred ca pe ruta asta sunt si oferte in functie de sezon. Eu de exemplu am fost in septembrie 2013 pe Budapesta-Viena-Budapesta si mi-am cumparat biletul din Keleti cu 20 de minute inainte de plecarea trenului (deci fara anticipatie) si am platit 25 de euro dus-intors. Oferta era conditionata de data de intoarcere care trebuia sa fie in maxim 3 sau 4 zile (cred ca totusi 3 zile). Cel mai bine ca sa nu te risti eu zic sa cumperi biletul online ca sa fii sigur ca beneficiezi de oferta cu 29 euro. Se plateste cu cardul, iti genereaza un cod de 10 cifre, iar cu codul respectiv te duci la automatul din gara (Budapesta + inca alte cateva gari din Ungaria - Vezi ca o sa iti arate o lista cu garile in care se gasesc aceste automate de printare a biletelor si o schema cu aceste automate din gara Keleti). Bagi codul si iti printeaza biletele pe loc. Cred ca asta e cea mai simpla si sigura varianta, mai ales ca acum e perioada vacantei si gradul de ocupare al trenurilor, respectiv gradul de ``vanzare`` a ofertelor este foarte mare.
nu se mai pot cumpara online, am încercat , toate merg bune si frumoase până la plată cand site-ul pică, ca sa nu mai zic ca primesti tot felul de alerte de securitate scăzuta a site-ului din partea browserului (nu a antivirusului)... chiar daca le accepti in final tot va pica.. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| | | | qew00
Numarul mesajelor : 77 Varsta : 31 Localizare : Timisoara Reputatie : 3930 Data de inscriere : 06/05/2014
| Subiect: Re: Bilete Internationale Vin Iun 27, 2014 4:58 pm | |
| Am o intrebare , poate ma lamuriti voi . Am un FIP si la conditii de utilizare scrie asa : "Casutele trebuie folosite in ordinea numerelor , valabilitatea lor incepand cu ziua care este inscrisa de beneficiar si dureaza pana a doua zi la orele 24"
Aici nu inteleg , sa luam un exemplu ipotetic: eu scriu in casuta data de 27.06.2014. Cat e valabila casuta ? Pana in data de 28.06.2014 la ora 00:00 sau pana in 29.06.2014 la ora 00:00 ? |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Bilete Internationale Vin Iun 27, 2014 5:25 pm | |
| Dacă îl începi pe 27.06, indiferent de oră, o să fie valabil până pe 28.06, ora 23:59:59. Sau cel puţin aşa cred... o să aflu mai prin toamnă, trebuie să cer şi eu, dar încă mă gândesc unde să mă duc cu el. _________________ :TTT:
|
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6180 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Bilete Internationale Vin Iun 27, 2014 6:18 pm | |
| Cat te-a costat totusi Budapesta - Arad la Nessebar? 930 FT, nu are cum. |
| Subiect: Re: Bilete Internationale Vin Iun 27, 2014 6:27 pm | |
| 20 euro sau 6200 HUF, scrie pe bilet. Ăla de 930 HUF e locul. _________________ :TTT:
|
| | | alex.alexus.tm
| Subiect: Re: Bilete Internationale Vin Iun 27, 2014 11:59 pm | |
| 930 HUF = 3 euro pentru loc (rezervarea e obligatorie) . Deci 23 euro in total |
| | | Vioooorel
| Subiect: Re: Bilete Internationale Mier Iul 02, 2014 3:18 pm | |
| Am intrebat acum 1-2 saptamani despre modalitatea de a cumpara oferta Budapesta - Viena 29Euro dus-intors, si mi s-a raspuns ca pot face asta online; Tin sa precizez ca site-ul MAV functioneaza foarte prost si se primesc alerte de securitate scazuta cand se doreste efecutarea plătii si chiar daca le accepti, tot nu vei reusi sa faci plata. Intre timp am efectuat calatoria si doresc sa anunt si aici ca se pot cumpara bilete Budapesta - Viena , oricând, chiar si de la casa, eu am cumpărat cu o zi inainte de plecare de la casa de bilete. Rezervarea nu este oligatorie si nici nu se recomanda a fi făcută , probabil doar când exista vreun eveniment intr-unul din orase, cand am calatorit eu (pe 28.06.2014) cam toate locurile erau nerezervate (scrie desupra scaunului). |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6180 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Bilete Internationale Mier Iul 02, 2014 6:29 pm | |
| Ne bucura sa stim ca le putem lua si de la casa, insa: 1) Oferta e 13 E/dus sau 25 dus intors (dus-intors valabil 4 zile) 2) Siteul Mav functioneaza ireprosabil, si in engleza, am luat sapt asta 2 bilete Budapesta - Berlin dus intors, si unul Budapesta - Brasov 3) Google chrome face figuri cu securitatea la momentul cumpararii, incercati mozilla
|
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Bilete Internationale Sam Iul 12, 2014 8:42 pm | |
| Un bilet Barcelona-Zurich cat ar costa am intrat pe renfe da s-a blocat siteul |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bilete Internationale | |
| |
| | | | Bilete Internationale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |