|
| Bilete Internationale | |
|
+30Nicolae thedriver82 Alina Megeara qew00 Spartan1948 DUAL Rarau Luna decward rizelgeorgel2004 Adrian78 felichir baiazid Silviu Sintea phnegativ alliens calator Razvan Tudor Adirmvl Ryan Anderson huiu_goe Vioooorel Hurricane Warrior12 alex.alexus.tm EuroNight spiderpc Dr2005 roseanu Nesebar 34 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
thedriver82
Numarul mesajelor : 9 Reputatie : 3821 Data de inscriere : 18/06/2014
| Subiect: Re: Bilete Internationale Joi 19 Iun 2014, 10:06 | |
| Salut pe toata lumea,trebuie sa cumpar un bilet Brasov-Nyiregyhaza,am intrat pe site la M.A.V dar imi da sa cumpar doar Brasov-Budapesta,Brasov-Nyiregyhaza il arata dar nu ma lasa sa-l cumpar,stie cineva ce pot face sau de unde pot cumpara bilet,multumesc |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Bilete Internationale Joi 19 Iun 2014, 10:32 | |
| Nu cred ca trece trenul pe unde ai tu de ajuns. Dar legaturile sint foarte bune pentru Nyiregyhaza din Debretin, parca. Oferta e pentru toata distanta. Si daca vrei sa mergi din Brasov la Budapesta, si din Huedin la Debretin, tot atat costa. Ce poti face e sa iei biletul, cobori unde iti convine si iei legatura sa ajungi unde ai nevoie. |
| | | thedriver82
| Subiect: Re: Bilete Internationale Joi 19 Iun 2014, 10:37 | |
| - adirmvl a scris:
- Nu cred ca trece trenul pe unde ai tu de ajuns. Dar legaturile sint foarte bune pentru Nyiregyhaza din Debretin, parca. Oferta e pentru toata distanta. Si daca vrei sa mergi din Brasov la Budapesta, si din Huedin la Debretin, tot atat costa. Ce poti face e sa iei biletul, cobori unde iti convine si iei legatura sa ajungi unde ai nevoie.
Biletul nu este pentru mine este pentru sora mea,bilete on line pentru Ungaria de unde pot lua,are 13 min sa prinda o legatura si as vrea sa-i cumpar bilet online,ca daca trebuie sa-l ia de acolo sa dus legatura... Brasov-Szolnok cumpar di Ro dar Szolnok -Nyiregyhaza vreau sa-l iau online. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Bilete Internationale Joi 19 Iun 2014, 11:05 | |
| http://www.mav-start.hu/english/index.php Cauta aici ruta pe care o vrei in Ungaria. Oricum, la ei nu e ca la noi, ai trenuri dese, deci daca pierzi legatura mai mult de o ora nu astepti. |
| | | thedriver82
| Subiect: Re: Bilete Internationale Joi 19 Iun 2014, 11:26 | |
| - adirmvl a scris:
- Cauta aici ruta pe care o vrei in Ungaria. Oricum, la ei nu e ca la noi, ai trenuri dese, deci daca pierzi legatura mai mult de o ora nu astepti.
ok,am sa incerc sa vad ce reusesc,mersi |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6180 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Bilete Internationale Joi 19 Iun 2014, 18:59 | |
| Atentie, pt Brasov - Nyiregyhaza nu aveti ce sa cautati in Szolnok! Nu luati tren Brasov - Arad - spre Budapesta, ci Brasov - Cluj - Oradea - Debrecen spre Budapesta. o sa va indoaie la pret distanta Szolnok - Debrecen, platita in plus si aiurea. Costa 1000 forinti (15 lei) din Debrecen, si 3600 forinti din Szolnok (52 lei), + multe ore in plus cu trenul. Poate va ajuta asta http://www.forumtrenuri.com/t1894-tutorial-de-cumparat-bilet-international-mav-de-pe-net |
| | | thedriver82
| Subiect: Re: Bilete Internationale Vin 20 Iun 2014, 09:46 | |
| - rizelgeorgel2004 a scris:
- Atentie, pt Brasov - Nyiregyhaza nu aveti ce sa cautati in Szolnok! Nu luati tren Brasov - Arad - spre Budapesta, ci Brasov - Cluj - Oradea - Debrecen spre Budapesta. o sa va indoaie la pret distanta Szolnok - Debrecen, platita in plus si aiurea. Costa
1000 forinti (15 lei) din Debrecen, si 3600 forinti din Szolnok (52 lei), + multe ore in plus cu trenul. Poate va ajuta asta http://www.forumtrenuri.com/t1894-tutorial-de-cumparat-bilet-international-mav-de-pe-net Pai nu vreau sa merg in Budapesta,vreau sa ajung la Nyiregyhaza si singura posibilitate este Brasov-Szolnok cu trenu care merge la Budapesta dupaia schimb cu Szolnok - Nyiregyhaza. |
| | | rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6180 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Bilete Internationale Vin 20 Iun 2014, 10:00 | |
| N-ați înțeles. Trenul spre nyiregyhaza trebuie schimbat la debrecen, nu la szolnok. Din Brașov spre Budapesta circula trenuri pe mai multe rute. Pe Brașov Deva Arad szolnok Budapesta, sau pe Brașov miercurea Ciuc Cluj Oradea debrecen Budapesta. Pe dvs va interesează varianta prin Oradea, coborând și schimbând trenul la debrecen. Cu orașul szolnok nu aveți de a face, caci ocoliți vreo 200 km, e ca și cum mergi de la Craiova la București, dar te duci de fapt pana la Constanța și înapoi |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Bilete Internationale Vin 20 Iun 2014, 10:33 | |
| Am dat de curios pe saitul MAV,
Pai ori Brasov-Püspökladány si apoi Nyregyhaza, trenul trece prin Debrecen Ori Brasov -Valea lui Mihai -Debrecen si apoi Nyregyhaza, sau chiar prin Carei insa am cautat din bucati ca nu mi-a dat direct Carei-Nyregyhaza, dar cu schimb la Mateszalka se poate.
E fain la saitul lor ca iti poti deschide mai multe taburi sa cauti mersul prin gari sau trasa trenului fara sa apesi pe pantoful rosu, pe pix, pe palarie, pe mar pe cal pe aia a calului. |
| | | Vioooorel
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 32 Localizare : Student in Bucuresti, Localitatea natala: Rm.Valcea Reputatie : 4582 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: bilete mav Vin 20 Iun 2014, 15:12 | |
| Salut, mai exista vreo posibilitate de a cumpara bilete Budapesta - Viena , la RailJet, din Romania ? |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Bilete Internationale Vin 20 Iun 2014, 16:24 | |
| - Vioooorel a scris:
- Salut, mai exista vreo posibilitate de a cumpara bilete Budapesta - Viena , la RailJet, din Romania ?
Dar pe care o cunosti ? Ca sa iti spunem care mai exista , daca exista .. |
| | | thedriver82
| Subiect: Re: Bilete Internationale Vin 20 Iun 2014, 19:07 | |
| - rizelgeorgel2004 a scris:
- N-ați înțeles. Trenul spre nyiregyhaza trebuie schimbat la debrecen, nu la szolnok. Din Brașov spre Budapesta circula trenuri pe mai multe rute. Pe Brașov Deva Arad szolnok Budapesta, sau pe Brașov miercurea Ciuc Cluj Oradea debrecen Budapesta. Pe dvs va interesează varianta prin Oradea, coborând și schimbând trenul la debrecen. Cu orașul szolnok nu aveți de a face, caci ocoliți vreo 200 km, e ca și cum mergi de la Craiova la București, dar te duci de fapt pana la Constanța și înapoi
Ok,am inteles acum,dar bilete de unde cumpar ca pe mav nu imi arata preturile,si inca o chestie,daca pierd una dintre cele doua legaturi biletul este valabil si pentru urmatorul tren sau trebuie sa cumpar altul? mersi |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Bilete Internationale Vin 20 Iun 2014, 22:50 | |
| Din România poţi să cumperi bilete la tariful global... care e de vreo 3 ori mai mare decât oferta făcută de OBB şi MAV. _________________ :TTT:
|
| | | thedriver82
| Subiect: Re: Bilete Internationale Sam 21 Iun 2014, 10:21 | |
| - Dr2005 a scris:
- Din România poţi să cumperi bilete la tariful global... care e de vreo 3 ori mai mare decât oferta făcută de OBB şi MAV.
Am sunat la CFR si mi-au spus ca biletu costa 170 ron pana la destinatie,pe MAV sau OBB nu reusesc sa vad preturile,este mult 170 ron? |
| | | Vioooorel
Numarul mesajelor : 18 Varsta : 32 Localizare : Student in Bucuresti, Localitatea natala: Rm.Valcea Reputatie : 4582 Data de inscriere : 28/05/2012
| Subiect: Re: Bilete Internationale Sam 21 Iun 2014, 10:37 | |
| cunosc varianta de cumparare online de la MAV , de oferta de 29 euro dus-intors , budapesta-viena, dar din cate am citit pe forum nu se mai pot cumpara online, stiti cumva daca se pot cumpara aceste oferte si de la casa din budapesta cu 1-2 zile inainte de calatorie ? |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bilete Internationale | |
| |
| | | | Bilete Internationale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |