Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Arena DNB

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
electrica912

electrica912

Numarul mesajelor : 637
Varsta : 27
Localizare : Pascani
Reputatie : 5570
Data de inscriere : 07/06/2011

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitimeSam 15 Sept 2012, 08:44

A fost cineva pana acum la Arena DNB?
Poate da mai multe detalii despre aceste petreceri?
De la anul as vrea sa ma duc si eu,dar nu stiu daca este interzis sau nu minorilor!
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13081
Data de inscriere : 06/04/2012

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Re: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitimeSam 15 Sept 2012, 10:04

Tinand cont de ce presupun petrecerile astea nu cred ca o sa ai voie, fiind minor... Wink Vad ca ai 15 ani, nici nu cred ca arati de 20, ca sa nu iti mai ceara buletinu' la intrare.
Sus In jos
electrica912

electrica912

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Re: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitimeSam 15 Sept 2012, 10:33

Petrecerile sunt cu muzica dubstep si drum and bass,insa am vazut pe internet in multe filme multi care par a fi minori,ca doar nu este unul de 20 de ani cu fata de unul de 14 ani!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Re: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitimeSam 15 Sept 2012, 11:11

mai sunt cazuri, eu la 27 arat ca la 20.
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Re: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitimeSam 15 Sept 2012, 11:23

electrica912 a scris:
Petrecerile sunt cu muzica dubstep si drum and bass,insa am vazut pe internet in multe filme multi care par a fi minori,ca doar nu este unul de 20 de ani cu fata de unul de 14 ani!

Am un prieten de 25 de ani caruia acum un an i-a fost cerut buletinul la intrare intr-un club. I-am zis bodyguard-ului ca e major, ba chiar are 24 de ani si s-a uitat foarte urat la mine, crezand ca imi bat joc de el. Dupa ce i-a verificat buletinul fata lui a fost ceva de genul :shock: silent Deci... Very Happy

Revenind la cheful ala, cum spuneam, tinand cont ca nu e un eveniment pentru pocaiti, presupun ca nu isi permit sa lase minori, carora sa li se faca rau acolo pentru ca "au incercat ceva"... Smile
Sus In jos
electrica912

electrica912

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Re: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitimeSam 15 Sept 2012, 11:32

Poate eu am noroc pt ca sunt inalt si cam toata lumea imi spune ca au crezut ca am 18 ani.Am 1.90 m Smile
Sus In jos
lapsanszkitamas
V.I.P Member
V.I.P Member
lapsanszkitamas

Numarul mesajelor : 1218
Varsta : 29
Localizare : Orasul trandafirilor
Reputatie : 5769
Data de inscriere : 21/07/2012

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Re: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitimeSam 15 Sept 2012, 12:03

electrica912 a scris:
Poate eu am noroc pt ca sunt inalt si cam toata lumea imi spune ca au crezut ca am 18 ani.Am 1.90 m Smile
offtopic Laughing Laughing ce tari suntem nu? si eu sunt asa inalt 1.9~ si cum am vocea de barbat am patit-o de cateva ori: copii m-au salutat cu "Saru'mana", reporterii m-au abordat din prima si altii pur si simplu ma trateaza cu respect Laughing Laughing
daca imi las "barba" vreo 2 luni si-mi sterg de pe fata zambetul copilaros pot sa trec ca unul de douzeci si ceva de ani
Sus In jos
electrica912

electrica912

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Re: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitimeSam 15 Sept 2012, 21:58

Deci am rezolvat si cu asta!Exista o limita de 16 ani.Si cum la anul in aprilie fac 16 ani poate m-or lasa in februarie de exemplu!Plus ca mai scria ca au voie 30 de persoane sub 16 ani!Plus ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa ai 16 ani ca sa asculti dubstep sau drum and bass!Si oricum daca s-ar respecta limita ar fi mult mai putini oameni!
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20591
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25509
Data de inscriere : 17/08/2011

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Re: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitimeSam 15 Sept 2012, 23:13

Accesul minorilor e limitat/restricţionat probabil din motive de siguranţă... am umblat şi eu pe la câteva concerte (e drept, erau rock) şi intrau o groază de ,,copii" care fumau şi beau bere, că la ce cozi erau, nu stătea nimeni să verifice actele, deşi scria pe bilet că minorii au acces doar însoţiţi (desigur, nu era greu să găseşti un ,,frate" mai mare care să te bage înăuntru). În plus, când se crea o busculadă, cei mai mici nu prea aveau şanse în faţa unora de 1,90 şi 100 kg care cădeau pe acolo de beţi ce erau.

electrica912

electrica912

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Re: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitimeSam 15 Sept 2012, 23:15

Si inca o veste buna pe ziua de azi!PE 1 DECEMBRIE 2012 VINE PENDULUM!!!
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Re: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitimeDum 16 Sept 2012, 02:33

electrica912 a scris:
Deci am rezolvat si cu asta!Exista o limita de 16 ani.Si cum la anul in aprilie fac 16 ani poate m-or lasa in februarie de exemplu!Plus ca mai scria ca au voie 30 de persoane sub 16 ani!Plus ca nu scrie nicaieri ca trebuie sa ai 16 ani ca sa asculti dubstep sau drum and bass!Si oricum daca s-ar respecta limita ar fi mult mai putini oameni!

Ciudat, in conditile in care prin 2008, parca, era vorba sa nu fie lasati minorii la concertele de metal... :roll: Nu e vorba de o varsta legala la care sa asculti genurile astea, ci de ce se consuma la astfel de evenimente.... :roll: Ma mir ca organizatorii isi asuma riscurile pentru minori, dar ma rog, ei raspund in caz de ceva, nu eu... Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

Arena DNB Empty
MesajSubiect: Re: Arena DNB   Arena DNB Icon_minitime

Sus In jos

Arena DNB
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: