Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| Ploiesti Vest - Ploiesti Crang | |
|
+6Dr2005 DUAL Katalin4653 eu TVlad IonutCFR2009 10 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8414 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Ploiesti Vest - Ploiesti Crang Joi 23 Mai 2013, 21:52 | |
| Merci Nu le-am luat la rind decit pe cele cu antenute, in "exercitiul functiunii" |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8511 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Ploiesti Vest - Ploiesti Crang Mier 20 Noi 2013, 12:07 | |
| In 97-98 cand am facut armata la 0831 Ploiesti, am avut ocazia sa cunosc destul de bine zona asta mai ales ca pe acolo aveam terenul de instructie!... Primele "antrenamente" le-am facut pe terenul unde se afla acum Coca-Cola si Efes Pilsen apoi in partea cu paduricea de pini care se afla in "triunghiul" M300-racord Pl.vest/Pl.Crang-linia Pl.Crang-Crangul lui Bot. Vagoanele cisterna de care se pomeneste in acest topic erau si atunci in stare de parasire pe segmentul care unea Pl.Crang cu M300... MI-au produs amintiri f.placute aceste imagini ... Tin minte ca ma "corenta" des lentul(seful de companie) ptr. ca nu eram atent la ordinele date ci eram atent la multele garnituri care tranzitau M300 si racordul de Pl.Crang! Mai tin minte ca am avut atunci si o scurta aplicatie in teren iar eu m-am nimerit sa am "postul" de observatie exact intre sinele acestui racord! Asta bineinteles pana m-a "deranjat un EC cu ceva marfa si am fost astfel "demascat" si prins de inamic! Fara gluma, asa a fost!!!... |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ploiesti Vest - Ploiesti Crang Mier 20 Noi 2013, 12:12 | |
| Si jandarmeria tot aici s-a pregatit pana prin 2007 de atunci nu mai vine nimeni in padurice la antrenamente, si multe din gropi au fost astupate cu timpul. In vremea aceea pe racordul spre PL.Crand la putere erau containere si vagoanele alea albe frigorifice in rest erau rare cazurile cand vedeai alte tipuri de vagoane pe racordul asta. Cazanele negre de pe racordul PL.Crang - M300 au fost luate cu un Ldh de la CFR Marfa in 2002-2003 cand s-a lucrat la modernizarea sectorului PL.Vest-Buda. |
| | | c o r v i n V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3759 Varsta : 48 Localizare : Hunedoara Reputatie : 8511 Data de inscriere : 16/10/2013
| Subiect: Re: Ploiesti Vest - Ploiesti Crang Mier 20 Noi 2013, 12:38 | |
| Da, tot de Jandarmerie a fost vorba si in cazul meu... 0831 era atunci etalonul de zona mai ales ca "seful al mare" era vestitul Ghe. Braga! Intradevar marfa care predomina atunci pe racord era cea specificata de Katalyn... |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ploiesti Vest - Ploiesti Crang | |
| |
| | | | Ploiesti Vest - Ploiesti Crang | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|