Pai alea de la Regiotrans sint acelasi tip constructiv cu astea de la GFR? Parca au alt design?
Da asa e . Cele de la Regiotrans sunt mai hidoase ca aspect, dar mai frumoase la schema de culori. Dar nu putem vb. despre ele la topicul acesta. La acest topic vorbim despre cele de la GFR, SERIA 425, asa cum a specificat EC la inceput cand a infiintat acest topic.
Cum adica nu putem vorbi? pai cum sa facem comparatie intre ele atunci? Ce e cu tigania asta pe aici pe forum?
Uite eu il intreb pe EC care e diferenta intre Regiotrans 425 si GFR 425? Amindoua sint 425 asa ca domle ministru , putina moderatie, ca mai era pe aici un sef al magistralelor, altul al automotoarelor. Mai usor cu sefia pe scari.
Lde 2100
Numarul mesajelor : 847 Localizare : Slanic prahova Reputatie : 6857 Data de inscriere : 20/02/2009
am zis eu ceva pe acest forum ca sa ma atacati???vreau si eu un motiv al atacului!!!!!!!!!Vreau si eu sa stiu ce ce am gresit!!!!de ce ma bagati si pe mine in discutie???
[quote="dan tm"]Cum adica nu putem vorbi? pai cum sa facem comparatie intre ele atunci? Ce e cu tigania asta pe aici pe forum?
Uite eu il intreb pe EC care e diferenta intre Regiotrans 425 si GFR 425? Amindoua sint 425 asa ca domle ministru , putina moderatie, ca mai era pe aici un sef al magistralelor, altul al automotoarelor. Mai usor cu sefia pe scari.[/qAuote]
Lumea s-a saturat de tine ,si se mai intreaba cristi de ce pleaca membri ,pai cum sa nu te ei de ei fara nici o vina,te supara faptul ca sunt altii sefi?Este a mia oara cand tac si inghit toate mizeriile si jicnirile tale dar deja imi este de ajuns ,nu imi comdamn prietenii ca pleaca de aici cu un asa administrator ca tine este normal!
DonVILLy
Numarul mesajelor : 121 Varsta : 37 Localizare : Tirgu-Mures Reputatie : 5919 Data de inscriere : 24/01/2009
Cum adica nu putem vorbi? pai cum sa facem comparatie intre ele atunci? Ce e cu tigania asta pe aici pe forum?
Uite eu il intreb pe EC care e diferenta intre Regiotrans 425 si GFR 425? Amindoua sint 425 asa ca domle ministru , putina moderatie, ca mai era pe aici un sef al magistralelor, altul al automotoarelor. Mai usor cu sefia pe scari.[/qAuote]
Lumea s-a saturat de tine ,si se mai intreaba cristi de ce pleaca membri ,pai cum sa nu te ei de ei fara nici o vina,te supara faptul ca sunt altii sefi?Este a mia oara cand tac si inghit toate mizeriile si jicnirile tale dar deja imi este de ajuns ,nu imi comdamn prietenii ca pleaca de aici cu un asa administrator ca tine este normal!
Nu cred ca e vre-o diferenta daca te uiti bine si matale e diferente doar cu BB-urile 25200 de la GFR ce au in jur de 4000 KW iar BB-urile 25500 de la Regio au doar 2900KW.Asta ca sa fim on-topic. Off topic ti-as sugera sa iti moderezi singur forumul ca din cate am vazut faci reclama pe forumuri. Iti propun sa nu pui totul la suflet si sa lasi orgoliul ca pana sa ajungi si tu la o varsta sa poti voita mai ai mult.
Aaa, lumea s-a saturat de mine, foarte bine, aici ca si in alte parti e forumul PASIONATILOR feroviari.Ce mi se pare ciudat e ca pe alte forumuri nu te ambalezi asa. De fapt ti-ai si facut forum ca sa stai linistit si sa postezi cite o poza luata de pe alte forumuri.
Si stai linistit ca nu se intreaba Cristi de ce pleaca membrii.
DonVILLy
Numarul mesajelor : 121 Varsta : 37 Localizare : Tirgu-Mures Reputatie : 5919 Data de inscriere : 24/01/2009
Aaa, lumea s-a saturat de mine, foarte bine, aici ca si in alte parti e forumul PASIONATILOR feroviari.Ce mi se pare ciudat e ca pe alte forumuri nu te ambalezi asa. De fapt ti-ai si facut forum ca sa stai linistit si sa postezi cite o poza luata de pe alte forumuri.
Si stai linistit ca nu se intreaba Cristi de ce pleaca membrii.
Scuze Dan mesaju ai era adresat lui Alex12. Cu tine n-am nimic ba chiar cand ti-am cerut ceva prin pm m-ai ajutat,eu marefeream la alex12.
Eu am vazut acum cateva zile o locomotia Regiotrans in apropiere de Gara de Nord, si tragand o garnitura de 3 vagoane, din acelea de care se gasesc la Intorsura Buzaului. Acest tren era accelerat si circula pe relatia Brasov-Bucuresti-Constanta. Atat locomotiva cat si vagoanele erau vopsite de curand in rosu si galben Aratau foarte bine. Pacat ca nu am avut la mine aparatul foto!
orestte V.I.P Member
Numarul mesajelor : 364 Varsta : 50 Localizare : Timisoara Reputatie : 6265 Data de inscriere : 28/10/2008