Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Diverse

In jos 
+102
ciprian71
ets2oltromânia
teoiasi
CristyanC
laur 133
Luca tgv
alex.barac.5
cata
mariuscfrbucuresti
florin.lifticariu
apmatei
vatmanul
Katalyn
gabrielcr
TonyCFR
mielutu zburator
tcm
Kogayon
AndreiCFRbv
M.I.C.I.
Caspar
marianS
Dutzu
Goanga
nsw
daniel_c
razvan - trenuri
dan tm
cosmin br
adibaiacos2003
ldh.ro
alexpopa
DonVILLy
gtavicecity
Amiralul
Costin.B
ionutz72
baiazid
sytrus
KOSTYK
IonutChircu
mariushal
Cont.dezactivat
c o r v i n
Raduku09
riciu
nenuandrei
alex.alexus.tm
Simply18
allred
DPS
LanceR
@ndrey
92Dragos
19jimmy84
Lafont
lapsanszkitamas
Warrior12
Balto
kristi kkk
The Legend
cristi CFR
Teodor
Andrey_tm
Jhonyla
AndreiStefan
Radu Tudor
Costin.H
vanchorusebulgaria
NicuS
membru dezactivat ,
cstefan
sp59
Cont dezactivat
IonutCFR2009
FeroFan97
Hurricane
AndreiCFRBucuresti
Adirmvl
mureseanu_976
Nesebar
Spartan1948
ANDU2100HP
Adrian78
cortexedge
George
DUAL
AlexD
V3R
Shinkasen
spiderpc
Caravelle_Zg
COSTACHE MIHAIL
Dr2005
Luna
Rarau
TVlad
AndiCFR
Re6/6
cont inactiv
Vlad
Vitosa
106 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 46 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9361
Data de inscriere : 20/08/2008

Diverse - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 23:41

Am vazut multe cazuri in care indivizii s-au apucat de facut galagie, sa arunce flacoanele pe geam, sa verse pet la 2 litri in sageata.
Eu stiu ca berea se bea ca sa te ameteasca putin, iar nu vad de ce ai vrea sa fii ametit in tren. Pe mine uneori ma ia ameteala si de la una de juma de litru.
Mie nu imi plac nici aia care beau pe strada. Ce-i asa musai domle sa bei in tren sau pe strada? Nu te mai poti abtine?
Si eu beau bere, sa nu ma intelegi gresit, dar nu in tren sau pe strada.

V.I.P Member
V.I.P Member
nenuandrei

Numarul mesajelor : 1542
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti Nord
Reputatie : 6391
Data de inscriere : 16/09/2011

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 23:48

Aici tine si de cei 7 ani de acasa pe care ii i dar daca asa s-a obisnuit nu ai ce sa ii faci
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/nenuandrei1
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeSam 25 Ian 2014, 23:55

Ce ziceam, prostul e prost oricum. am mers de destule ori cu berea-n bot fara sa ii deranjez pe ceilalti cu comportamentul meu. 

Asa cum niste cocalari au scapat pentru ca erau prea multi de o bataie urata. Nu au priceput sa opreasca mizeriile de manele de pe telefon nici treji, nici dupa vreo doua beri de la care s-au facut praf. Dar na, inteleg ca e o chestie de preferinte. Smile
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5677
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 00:41

adirmvl a scris:
Si daca vorbim de bere in tren, nu stiu de ce te deranjeaza pe tine, Cortexedge, dar am vazut ca mai sint colegi de forum nemultumiti de cei care beau in tren. Am mai zis-o: mizerie se poate face si cu o cola.

Sa sti ca nu-i vorba de mizerie . Cum fumatul e interzis in tren , e interzis si sleoganitu' de bauturi alcoolice . Daca te prinde vreun TF mai drastic , iti iei amenda pe loc . Pentru ca ei iti arata regulile si tu n-ai ce sa faci.

Ai inteles acum?
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
kristi kkk
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 1697
Varsta : 45
Localizare : Alexandria
Reputatie : 7655
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 00:47

Tot veni vorba de mizerie cu cola! Anul trecut in februarie am fost la Mures cu defunctul 1647 si cand am desfacut un pet de cola, fiind agitat de la mers, a cazut si pe podea! La intoarcere am avut loc tot in aceasi sectiune de 4 locuri, vagon 20-83, si ca un facut, pantofii mei s-au lipit de podea cand am calcat intre scaune! Concluzia: La Tg. Murea nu s-au obosit sa dea cu mopul, s-au poate n-au avut...
Sus In jos
Adirmvl
V.I.P Member
V.I.P Member
Adirmvl

Numarul mesajelor : 8302
Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea
Reputatie : 13104
Data de inscriere : 06/04/2012

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 00:48

Vorbind strict in litera legii da. Normal ca inteleg. Dar sa il vad pe TF-ul ala si in trenurile prin care umbla Gicu cu cosuletu cu "bere, sucuri, cafea, apa, stiiixuuuuuuuuuuri". :)Si doar pentru ca exista o lege nu inseamna ca e si buna.
Sus In jos
cortexedge
Administrator
Administrator
cortexedge

Numarul mesajelor : 3087
Reputatie : 9361
Data de inscriere : 20/08/2008

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 01:29

kristi kkk a scris:
Tot veni vorba de mizerie cu cola! Anul trecut in februarie am fost la Mures cu defunctul 1647 si cand am desfacut un pet de cola, fiind agitat de la mers, a cazut si pe podea! La intoarcere am avut loc tot in aceasi sectiune de 4 locuri, vagon 20-83, si ca un facut, pantofii mei s-au lipit de podea cand am calcat intre scaune! Concluzia: La Tg. Murea nu s-au obosit sa dea cu mopul, s-au poate n-au avut...
Asa-i la noi la Mures, le spala de le iau dracii.

Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 04:14

Gicu ala cu cosuletul am impresia ca e angajat de pe la vreo ramura de-a CFR-ului sau Gevaro ca nasi il cunosc bine si e imbracat in albastru, altadata avea si un ecuson.

Au fost destule cazuri cand au trecut militieni prin trenuri si nu le-au zis nimic calatorilor care consumau bere in tren. Din cate  mai stiu eu berea e trecuta ca si aliment iar biserica zice ca daca vrei sa ti post atunci sa nu bei bere. Una peste alta as vrea sa vad si eu ziua aia cand vine militianul sa-i spuna unui calator ca e interzis sa bea bere in tren. La privati e la fel nu sunt probleme foarte multa lume bea bere in tren, mai ales in perioada calda, acum depinde de fiecare cat de repede se ameteste, eu personal pana la 5-6 beri daca sunt odihnit nu am nimic, dar daca sunt obosit ma ameteste un pic mai repede dar asta nu inseamna ca m-am imbatat.

La noi romani nu se injosesc sa dea bani pe apa plata sau minerala ca sucul nu e bun, te face sa-ti fie sete si mai rau, asa ca baga bani in bere iar fraza asta am auzit-o de cel putin 1.000 ori : "ce-ai domne cum sa beau apa, pei apa bea copii, luam si noi o bere, doua"

Acum cativa ani Rapidul de noapte Buc.Nord-Iasi era trenul cu cel mai mult alcool posibil intalnit vreodata intr-un tren, peste 50% din calatori aveau bere, vin sau vodca, acum nu stiu care o mai fi dar Regio 14068 Iasi-Brasov e trenul care cara cei mai multi deca de vin din tara asta, prieteni stiu de ce Very Happy
Sus In jos
Simply18
V.I.P Member
V.I.P Member
Simply18

Numarul mesajelor : 1085
Varsta : 30
Localizare : Bacau
Reputatie : 5677
Data de inscriere : 25/06/2012

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 09:57

Vodca?! Pai tre sa caut unde scrie ca acoolul e interzis in mijloacele de transport , asta include si trenul . Daca voua vi se pare normal ca niste soareci sa se imbete si sa arunce cu caramida cat capu in geamul compartimentului nostru(eram cu colegii , veneam de la Iasi acum vreo 5 ani) pentru ca erau beti manga , probabil cand o vi se intample sa treaca cataroiul la aproximativ 20 cm de capul vostru si in cazul asta , a colegei ( realizati ca daca ii o lovea se alegea cu ceva grav , ori murea pe loc ) o sa va razganditi.
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/t-dan-m/
riciu

riciu

Numarul mesajelor : 1376
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6664
Data de inscriere : 27/06/2010

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 10:23

Schimb putin macazul discutiei si spun ca pentru timp urat -iarna cel putin- automotoarele sunt o solutie proasta. Au mai multe sanse sa fie inzapezite decat restul. Prin urmare a se circula cu locomotive puternice cu vagoane, nu e intotdeauna o idee proasta sau cel putin, nu iarna pe viscol.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 10:28

pai am baut eu vodca ? Am zis ce am vazut pe R 663. Eu nu mai beau tarie din 23 oct 2010 doar bere si vin de tara, iar in tren numai apa, suc si bere. Bere pot sa beau si 5 de la Sinaia la Ploiesti ca tot nu am nimic, faza e ca nu poti sa bei 5 beri intr-un timp atat de scurt. Incidentul cu caramida nu se putea intampla decat in Moldova, zona cu cei mai multi consumatori de bauturi alcoolice din tara, nu degeaba stirile de la ora 17 incep si se termina cu stiri din Moldova. Sunt 50% moldovean si am vz destul cum stau treburile pe acolo, nu degeaba la bunici pe ulita au murit 3 barbati si o femeie din cauza la bautura.
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8443
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 10:49

riciu a scris:
Schimb putin macazul discutiei si spun ca pentru timp urat -iarna cel putin- automotoarele sunt o solutie proasta. Au mai multe sanse sa fie inzapezite decat restul. Prin urmare a se circula cu locomotive puternice cu vagoane, nu e intotdeauna o idee proasta sau cel putin, nu iarna pe viscol.

De acord cu tine, iarna mai merg si compunerile astea gen DA + 2 vagoane, e alta situatie, aici trenul trebuie sa circule, dar in restul anului e risipa. Cine stie, poate ca expertii din CFR, de-a lungul anului au testat aceste compuneri sa vada daca sunt eficiente pentru astfel de situatii. Laughing
Sus In jos
Teodor

Numarul mesajelor : 3305
Reputatie : 8443
Data de inscriere : 18/04/2011

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeDum 26 Ian 2014, 22:55

Am si eu o nelamurire, nu sunt chiar asa priceput in Train Simulator ( RailWorks ), in sensul ca : am tot vazut pe YouTube diferite clipuri din joc cu diferite rute. Eu in joc nu pot folosi ICE-ul decat pe Munich - Augsburg. In clipurile respective am vazut ca ei au si alte rute gen Koln - Dusseldolf ( spre ca am scris bine ), etc. Ne referim strict la rute cu ICE. Eu vad aceste lucruri ca niste update-uri. Intrebarea mea este : unde pot gasi fisierele cu rutele respective si cum le pot instala ? Eu jocul nu l-am cumparat, l-am " achizitionat " tipic romaneste de pe internet.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeLun 27 Ian 2014, 00:03

Eu faza cu piatra am patit-o in Oltenia pe la Jupinesti. Si a trecut pe linga capul meu, m-a umplut de cioburi. Cel mai mult alcool prin trenuri l-am vazut tot prin Oltenia. Astia il cara dintr-o parte in alta a tarii cu bidoanele de 20 de litrii. Nu doar vin si gaini si curci si ceva mai stiu eu ce. Bine zicea Nea Marin.

Betivani gasesti pe toate trenurile. Mult alcool am gasit si pe Sighet.

Asadar e de discutat.

Zilele trecute am venit de la Arad cu 2608 si in Aradul Nou a vrut sa urce un boschetar. Seful de tren l-a gonit de linga tren, dar s-a dus la alta usa. Un politist a luat un ciocan si s-a prefacut ca fuge spre el si trenul a plecat fara el.
In alta zi acelasi tren aceeasi gara, un copil de tigan tot murdar a vrut sa urce seful de tren l-a vazut si s-a luat de el, dar pina la urma cica: ,,hai ca azi te las dar data viitoare sa te speli, pai m-am spalat dar m-am murdarit"
Ei bine in tren mai era unu de al lui, mai mare. Au dat o raita prin tren, s-au aciuat si au vrut sa asculte manele la telefon, dar navetistii le-au taiat macaroana.
Sus In jos
Raduku09

Numarul mesajelor : 169
Varsta : 33
Localizare : Brasov
Reputatie : 5270
Data de inscriere : 08/12/2010

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitimeLun 27 Ian 2014, 18:21

am o intrebare pentru voi....cat de mult se merita un nokia 5310 xpressmusic la pretul de 160 Ron....sau daca a avut cineva un asemnea model il rog sami spuna si mie daca a fost multumit sau ceva pareri....multumesc frumos.
Sus In jos
https://www.youtube.com/user/razvan170
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Diverse   Diverse - Pagina 25 Icon_minitime

Sus In jos

Diverse
Sus 
Pagina 25 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 46 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Diverse (Dan tm)
» Diverse
» Diverse
» Ce credeti,avem sanse sa devenim o tara normala?
» diverse ldh80

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: DISCUTII LIBERE-
Mergi direct la: