Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia

In jos 
+71
kasapis2007
Czirjak Arpad
Katalin4653
allred
KOSTYK
92Dragos
lokomo69
Radu
cardinal
KQQ
Adirmvl
sp59
IR1822
vrugby
Sergiu rmn
AlexandruC
NicuS
Radu Tudor
bochety
Teodor
manuela
romaniaetc
ionutz85
mirceamilitaru
dave
alex1987
AndiCFR
Costin.H
get.
Razvan Tudor
dementhor
riciu
M.I.C.I.
DUAL
Capsuneanu
bostanescu gigel
brutusel
Vlad
Rarau
halmarius
kristi kkk
eu
Nk11
andreiutzu
alliens
Adrian78
Dr2005
traian
nenuandrei
COSTACHE MIHAIL
razvan - trenuri
rizelgeorgel2004
cstefan
IonutCFR2009
Luna
bostanesku gigel
ravers75
dan_dinca
alexmorph3us
AlexD
DPS
popovici
laur 133
cont dezactivat .
TVlad
Alex Avram
Vitosa
Kriszti219
Silver
ldh80
Nesebar
75 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 37 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6049
Data de inscriere : 10/05/2011

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 12:30

paall a scris:
Din ce-am retinut, intarzierea s-a produs intre capitala si Fetesti, de la Fetesti la C-ta a mers bine trenul.

Pai si cine a fost in tren , ca eu n-am inteles ?
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 12:40

am 2 vecinii amandoi bucatari, merg la Vama.Veche sa lucreze ptr week-end-ul cu 1 mai, vineri-marti o sa vina acasa pe 3-4 mai, i-am dus dimineata la gara si i-am urcat la tren si azi am vorbit toata ziua la telefon, eu le spuneam ca ca o sa mearga silentios, pe linie proaspat reabilitata si uite asa mi-au zis : "frate se merge tot ca pe linie daia veche" asta inainte de Fetesti, si intre timp la 12:12 au ajuns si la CT.
Sus In jos
ravers75

Numarul mesajelor : 427
Reputatie : 5521
Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 12:49

Avem iarasi "vesti bune"! S-au furat componente si cabluri in Baneasa, Sarulesti si Dor Marunt, trenurile avand intarzieri de 60-70 min. Evident ca dupa ce s-au terminat lucrarile la linie, paza s-a retras si s-a dat startul la furturi. E chiar asa greu sa se angajeze o firma de paza, ar fi cel mai eficient, altfel furturile vor continua! Tiganii isi fac de cap iar CFR-ul da din umeri, cata indolenta!
http://www.jurnalul.ro/observator/mai-multe-trenuri-au-intarzieri-intre-20-si-60-de-minute-din-cauza-furtului-componentelor-feroviare-610717.htm#
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 12:57

Degeaba pazesti daca nu tragi in ei. Ar trebui sa patruleze Jandarmeria si sa traga in ei.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 13:00

exista niste camere smechere care bat pana la 3 km, dar nu sunt bani pentru asa ceva. Sunt curios acum cu week-end-ul care vine, ce intarzieri vor fi si peste maxim 2 luni cand va incepe lumea sa mearga la mare, sa vezi atunci intarzieri, scandaluri, presa cu senzationalul etc...
Deci asta sa fie motivul pt. care si IR 1624 Ssibiu-Bucuresti a venit la PL.Vest cu 15 min intarziere? Si in zona Timisu.de.Jos-Darste, si acolo au furat.

Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 13:17

paall a scris:
Sunt curios acum cu week-end-ul care vine, ce intarzieri vor fi si peste maxim 2 luni cand va incepe lumea sa mearga la mare sa vezi atunci intarzieri, scandaluri, presa cu senzationalul etc...

Nu or sa fie si asta datorita frecventei destul de mari a trenurilor de orice fel care creste in sezon... Noaptea e mai greu sa fure ... Daca CFR ar baga trenuri in extrasezon din ora in ora spre Constanta si marfare intercalate hotii n-au ce sa caute ... Oricum , desi treaba a devenit o problema nationala , nepasarea guvernantilor nu este decat drumul spre pierzanie si intoarcerea la primitivism (anii 90')...
Sus In jos
cstefan

cstefan

Numarul mesajelor : 273
Varsta : 38
Localizare : Stuttgart
Reputatie : 5049
Data de inscriere : 19/11/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 16:50

Deja ma apuca nervii, deci dau pe bilet pana la Constanta dus-intors 100 de lei si mai si intarzie 1 ora la dus poate 1 ora la intors Evil or Very Mad
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 608
Reputatie : 6180
Data de inscriere : 23/10/2009

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 16:54

HEHE....am mers de la Oradea la Comarnic chiar pe locul 25 din vagonul 10 Smile) Mureau de somn cei 2 bucatari Razz Apoi pana la Bucuresti m-am mutat la ultimul vagon, ca nu aveam de cand sa mai stam 7 in compartiment. La vagon 13 am calatorit 3 persoane in tot vagonul. Pe tot parcursul drumului, de la Cluj pana la Bucuresti a avut 5 minute intarziere trenul, toate intrarile in statii (Cluj, Razboieni, Aiud, Teius, Copsa, Medias, Sighisoara) sunt cu 15 km/h, e groaznic, m-am uitat in livret, sunt 48 de minute pe care trenul le pierde doar din aceste cauze. Sunt sectiuni unde merge cu 20 km/s VS (zona Racos/Rupea), toata sectiunea Sighisoara - Brasov e PRAF, la 50 mk/h nu puteam sa stau in picioare ca ma dadea cu capul de toti peretii compartimentului. De la Cimpina la Bucuresti restrictii fara numar! Am stationat 10 min in gara la Chitila, fiind intarziat 1 ora trenul Sofia - Moscova, si neavand linie sa intram, pt ca au trecut 4 trenuri spre Ploiesti in acel interval, si mai era si IR de la Pitesti/Targoviste care intra in gara de nord in acelasi moment. O calatorie infecta, in care in vagonul 10 dadea aer conditionat in loc de caldura, iar in vagonul 13 dadea caldura la soba de teracota. Eu am avut loc cu 101 in vagon 10, la Oradea au urcat niste muncitori care mergeau la Constanta, beti turta si putzind de innebuneai, tot holul era imputit. Mai erau si alti oameni acolo, care sufereau cumplit, 2 studenti care mergeau la bucuresti. S-a luat nasul de mine ca de ce nu stau la locul meu, i-am zis: stati dvs doar putin (in timp ce fluturam mana la nas), si a inceput sa rada...."stiu stiu...."
Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 16:58

Daca vine intarziat in bucuresti de la constanta, recupereaza pana la Oradea, insa invers nu are cum.....din pacate.....
P.s: Daca vreti sa va coste biletul mai putin, puteti profita pe rute asa lungi de oferta de reducere la bilete cu trenuri multiple, poti sa iei spre exemplu oradea est - oradea la personal, urmat de oradea - constanta, si constanta - agigea. Calatoresti doar Oradea - Constanta, insa cele 3 trenuri in total iti dau posibilitatea sa cumperi cu 15 % reducere biletul, ceea ce ajunge cam la 20 lei in minus.
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 18:18

rizelgeorgel2004 a scris:
P.s: Daca vreti sa va coste biletul mai putin, puteti profita pe rute asa lungi de oferta de reducere la bilete cu trenuri multiple, poti sa iei spre exemplu oradea est - oradea la personal, urmat de oradea - constanta, si constanta - agigea. Calatoresti doar Oradea - Constanta, insa cele 3 trenuri in total iti dau posibilitatea sa cumperi cu 15 % reducere biletul, ceea ce ajunge cam la 20 lei in minus.

Foarte bine punctat ! Insa din pacate pentru cei mai multi dintre clienti suna mai mult ca un pont , foarte putini stiu ca trei trenuri te costa mai putin decat unul singur !

Revenind la M800, avand la baza anumite sunt surse probate cu brio anul trecut , pentru trenurile IR care vor fi introduse in circulatie in vara (luna iunie-iulie) dar si pentru trenurile IR deja existente viteza medie a trenurilor va fi in jurul valorii de 90km/h cap-coada adica 2h25'-2h30' (exceptionala pentru acest rang de tren) , insa se vor adauga mai multe opriri pe parcurs atat anul acesta cat si pe viitor , respectiv statiile Constanta-Palas si Bucuresti Baneasa sunt in plan pentru anul 2014...

O alta prioriritate a celor de la CFR este de a aduce toate trenurile IR care circula pe M800 reabilitata la viteze de 140km/h si de a introduce servicii intercity de tip expres , respectiv 160 km/h in viitorul apropiat...
Sus In jos
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeMar 24 Apr 2012, 00:57

rizelgeorgel2004 a scris:
Daca vine intarziat in bucuresti de la constanta, recupereaza pana la Oradea, insa invers nu are cum.....din pacate.....

Este o varianta pe care majoritatea lumii inca nu o cunoaste.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeMar 24 Apr 2012, 15:45

@rizelgeorgel2004 nu m-ai vazut la PL.Vest inainte sa intre cei 2 bucatari in compartiment, eu le-am deschis usa si apoi am coborat. App ala mai mic si mai slabutz nu i-a convenit oferta angajatorului iar acum e in CT asteapta sa vina acasa cu IR 1631 Very Happy

Cand am deschis usa la compartiment parca era o doamna, cu un copil si inca 2 barbatii unul din ei blondut, nu mai tin minte exact.

Sus In jos
rizelgeorgel2004
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeMar 24 Apr 2012, 18:20

Da, era doamna cu copilul, si doi barbati tineri Smile) Ei erau bucatari, mergeau tot la mare. Deci...in total 4 bucatari Smile)
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeMar 24 Apr 2012, 19:14

Azi IR 1681 a ajuns la CT cu 15 min int, IR 1631 a fost garat la ora 17:22 cu 8 min inainte de plecare, iar pana la Ciulnita a mers conform mersului de tren.
Sus In jos
Vizitator
Vizitator

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitimeMier 25 Apr 2012, 11:03

1631 a stationat aseara in baneasa aprox. 35min iar la ploiesti Vest a ajuns la 22.25 cu 65 de min int.

472 are astazi 45 min int la statia ploiesti vest
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia   M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia - Pagina 7 Icon_minitime

Sus In jos

M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
Sus 
Pagina 7 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6, 7, 8 ... 37 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» M 800 : Bucuresti Nord - Fetesti - Constanta - Mangalia
» IR 1983 Bucuresti Nord - Constanta - Mangalia
» IR 1983/1984 Bucuresti Nord - Constanta- Mangalia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MAGISTRALELE DIN ROMANIA :: M 800-
Mergi direct la: