|
| Ploieşti Crâng | |
|
+6TVlad Radu MariusM Dr2005 ldh80 Stere Serban 10 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8414 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Ploieşti Crâng Mier 29 Mai 2013, 23:55 | |
| Asa se vad de sus ultimele linii functionale de la Cring (partea spre Ploiesti Nord): In coltul din dreapta jos se vede linia ce mergea probabil in Ploiesti Nord: Acum se pare ca aceste linii se infunda la fabrica Dero (oare mai circula ceva?): Interesanta suprafata aceea cosita, inchisa complet cu gard si avind doua porti: spre Dero si spre Cring. |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Ploieşti Crâng Joi 30 Mai 2013, 09:23 | |
| Parca are rampa de descarcare dar nu am vazut de cand cu noul Dero si Lidl nu au mai intrat vagoane acolo. |
| Subiect: Re: Ploieşti Crâng Joi 30 Mai 2013, 14:22 | |
| Poate intr-o zi vor redescoperi avantajele caii ferate.
De pe forum am inteles ca este un parc industrial racordat la CF undeva pe 302, nu era util racordul direct din Ploiesti Cring peste M 300? |
| | | Lafont
Numarul mesajelor : 390 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti M300 Reputatie : 5591 Data de inscriere : 02/01/2011
| Subiect: Re: Gara Ploiesti Crang Joi 30 Mai 2013, 15:18 | |
| - dan tm a scris:
- Poate intr-o zi vor redescoperi avantajele caii ferate.
De pe forum am inteles ca este un parc industrial racordat la CF undeva pe 302, nu era util racordul direct din Ploiesti Cring peste M 300? Era odata legata de M302, acum este legata direct de M300, in zona Garii Ploiesti Vest. Legatura intre M302 si Gara Crang este dezafectata din cate stiu eu , dar Katalyn ne poate spune mai multe. |
| Subiect: Re: Ploieşti Crâng Joi 30 Mai 2013, 16:21 | |
| Iata capatul liniilor de la Ploiesti Crang Drumul spre Xenia, British Tobaco Romania si alte depozite din zona, Maxigel etc... In Stanga Ploiesti Crang in fata spre Xenia, BAT si Maxigel iar in dreapta Dero & Lidl. subir fotos online Spre Ploiesti Crang share image subirimagenes subir imagenes gratis subir fotos gratis Spre Dero & Lidl subir fotos gratis subir imagenes gratis spre Soseaua Vestului, Bariera de la trecerea cu calea ferata. subir fotos online subir imagen Dero & Lidl sube subir foto share image subir gif hosting imagenes subefotos imagenes gratis Despre Racordul direct Ploiesti Crang - 302 - Crangul Lui Bot nu am ce sa zic, am cateva poze in calculator dar ca sa mai treaca pe el trenuri de marfa ar trebui reconstruit de la zero. Sina nu mai e demult timp, iar o parte din terasament sta sa se prabuseasca in zona podului de pe M300 ( nu are legatura si nu poate afecta M300 ) sunt doar bucati de piatra si beton ce au inceput sa se desprinda. |
| | | cont.dezactivat.
Numarul mesajelor : 109 Reputatie : 4337 Data de inscriere : 17/05/2013
| Subiect: Re: Ploieşti Crâng Vin 31 Mai 2013, 20:05 | |
| Imi aduc aminte ca pana pe la jumatea anilor 2000,era un LDH ce tranzita de cel putin doua ori pe zi vagoane de la DERO |
| | | TVlad V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2818 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8414 Data de inscriere : 16/01/2010
| Subiect: Re: Ploieşti Crâng Vin 14 Iun 2013, 23:05 | |
| Fluieroasa 60-1216-5 si inca una straina - nu prea m-a interesat ce model e ca oricum mi se pare urita rau Trenul de lucru Wiebe: Pozele sint facute azi de pe siloz. |
| | | grabber
Numarul mesajelor : 20 Varsta : 55 Localizare : Bucuresti/Ploiesti Reputatie : 4113 Data de inscriere : 09/09/2013
| Subiect: Re: Ploieşti Crâng Mier 11 Sept 2013, 20:44 | |
| - Radu a scris:
- Linia Ploiesti Vest - Ploiesti Crang a fost adjudecata la licitatia de ieri de GFR. Avand in vedere ca este socotita ca o sectie distincta, ar merita un topic separat in cadrul M300.
Din iunie 2012 aceasta sectie e administrate de VTR. PS- katalin, da-mi te rog un PM referitor cu fotografiile ce doresti sa le faci in Pl. Crang si stam si la o cafea. |
| | | Katalin4653 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1575 Localizare : Braila M 700 Reputatie : 6320 Data de inscriere : 30/12/2011
| Subiect: Re: Ploieşti Crâng Lun 23 Sept 2013, 20:17 | |
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ploieşti Crâng | |
| |
| | | | Ploieşti Crâng | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |