N-am zis ca le stiu pe toate. Am zis ca daca tot iti dai cu presupusul, macar fa-o clar, nu o zice ca pe-o afirmatie. Uite o posibilitate pt care folosea celalalt pantograf: a uitat sa le schimbe.
Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8375 Data de inscriere : 20/06/2009
N-am zis ca le stiu pe toate. Am zis ca daca tot iti dai cu presupusul, macar fa-o clar, nu o zice ca pe-o afirmatie. Uite o posibilitate pt care folosea celalalt pantograf: a uitat sa le schimbe.
] acum tu dai cu presupusul!chiar asa de chior sa fie acel mecanic? :roll: ca se vede pe computer cand sunt decuplate de la retea!asa ca nu mai acuza lumea pe nedrept! :roll: poate adisoft are dreptate!
COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15505 Data de inscriere : 06/03/2009
Deci ca sa ma fac inteles 1 la mana mai eream cu niste pasionati iar un mecanic dela marfa nea zis ca e defect si in primu rand odata ce se ridica pantografu mecanicu trebuie sa iasa si sa vada daca sa lipit de fir deci nu cred ca e orb sa nu vada ca sa ridicat al doilea si 2 la mana are computeru care arata ce pantograf e saltat Deci am dreptate?
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
Deci ca sa ma fac inteles 1 la mana mai eream cu niste pasionati iar un mecanic dela marfa nea zis ca e defect si in primu rand odata ce se ridica pantografu mecanicu trebuie sa iasa si sa vada daca sa lipit de fir deci nu cred ca e orb sa nu vada ca sa ridicat al doilea si 2 la mana are computeru care arata ce pantograf e saltat Deci am dreptate?
Posibil să ai dreptate. Dar cu o asemenea ortografie...
_________________ :TTT:
decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7998 Data de inscriere : 15/08/2010
Posibil să ai dreptate. Dar cu o asemenea ortografie...
Și uite așa se găsesc subiecte de „tam-tam”...
daniel_c
Numarul mesajelor : 475 Reputatie : 5044 Data de inscriere : 25/05/2012
Ultima editare efectuata de catre daniel_c in Dum 24 Iun 2012, 22:11, editata de 1 ori
kasapis2007 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 607 Varsta : 29 Localizare : Cluj-Napoca/Dornesti Reputatie : 5877 Data de inscriere : 03/08/2010
Subiect: LOCOMOTIVE SERIA 47 (477) APARTINAND C.F.R. CALATORI Dum 24 Iun 2012, 22:52
Mai... din cate vad eu aici nu e un "topic pentru certareti" , eu zic sa o lasati balta ,ca nu o sa ajungeti nicaieri daca o sa va dati destepti fiecare in felul sau. Important este ca trenul mergea , nu conteaza cu care pantograf , ...neh poate nu avea chef sa se scoale . In fine ...cateva poze de azi din Gara de Nord! 880 cu IR1682 de la Constanta
613 cu IR1596 de la Craiova
247 cu IR1643 spre Salva/Ilva Mica
802 cu IR1984 de la Mangalia
551 cu ICN spre Budapesta
054 cu IR1741 spre Satu Mare
daniel_c
Numarul mesajelor : 475 Reputatie : 5044 Data de inscriere : 25/05/2012
eu zic sa o lasati balta ,ca nu o sa ajungeti nicaieri daca o sa va dati destepti fiecare in felul sau. Important este ca trenul mergea , nu conteaza cu care pantograf , ...neh poate nu avea chef sa se scoale . In fine ...cateva poze de azi din Gara de Nord!
sa pui aspectele tehnice in ordine, sa clarifici confuziile, nu cred ca are nimic de-a face cu "sa te dai destept", totu-i sa fie facut cu pastrarea masurii, pe cealalta parte, sa nu sti ceva, nu-i o prostie, dar devine daca vrei sa demonstrezi contrariul, toti facem confuzii si greseli, este uman, problema este cand nu te opresti si persisti in eroare
observ din ultima poza ca masina nu are faruri led, nu toate au in dotare aceasta modernizare? daca are cineva amanunte, multumesc anticipat