|
| Informaţii generale | |
|
+101costi_dumitru rizelgeorgel2004 allred lapsanszkitamas mariuskl riciu George33 mihai71 Norbi NicuS AlexandruC Adirmvl Radu Tudor Goanga membru exclus AMX 97-0548-4 alex1987 Vale andreiutzu Raduku09 Costin.H EuroNight Andrey_tm The Legend mihai_cfr_bacau COSTACHE MIHAIL 19jimmy84 cristyadaX Kriszti219 bostanesku gigel laur 133 eu cristi ar Teodor Karl mureseanu_976 xeonchv srazvi DAS 2011 IonutChircu dan ciprian Polpot Gabry Gabriel rich1974 Gaby005 Marius Iulian redeme stefan_br Ciprian Vlad Silver Rarau ravers75 Luna Florin C Laur Alex Avram Caravelle_Zg 1nt3rp0l_106 orestte Cito membru inactiv cardinal kristi kkk IonutCFR2009 seby1998 pannonia express bostanescu gigel DPS traian user dezactivat... DUAL alinx3330 cnusi Nesebar TonyGFR popovici manuela decward cortexedge Adrian78 Balto halmarius tuborgtnp cont dezactivat . ionutz72 cont inactiv nenuandrei razvan - trenuri Marius didinul Vitosa AndiCFR Razvan AlexD mtk Scoop cristi CFR ionutz85 Razvan Tudor Dr2005 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar Iul 17, 2012 2:01 pm | |
| Se pare că trenurile TFC şi RT au ceva clienţi, din moment ce CFR a scris pe panou că biletele pentru trenurile particulare se emit în tren _________________ :TTT:
|
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Mar Iul 17, 2012 2:54 pm | |
| Eu nu stiu de TFC doar pe forum am citit ca ar fi aproape full intre Bucuresti-Ploiesti si retur, eu facand servici langa gara PL.Est de mai bine de 5 saptamani am ocazia sa vad odata la 2 zile TFC-ul care nu are in jur de maxim 30 de calatori intre Ploiesti si Buzau si retur.
Despre Regiotrans azi dimineata sarpele la PL.Vest avea asa : in jur de 50 RIO ptr CT, aproximativ 25 RIO ptr Craiova, si in jur de 50 motorul de Iasi.
Acel anunt cu biletele la trenurile particulare nu e singurul sunt si cateva colii A4 raspandite in fata fostului Birou de Informatii si in fata caselor de bilete dar si afara pe panoul cu mersul trenurilor : Trenurile 14066, 14067, 15206, 15207, 15208 si 15209 se procura din tren, la fel cum e acel afis cu IR 1573 si 1574 altadata te rugai sa gasesti un singur afis, acum sunt 2 si la PL.Vest cu 1573/1574.
|
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier Iul 18, 2012 9:01 am | |
| Un articol interesant.
http://www.zf.ro/dupa-afaceri/cat-costa-sa-va-plimbati-o-luna-cu-trenul-prin-europa-9873958 |
| | | AlexandruC
Numarul mesajelor : 48 Reputatie : 4563 Data de inscriere : 14/07/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier Iul 18, 2012 11:18 am | |
| ir 382 dinspre sofia inca are intarzieri zilnice? vreau sa il folosesc drept legatura si decat sa stau dupa el mai bn sa ma orientez din timp spre alt tren |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier Iul 18, 2012 9:44 pm | |
| - AlexandruC a scris:
- ir 382 dinspre sofia inca are intarzieri zilnice?
vreau sa il folosesc drept legatura si decat sa stau dupa el mai bn sa ma orientez din timp spre alt tren Are si inca foarte mari intarzieri. |
| | | Adirmvl V.I.P Member
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier Iul 18, 2012 9:59 pm | |
| Nici o veste legata de licitatia de saptamana asta de la bursa de marfuri? |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Informaţii generale Mier Iul 18, 2012 11:17 pm | |
| In seara asta 21:10 la intrare in Busteni astepta R 3007 Buc.Bas-Brasov sa intre in gara, ceva cred ca s-a intamplat cu vrun macaz. Trenul avea locomotivele 40-0572, 45-0343 si 3 etajate, apoi la mai putin de 1 km in spate pe aceasi linie astepta si IR 1741 Buc.Nord-Satu.Mare iar in Poiana.Tapului IR 1945 Mangalia-Satu.Mare. 3 trenuri pe aceasi linie in mai putin de 2,5 km. Ultima Cuseta a lui IR 1945 stationand in Poiana Tapului la 21:15 free image hosting |
| | | cristi CFR Administrator
Numarul mesajelor : 3663 Varsta : 35 Localizare : Timişoara Reputatie : 9706 Data de inscriere : 02/11/2008
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun Iul 23, 2012 6:53 pm | |
| Bilete de tren online, cu până la 40% reducere!
Începând cu data de 30 iulie 2012, beneficiiarii Cardului TrenPlus vor putea cumpăra online bilete de tren*). Cardul poate fi procurat de la staţiile sau agenţiile de voiaj CFR, la preţul de 80 lei, în baza unei cereri scrise. Acesta are o perioadă de valabilitate de un an, este nominal şi netransmisibil şi permite efectuarea unui număr nelimitat de călătorii., cu reducere de 25%, la care se mai pot cumula şi reducerile acordate prin serviciul de cumpărare bilete CFR Online (până la 15% In ultimii ani, vânzările biletelor online au înregistrat o creştere importantă. Conform statisticilor, în 2012 numărul călătorilor care apelează la serviciul Bilete CFR Online, este de peste 10 ori mai mare, faţă de anul 2010. Dacă în 2010, aprox 9.600 de pasageri alegeau această variantă de cumpărare, în aceeaşi perioadă a lui 2011 – numărul acestora s-a dublat, iar în 2012, numai în primele şase luni, peste 36.000 pasageri au ales varianta de cumpărare online a biletelor de tren. Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare bilete CFR Online, clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tipărită, identificarea având loc pe baza unui act de identitate şi a ID-ului de bilet. Termenul minim de cumpărare al biletelor CFR online este de 24 ore. Oricare utilizator de internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare (InterCity - IC, InterRegio -IR, Regio Expres - RE) în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup 2 – 5 sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile. *Mai mult, la achiziţionarea biletelor online, CFR Călători acordă oreducere de 5% la orice bilet cumpărat on-line. Plata se poate efectua cu orice tip de card acceptat la achiziţionarea on-line a biletelor de tren. Până la data de 30 august 2012, la plata cu card MasterCard sau Maestro, pasagerii beneficiază de o reducere de 15%. Reducerile de 5% sau de 15% se acordă la suma finală. Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului de cumpărare bilete CFR Online şi reducerile oferite, sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.
===================== Despre Societatea de Transport Feroviar de Călători “CFR Călători” S.A.: CFR Călătorieste operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată. Prin natura sa reprezintă un sector strategic de interes naţional contribuind la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, cu atu-uri de necontestat: gradul cel mai înalt de siguranţă şi gradul cel mai scăzut de poluare. Politica pe care managementul companiei o promovează şi o susţine este asigurarea unor servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul accesibilității pentru toate categoriile de vârstă. http://www.cfrcalatori.ro/5754 _________________ http://tren.transira.ro/Arhiva Trainspo https://www.youtube.com/user/cristiCFR
|
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun Iul 23, 2012 7:02 pm | |
| - cristi CFR a scris:
- Bilete de tren online, cu până la 40% reducere!
Asta e discriminare, sunt multi care nu au card sau un anume tip de card. Sau nu stiu sa plateasca cu cardul un bilet de tren. Oricum acum vad cati cumpara online, 36.000 in primele 6 luni din cat, 5milioane de calatori? Procentul este infim. |
| | | cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9361 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun Iul 23, 2012 7:14 pm | |
| - Citat :
- In ultimii ani, vânzările biletelor online au înregistrat o creştere importantă. Conform statisticilor, în 2012 numărul călătorilor care apelează la serviciul Bilete CFR Online, este de peste 10 ori mai mare, faţă de anul 2010.
Dacă în 2010, aprox 9.600 de pasageri alegeau această variantă de cumpărare, în aceeaşi perioadă a lui 2011 – numărul acestora s-a dublat, iar în 2012, numai în primele şase luni, peste 36.000 pasageri au ales varianta de cumpărare online a biletelor de tren. Ii bate matematica elementara, sau cred ca toti romanii sunt prosti? De cand 36000 e 10*9600? Isi fac si ei reclama cum pot... _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
Numarul mesajelor : 8302 Localizare : Stația de domiciliu: R. Vâlcea Reputatie : 13104 Data de inscriere : 06/04/2012
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun Iul 23, 2012 7:36 pm | |
| - AlexD a scris:
Asta e discriminare, sunt multi care nu au card sau un anume tip de card. Sau nu stiu sa plateasca cu cardul un bilet de tren.
Da, este o problema (as spune inca una mare) chestia cu platitul cu cardul, pentru ca: 1. eu am avut carduri la 3 banci: brd, ing si transilvania. Din cele 3 doar brd mi-a eliberat maestro, la celelalte am avut visa electron. Acum ce sa fac? Sa merg la o banca sa imi fac card maestro sau mastercard special pt reducerea de 15% de la CFR? 2. cel mai important: trenurile reprezinta un serviciu de care beneficiaza populatia pentru a putea circula. Prin urmare o eventuala reducere nu trebuie conditionata de detinerea unui document emis de o entitate privata nici macar in cazul privatilor, deoarece si ei primesc subventie din partea statului, prin urmare nici respectivele afaceri nu sunt in totalitate particulare. O chestie similara se intampla si in Cluj sau Tg. Mures, si daca nu ma insel si in Timisoara, unde studentii nu isi pot face abonamente la transportul public local fara Studcard sau Omnipass (la fel, entitati particulare). A, carduri de fidelitate emise tot de CFR. Ok. Dar respectivele carduri, cupoane, legitimatii, etc. sunt emise de CFR, nu de magazinul de la coltul blocului!!! Tot pentru ca de serviciile CFR-ului are trebui sa beneficieze TOTI cetatenii mi se pare in neregula si oferirea de reduceri pentru biletele cumparate prin intermediul internetului. |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun Iul 23, 2012 7:43 pm | |
| Cazul meu : primesc salariul prin BRD , am card Visa , pana aici totul este normal , cand au inceput cu aceste reduceri am mers frumos la BRD si am spus ca vreau un card Mastercard , atunci operatoarea de la BRD a zis ca imi ataseaza la contul curent prin care primesc salariul un card Master , ma si intrebat la ce imi trebuie ? la plata on-line ? zic da si in cateva zile a fost gata , acum am 2 carduri pentru acelasi cont , visa il folosesc pentru extragere de numerar pentru ca nu imi ia comision la extragere asa a fost facut contractul intre firma noastra si BRD sa nu ne perceapa comision la extragere , si nici pentru interogare iar cardul Master il folosesc la platile on-line . |
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun Iul 23, 2012 7:49 pm | |
| Inteleg ca tie iti este mai comod asa, dar de ce sa fii conditionat de asta? |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun Iul 23, 2012 7:54 pm | |
| Dar nu ai comision de administrare pentru ambele carduri?
Eu am card Visa Electron... la care am şi prins ofertă şi nu plătesc administrare şi nici comision de retragere (de la bancomatul băncii mele) + internet banking gratuit. Ca să îmi fac MasterCard, presupunând că banca îmi va emite aşa ceva fără să am un contract de muncă, o să trebuiască să mai bag câţiva lei pe lună comision. Nu ştiu dacă se merită dpdv financiar, mai ales că on-line nu se pot cumpăra decât bilete la IC, IR şi la ramurile lor care circulă ca RE. Dacă vreau să fiu ,,ne*un" precum karpaty şi să merg doar cu trenuri Regio, cu ce mă ajută MasterCardul? _________________ :TTT:
|
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8375 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun Iul 23, 2012 8:01 pm | |
| poate stie el de ce l-a Facut!poate daca merge numai cu IR IC l-a facut ca sa-i dea reducere! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |