|
| Informaţii generale | |
|
+101costi_dumitru rizelgeorgel2004 allred lapsanszkitamas mariuskl riciu George33 mihai71 Norbi NicuS AlexandruC Adirmvl Radu Tudor Goanga membru exclus AMX 97-0548-4 alex1987 Vale andreiutzu Raduku09 Costin.H EuroNight Andrey_tm The Legend mihai_cfr_bacau COSTACHE MIHAIL 19jimmy84 cristyadaX Kriszti219 bostanesku gigel laur 133 eu cristi ar Teodor Karl mureseanu_976 xeonchv srazvi DAS 2011 IonutChircu dan ciprian Polpot Gabry Gabriel rich1974 Gaby005 Marius Iulian redeme stefan_br Ciprian Vlad Silver Rarau ravers75 Luna Florin C Laur Alex Avram Caravelle_Zg 1nt3rp0l_106 orestte Cito membru inactiv cardinal kristi kkk IonutCFR2009 seby1998 pannonia express bostanescu gigel DPS traian user dezactivat... DUAL alinx3330 cnusi Nesebar TonyGFR popovici manuela decward cortexedge Adrian78 Balto halmarius tuborgtnp cont dezactivat . ionutz72 cont inactiv nenuandrei razvan - trenuri Marius didinul Vitosa AndiCFR Razvan AlexD mtk Scoop cristi CFR ionutz85 Razvan Tudor Dr2005 105 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Lun 23 Apr 2012, 13:17 | |
| CIRCULATIE DEVIATA :
http://www.cfrcalatori.ro/4644 |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 26 Apr 2012, 22:13 | |
| CFR Călători infomează că, urmare a intensificării activităților de combatere a călătoriei frauduloase desfășurate în trenurile de călători proprii în perioada 1 ianuarie – 15 aprilie 2012, se constată o creștere a numărului de: - bilete emise de către casele de bilete cu 28% față de lunile precedente. - abonamente pe relațiile controlate cu circa 60% față de lunile anterioare contolului. - bilete emise în tren de către personalul de tren de serviciu cu circa 23%, în mod deosebit la trenurile regio. În perioada menționată, personalul de tren a deservit un număr de 109.997 trenuri de călători, în care au fost depistați fără legitimații de călătorie 54.221 de pasageri, cărora li s-au eliberat bilete la tarif de taxare în tren în valoare de 855.460 lei. În ceea ce privește personalul cu sarcini de îndrumare și control, acesta a verificat un număr de 13.623 trenuri de călători, ocazie cu care au fost depistați fără legitimații de călătorie 60.702 de pasageri, încasând-se suma de 755.028 lei. Pentru eficientizarea creșterii încasărilor pe anumite secții de circulație cu risc crescut de călătorie frauduloasă, respectiv secțiile: București- Videle, București – Titu – Pietroșița, București – Fetești, București – Ploiesti, Sibiu – Brașov, Sibiu – Râmnicu Vâlcea, Sibiu – Simeria, Brașov – Sighișoara, Brașov – Târgu Mureș, Pașcani – Iași, Pașcani – Suceava, Suceava- Botoșani, Iași – Vaslui și Iași – Barlad s-au inițiat și desfășurat acțiuni speciale de control, coordonate de Revizoratul General de Siguranța Circulației și Control din cadrul CFR Călători. În urma acestor acțiuni specifice au fost identificate următoarele trenuri cu grad ridicat de călătorie frauduloasă, în care acțiunile de control vor fi mai intense: - trenurile regio: 9303 București Basarab - Alexandria, 9011 București Basarab - Craiova, 9305 București Basarab – Roșiori Nord, 9307 București Basarab – Roșiori Nord, 9002 Craiova – București Basarab, 9004 Craiova – București Basarab, 9308 Alexandria – București Basarab; - trenurile interregio: 1593 București Nord – Roșiori Nord, 1595 București Nord – Craiova, 1525 București Nord – Râmnicu Vâlcea, 1597 București Nord - Craiova, 1696 Timișoara Nord – București Nord. Totodată, în perioada 1 ianuarie – 15 aprilie 2012, au fost organizate și 48 acțiuni comune de control cu reprezentanții Poliției de Transport Feroviar, în 267 trenuri, fiind eliberate 2715 bilete în tren în valoare de 34354 lei. Atasat aveți prezentate exemple ale evoluției numărului de bilete emise în tren de către personalul de tren, precum și exemple ale evoluției încasărilor în perioadele efectuării controalelor speciale. Aceste acțiuni de control vor continua în perioada următoare, având un obiectiv precis: de a stopa fenomenul călătoriei frauduloase şi de a îmbunătăţi calitatea transportului cu trenul.
Sursa http://www.cfrcalatori.ro/4696 |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 26 Apr 2012, 23:15 | |
| Ops, ati cam puso blatistii, ce va faceti ca va ,,biletareste" ? Se pare ca se tin de treaba, nu se lasa usor. |
| | | Dr2005 Administrator
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Joi 26 Apr 2012, 23:58 | |
| 10 blatişti amendaţi cu câte 12 RON în 267 de trenuri în timp de 4 luni vi se pare mult? Păi doar din Gara de Nord pleacă peste 200 de trenuri şi pun pariu că sunt minim 10 blatişti în fiecare. În schimb articolul e scris să sperie, dar dacă facem calculul iese jenant de puţin. Pe Bucureşti - Piteşti şi Obor - Feteşti nici nu au fost, la fel Craiova - Calafat, pe neinteroperabile (pe Curtea de Argeş în 2010 eram singurul cu bilet din 30 de oameni câţi erau în motor). Nu mai zic de trenurile de rang superior, să ea ei la puricat orice IC sau IR din timpul zilei şi să vezi câţi care dau 5 RON la naş pe Bucureşti - Ploieşti sunt. _________________ :TTT:
|
| | | cristi ar
Numarul mesajelor : 866 Varsta : 46 Localizare : Arad Reputatie : 6555 Data de inscriere : 28/05/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 27 Apr 2012, 17:02 | |
| Controalele si comunicatele astea pompoase sunt de ochii lumii. Sunt cazuri cand inspectorii nici nu merg la control in tren, ci stau de povesti cu nasii. Nu se va intampla nimic pana nu vin oameni hotarati sa faca ceva la CFR. |
| | | Alex Avram User Dezactivat
Numarul mesajelor : 2610 Varsta : 30 Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren Reputatie : 8375 Data de inscriere : 20/06/2009
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 27 Apr 2012, 18:42 | |
| Daca vor proceda asa la toate trenurile va spun eu ca nu o sa mai auziti de asa FAPTE de a merge fara bilet MULT TIMP de acum incolo! |
| | | eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5730 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: blatist Vin 27 Apr 2012, 19:27 | |
| De cand au inchis 306, merg numai cu nasul!!! Si inainte mergeam cu nasl dar nu pe 306. Vreau sa spun ca nu voi mai cumpara bilete niciodata, si ca am economisit milioane bune mergand cu 5 lei pe Buc-pL. De multe ori si gratis. Am o satisfactie deosebita sa dau teapa la Stat(Hoti). Cat despre supracontrol si declaratia de presa, ce pot sa spun, apa de ploaie..... Pe mine ma prind in medie o data la 2-3luni si imi taie bilet, si atunci le rad in nas. De multe ori vad oameni cu bilete care stau in picioare pentru ca trenul are putine vagoane, si ii indemn sa nu mai cumpere bilete ca nu se merita. |
| | | ravers75
Numarul mesajelor : 427 Reputatie : 5521 Data de inscriere : 15/12/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 27 Apr 2012, 23:31 | |
| - eu a scris:
-
De cand au inchis 306, merg numai cu nasul!!! Si inainte mergeam cu nasl dar nu pe 306. Vreau sa spun ca nu voi mai cumpara bilete niciodata, si ca am economisit milioane bune mergand cu 5 lei pe Buc-pL. De multe ori si gratis. Am o satisfactie deosebita sa dau teapa la Stat(Hoti). Cat despre supracontrol si declaratia de presa, ce pot sa spun, apa de ploaie..... Pe mine ma prind in medie o data la 2-3luni si imi taie bilet, si atunci le rad in nas. De multe ori vad oameni cu bilete care stau in picioare pentru ca trenul are putine vagoane, si ii indemn sa nu mai cumpere bilete ca nu se merita. Tu ii umfli contul nasului degeaba, dai spaga si pe deasupra mergi si fara bilet! Toti cei care merg fara bilet sa li se anuleze TOATE trenurile! Tot ce scrii tu acolo sunt scuze penibile, ca cica daca te prinde razi! Rog insistent ca pe acest forum sa nu se mai incurajeze mersul cu nasu, sa nu se mai aprobe pareri de genul " mi s-a anulat un tren si eram calator corect cu bilet, dar de acuma fac blatul in toata tara"! Rusine! |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 27 Apr 2012, 23:34 | |
| Ma indoesc ca merg in picioare oamenii cu bilet cu loc. |
| | | popovici Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 1098 Varsta : 49 Localizare : Austria - Germania - Romania Reputatie : 6049 Data de inscriere : 10/05/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Vin 27 Apr 2012, 23:39 | |
| Sa spui ca mergi cu nasul si iubesti trenurile este curat pleonasm... Asta daca iubesti trenurile ... Se pare ca sunt cativa indivizi ,,premianti'' pe deasupra care confunda acest forum cu o golaneala proprie instigand la lucruri care nu fac fata civilizatiei la care pretindem sau spre care tindem . Pentru acestia am un singur cuvant : RUSINE ! |
Numarul mesajelor : 20626 Varsta : 35 Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei Reputatie : 25567 Data de inscriere : 17/08/2011
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 28 Apr 2012, 01:21 | |
| Să foloseşti gratis orice serviciu care se plăteşte e o golăneală... nu doar mersul cu naşul. E drept, trăim în România, nu avem încă puterea financiară să ne luăm toţi Windows cu licenţă, dar, cel puţin serviciile care chiar depind de noi ca şi clienţi e bine să le plătim. Cum ar fi să nu mai plătim apa caldă (că şi aşa 3/4 din zi ea e rece)? Păi imediat vine RADET-ul, o opreşte şi într-un an ne ia casa pentru câteva zeci de lei datorie (am avut în bloc un caz cu apa rece, executat silit pentru 35 milioane lei vechi - în 2002, ce-i drept - la apă rece şi încă vreo 25 de milioane către Asociaţia de Locatari (că noi din fondul de rulment achitam şi facturile lui în mare parte, dar nu complet), după ce tot blocul a rămas fără apă rece 2 zile). Ce ar fi să facă şi CFR Călători la fel pentru un bilet cu suprataxă neachitat? După 3 - 4 exemple din astea nici măcar nu s-ar mai apropia de tren cei fără bilet. _________________ :TTT:
|
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: nasul Sam 28 Apr 2012, 15:58 | |
| - ravers75 a scris:
- eu a scris:
-
De cand au inchis 306, merg numai cu nasul!!! Si inainte mergeam cu nasl dar nu pe 306. Vreau sa spun ca nu voi mai cumpara bilete niciodata, si ca am economisit milioane bune mergand cu 5 lei pe Buc-pL. De multe ori si gratis. Am o satisfactie deosebita sa dau teapa la Stat(Hoti). Cat despre supracontrol si declaratia de presa, ce pot sa spun, apa de ploaie..... Pe mine ma prind in medie o data la 2-3luni si imi taie bilet, si atunci le rad in nas. De multe ori vad oameni cu bilete care stau in picioare pentru ca trenul are putine vagoane, si ii indemn sa nu mai cumpere bilete ca nu se merita. Tu ii umfli contul nasului degeaba, dai spaga si pe deasupra mergi si fara bilet! Toti cei care merg fara bilet sa li se anuleze TOATE trenurile! Tot ce scrii tu acolo sunt scuze penibile, ca cica daca te prinde razi! Rog insistent ca pe acest forum sa nu se mai incurajeze mersul cu nasu, sa nu se mai aprobe pareri de genul " mi s-a anulat un tren si eram calator corect cu bilet, dar de acuma fac blatul in toata tara"! Rusine! Am fost unul dintre cei care au luptat impotriva nasilor care nu taie bilete pe 306, am fost la directorul de regionala si am propus trenuri, ore, vagone, legaturi, pentru a fi eficienta sectia.Am cerul supracontroale si mai multe, am reclamat de fiecare data toate neregulile pe trenurile de pe 306. Se pregatea un flagrant filmat, cu nasii spagari.Toate acestea, pentru eficientizare, si continuarea circulatiei.Am vorbit personal cu cei care decid in CFR Calatori, doar pentru a-i ajuta sa tina sectia deschisa. Insa m-am lovit de rea-vointa, interese ascunse si incompetenta. Ei arunca in fata calatoria cu nasul doar ca pretext pentru pierderi, anulari de trenuri, si inchidere. Apa de ploiaie, sa spuna ca fac si ei ceva.Nu acolo este pierderea. De fapt interesele sunt spre faliment, privatizare pe interese politice si tepuirea cailor ferate in toate modurile posibile.Va spun asta pentru ca m-am convins, umbland pe holurile regionalei si ale ministerului. Faptul ca voi credeti ca doar cumparand bilete faceti ceva bun va inselati. Dimpotriva, daca nu contribuiti la distrugerea actualului sistem, veti ajunge sa nu mai aveti ce fotografia. Exemplul cel mai bun este Oltenita. Un exemplu de coruptie tolerata este ca Cfr Calatori , prin directorul comercial CHINDE CINTIA, modernizeaza vagoane la preturi imense la Grupul Grampet, unde director este sotul acesteia SORIN CHINDE.Totul pe banii vostrii ai celor care platiti bani grei pe bilete, mai scumpe chiar decat la dubele j e g o a s e, si uneori stati in picioare, frig sau canicula. Apoi dupa ce incerci sa lucrezi cu ei, sa aduci propuneri de eficientizare, le arati ca oameni vor trenuri, iti inchid usa in nas si anuleaza trenurile. ASTA ESTE REALITATEA-CORUPTIE,INCOMPETENTA INTERESE PERSONALE SI POLITICE, HOTIE. totul pe banii vostri!!!! Eu nu vreau sa mai platesc aceste lucruri si sa nu am trenuri sa merg acasa!! Trebuie sa intelegeti ca acceptand majorari de bilete, legaturi proaste, si toate hotiile din cfr , nu faceti decat rau. Ei fura si voi platiti, nu merge asa!!! Hotia este la nivel inalt nu la nasi, ei se adapteaza pentru ca nu se stie cat mai au de lucru, la cate disponibilizari s-au facut. Asa ca eu va recomand sa va ganditi bine si sa incercati sa cunoasteti sistemul din interior, doar fotografiind trenuri nu rezolvati nimic, iar in curand o sa pierdeti si subiectul de fotografiat. |
| | | eu V.I.P Member
| Subiect: hotie Sam 28 Apr 2012, 16:11 | |
| - Dr2005 a scris:
- Să foloseşti gratis orice serviciu care se plăteşte e o golăneală... nu doar mersul cu naşul. E drept, trăim în România, nu avem încă puterea financiară să ne luăm toţi Windows cu licenţă, dar, cel puţin serviciile care chiar depind de noi ca şi clienţi e bine să le plătim. Cum ar fi să nu mai plătim apa caldă (că şi aşa 3/4 din zi ea e rece)? Păi imediat vine RADET-ul, o opreşte şi într-un an ne ia casa pentru câteva zeci de lei datorie (am avut în bloc un caz cu apa rece, executat silit pentru 35 milioane lei vechi - în 2002, ce-i drept - la apă rece şi încă vreo 25 de milioane către Asociaţia de Locatari (că noi din fondul de rulment achitam şi facturile lui în mare parte, dar nu complet), după ce tot blocul a rămas fără apă rece 2 zile). Ce ar fi să facă şi CFR Călători la fel pentru un bilet cu suprataxă neachitat? După 3 - 4 exemple din astea nici măcar nu s-ar mai apropia de tren cei fără bilet.
Cel mai bun lucru este sa te debransezi si sa-ti pui centrala.Astfel cat consumi platesti, daca ai bani consumi daca nu ai nu consumi.Dar, cel putin sti ca nu-i platesti intretinerea si administratorului, celor 15 de la RADET care vin sa invarta un robinet in fata blocului, graselor care stau la cafele si citesc Libertatea prin RADET, fufelor angajate pe o M**E transformate acum in Ladys cu cristale Swarowsky, care vin la lucru la 10.30 si pleaca la 14.00 ,si multora altora care papa din banii tai munciti cu greu. Iar cand copilul tau nu are bani de mancare, haine , scoala, si tu muncesti toata ziua, si platesti la RADET, la CFR CALATORI si catora altora, si nu ai apa calda si nu ai trenuri sau daca ai sunt ca in India, PARCA TE SATURI SI NU MAI ACCEPTI.daca accepti inseaman ca-ti meriti soarta!!!!!! |
| | | laur 133
Numarul mesajelor : 415 Varsta : 39 Localizare : Craiova Reputatie : 5702 Data de inscriere : 01/06/2010
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 28 Apr 2012, 16:26 | |
| Intradevar sistemul este corupt,dar chiar daca nu-ti place ,trebuie sa recunosti ca tu intretii coruptia ,si faci parte din cei corupti. Bilet nu trebuie sa0ti cumperi de frica controlului,ci ca dovada de educatie. Pana vom invata asta va continua anularea de trenuri. Tu vrei supracontrol corect,dar supracontrolul este pt ca sunt multi calatori ,ca tine , corupti, altfel ce rost ar mai avea ? Eu sunt CFR-ist,si am doar 3 calatorii pe an,dupa care as putea sa merg cu nasul ,chiar gratis, insa nu o fac. Multi ca tine sa motiveaza ca fac asta in semn de protest...Niciodata nu se va tine cont de acesti ''protestatari". Acum ai descoperit ca poti merge mai ieftin decat cu bilet,asta-i adevarul, insa aceasta economie a ta dauneaza grav celorlati: calatori care stau in picioare,trenuri putine, etc.Dar mai bine ai gandi ca acestea este un furt. |
| Subiect: Re: Informaţii generale Sam 28 Apr 2012, 17:45 | |
| Deşi off-topic, în Bucureşti mai ai voie să îţi pui centrală doar dacă tot blocul se debranşează. Ceea ce e greu când din 66 de apartamente, în 45 stau numai pensionari. Apoi centrala costă... şi dacă stai şi la etajul 8, numai ţevăria de gaz până acolo te costă mai mult decât centrala, iar administratorul oricum îşi bagă cheltuielile lui în factura blocului, că tot mai ai cheltuieli comune, iar apa rece tot prin intermediul administratorului o plăteşti, chiar dacă ai apometru. D'aia după o iarnă grea, administratorul are zero la căldură şi la apă caldă, deşi sunt 3 persoane în 3 camere, iar restul blocului are ,,părţi comune" mai scumpe decât căldura înregistrată pe contoarele Deci metode de furt se tot găsesc oriunde. _________________ :TTT:
|
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Informaţii generale | |
| |
| | | | Informaţii generale | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |