Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Informaţii generale

In jos 
+101
costi_dumitru
rizelgeorgel2004
allred
lapsanszkitamas
mariuskl
riciu
George33
mihai71
Norbi
NicuS
AlexandruC
Adirmvl
Radu Tudor
Goanga
membru exclus
AMX 97-0548-4
alex1987
Vale
andreiutzu
Raduku09
Costin.H
EuroNight
Andrey_tm
The Legend
mihai_cfr_bacau
COSTACHE MIHAIL
19jimmy84
cristyadaX
Kriszti219
bostanesku gigel
laur 133
eu
cristi ar
Teodor
Karl
mureseanu_976
xeonchv
srazvi
DAS 2011
IonutChircu
dan ciprian
Polpot
Gabry Gabriel
rich1974
Gaby005
Marius Iulian
redeme
stefan_br
Ciprian
Vlad
Silver
Rarau
ravers75
Luna
Florin C
Laur
Alex Avram
Caravelle_Zg
1nt3rp0l_106
orestte
Cito
membru inactiv
cardinal
kristi kkk
IonutCFR2009
seby1998
pannonia express
bostanescu gigel
DPS
traian
user dezactivat...
DUAL
alinx3330
cnusi
Nesebar
TonyGFR
popovici
manuela
decward
cortexedge
Adrian78
Balto
halmarius
tuborgtnp
cont dezactivat .
ionutz72
cont inactiv
nenuandrei
razvan - trenuri
Marius
didinul
Vitosa
AndiCFR
Razvan
AlexD
mtk
Scoop
cristi CFR
ionutz85
Razvan Tudor
Dr2005
105 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 47 ... 67  Urmatorul
AutorMesaj
razvan - trenuri
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 3355
Varsta : 42
Localizare : Bucuresti, Romania
Reputatie : 8366
Data de inscriere : 26/05/2011

Informaţii generale - Pagina 28 Empty
MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeLun 23 Apr 2012, 13:17

CIRCULATIE DEVIATA :

http://www.cfrcalatori.ro/4644
Sus In jos
Nesebar
Administrator
Administrator
Nesebar

Numarul mesajelor : 16278
Localizare : Бухарест
Reputatie : 22394
Data de inscriere : 06/12/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeJoi 26 Apr 2012, 22:13

CFR Călători infomează că, urmare a intensificării activităților de combatere a călătoriei frauduloase desfășurate în trenurile de călători proprii în perioada 1 ianuarie – 15 aprilie 2012, se constată o creștere a numărului de:
- bilete emise de către casele de bilete cu 28% față de lunile precedente.
- abonamente pe relațiile controlate cu circa 60% față de lunile anterioare contolului.
- bilete emise în tren de către personalul de tren de serviciu cu circa 23%, în mod deosebit la trenurile regio.

În perioada menționată, personalul de tren a deservit un număr de 109.997 trenuri de călători, în care au fost depistați fără legitimații de călătorie 54.221 de pasageri, cărora li s-au eliberat bilete la tarif de taxare în tren în valoare de 855.460 lei.

În ceea ce privește personalul cu sarcini de îndrumare și control, acesta a verificat un număr de 13.623 trenuri de călători, ocazie cu care au fost depistați fără legitimații de călătorie 60.702 de pasageri, încasând-se suma de 755.028 lei.

Pentru eficientizarea creșterii încasărilor pe anumite secții de circulație cu risc crescut de călătorie frauduloasă, respectiv secțiile: București- Videle, București – Titu – Pietroșița, București – Fetești, București – Ploiesti, Sibiu – Brașov, Sibiu – Râmnicu Vâlcea, Sibiu – Simeria, Brașov – Sighișoara, Brașov – Târgu Mureș, Pașcani – Iași, Pașcani – Suceava, Suceava- Botoșani, Iași – Vaslui și Iași – Barlad s-au inițiat și desfășurat acțiuni speciale de control, coordonate de Revizoratul General de Siguranța Circulației și Control din cadrul CFR Călători.

În urma acestor acțiuni specifice au fost identificate următoarele trenuri cu grad ridicat de călătorie frauduloasă, în care acțiunile de control vor fi mai intense:
- trenurile regio: 9303 București Basarab - Alexandria, 9011 București Basarab - Craiova, 9305 București Basarab – Roșiori Nord, 9307 București Basarab – Roșiori Nord, 9002 Craiova – București Basarab, 9004 Craiova – București Basarab, 9308 Alexandria – București Basarab;
- trenurile interregio: 1593 București Nord – Roșiori Nord, 1595 București Nord – Craiova, 1525 București Nord – Râmnicu Vâlcea, 1597 București Nord - Craiova, 1696 Timișoara Nord – București Nord.

Totodată, în perioada 1 ianuarie – 15 aprilie 2012, au fost organizate și 48 acțiuni comune de control cu reprezentanții Poliției de Transport Feroviar, în 267 trenuri, fiind eliberate 2715 bilete în tren în valoare de 34354 lei.

Atasat aveți prezentate exemple ale evoluției numărului de bilete emise în tren de către personalul de tren, precum și exemple ale evoluției încasărilor în perioadele efectuării controalelor speciale.

Aceste acțiuni de control vor continua în perioada următoare, având un obiectiv precis: de a stopa fenomenul călătoriei frauduloase şi de a îmbunătăţi calitatea transportului cu trenul.

Sursa http://www.cfrcalatori.ro/4696

Numarul mesajelor : 3274
Reputatie : 8301
Data de inscriere : 18/03/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeJoi 26 Apr 2012, 23:15

Ops, ati cam puso blatistii, ce va faceti ca va ,,biletareste" ? Se pare ca se tin de treaba, nu se lasa usor.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

Numarul mesajelor : 20626
Varsta : 35
Localizare : Bucureşti, Drumul Taberei
Reputatie : 25567
Data de inscriere : 17/08/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeJoi 26 Apr 2012, 23:58

10 blatişti amendaţi cu câte 12 RON în 267 de trenuri în timp de 4 luni vi se pare mult? Păi doar din Gara de Nord pleacă peste 200 de trenuri şi pun pariu că sunt minim 10 blatişti în fiecare.
În schimb articolul e scris să sperie, dar dacă facem calculul iese jenant de puţin. Pe Bucureşti - Piteşti şi Obor - Feteşti nici nu au fost, la fel Craiova - Calafat, pe neinteroperabile (pe Curtea de Argeş în 2010 eram singurul cu bilet din 30 de oameni câţi erau în motor). Nu mai zic de trenurile de rang superior, să ea ei la puricat orice IC sau IR din timpul zilei şi să vezi câţi care dau 5 RON la naş pe Bucureşti - Ploieşti sunt.

cristi ar

Numarul mesajelor : 866
Varsta : 46
Localizare : Arad
Reputatie : 6555
Data de inscriere : 28/05/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeVin 27 Apr 2012, 17:02

Controalele si comunicatele astea pompoase sunt de ochii lumii. Sunt cazuri cand inspectorii nici nu merg la control in tren, ci stau de povesti
cu nasii. Nu se va intampla nimic pana nu vin oameni hotarati sa faca ceva la CFR.
Sus In jos
Alex Avram
User Dezactivat
User Dezactivat
Alex Avram

Numarul mesajelor : 2610
Varsta : 30
Localizare : FETESTI-langa gara unde se aud non-stop goarne+glasu rotilor de tren
Reputatie : 8375
Data de inscriere : 20/06/2009

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeVin 27 Apr 2012, 18:42

Daca vor proceda asa la toate trenurile va spun eu ca nu o sa mai auziti de asa FAPTE de a merge fara bilet MULT TIMP de acum incolo! Very Happy
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 408
Reputatie : 5730
Data de inscriere : 05/05/2010

MesajSubiect: blatist   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeVin 27 Apr 2012, 19:27

De cand au inchis 306, merg numai cu nasul!!! Si inainte mergeam cu nasl dar nu pe 306. Vreau sa spun ca nu voi mai cumpara bilete niciodata, si ca am economisit milioane bune mergand cu 5 lei pe Buc-pL. De multe ori si gratis. Am o satisfactie deosebita sa dau teapa la Stat(Hoti). Cat despre supracontrol si declaratia de presa, ce pot sa spun, apa de ploaie..... Pe mine ma prind in medie o data la 2-3luni si imi taie bilet, si atunci le rad in nas. De multe ori vad oameni cu bilete care stau in picioare pentru ca trenul are putine vagoane, si ii indemn sa nu mai cumpere bilete ca nu se merita.
Sus In jos
ravers75

Numarul mesajelor : 427
Reputatie : 5521
Data de inscriere : 15/12/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeVin 27 Apr 2012, 23:31

eu a scris:

De cand au inchis 306, merg numai cu nasul!!! Si inainte mergeam cu nasl dar nu pe 306. Vreau sa spun ca nu voi mai cumpara bilete niciodata, si ca am economisit milioane bune mergand cu 5 lei pe Buc-pL. De multe ori si gratis. Am o satisfactie deosebita sa dau teapa la Stat(Hoti). Cat despre supracontrol si declaratia de presa, ce pot sa spun, apa de ploaie..... Pe mine ma prind in medie o data la 2-3luni si imi taie bilet, si atunci le rad in nas. De multe ori vad oameni cu bilete care stau in picioare pentru ca trenul are putine vagoane, si ii indemn sa nu mai cumpere bilete ca nu se merita.
Tu ii umfli contul nasului degeaba, dai spaga si pe deasupra mergi si fara bilet! Toti cei care merg fara bilet sa li se anuleze TOATE trenurile! Tot ce scrii tu acolo sunt scuze penibile, ca cica daca te prinde razi! Rog insistent ca pe acest forum sa nu se mai incurajeze mersul cu nasu, sa nu se mai aprobe pareri de genul " mi s-a anulat un tren si eram calator corect cu bilet, dar de acuma fac blatul in toata tara"! Rusine!
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeVin 27 Apr 2012, 23:34

Ma indoesc ca merg in picioare oamenii cu bilet cu loc.
Sus In jos
popovici
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat

Numarul mesajelor : 1098
Varsta : 49
Localizare : Austria - Germania - Romania
Reputatie : 6049
Data de inscriere : 10/05/2011

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeVin 27 Apr 2012, 23:39

Sa spui ca mergi cu nasul si iubesti trenurile este curat pleonasm... Asta daca iubesti trenurile ... Se pare ca sunt cativa indivizi ,,premianti'' pe deasupra care confunda acest forum cu o golaneala proprie instigand la lucruri care nu fac fata civilizatiei la care pretindem sau spre care tindem . Pentru acestia am un singur cuvant : RUSINE !
Sus In jos
http://bostanescuosuge.com
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeSam 28 Apr 2012, 01:21

Să foloseşti gratis orice serviciu care se plăteşte e o golăneală... nu doar mersul cu naşul. E drept, trăim în România, nu avem încă puterea financiară să ne luăm toţi Windows cu licenţă, dar, cel puţin serviciile care chiar depind de noi ca şi clienţi e bine să le plătim. Cum ar fi să nu mai plătim apa caldă (că şi aşa 3/4 din zi ea e rece)? Păi imediat vine RADET-ul, o opreşte şi într-un an ne ia casa pentru câteva zeci de lei datorie (am avut în bloc un caz cu apa rece, executat silit pentru 35 milioane lei vechi - în 2002, ce-i drept - la apă rece şi încă vreo 25 de milioane către Asociaţia de Locatari (că noi din fondul de rulment achitam şi facturile lui în mare parte, dar nu complet), după ce tot blocul a rămas fără apă rece 2 zile). Ce ar fi să facă şi CFR Călători la fel pentru un bilet cu suprataxă neachitat? După 3 - 4 exemple din astea nici măcar nu s-ar mai apropia de tren cei fără bilet.

eu
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: nasul   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeSam 28 Apr 2012, 15:58

ravers75 a scris:
eu a scris:

Tu ii umfli contul nasului degeaba, dai spaga si pe deasupra mergi si fara bilet! Toti cei care merg fara bilet sa li se anuleze TOATE trenurile! Tot ce scrii tu acolo sunt scuze penibile, ca cica daca te prinde razi! Rog insistent ca pe acest forum sa nu se mai incurajeze mersul cu nasu, sa nu se mai aprobe pareri de genul " mi s-a anulat un tren si eram calator corect cu bilet, dar de acuma fac blatul in toata tara"! Rusine!

Am fost unul dintre cei care au luptat impotriva nasilor care nu taie bilete pe 306, am fost la directorul de regionala si am propus trenuri, ore, vagone, legaturi, pentru a fi eficienta sectia.Am cerul supracontroale si mai multe, am reclamat de fiecare data toate neregulile pe trenurile de pe 306. Se pregatea un flagrant filmat, cu nasii spagari.Toate acestea, pentru eficientizare, si continuarea circulatiei.Am vorbit personal cu cei care decid in CFR Calatori, doar pentru a-i ajuta sa tina sectia deschisa. Insa m-am lovit de rea-vointa, interese ascunse si incompetenta. Ei arunca in fata calatoria cu nasul doar ca pretext pentru pierderi, anulari de trenuri, si inchidere. Apa de ploiaie, sa spuna ca fac si ei ceva.Nu acolo este pierderea. De fapt interesele sunt spre faliment, privatizare pe interese politice si tepuirea cailor ferate in toate modurile posibile.Va spun asta pentru ca m-am convins, umbland pe holurile regionalei si ale ministerului. Faptul ca voi credeti ca doar cumparand bilete faceti ceva bun va inselati. Dimpotriva, daca nu contribuiti la distrugerea actualului sistem, veti ajunge sa nu mai aveti ce fotografia. Exemplul cel mai bun este Oltenita.
Un exemplu de coruptie tolerata este ca Cfr Calatori , prin directorul comercial CHINDE CINTIA, modernizeaza vagoane la preturi imense la Grupul Grampet, unde director este sotul acesteia SORIN CHINDE.Totul pe banii vostrii ai celor care platiti bani grei pe bilete, mai scumpe chiar decat la dubele j e g o a s e, si uneori stati in picioare, frig sau canicula. Apoi dupa ce incerci sa lucrezi cu ei, sa aduci propuneri de eficientizare, le arati ca oameni vor trenuri, iti inchid usa in nas si anuleaza trenurile. ASTA ESTE REALITATEA-CORUPTIE,INCOMPETENTA INTERESE PERSONALE SI POLITICE, HOTIE. totul pe banii vostri!!!! Eu nu vreau sa mai platesc aceste lucruri si sa nu am trenuri sa merg acasa!! Trebuie sa intelegeti ca acceptand majorari de bilete, legaturi proaste, si toate hotiile din cfr , nu faceti decat rau. Ei fura si voi platiti, nu merge asa!!! Hotia este la nivel inalt nu la nasi, ei se adapteaza pentru ca nu se stie cat mai au de lucru, la cate disponibilizari s-au facut.
Asa ca eu va recomand sa va ganditi bine si sa incercati sa cunoasteti sistemul din interior, doar fotografiind trenuri nu rezolvati nimic, iar in curand o sa pierdeti si subiectul de fotografiat.
Sus In jos
eu
V.I.P Member
V.I.P Member

MesajSubiect: hotie   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeSam 28 Apr 2012, 16:11

Dr2005 a scris:
Să foloseşti gratis orice serviciu care se plăteşte e o golăneală... nu doar mersul cu naşul. E drept, trăim în România, nu avem încă puterea financiară să ne luăm toţi Windows cu licenţă, dar, cel puţin serviciile care chiar depind de noi ca şi clienţi e bine să le plătim. Cum ar fi să nu mai plătim apa caldă (că şi aşa 3/4 din zi ea e rece)? Păi imediat vine RADET-ul, o opreşte şi într-un an ne ia casa pentru câteva zeci de lei datorie (am avut în bloc un caz cu apa rece, executat silit pentru 35 milioane lei vechi - în 2002, ce-i drept - la apă rece şi încă vreo 25 de milioane către Asociaţia de Locatari (că noi din fondul de rulment achitam şi facturile lui în mare parte, dar nu complet), după ce tot blocul a rămas fără apă rece 2 zile). Ce ar fi să facă şi CFR Călători la fel pentru un bilet cu suprataxă neachitat? După 3 - 4 exemple din astea nici măcar nu s-ar mai apropia de tren cei fără bilet.

Cel mai bun lucru este sa te debransezi si sa-ti pui centrala.Astfel cat consumi platesti, daca ai bani consumi daca nu ai nu consumi.Dar, cel putin sti ca nu-i platesti intretinerea si administratorului, celor 15 de la RADET care vin sa invarta un robinet in fata blocului, graselor care stau la cafele si citesc Libertatea prin RADET, fufelor angajate pe o M**E transformate acum in Ladys cu cristale Swarowsky, care vin la lucru la 10.30 si pleaca la 14.00 ,si multora altora care papa din banii tai munciti cu greu. Iar cand copilul tau nu are bani de mancare, haine , scoala, si tu muncesti toata ziua, si platesti la RADET, la CFR CALATORI si catora altora, si nu ai apa calda si nu ai trenuri sau daca ai sunt ca in India, PARCA TE SATURI SI NU MAI ACCEPTI.daca accepti inseaman ca-ti meriti soarta!!!!!!
Sus In jos
laur 133

Numarul mesajelor : 415
Varsta : 39
Localizare : Craiova
Reputatie : 5702
Data de inscriere : 01/06/2010

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeSam 28 Apr 2012, 16:26

Intradevar sistemul este corupt,dar chiar daca nu-ti place ,trebuie sa recunosti ca tu intretii coruptia ,si faci parte din cei corupti. Bilet nu trebuie sa0ti cumperi de frica controlului,ci ca dovada de educatie. Pana vom invata asta va continua anularea de trenuri. Tu vrei supracontrol corect,dar supracontrolul este pt ca sunt multi calatori ,ca tine , corupti, altfel ce rost ar mai avea ? Eu sunt CFR-ist,si am doar 3 calatorii pe an,dupa care as putea sa merg cu nasul ,chiar gratis, insa nu o fac. Multi ca tine sa motiveaza ca fac asta in semn de protest...Niciodata nu se va tine cont de acesti ''protestatari".
Acum ai descoperit ca poti merge mai ieftin decat cu bilet,asta-i adevarul, insa aceasta economie a ta dauneaza grav celorlati: calatori care stau in picioare,trenuri putine, etc.Dar mai bine ai gandi ca acestea este un furt.
Sus In jos
Dr2005
Administrator
Administrator

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitimeSam 28 Apr 2012, 17:45

Deşi off-topic, în Bucureşti mai ai voie să îţi pui centrală doar dacă tot blocul se debranşează. Ceea ce e greu când din 66 de apartamente, în 45 stau numai pensionari. Apoi centrala costă... şi dacă stai şi la etajul 8, numai ţevăria de gaz până acolo te costă mai mult decât centrala, iar administratorul oricum îşi bagă cheltuielile lui în factura blocului, că tot mai ai cheltuieli comune, iar apa rece tot prin intermediul administratorului o plăteşti, chiar dacă ai apometru. D'aia după o iarnă grea, administratorul are zero la căldură şi la apă caldă, deşi sunt 3 persoane în 3 camere, iar restul blocului are ,,părţi comune" mai scumpe decât căldura înregistrată pe contoarele Deci metode de furt se tot găsesc oriunde.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Informaţii generale   Informaţii generale - Pagina 28 Icon_minitime

Sus In jos

Informaţii generale
Sus 
Pagina 28 din 67Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 47 ... 67  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Inchirierea unor sectii de circulatie neinteroperabile
» Discutii generale despre transport III
» INFORMATII GENERALE
» Informaţii generale
» Informaţii generale

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: INFORMATII GENERALE-
Mergi direct la: