| Intrebari si raspunsuri internationale | |
|
+52lapsanszkitamas Sabik Jhonyla mishu bochety Hurricane Spartan1948 redeme Saruman Vioooorel kristi kkk FeroFan97 spiderpc Adirmvl baiazid KQQ BL82 user dezactivat... Luna halmarius daniel_c COSTACHE MIHAIL Costin.H alex.alexus.tm Re6/6 rich1974 Rarau EuroNight DUAL alex1987 Warrior12 Silviu Sintea mishu88 alliens Razvan Tudor M.I.C.I. Adrian78 zorbas Dr2005 nenuandrei cristi CFR Brogan Elena Margareta Karl lovekomotive DAS 2011 pannonia express AndiCFR rizelgeorgel2004 razvan - trenuri AlexD Nesebar ionutz85 56 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
alliens
Numarul mesajelor : 530 Reputatie : 5431 Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Sam 09 Iun 2012, 14:12 | |
| singura sansa sa afli in Romania cat costa e sa te duci la o agentie CFR....on line sau prin email nu iti spune nimic nimic, sunt sero barat la capitolul relatii clienti cei de la CFR Calatori |
|
| |
rizelgeorgel2004 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 608 Reputatie : 6180 Data de inscriere : 23/10/2009
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Sam 09 Iun 2012, 18:01 | |
| Intrii pe site-ul www.db.de , dai la engleza, dai la contact, scrii un email la ei in limba engleza, si intr-o singura zi primesti raspuns cu tot ce te intereseaza. Mare e internetul! |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 24 Iun 2012, 21:15 | |
| Mitza oare cat ar costa un bilet pana la Berlin exista ceva oferta?As vrea sa merg la Innotrans 2012 |
|
| |
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5780 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 24 Iun 2012, 21:44 | |
| pai cel mai ieftin ar fi asa: cu Pannonia pana la Budapesta (ia bilet Fortuna cu 19 euro de la Brasov, dar poti sa urci la Simeria sau Deva), iar apoi cu EN Metropol pana la Berlin: 29 euro pe scaun, 39 euro la cuseta de 6 (poti sa le iei online de la DB - si le primesti prin posta (+3.5 euro) sau de la MAV - si le ridici de la automat). La intors - exact aceleasi bilete. Cost total: 19 + 29 + 29 + 19 = 96 euro dus-intors (sau 116 euro la cuseta de 6). Mai ieftin de atat nu cred ca se poate. Biletele sunt promotionale, deci in numar limitat, si trebuie luate cu ceva timp inainte - minim 1 luna as zice
Eventual daca vrei sa pierzi vremea prin Budapesta (de exemplu recomand o vizita la baile Szechenyi) poti sa mergi si cu trenul "Mures" - atunci ca sa ai acelasi pret de 19 euro trebuie bilete de la/pana la Targu Mures. De altfel, poate la intoarcere ar fi mai sigur cu Mures, pentru ca EN Metropol mai intarzie, si nu e 100% sigur ca prinzi Pannonia. |
|
| |
Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 24 Iun 2012, 22:37 | |
| Mersi mult da EN 476 Metropol e cea mai buna legatura as putea sa plec si cu ISTERU si ma plimb cateva prin prin Budapesta!!Biletu de intrare la Innotrans e 38 de euro pentru o zi!!Ar fi bine daca CFR ar baga niste bilete promotionale in perioada aia vad ca la Metropol Budapesta-Berlin sunt numai 3 vagoane directe |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Lun 25 Iun 2012, 04:46 | |
| Biletul la EN 476 il poti lua de pe site de la ei DB si este cel mai ieftin 29 de euro la cele de zi pretul este 39 de euro cel putin . CFR nu va baga oferta pentru Berlin doar daca va avea tren direct altfel nu vom vedea asa ceva . |
|
| |
mishu88 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 1019 Varsta : 36 Localizare : Fălticeni, jud. Suceava Reputatie : 6957 Data de inscriere : 12/02/2009
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Sam 07 Iul 2012, 22:50 | |
| Salutări!
Fratele meu vrea să ajungă la Sankt Petersburg. Este posibil să se urce în trenul de Sofia - Moscova din Gara Suceava Burdujeni sau trebuie să bată drum până în București și de acolo să se urce în trenul cu pricina?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns. |
|
| |
Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 08 Iul 2012, 03:39 | |
| - mishu88 a scris:
- Salutări!
Fratele meu vrea să ajungă la Sankt Petersburg. Este posibil să se urce în trenul de Sofia - Moscova din Gara Suceava Burdujeni sau trebuie să bată drum până în București și de acolo să se urce în trenul cu pricina?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns. Da , se poate urca din Suceava dar biletul trebuie luat cu cateva zile inainte . |
|
| |
Silviu Sintea
Numarul mesajelor : 94 Reputatie : 5130 Data de inscriere : 11/02/2011
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 08 Iul 2012, 08:47 | |
| Buna ziua,
Intentionez sa ajung in Crimeea (Sevastopol sau Simferopol) cu trenul. Puteti sa ma ajutati cu ceva rute, eventual preturi de bilete?
As vrea sa trec prin Chisinau, pt. a vizita timp de 2 zile orasul. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 08 Iul 2012, 13:21 | |
| - Silviu Sintea a scris:
- Buna ziua,
Intentionez sa ajung in Crimeea (Sevastopol sau Simferopol) cu trenul. Puteti sa ma ajutati cu ceva rute, eventual preturi de bilete?
As vrea sa trec prin Chisinau, pt. a vizita timp de 2 zile orasul. Din Romania poti merge la Chisinau cu trenul CFM iar daca stai in Chisinau o noapte ai tren direct la Odessa dimineata la 7 , de acolo sa schimbi iara dar nu stiu cum treci prin Transnistria , stiu ca din Romania nu au voie sa dea bilete la romani cu tranzit prin Transnistria si atunci poti sa mergi din Chisinau la Kiev sunt mai multe trenuri care nu trec prin Transnistria (si eu am vrut sa merg cu trenul sezonier Varna-Sratov care trece prin Transnistria dar din Romania nus e dau bilete la el iar insotitoarele de la vagoanele rusesti au zis ca nu stiu cat costa si nu ma pot lua , visez de multi ani sa traversez Transnistria si automat Tiraspolul sa ajung in Ucraina ) iar de acolo ai direct la Sevastopol/Sinferopol pe care le vrei . |
|
| |
Silviu Sintea
Numarul mesajelor : 94 Reputatie : 5130 Data de inscriere : 11/02/2011
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 08 Iul 2012, 14:25 | |
| Da, am uitat de Transnistria (in itinerarul pt. masina am ocolit pamantul romanesc acum rusificat). Atunci inseamna ca voi vizita Chisinaul alta data. La Kiev cu ce tren ajung? Ceva preturi? Calatoria intentionez sa o realizez in septembrie sau octombrie impreuna cu doi pasionati de calatorii (si iubitori de bere ). Daca doreste cineva sa vina cu noi, e binevenit. |
|
| |
Nesebar Administrator
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 08 Iul 2012, 15:33 | |
| - Silviu Sintea a scris:
- Da, am uitat de Transnistria (in itinerarul pt. masina am ocolit pamantul romanesc acum rusificat). Atunci inseamna ca voi vizita Chisinaul alta data. La Kiev cu ce tren ajung? Ceva preturi?
Calatoria intentionez sa o realizez in septembrie sau octombrie impreuna cu doi pasionati de calatorii (si iubitori de bere ). Daca doreste cineva sa vina cu noi, e binevenit. Bucuresti-Kiev este tren direct dimineata la 6:50 , ajunge in Kiev la 9:31 a doua zi iar un bilet dus-intors este pe la 500 lei . Vagoanele sunt rusesti sau ucrainiene (de dormit) depinde la care primesti loc iar biletul trebuie luat cu cateva zile inainte . |
|
| |
Warrior12
Numarul mesajelor : 157 Reputatie : 4707 Data de inscriere : 03/06/2012
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Dum 08 Iul 2012, 19:02 | |
| Salut,
Am o intrebare in legatura cu RailJet-ul de la OBB. Vreau sa merg cu el din Munchen - Budapest Keleti (sosire 18:49 ) si de asemenea as dori sa prind Ister-ul catre Brasov ce pleaca la 19:10 din Budapest Keleti. Intrebarea mea : Care este probabilitatea ca RJ sa aiba o intarziere mai mare de 15 min ? Intreb deoarece biletele sunt cumparate prin diverse oferte si nu pot recupera banii pentru ele si am observat ca multi dintre voi v-ati plimbat cu trenul prin Europa... |
|
| |
Razvan Tudor V.I.P Member
Numarul mesajelor : 649 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5901 Data de inscriere : 10/01/2011
| Subiect: Re: INTREBARI SI RASPUNSURI INTERNATIONALE Dum 08 Iul 2012, 20:36 | |
| - Warrior12 a scris:
- Salut,
Am o intrebare in legatura cu RailJet-ul de la OBB. Vreau sa merg cu el din Munchen - Budapest Keleti (sosire 18:49 ) si de asemenea as dori sa prind Ister-ul catre Brasov ce pleaca la 19:10 din Budapest Keleti. Intrebarea mea : Care este probabilitatea ca RJ sa aiba o intarziere mai mare de 15 min ? Intreb deoarece biletele sunt cumparate prin diverse oferte si nu pot recupera banii pentru ele si am observat ca multi dintre voi v-ati plimbat cu trenul prin Europa... Unchiul meu a venit in Romania sambata si a folosit acest Railjet de Munchen + Isterul. A ajuns in Budapesta cu 16 min intarziere (zice ca in Viena a ajuns bine dar a stationat mai mult decat era planificat), iar Isterul a plecat cu 6 min mai tarziu. Teoretic in Budapesta trenurile se asteapta. Si eu in primavara am venit cu ultimul tren de la Viena spre Budapesta (cel de Zurich) si a avut 40 min intarziere si Muntenia a asteptat. |
|
| |
pannonia express V.I.P Member
Numarul mesajelor : 382 Varsta : 40 Localizare : Brasov Reputatie : 5780 Data de inscriere : 25/02/2010
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale Lun 09 Iul 2012, 14:57 | |
| In general, RJ München - Budapesta ajung in medie cu 10 minute intarziere la destinatie. Eu estimez cam la 85-90% probabilitatea ca schimbarea sa functioneze, dar s-ar putea sa ai ceva emotii, si sa trebuiasca sa fugi de la un peron la altul (daca te muti in railjet in primul vagon, in 3 minute esti la cealalta linie). |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari si raspunsuri internationale | |
| |
|
| |
| Intrebari si raspunsuri internationale | |
|