|
| Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari | |
|
+36lovekomotive saint Caravelle_Zg Vitosa ionutz72 acvila COSTACHE MIHAIL orestte cristi CFR nenuandrei Nk11 M.I.C.I. tuborgtnp rizelgeorgel2004 manuela Marius Iulian ravers75 Dr2005 cardinal eu bostanesku gigel traian FeroFan97 romaniaetc Cobra rich1974 AlexD laur 133 pannonia express Luna razvan - trenuri mihaiuc IonutCFR2009 Adrian78 DUAL Nesebar 40 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
traian
Numarul mesajelor : 222 Varsta : 40 Localizare : Eforie Sud Reputatie : 5136 Data de inscriere : 23/06/2011
| Subiect: Re: Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari Lun 26 Sept 2011, 10:44 | |
| Pe cat facem pariu ca va mai fi o majorare de tarife pana la vara, dupa reorganizarea trenurilor din decembrie? Pai va dati seama ca nici de acum inainte nu va mai circula nimeni la IC, la preturile astea enorme? Daca acum, la clasa a II-a pe Bucuresti-Timisoara, un bilet intreg e ~120 lei, cat va mai fi la urmatoarea scumpire? Asa ca degeaba tragem sperante ca vor fi reactivate IC-urile odata cu schimbarea denumirilor, va fi aceeasi Marie cu alta palarie! La rapid Bucuresti-Constanta, acum e 61,6 lei la clasa a II-a cu tot cu loc, oare ce preturi vom avea la anul? Dar peste 5 ani? Mi-e groaza sa ma gandesc! Cine mai circula la clasa I in ziua de azi? |
| | | Luna
Numarul mesajelor : 3274 Reputatie : 8301 Data de inscriere : 18/03/2011
| Subiect: Re: Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari Lun 26 Sept 2011, 20:39 | |
| Eu am mai circulat/circul la clasa 1 a, dar rar. |
| | | bostanesku gigel Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 263 Reputatie : 5122 Data de inscriere : 09/08/2011
| Subiect: Re: Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari Lun 26 Sept 2011, 21:38 | |
| tarifu la autocar pana la Constanta este de 50lei.Face cam 3 ore si jumatate.Acceleratu este mai ieftin si face cam 3 ore.Acum alegeti voi care este mai avantajos |
| | | AlexD Utilizator Blocat
Numarul mesajelor : 3607 Localizare : Bucuresti Reputatie : 8690 Data de inscriere : 09/01/2011
| Subiect: Re: Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari Lun 26 Sept 2011, 21:52 | |
| De la anul daca termina astia M800 si raman doar podurile cu restrictie trensportul cu autocarul sau duba spre CT o sa cada definitiv. Numai un nebun/nestiutor se poate inghiesui pe scaunele de autocar/duba sa stea nemiscat 3 ore, la dube sunt probleme si cu spatiul de bagaje. Diferenta mare de pret nu e, dar la tren e altceva chiar daca sa spunem un rapid pana la CT e 62 de lei dar la anul exiata probabilitatea ca un R fara oprire in sezon sa se apropie binisor de intervalul de 2 ore pana la CT. Acuma bine daca CFR continua sa-si bata joc in sezon cu trenuri insuficiente (lipsa nr locomotive si sau vagoane) mai ales Duninica seara cand nu cred ca nici 6-7 trenuri cu cate 14 vagoane in intervalul 17:00-21:00 nu pot lua toti calatorii care vin de la CT la Buc( am facut o medie a un tren la 40 min) atunci autocarele mai au o sansa... |
| | | razvan - trenuri V.I.P Member
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: Stai fara grija Lun 26 Sept 2011, 22:51 | |
| - traian a scris:
- Pe cat facem pariu ca va mai fi o majorare de tarife pana la vara, dupa reorganizarea trenurilor din decembrie? Pai va dati seama ca nici de acum inainte nu va mai circula nimeni la IC, la preturile astea enorme? Daca acum, la clasa a II-a pe Bucuresti-Timisoara, un bilet intreg e ~120 lei, cat va mai fi la urmatoarea scumpire?
Asa ca degeaba tragem sperante ca vor fi reactivate IC-urile odata cu schimbarea denumirilor, va fi aceeasi Marie cu alta palarie! La rapid Bucuresti-Constanta, acum e 61,6 lei la clasa a II-a cu tot cu loc, oare ce preturi vom avea la anul? Dar peste 5 ani? Mi-e groaza sa ma gandesc! Cine mai circula la clasa I in ziua de azi? Daca nu ar fii fost MANAGEMENT PRIVAT din anul 2012 in discutie ar fii fost problema dar asa ei nu vor mai accepta mariri de tarife dupa ureche asa cum este acum. Desigur daca va veni la putere partidele social deasemenea nu vor mai fii facute majorari de tarife la CFR CALATORI. |
Numarul mesajelor : 3355 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti, Romania Reputatie : 8366 Data de inscriere : 26/05/2011
| Subiect: NU VREA SA TE SUPERI DAR ESTI CAM NAIV... Lun 26 Sept 2011, 22:56 | |
| - AlexD a scris:
- De la anul daca termina astia M800 si raman doar podurile cu restrictie trensportul cu autocarul sau duba spre CT o sa cada definitiv. Numai un nebun/nestiutor se poate inghiesui pe scaunele de autocar/duba sa stea nemiscat 3 ore, la dube sunt probleme si cu spatiul de bagaje. Diferenta mare de pret nu e, dar la tren e altceva chiar daca sa spunem un rapid pana la CT e 62 de lei dar la anul exiata probabilitatea ca un R fara oprire in sezon sa se apropie binisor de intervalul de 2 ore pana la CT.
Acuma bine daca CFR continua sa-si bata joc in sezon cu trenuri insuficiente (lipsa nr locomotive si sau vagoane) mai ales Duninica seara cand nu cred ca nici 6-7 trenuri cu cate 14 vagoane in intervalul 17:00-21:00 nu pot lua toti calatorii care vin de la CT la Buc( am facut o medie a un tren la 40 min) atunci autocarele mai au o sansa... Si tu si eu iubim trenurile, dar..... acele autocare spre litoral vor circula pe autostrada care este mai atractiva pentru oamenii decat un drum national si vor face 2 ore si 30 minute nu ca in prezent. Am fost pe cele doua autostrazi din Romania si stiu. Tu ai fost pe acestea? MIE IMI PLAC AUTOCARELE CACI LIMITEAZA CRESTEREA TARIFELOR LA TRENURI SI SUNT MULTI ROMANI CARE NU VOR SA AUDA DE TRENURI PREFERAND AUTOCARE, MICROBUZE. |
| | | DUAL Administrator
Numarul mesajelor : 7874 Localizare : Hunedoara Reputatie : 13277 Data de inscriere : 05/01/2011
| Subiect: Re: Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari Lun 26 Sept 2011, 22:58 | |
| Asta crezi tu .. 1.sunt calatori care detesta trenul poate sa fie si ICE de la DB la pret de Personal ca nu merg cu trenul .. 2.Autobuzul are avantajul ca intra prin oras si daca esti putin norocos .. te lasa la scara/poarta. |
| | | Luna
| Subiect: vesti bune Sam 01 Oct 2011, 11:51 | |
| Reducerea de 10% la plata online cu cardurile MasterCard si Maestro continua!
CFR Călători informează că oferta prin care se acordă o reducere de 10% la biletele de tren cumpărate online şi plătite cu cardurile MasterCard® sau Maestro®, va fi prelungită până la data de 30 noiembrie 2011. CFR Călători şi MasterCard vor continua să acorde reducerea de 10% la orice bilet cumpărat online, pe site-ul www.cfrcalatori.ro, dacă este plătit cu un card MasterCard sau Maestro şi după data de 30 septembrie 2011. Această promoţie, care a început în 15 iunie 2011, va fi valabilă până la 30 noiembrie 2011. Biletele cu preţ redus pot fi achiziţionate numai online, prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank. Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discount-uri acordate de CFR Calatori, cum este cea pentru achiziţionarea unui bilet dus-întors. Biletele se achiziţionează de pe site-ul www.cfrcalatori.ro. Clientul se înregistrează pe site, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi al ID-ului de bilet. Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR Călători Online și această ofertă sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.
Sursa: http://www.cfrcalatori.ro/3136
In sfarsit si o veste buna cu privire la tarife. |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18749 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24326 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari Sam 01 Oct 2011, 17:25 | |
| Aceasta reducere se poate aplica si cu cea de 10% pentru bilet dus-intors? |
| | | Nesebar Administrator
Numarul mesajelor : 16278 Localizare : Бухарест Reputatie : 22394 Data de inscriere : 06/12/2009
| Subiect: Re: Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari Sam 01 Oct 2011, 17:48 | |
| - adrian78hd a scris:
- Aceasta reducere se poate aplica si cu cea de 10% pentru bilet dus-intors?
Da , reducerea On-line se aplica dupa ce se opteaza pentru alta reducere si se vede doar la sfarsit cand se face plata , adica se intra pe site la bilete on-line se face comanda de bilet dus-intors pe ruta x-y sau bilet in anticipatie pentru care se ofera o reducere de 13% dupa care se ajunge la pasul unde se plateste cu cardul si acolo se face reducerea de 10% dar pe biletul eliberat pretul este cel afisat si pe infofer deci aceasta reducere se vede numai in momentul efectuarii platii . |
| | | eu V.I.P Member
Numarul mesajelor : 408 Reputatie : 5730 Data de inscriere : 05/05/2010
| Subiect: preturi Sam 01 Oct 2011, 18:12 | |
| Numai fitele de Bucuresti si miticii din Muntena Moldova si Oltenia sunt fanii dube. Nu conteaza ca sunt transportati ca lazile de mere, duba e sfanta pentru ei. Si eu am masina si prefer sa merg cu trenul pe distante lungi,deoarece este mult mai ieftin si mai confortabil. Daca FACETI O STATISTICA TRENURILE DIN ARDEAL SI Banat sunt mult mai utilizate decat cele din restul tarii. Asta se explica prin faptul ca acolo oamenii au o alta mentalitate. |
| Subiect: Vreau sa te contrazic Sam 01 Oct 2011, 19:19 | |
| - eu a scris:
- Numai fitele de Bucuresti si miticii din Muntena Moldova si Oltenia sunt fanii dube. Nu conteaza ca sunt transportati ca lazile de mere, duba e sfanta pentru ei. Si eu am masina si prefer sa merg cu trenul pe distante lungi,deoarece este mult mai ieftin si mai confortabil. Daca FACETI O STATISTICA TRENURILE DIN ARDEAL SI Banat sunt mult mai utilizate decat cele din restul tarii. Asta se explica prin faptul ca acolo oamenii au o alta mentalitate.
Eu deja am facut statistica de mu lti ani si am calatorit in toata tara. In Moldova, Oltenia, Bucuresti, Prahova oamenii circula mult cu trenul, doar ca in Transilvania, Banat calatorii platesc bilete in proportie mult mai ridicata. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari Dum 02 Oct 2011, 00:43 | |
| am incercat sa cumpar online, dar nu acorda nici o reducere.
|
| | | Luna
| Subiect: Re: Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari Dum 02 Oct 2011, 02:01 | |
| Acorda, insa exact la sfarsitul procesului de cumparare e vizibila doar, cand trebuie sa bagi datele cardului. |
| | | cardinal
Numarul mesajelor : 3335 Reputatie : 8739 Data de inscriere : 08/04/2010
| Subiect: Re: Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari Dum 02 Oct 2011, 09:46 | |
| vrei sa spui, dupa ce pui datele cardului. Ca inainte, spune pretul normal. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari | |
| |
| | | | Discuţii despre tarifele operatorilor feroviari | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |