nokia2010
Numarul mesajelor : 369 Varsta : 41 Localizare : Bucureşti, Republica Hoţitoare România Reputatie : 5545 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Useri din Sinaia Mier 27 Apr 2011, 15:23 | |
| Există useri care să fie din Sinaia? |
|
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6553 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Useri din Sinaia Mier 27 Apr 2011, 16:29 | |
| - nokia2010 a scris:
- Există useri care să fie din Sinaia?
Hai nu pe bune....Daca toti atatia useri cati suntem prezenti aici pe acest forum in momentul de fata am deschide topicuri cu aceeasi intrebare dar referitoare la toate localitatile din Romania...se blocheaza serverul in 5 minute. Intrebarea asta era bine sa o pui la topicul ,,Intrebari si raspunsuri" sau sa o transmiti prin privat (PM) unui Admin sau Moderator de pe aest forum. Sau in ultima instanta faceai un off-topic... Serios acum! |
|
nokia2010
Numarul mesajelor : 369 Varsta : 41 Localizare : Bucureşti, Republica Hoţitoare România Reputatie : 5545 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: Useri din Sinaia Mier 27 Apr 2011, 16:33 | |
| Uite, nu m-am gândit la asta. Dar moderatorii vor decide dacă vor lăsa topicul sau îmi vor da vreo listă pe p.m. Ar fi fost mult mai simplu dacă ar fi existat şi căutare după locaţie! |
|
membru inactiv User Dezactivat
Numarul mesajelor : 898 Varsta : 48 Reputatie : 6553 Data de inscriere : 10/10/2009
| Subiect: Re: Useri din Sinaia Mier 27 Apr 2011, 16:40 | |
| - nokia2010 a scris:
- Uite, nu m-am gândit la asta. Dar moderatorii vor decide dacă vor lăsa topicul sau îmi vor da vreo listă pe p.m. Ar fi fost mult mai simplu dacă ar fi existat şi căutare după locaţie!
Stii, este o problema faptul ca desi sunt foarte multi useri inregistrati pe acest Forum, majoritatea nu au trecute: numele, varsta si locatia de provenienta. Era bine daca aceaste optiuni s-ar transforma in reguli de baza. Adica e ceva normal sa stiu cu CINE vorbesc, CE VARSTA are si DIN CE LOCALITATE provine! Ca asa sincer nu cred ca poti afla rasfoind paginile aferente userilor inregistrati...E greu si chiar daca ai gasi,...poate multi nici macar nu posteaza pe forum ci s-au inscris doar ca simpli ,,vizitatori" sau useri pasivi cum se zice. |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Useri din Sinaia | |
| |
|