Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Locomotive clasa 62

In jos 
+134
dan tm
c o r v i n
Mihai Nicolae
AndreiCFRBucuresti
CristianSM
mariuscfrbucuresti
polione
ets2oltromânia
mircea.predoni
Andrei Andras
mielutu zburator
Vale
deconectat
DB Robert
Katalyn
cfr500
Lineus646
Razvan Tudor
IonutChircu
ALEXCFR
adascalu
tcm
TonyGFR
marius_catalin84
Bobby_TM
63-1143-5
Lafont
alex.alexus.tm
DanyCfrPascani
buldozer2
Mihay
florin.lifticariu
@ndrey
Andrey_tm
Radu.B
Katalin4653
lifetec
Adrian78
REGIOTRANS12
Nesebar
allred
membru dezactivat ,
Dutzu
Sergiu rmn
AndreiStefan
Adirmvl
ORWO
electrica912
Florin C
DPS
19jimmy84
kasapis2007
Alex Avram
Dr2005
Radu Tudor
daniel_c
kristi kkk
DUAL
srazvi
M.I.C.I.
AlexD
Bogdan-Razvan
AndiCFR
R936
Grigor
Teodor
Gaby005
cont dezactivat .
Razvan
nenuandrei
ionutz85
andreiutzu
040EC100
adycfrbucuresti
redeme
Cobra
Silver
Vitosa
LanceR
Marius
Desiro256
decward
Karl
LascuB_1980
prayda
EA1clony106
puscasu
TVlad
Stefan Stanescu
Mircea Hirjau
stefan_br
Stefan
SULZERUL 0733
Laur
cristi CFR
Boracik
Vlad
Stratan-Tttggvv
electrica675
didinul
AlexCta
ANDU2100HP
Marius Iulian
stegaru
tudor_vl
060-EA078
Zoly87
MariusM
lovekomotive
cont inactiv
Semaca
George
Ionutz
didi
Caravelle_Zg
AMX 97-0548-4
PrisecaruFlorin
mureseanu_976
COSTACHE MIHAIL
pisti91
maus5
vrabieionut
EC
Lde 2100
zenox4500
cortexedge
husdelaapus
Horea
sm-sulzer
DonVILLy
razwy
Norbi
Csortan RADU
myster2008
138 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 36 ... 63  Urmatorul
AutorMesaj
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6378
Data de inscriere : 20/08/2009

Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Empty
MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeMar 03 Aug 2010, 21:41

Stiu cum se spune...stai linistit, si poate e mai bine sa tac in cazul tau... ca se stie un anumit tip de oameni te bat cu experienta lor, iar in acea categorie de oameni s-ar putea sa te incadrezi si tu chiar daca tu ai alta parere despre tine Wink
Sus In jos
Boracik

Boracik

Numarul mesajelor : 178
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 5488
Data de inscriere : 23/06/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 04 Aug 2010, 00:40

Se poate sa inchidem acest subiect? Am gresit imi cer scuze
Sus In jos
SULZERUL 0733

SULZERUL 0733

Numarul mesajelor : 318
Varsta : 37
Localizare : Hm. Frunzanesti, linia 801
Reputatie : 5659
Data de inscriere : 02/07/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 04 Aug 2010, 12:16

AlexCta a scris:
Boracik a scris:
Fetesti-Bucuresti Nord se indreapta spre depou
62-1353-2
Ce face?
1-Chiar este nevoie de aceste poze cu telefonu? Cred ca aproape toata lumea are o poza cu aceste locomotive pe care le pozezi tu ( Am fotografiat si eu locomotiva 62-1353-2)
2-Nu exista nici un tren personal pe relatia Fetesti-Bucuresti Nord.Trenul probabil a venit de la Pietrosita ori de la Targoviste.
3-Trenul nu se indrepta spre depou ci spre grupa tehnica.

PS: Ma adresez adminilor.Nu se poate face o regula ,ceva...sa nu mai fie permise pozele cu telefonu doar in cazul in care continutul pozei este ceva mai special.Totusi aveam si eu niste pretenti.
1. Fiecare face poze cu ce are la dispozitie. Daca tu ai camera, nu inseamna ca trebuie sa avem toti. Poate unii dintre noi momentan nu ne permitem o camera foto si filmam cu telefonul. Si chiar conteaza ca ai fotografiat si tu aceasta locomotiva? Hai sa-ti spun ceva: 62-1353-2 e singura LDE2100 clasica pe care Depoul Ploiesti o mai are in circulatie. Mai era si 62-1091-2,dar acum e trasa pe dreapta Sad. Prin urmare nu vad de ce nu ar trebui fotografiata si postata pe forum, chiar daca e facuta cu telefonul.
2. Intr-adevar, nu exista tren personal DIRECT pe aceasta ruta, dar Bogdan s-a luat dupa ceea ce scria pe vagoane, respectiv FETESTI-SLOBOZIA VECHE-BUCURESTI. Trenul P8122, ca despre el e vorba, circula pe ruta Slobozia Veche-Urziceni-Buc.Nord, dar vagoanele vin de la Fetesti. Aceeasi situatie si la intoarcere. Plus statia de domiciliu a vagoanelor: Fetesti.
P.S. Daca ai asa mari pretentii fa-ti propriul forum unde sa-ti faci propriile reguli. Nu uita ca marea majoritate filmam si fotografiem DIN PASIUNE PT TRENURI. Nu suntem profesionisti, pur si simplu facem poza si gata. Acum omorati-l pe Bogdan ca face poze cu telefonul. Deja mi se scarbeste de ceea ce vad pe la unii membri pe aici.
Sus In jos
https://www.facebook.com/sulzerul0733
SULZERUL 0733

SULZERUL 0733

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 04 Aug 2010, 12:21

Boracik a scris:
Se poate sa inchidem acest subiect? Am gresit imi cer scuze
As vrea sa-mi spuna si mie cu ce a gresit Boracik de e musai sa-si ceara scuze. Astept raspuns pe PM ca deja se face prea mult off-topic
Sus In jos
SULZERUL 0733

SULZERUL 0733

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 04 Aug 2010, 12:46

Lde 2100 a scris:
vrabieionut a scris:
am si eu o intrebare.....cam cat consuma o locomotiva si cam ce capacitate are rezervoru?
proesoara ne spunea ca are un rezervor de locomotiva are 4 tone si ca , consuma 300-400 litri pe ora ,dar nu prea imi vine a crede
Din cate seriiile 60 si 62 au rezervorul de 4900-5000 litri.....(rog corectare daca gresesc)
Esti pe aproape:) LDE2100 are 3 rezervoare de motorina astfel:
-rezervorul principal cu o capacitate de 4090 l
-rezervorul auxiliar cu capacitatea de 240 l
-rezervorul suplimentar cu capacitatea de 550 l
Capacitatea totala a rezervoarelor insumeaza 4880 l, iar consumul de combustibil este de 170g/CPh.
Mai mentionez si ca raza de actiune a locomotivei 060 DA (clasa60) sau 060DA1(clasa 62) in functie de rezervele de combustibil (sarcina continua si viteza medie de 50 km/h) este de 1000 km.
Sus In jos
stegaru

stegaru

Numarul mesajelor : 225
Varsta : 38
Localizare : Brasov
Reputatie : 5835
Data de inscriere : 20/09/2009

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 04 Aug 2010, 14:38

Ante scriptum: Acest mesaj este off-topic. Rog respectuos administratorii ca dupa trecerea unei perioade rezonabile de timp (astfel incit sa poata fi si citit) sa il mute la alt topic sau sa il stearga cu totul.

@AlexCta: N-am inteles care e, pina la urma, problema ta cu pozele facute cu telefonul. Fiecare face poze cu ce are la dispozitie. Simti nevoia sa spui ca tu ai camera foto? Culmea, oricit de banala ar parea, camera foto inca nu reprezinta un bun care sa existe in orice casa. Cel putin in tara asta de doi bani. Ar trebui sa fie, insa nu este. Daca tu ti-o permiti, foarte bine. Poate tu ai posibilitati mai mari decit altii. Eu de exemplu nu am camera foto. Ar trebui sa nu mai fac poze cu telefonul sau sa nu le postez aici? (atitea cite am postat) Nu stiu in ce lume traiesti tu, insa in lumea reala sint oameni care nu cistiga intr-o luna cit ar trebui sa dea pe un aparat foto. Sa vii aici cu reprosuri de genul asta si cu propunerea de a interzice pozele facute cu telefonul mi se pare o lipsa de respect fata de ceilalti oameni care nu au alte posibilitati si incearca sa-si respecte pasiunea cu mijloacele pe care le au la indemina. Inteleg sa nu se accepte o poza daca prezinta o calitate atit de proasta incit nu serveste nimanui. Insa in rest, n-ai nici un drept sa ceri asa ceva. In concluzie, lasa pe fiecare sa pozeze cu ce are si fa tu poze cu aparatul tau foto.

Legat de corectitudinea gramaticala: mi se pare un lucru condamnabil sa se faca greseli gramaticale IN LIMBA MATERNA dupa absolvirea a macar 8 clase. Avem pretentia sa cunoastem n limbi straine, insa o "macelarim" pe a noastra. Asta e intr-adevar trist. Am mai spus-o si o repet: faptul ca cineva posteaza in graba un mesaj cu greseli nu e o scuza. Pentru ce sa te grabesti? Forumul nu pleaca nicaieri. Daca trebuie sa plec undeva in 2 minute, iar scrierea mesajului dureaza 5, mai bine il scriu cind ma intorc. Cu siguranta forumul si topicul vor fi tot acolo. Graba e invocata de fiecare data cind apar greseli. E cea mai la indemina scuza.
Pe de alta parte, cei care gresesc nu accepta corectura. Oameni buni, daca cineva comite o greseala gramaticala, nu inseamna ca e prost. Inseamna doar ca e dezinteresat fata de subiect. Multi sar in sus cind sint corectati si n-am inteles de ce. Scrierea corecta nu are de-a face cu inteligenta, ci cu suma de cunostinte in domeniu dobandite in timp. Insa insusirea unei critici denota inteligenta. Am intilnit reprosuri de genul "De ce ma corectezi? Esti tu mare academician?" Ca sa stii sa scrii si sa vorbesti in limba romana nu trebuie sa fii academician, trebuie doar sa fi citit o carte de gramatica (daca la scoala nu a existat interes). Atit.
Evident ca nimeni nu poate fi obligat sa faca ceva, insa pentru mine este foarte urit sa nu iti cunosti perfect propria limba, ba mai mult, sa ai pretentii si de poliglot.
Sus In jos
lovekomotive
V.I.P Member
V.I.P Member
lovekomotive

Numarul mesajelor : 751
Varsta : 36
Localizare : Piatra Neamt
Reputatie : 6378
Data de inscriere : 20/08/2009

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 04 Aug 2010, 14:53

Acum ma simt nevoit sa dau si eu un raspuns clar: Eu nu sustin incultura si analfabetismul...nu-mi place sa vad greseli de ortografie dar m-am simtit fortat sa-i raspund domnului Laur la mesajul sau postat off-topic, pt ca mi s-a parut a fi un mesaj prin care el isi atribuia indirect niste calitati, iar pe ceilalti ii punea intr-o lumnina negativa doar pt ca au comis niste greseli gramaticale. Si ca sa inchei...sincer prefer sa stau de vorba cu o persoana care mai comite niste greseli din cand in cand dar impartaseste aceeasi pasiune cu mine decat cu o persoana care se uita doar la paiele din ochii altora.
Sus In jos
SULZERUL 0733

SULZERUL 0733

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 04 Aug 2010, 15:16

stegaru a scris:
Ante scriptum: Acest mesaj este off-topic. Rog respectuos administratorii ca dupa trecerea unei perioade rezonabile de timp (astfel incit sa poata fi si citit) sa il mute la alt topic sau sa il stearga cu totul.

@AlexCta: N-am inteles care e, pina la urma, problema ta cu pozele facute cu telefonul. Fiecare face poze cu ce are la dispozitie. Simti nevoia sa spui ca tu ai camera foto? Culmea, oricit de banala ar parea, camera foto inca nu reprezinta un bun care sa existe in orice casa. Cel putin in tara asta de doi bani. Ar trebui sa fie, insa nu este. Daca tu ti-o permiti, foarte bine. Poate tu ai posibilitati mai mari decit altii. Eu de exemplu nu am camera foto. Ar trebui sa nu mai fac poze cu telefonul sau sa nu le postez aici? (atitea cite am postat) Nu stiu in ce lume traiesti tu, insa in lumea reala sint oameni care nu cistiga intr-o luna cit ar trebui sa dea pe un aparat foto. Sa vii aici cu reprosuri de genul asta si cu propunerea de a interzice pozele facute cu telefonul mi se pare o lipsa de respect fata de ceilalti oameni care nu au alte posibilitati si incearca sa-si respecte pasiunea cu mijloacele pe care le au la indemina. Inteleg sa nu se accepte o poza daca prezinta o calitate atit de proasta incit nu serveste nimanui. Insa in rest, n-ai nici un drept sa ceri asa ceva. In concluzie, lasa pe fiecare sa pozeze cu ce are si fa tu poze cu aparatul tau foto.

Legat de corectitudinea gramaticala: mi se pare un lucru condamnabil sa se faca greseli gramaticale IN LIMBA MATERNA dupa absolvirea a macar 8 clase. Avem pretentia sa cunoastem n limbi straine, insa o "macelarim" pe a noastra. Asta e intr-adevar trist. Am mai spus-o si o repet: faptul ca cineva posteaza in graba un mesaj cu greseli nu e o scuza. Pentru ce sa te grabesti? Forumul nu pleaca nicaieri. Daca trebuie sa plec undeva in 2 minute, iar scrierea mesajului dureaza 5, mai bine il scriu cind ma intorc. Cu siguranta forumul si topicul vor fi tot acolo. Graba e invocata de fiecare data cind apar greseli. E cea mai la indemina scuza.
Pe de alta parte, cei care gresesc nu accepta corectura. Oameni buni, daca cineva comite o greseala gramaticala, nu inseamna ca e prost. Inseamna doar ca e dezinteresat fata de subiect. Multi sar in sus cind sint corectati si n-am inteles de ce. Scrierea corecta nu are de-a face cu inteligenta, ci cu suma de cunostinte in domeniu dobandite in timp. Insa insusirea unei critici denota inteligenta. Am intilnit reprosuri de genul "De ce ma corectezi? Esti tu mare academician?" Ca sa stii sa scrii si sa vorbesti in limba romana nu trebuie sa fii academician, trebuie doar sa fi citit o carte de gramatica (daca la scoala nu a existat interes). Atit.
Evident ca nimeni nu poate fi obligat sa faca ceva, insa pentru mine este foarte urit sa nu iti cunosti perfect propria limba, ba mai mult, sa ai pretentii si de poliglot.
Domnule stegaru, din partea mea ai cel mai mare respect pt ceea ce ai scris aici. Ai punctat foarte bine. La partea gramaticala chiar trebuia spus faptul ca nu e o scuza valida graba scrierii. Chiar daca te grabesti si-l postezi imediat, exista posibilitatea editarii mesajului, fara limita de timp.
Sus In jos
George
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 801
Varsta : 35
Reputatie : 6309
Data de inscriere : 14/03/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 04 Aug 2010, 17:23

62-1531-3:

Locomotive clasa 62 - Pagina 9 3927568
Sus In jos
George
V.I.P Member
V.I.P Member

Numarul mesajelor : 801
Varsta : 35
Reputatie : 6309
Data de inscriere : 14/03/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeMier 04 Aug 2010, 19:22

62-0526-4

Locomotive clasa 62 - Pagina 9 3928150
Sus In jos
didi

didi

Numarul mesajelor : 635
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 6570
Data de inscriere : 28/09/2009

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 05 Aug 2010, 13:52

La manevre , linga pasarela Grivita pe 2.08.2010

62-1150-2
Locomotive clasa 62 - Pagina 9 P1160317

Locomotive clasa 62 - Pagina 9 P1160316
Sus In jos
AlexCta

AlexCta

Numarul mesajelor : 67
Localizare : Constanta
Reputatie : 5363
Data de inscriere : 04/06/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 05 Aug 2010, 21:35

Eu zic sa o lasam balta cu discutia asta. Nu ati intels ce am vrut sa zic asa ca o repet pentru ultima data.Nu vrea poze profesioniste ci niste poze DECENTE

Ultimul off-topic. Sa revenim la :AA10:

Ultima editare efectuata de catre AlexCta in Joi 05 Aug 2010, 21:39, editata de 1 ori
Sus In jos
Stefan

Numarul mesajelor : 27
Reputatie : 5256
Data de inscriere : 05/08/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 05 Aug 2010, 21:38

Locomotiva de la avatarul tau este un DA, GFR, cu faruri inafara bulbucate ca la DA-urile polonezilor?! affraid
Sus In jos
electrica675
V.I.P Member
V.I.P Member
electrica675

Numarul mesajelor : 367
Reputatie : 5674
Data de inscriere : 12/07/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 05 Aug 2010, 22:38

Chiar este o locomotiva diesel din Polonia!

Daca nu ma insel in poza de la avatar este vorba de locom. 60-1536 GFR ex.060DA-2384
Sus In jos
Stefan

Numarul mesajelor : 27
Reputatie : 5256
Data de inscriere : 05/08/2010

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitimeJoi 05 Aug 2010, 22:39

Mersi de raspuns. Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Locomotive clasa 62   Locomotive clasa 62 - Pagina 9 Icon_minitime

Sus In jos

Locomotive clasa 62
Sus 
Pagina 9 din 63Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 36 ... 63  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Locomotive clasa 45
» Locomotive clasa 480-481Lema Softronic
» Locomotive clasa 69 si 73 (LDE 125)
» Locomotive clasa 83 (DB-219)
» Locomotive clasa 40 (vol. IV)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: MATERIAL RULANT :: LOCOMOTIVE-
Mergi direct la: