|
| Locomotive clasa 62 | |
|
+134dan tm c o r v i n Mihai Nicolae AndreiCFRBucuresti CristianSM mariuscfrbucuresti polione ets2oltromânia mircea.predoni Andrei Andras mielutu zburator Vale deconectat DB Robert Katalyn cfr500 Lineus646 Razvan Tudor IonutChircu ALEXCFR adascalu tcm TonyGFR marius_catalin84 Bobby_TM 63-1143-5 Lafont alex.alexus.tm DanyCfrPascani buldozer2 Mihay florin.lifticariu @ndrey Andrey_tm Radu.B Katalin4653 lifetec Adrian78 REGIOTRANS12 Nesebar allred membru dezactivat , Dutzu Sergiu rmn AndreiStefan Adirmvl ORWO electrica912 Florin C DPS 19jimmy84 kasapis2007 Alex Avram Dr2005 Radu Tudor daniel_c kristi kkk DUAL srazvi M.I.C.I. AlexD Bogdan-Razvan AndiCFR R936 Grigor Teodor Gaby005 cont dezactivat . Razvan nenuandrei ionutz85 andreiutzu 040EC100 adycfrbucuresti redeme Cobra Silver Vitosa LanceR Marius Desiro256 decward Karl LascuB_1980 prayda EA1clony106 puscasu TVlad Stefan Stanescu Mircea Hirjau stefan_br Stefan SULZERUL 0733 Laur cristi CFR Boracik Vlad Stratan-Tttggvv electrica675 didinul AlexCta ANDU2100HP Marius Iulian stegaru tudor_vl 060-EA078 Zoly87 MariusM lovekomotive cont inactiv Semaca George Ionutz didi Caravelle_Zg AMX 97-0548-4 PrisecaruFlorin mureseanu_976 COSTACHE MIHAIL pisti91 maus5 vrabieionut EC Lde 2100 zenox4500 cortexedge husdelaapus Horea sm-sulzer DonVILLy razwy Norbi Csortan RADU myster2008 138 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6378 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Mar 03 Aug 2010, 21:41 | |
| Stiu cum se spune...stai linistit, si poate e mai bine sa tac in cazul tau... ca se stie un anumit tip de oameni te bat cu experienta lor, iar in acea categorie de oameni s-ar putea sa te incadrezi si tu chiar daca tu ai alta parere despre tine |
| | | Boracik
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 34 Localizare : Bucuresti Reputatie : 5488 Data de inscriere : 23/06/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Mier 04 Aug 2010, 00:40 | |
| Se poate sa inchidem acest subiect? Am gresit imi cer scuze |
| | | SULZERUL 0733
Numarul mesajelor : 318 Varsta : 37 Localizare : Hm. Frunzanesti, linia 801 Reputatie : 5659 Data de inscriere : 02/07/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Mier 04 Aug 2010, 12:16 | |
| - AlexCta a scris:
- Boracik a scris:
- Fetesti-Bucuresti Nord se indreapta spre depou
62-1353-2 Ce face? 1-Chiar este nevoie de aceste poze cu telefonu? Cred ca aproape toata lumea are o poza cu aceste locomotive pe care le pozezi tu ( Am fotografiat si eu locomotiva 62-1353-2) 2-Nu exista nici un tren personal pe relatia Fetesti-Bucuresti Nord.Trenul probabil a venit de la Pietrosita ori de la Targoviste. 3-Trenul nu se indrepta spre depou ci spre grupa tehnica.
PS: Ma adresez adminilor.Nu se poate face o regula ,ceva...sa nu mai fie permise pozele cu telefonu doar in cazul in care continutul pozei este ceva mai special.Totusi aveam si eu niste pretenti.
1. Fiecare face poze cu ce are la dispozitie. Daca tu ai camera, nu inseamna ca trebuie sa avem toti. Poate unii dintre noi momentan nu ne permitem o camera foto si filmam cu telefonul. Si chiar conteaza ca ai fotografiat si tu aceasta locomotiva? Hai sa-ti spun ceva: 62-1353-2 e singura LDE2100 clasica pe care Depoul Ploiesti o mai are in circulatie. Mai era si 62-1091-2,dar acum e trasa pe dreapta . Prin urmare nu vad de ce nu ar trebui fotografiata si postata pe forum, chiar daca e facuta cu telefonul. 2. Intr-adevar, nu exista tren personal DIRECT pe aceasta ruta, dar Bogdan s-a luat dupa ceea ce scria pe vagoane, respectiv FETESTI-SLOBOZIA VECHE-BUCURESTI. Trenul P8122, ca despre el e vorba, circula pe ruta Slobozia Veche-Urziceni-Buc.Nord, dar vagoanele vin de la Fetesti. Aceeasi situatie si la intoarcere. Plus statia de domiciliu a vagoanelor: Fetesti. P.S. Daca ai asa mari pretentii fa-ti propriul forum unde sa-ti faci propriile reguli. Nu uita ca marea majoritate filmam si fotografiem DIN PASIUNE PT TRENURI. Nu suntem profesionisti, pur si simplu facem poza si gata. Acum omorati-l pe Bogdan ca face poze cu telefonul. Deja mi se scarbeste de ceea ce vad pe la unii membri pe aici. |
| | | SULZERUL 0733
Numarul mesajelor : 318 Varsta : 37 Localizare : Hm. Frunzanesti, linia 801 Reputatie : 5659 Data de inscriere : 02/07/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Mier 04 Aug 2010, 12:21 | |
| - Boracik a scris:
- Se poate sa inchidem acest subiect? Am gresit imi cer scuze
As vrea sa-mi spuna si mie cu ce a gresit Boracik de e musai sa-si ceara scuze. Astept raspuns pe PM ca deja se face prea mult off-topic |
| | | SULZERUL 0733
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Mier 04 Aug 2010, 12:46 | |
| - Lde 2100 a scris:
- vrabieionut a scris:
- am si eu o intrebare.....cam cat consuma o locomotiva si cam ce capacitate are rezervoru?
proesoara ne spunea ca are un rezervor de locomotiva are 4 tone si ca , consuma 300-400 litri pe ora ,dar nu prea imi vine a crede Din cate seriiile 60 si 62 au rezervorul de 4900-5000 litri.....(rog corectare daca gresesc) Esti pe aproape:) LDE2100 are 3 rezervoare de motorina astfel: -rezervorul principal cu o capacitate de 4090 l-rezervorul auxiliar cu capacitatea de 240 l-rezervorul suplimentar cu capacitatea de 550 lCapacitatea totala a rezervoarelor insumeaza 4880 l, iar consumul de combustibil este de 170g/CPh. Mai mentionez si ca raza de actiune a locomotivei 060 DA (clasa60) sau 060DA1(clasa 62) in functie de rezervele de combustibil (sarcina continua si viteza medie de 50 km/h) este de 1000 km. |
| | | stegaru
Numarul mesajelor : 225 Varsta : 38 Localizare : Brasov Reputatie : 5835 Data de inscriere : 20/09/2009
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Mier 04 Aug 2010, 14:38 | |
| Ante scriptum: Acest mesaj este off-topic. Rog respectuos administratorii ca dupa trecerea unei perioade rezonabile de timp (astfel incit sa poata fi si citit) sa il mute la alt topic sau sa il stearga cu totul.
@AlexCta: N-am inteles care e, pina la urma, problema ta cu pozele facute cu telefonul. Fiecare face poze cu ce are la dispozitie. Simti nevoia sa spui ca tu ai camera foto? Culmea, oricit de banala ar parea, camera foto inca nu reprezinta un bun care sa existe in orice casa. Cel putin in tara asta de doi bani. Ar trebui sa fie, insa nu este. Daca tu ti-o permiti, foarte bine. Poate tu ai posibilitati mai mari decit altii. Eu de exemplu nu am camera foto. Ar trebui sa nu mai fac poze cu telefonul sau sa nu le postez aici? (atitea cite am postat) Nu stiu in ce lume traiesti tu, insa in lumea reala sint oameni care nu cistiga intr-o luna cit ar trebui sa dea pe un aparat foto. Sa vii aici cu reprosuri de genul asta si cu propunerea de a interzice pozele facute cu telefonul mi se pare o lipsa de respect fata de ceilalti oameni care nu au alte posibilitati si incearca sa-si respecte pasiunea cu mijloacele pe care le au la indemina. Inteleg sa nu se accepte o poza daca prezinta o calitate atit de proasta incit nu serveste nimanui. Insa in rest, n-ai nici un drept sa ceri asa ceva. In concluzie, lasa pe fiecare sa pozeze cu ce are si fa tu poze cu aparatul tau foto.
Legat de corectitudinea gramaticala: mi se pare un lucru condamnabil sa se faca greseli gramaticale IN LIMBA MATERNA dupa absolvirea a macar 8 clase. Avem pretentia sa cunoastem n limbi straine, insa o "macelarim" pe a noastra. Asta e intr-adevar trist. Am mai spus-o si o repet: faptul ca cineva posteaza in graba un mesaj cu greseli nu e o scuza. Pentru ce sa te grabesti? Forumul nu pleaca nicaieri. Daca trebuie sa plec undeva in 2 minute, iar scrierea mesajului dureaza 5, mai bine il scriu cind ma intorc. Cu siguranta forumul si topicul vor fi tot acolo. Graba e invocata de fiecare data cind apar greseli. E cea mai la indemina scuza. Pe de alta parte, cei care gresesc nu accepta corectura. Oameni buni, daca cineva comite o greseala gramaticala, nu inseamna ca e prost. Inseamna doar ca e dezinteresat fata de subiect. Multi sar in sus cind sint corectati si n-am inteles de ce. Scrierea corecta nu are de-a face cu inteligenta, ci cu suma de cunostinte in domeniu dobandite in timp. Insa insusirea unei critici denota inteligenta. Am intilnit reprosuri de genul "De ce ma corectezi? Esti tu mare academician?" Ca sa stii sa scrii si sa vorbesti in limba romana nu trebuie sa fii academician, trebuie doar sa fi citit o carte de gramatica (daca la scoala nu a existat interes). Atit. Evident ca nimeni nu poate fi obligat sa faca ceva, insa pentru mine este foarte urit sa nu iti cunosti perfect propria limba, ba mai mult, sa ai pretentii si de poliglot. |
| | | lovekomotive V.I.P Member
Numarul mesajelor : 751 Varsta : 36 Localizare : Piatra Neamt Reputatie : 6378 Data de inscriere : 20/08/2009
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Mier 04 Aug 2010, 14:53 | |
| Acum ma simt nevoit sa dau si eu un raspuns clar: Eu nu sustin incultura si analfabetismul...nu-mi place sa vad greseli de ortografie dar m-am simtit fortat sa-i raspund domnului Laur la mesajul sau postat off-topic, pt ca mi s-a parut a fi un mesaj prin care el isi atribuia indirect niste calitati, iar pe ceilalti ii punea intr-o lumnina negativa doar pt ca au comis niste greseli gramaticale. Si ca sa inchei...sincer prefer sa stau de vorba cu o persoana care mai comite niste greseli din cand in cand dar impartaseste aceeasi pasiune cu mine decat cu o persoana care se uita doar la paiele din ochii altora. |
| | | SULZERUL 0733
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Mier 04 Aug 2010, 15:16 | |
| - stegaru a scris:
- Ante scriptum: Acest mesaj este off-topic. Rog respectuos administratorii ca dupa trecerea unei perioade rezonabile de timp (astfel incit sa poata fi si citit) sa il mute la alt topic sau sa il stearga cu totul.
@AlexCta: N-am inteles care e, pina la urma, problema ta cu pozele facute cu telefonul. Fiecare face poze cu ce are la dispozitie. Simti nevoia sa spui ca tu ai camera foto? Culmea, oricit de banala ar parea, camera foto inca nu reprezinta un bun care sa existe in orice casa. Cel putin in tara asta de doi bani. Ar trebui sa fie, insa nu este. Daca tu ti-o permiti, foarte bine. Poate tu ai posibilitati mai mari decit altii. Eu de exemplu nu am camera foto. Ar trebui sa nu mai fac poze cu telefonul sau sa nu le postez aici? (atitea cite am postat) Nu stiu in ce lume traiesti tu, insa in lumea reala sint oameni care nu cistiga intr-o luna cit ar trebui sa dea pe un aparat foto. Sa vii aici cu reprosuri de genul asta si cu propunerea de a interzice pozele facute cu telefonul mi se pare o lipsa de respect fata de ceilalti oameni care nu au alte posibilitati si incearca sa-si respecte pasiunea cu mijloacele pe care le au la indemina. Inteleg sa nu se accepte o poza daca prezinta o calitate atit de proasta incit nu serveste nimanui. Insa in rest, n-ai nici un drept sa ceri asa ceva. In concluzie, lasa pe fiecare sa pozeze cu ce are si fa tu poze cu aparatul tau foto.
Legat de corectitudinea gramaticala: mi se pare un lucru condamnabil sa se faca greseli gramaticale IN LIMBA MATERNA dupa absolvirea a macar 8 clase. Avem pretentia sa cunoastem n limbi straine, insa o "macelarim" pe a noastra. Asta e intr-adevar trist. Am mai spus-o si o repet: faptul ca cineva posteaza in graba un mesaj cu greseli nu e o scuza. Pentru ce sa te grabesti? Forumul nu pleaca nicaieri. Daca trebuie sa plec undeva in 2 minute, iar scrierea mesajului dureaza 5, mai bine il scriu cind ma intorc. Cu siguranta forumul si topicul vor fi tot acolo. Graba e invocata de fiecare data cind apar greseli. E cea mai la indemina scuza. Pe de alta parte, cei care gresesc nu accepta corectura. Oameni buni, daca cineva comite o greseala gramaticala, nu inseamna ca e prost. Inseamna doar ca e dezinteresat fata de subiect. Multi sar in sus cind sint corectati si n-am inteles de ce. Scrierea corecta nu are de-a face cu inteligenta, ci cu suma de cunostinte in domeniu dobandite in timp. Insa insusirea unei critici denota inteligenta. Am intilnit reprosuri de genul "De ce ma corectezi? Esti tu mare academician?" Ca sa stii sa scrii si sa vorbesti in limba romana nu trebuie sa fii academician, trebuie doar sa fi citit o carte de gramatica (daca la scoala nu a existat interes). Atit. Evident ca nimeni nu poate fi obligat sa faca ceva, insa pentru mine este foarte urit sa nu iti cunosti perfect propria limba, ba mai mult, sa ai pretentii si de poliglot. Domnule stegaru, din partea mea ai cel mai mare respect pt ceea ce ai scris aici. Ai punctat foarte bine. La partea gramaticala chiar trebuia spus faptul ca nu e o scuza valida graba scrierii. Chiar daca te grabesti si-l postezi imediat, exista posibilitatea editarii mesajului, fara limita de timp. |
| | | George V.I.P Member
Numarul mesajelor : 801 Varsta : 35 Reputatie : 6309 Data de inscriere : 14/03/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Mier 04 Aug 2010, 17:23 | |
| 62-1531-3: |
| | | George V.I.P Member
Numarul mesajelor : 801 Varsta : 35 Reputatie : 6309 Data de inscriere : 14/03/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Mier 04 Aug 2010, 19:22 | |
| 62-0526-4 |
| | | didi
Numarul mesajelor : 635 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Reputatie : 6570 Data de inscriere : 28/09/2009
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Joi 05 Aug 2010, 13:52 | |
| La manevre , linga pasarela Grivita pe 2.08.2010 62-1150-2 |
| | | AlexCta
Numarul mesajelor : 67 Localizare : Constanta Reputatie : 5363 Data de inscriere : 04/06/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Joi 05 Aug 2010, 21:35 | |
| Eu zic sa o lasam balta cu discutia asta. Nu ati intels ce am vrut sa zic asa ca o repet pentru ultima data.Nu vrea poze profesioniste ci niste poze DECENTE
Ultimul off-topic. Sa revenim la :AA10:
Ultima editare efectuata de catre AlexCta in Joi 05 Aug 2010, 21:39, editata de 1 ori |
| | | Stefan
Numarul mesajelor : 27 Reputatie : 5256 Data de inscriere : 05/08/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Joi 05 Aug 2010, 21:38 | |
| Locomotiva de la avatarul tau este un DA, GFR, cu faruri inafara bulbucate ca la DA-urile polonezilor?! |
| | | electrica675 V.I.P Member
Numarul mesajelor : 367 Reputatie : 5674 Data de inscriere : 12/07/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Joi 05 Aug 2010, 22:38 | |
| Chiar este o locomotiva diesel din Polonia!
Daca nu ma insel in poza de la avatar este vorba de locom. 60-1536 GFR ex.060DA-2384 |
| | | Stefan
Numarul mesajelor : 27 Reputatie : 5256 Data de inscriere : 05/08/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 Joi 05 Aug 2010, 22:39 | |
| Mersi de raspuns. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Locomotive clasa 62 | |
| |
| | | | Locomotive clasa 62 | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum