Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

Siemens EuroRunners in Romania

In jos 
+45
c o r v i n
Mihai-Aurel
cont.dezactivat.
Vlad
florin.lifticariu
Bobby_TM
Desiro256
63-1143-5
AndreiStefan
KOSTYK
buldozer2
Alex Avram
Adisoft1991s
AndiCFR
Gaby005
@ndrey
Grigor
Costin.H
Razvan
popovici
Re6/6
daniel_c
cont dezactivat .
Dr2005
AlexD
Kriszti219
Marius
DUAL
mureseanu_976
sorin_ncs
Katalin4653
Silver
Scoop
ANDU2100HP
George
lovekomotive
redeme
stefan_br
decward
IonutChircu
cortexedge
Adrian78
VeV
cont inactiv
mi.tudor
49 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeMier 06 Iun 2012, 22:36

Pai una e o diferenta majora de ani intre ele Smile comparati un BMW s7 cu o Dacie 1300 din '70?.. si in plus comparati un BoBo cu un CoCo. Exista ER20F,ER30 CoCo versiune a acestei locomotive pentru Lituania care costa mai mult,e fiabila,are viteza, si trage de rupe legaturile.E facuta special pentru transport de marfa ca la noi.Probabil cei de la CTV le au luat pentru trenuri scurte si nu foarte grele.
Siemens ER30 are 450 kN la carlig.
Sus In jos
Razvan

Razvan

Numarul mesajelor : 567
Varsta : 38
Localizare : Nehoiu-BZ
Reputatie : 5938
Data de inscriere : 14/04/2010

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeMier 06 Iun 2012, 23:04

E bn de stiut pt cei care "infierau" versiunea Co-Co.....
Sus In jos
DUAL
Administrator
Administrator
DUAL

Numarul mesajelor : 7874
Localizare : Hunedoara
Reputatie : 13277
Data de inscriere : 05/01/2011

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeMier 06 Iun 2012, 23:52

A fost discutat si la alte topicuri ,+/- CoCo BoBo.
Sus In jos
Re6/6

Re6/6

Numarul mesajelor : 493
Reputatie : 5527
Data de inscriere : 11/02/2011

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeJoi 07 Iun 2012, 09:22

nu e cazul sa le repetam ..avantajele Siemens ER20 Very Happy

inca odata felicitari celor dela CTV si .....la mai multe
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6158
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 09:10

ultimul Eurorunner ER20 a fost vandut ieri. Acesta va fi inlocuit de Vectron DE.

Railway Gazette
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

Numarul mesajelor : 3607
Localizare : Bucuresti
Reputatie : 8690
Data de inscriere : 09/01/2011

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 09:21

E pacat, mie imi place foarte mult ER prin designul simplist care il are. Eu unul sunt mai conservator si privesc cu suspiciune cam orice lucru nou iesit pe piata. Sunt constient ca ce vine din urma este mai bun dar pe mine trebuie sa ma si convinga What a Face .
Sus In jos
Costin.H

Costin.H

Numarul mesajelor : 654
Reputatie : 6158
Data de inscriere : 15/12/2009

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 09:28

oricum, au fost construite putine, 181 si Vectron-ul se face pe baza feedback-ului de la clienti (citat din articol). Deci nu sunt prea multe ca sa faca istorie Smile
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 09:53

Concurenta pe piata locomotivelor e foarte mare acum iar datorita situatiei financiare slabe universal valabile peste tot in lumea asta parerea mea e ca nici vectronul nu va rupe gura targului. Foarte multi operatori merg pe RK de locomotive, care cu jumatate din banii unei locomotive noi o aduc pe cea veche aproape de performantele celei noi daca nu la fel.
Veti vedea ca Sulzerele Caterpillar de la CTV nu vor fi singurele, cele 2 vor mai urma si altele. Modernizarea CAT e una foarte reusita(consum scazut cu 40% fata de cel vechi, fiabilitate, forta foarte buna de tractiune,350Kn, costuri de intretinere mult mai mici) iar ca forta de tractiune bate varianta de ER(350CAT vs 250 ER) care o are CTV acum. Iar pretul de 1,5mil eur la CAT fata de 3,5mil la ER face diferenta.
Intre ER si Carpathia eu daca as fi operator privat in RO as merge indiscutabil pe Carpatina noastra.
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7011
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeVin 27 Iul 2012, 11:53

Tu ai citit ce ai scris? SULZERUL CTV-ului e de fapt cu motor de siemens ER, acelasi motor, de 2000kW, adica vreo 2700 CP si multe chestii faine, deci nu e caterpilar, deci canci carpathia deghizata.
Sus In jos
Re6/6

Re6/6

Numarul mesajelor : 493
Reputatie : 5527
Data de inscriere : 11/02/2011

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeLun 30 Iul 2012, 09:47

AlexD a scris:
E pacat, mie imi place foarte mult ER prin designul simplist care il are. Eu unul sunt mai conservator si privesc cu suspiciune cam orice lucru nou iesit pe piata. Sunt constient ca ce vine din urma este mai bun dar pe mine trebuie sa ma si convinga What a Face .

....convingerea nu este pentru tine, ci pentru operatorii feroviari care vor sa le cumpere, restul e can-can :joker:
Sus In jos
Grigor

Numarul mesajelor : 355
Reputatie : 5132
Data de inscriere : 09/11/2011

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeLun 30 Iul 2012, 12:49

DA-ul celor de la CTV are motor MTU de 2000kW , adica exact ce se gaseste si pe Eurorunner , nu e CAT.
Sus In jos
daniel_c

Numarul mesajelor : 475
Reputatie : 5044
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeLun 30 Iul 2012, 13:36

colegii forumisti care au acces la date tehnice mai amanuntite despre echipamentele DA-ului CTV, va rog frumos sa le postati
Sus In jos
AlexD
Utilizator Blocat
Utilizator Blocat
AlexD

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeLun 30 Iul 2012, 13:40

Nu le posteaza, le tin pentru ei sa para mai cu mot din cand in cand. Eu stiam ca are CAT, dar pare ca m-am inselat, posibil sa se fi schimbat datele problemei de asta toamna de cand am vorbit cu cei de la Remarul...la Zilele Feroviare 2011.
Sus In jos
@ndrey
V.I.P Member
V.I.P Member
@ndrey

Numarul mesajelor : 902
Varsta : 37
Localizare : Iasi
Reputatie : 6453
Data de inscriere : 26/09/2009

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeLun 30 Iul 2012, 17:02

AlexD a scris:
Nu le posteaza, le tin pentru ei sa para mai cu mot din cand in cand. Eu stiam ca are CAT, dar pare ca m-am inselat, posibil sa se fi schimbat datele problemei de asta toamna de cand am vorbit cu cei de la Remarul...la Zilele Feroviare 2011.
Respectiva modernizare era programata in planul lor de modernizari ale LDE 2100 CP ,insa nimeni pina la acum probabil nu a dorit modernizarea de acest tip,ori poate au facut ointelegere cu CTV,avand probabil amandoua societatile de castigat,lucru care se mai practica.
Iata aici link-ul catre respectiva modernizare, dar presupun ca ceva din ce se spune acolo nu se regaseste pe locomotiva,ori alte origini,alt tip sau mai moderne
http://www.remarul.eu/Document_Files/Servicii/00000005/4h3op_LDE2100CP%20modernizata%20pag1.pdf
Sus In jos
daniel_c

Numarul mesajelor : 475
Reputatie : 5044
Data de inscriere : 25/05/2012

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitimeLun 30 Iul 2012, 17:18

@ndrey a scris:

Respectiva modernizare era programata in planul lor de modernizari ale LDE 2100 CP ,insa nimeni pina la acum probabil nu a dorit modernizarea de acest tip,ori poate au facut ointelegere cu CTV,avand probabil amandoua societatile de castigat,lucru care se mai practica.
Iata aici link-ul catre respectiva modernizare, dar presupun ca ceva din ce se spune acolo nu se regaseste pe locomotiva,ori alte origini,alt tip sau mai moderne
http://www.remarul.eu/Document_Files/Servicii/00000005/4h3op_LDE2100CP%20modernizata%20pag1.pdf

Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 11gr85s
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Siemens EuroRunners in Romania   Siemens EuroRunners in Romania - Pagina 4 Icon_minitime

Sus In jos

Siemens EuroRunners in Romania
Sus 
Pagina 4 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Locomotive clasa 189 Siemens
» Locomotive straine
» SIEMENS SMARTRON
» Vectron in Romania
» Plimbare prin Europa-Romania->Ungaria->Romania

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum