|
| Locomotive clasa 41 (Vol. I) | |
|
+78redeme DUAL Boracik Gaby005 AndreiCFRBucuresti AlexD bostanescu gigel Bogdan-CFR cristyadaX Desiro256 IonutChircu alexandruh AndreiCfr TonyGFR vilhelm Marius Silver LanceR VeV ATM Costin.H Vitosa decward iuli.hard membru inactiv cont dezactivat . spsdc7 060-EA078 Norbi Cobra LokoZEN kaan didinul VladH lovekomotive Adrian78 Gelu cristi39 TVlad Alex Avram The Legend electrica675 buldozer2 Felix Marius Iulian Stratan-Tttggvv Cito FeroFan97 COSTACHE MIHAIL 19jimmy84 1nt3rp0l_106 bogdan srl tudor_vl stefan_br EA1clony106 cont inactiv Gabry Gabriel George stinky Semaca Hurricane vrabieionut Mihai-Aurel Vlad mureseanu_976 didi razwy PrisecaruFlorin Ionutz MariusM pisti91 Codrut1985 cortexedge alex.alexus.tm husdelaapus Horea Lde 2100 myster2008 82 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Vitosa
Numarul mesajelor : 9075 Reputatie : 14502 Data de inscriere : 08/01/2011
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Joi Ian 20, 2011 10:24 pm | |
| - maryus74 a scris:
- Drula_Marius_Gabriel_1962 a scris:
- cine o fost mecanic pe 876 ....este mecanic bun
Tizule in limbajul mecanicilor de calatori se spune ca : ,,ia incarcat bateria,, PAGINA 36 |
| | | LokoZEN
Numarul mesajelor : 96 Reputatie : 5219 Data de inscriere : 12/11/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Vin Ian 21, 2011 7:54 pm | |
| 41-0708-2 de serviciu pe IC 531 |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15504 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Sam Ian 22, 2011 4:53 pm | |
| BUCURESTI NORD 21 IANUARIE 2010 |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Dum Ian 23, 2011 9:31 pm | |
| |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Dum Ian 23, 2011 9:48 pm | |
| |
| | | Vitosa
| Subiect: Locomotive seria 41 Dum Ian 23, 2011 10:11 pm | |
| IMI PERMIT DOMNULE COSTACHE MIHAIL SA VA ROG FRUMOS SA POSTATI PE LANGA SERIA LOCOM ZIUA SI NUME SA SCRIETI SI NR TRENULUI DIN IMAGINE. MULTUMESC. CHIAR MA PASIONEAZA LUCRUL ACESTA. INTR-O ZI SPER SA NE CUNOASTEM. ROG FRUMOS SI CEILALTI,, FORUMISTI,, SA PROCEDATI LA FEL. MULTUMESC . |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Dum Ian 23, 2011 10:42 pm | |
| - maryus74 a scris:
- IMI PERMIT DOMNULE COSTACHE MIHAIL SA VA ROG FRUMOS SA POSTATI PE LANGA SERIA LOCOM ZIUA SI NUME SA SCRIETI SI NR TRENULUI DIN IMAGINE. MULTUMESC. CHIAR MA PASIONEAZA LUCRUL ACESTA. INTR-O ZI SPER SA NE CUNOASTEM. ROG FRUMOS SI CEILALTI,, FORUMISTI,, SA PROCEDATI LA FEL. MULTUMESC .
Cu cea mai mare placere, si eu doresc sa intalnesc pasionati ai materialului rulant feroviar cat mai multi si din cat mai multe orase. Pozele care le-am editat astazi contin data, seria locomotivei, adresele unor forumuri si locatia in care am surprins locomotiva. Desigur, acest lucru este facultativ, stim cu totii ca forumul acesta este rezultatul pasiunii noastre de a ne petrece timpul liber. De cele mai multe ori, unii pasionati nu specifica nimic pe poza, nici data si nici seria locomotivelor. Desigur, este optiunea lor iar noi le respectam acest lucru. Daca sunt si pasionati care noteaza si numarul trenului, este alegerea lor, sunt liberi sa o faca, dar pentru mine este cam obositor sa tin si evidenta nr. trenurilor. Avem cateva topice cu rangurile trenurilor, unde membri pasionati posteaza diverse trenuri . Va dau si link-ul pentru a putea vizita aceste topice, http://www.forumtrenuri.com/f11-trenurile-din-romania cei care au poze cu diverse ranguri de trenuri le pot posta acolo. Fiecare membru este interesat si urmareste anumite topice la care si posteaza, unora le plac garile, altii sunt pasionati de infrastructura,de unele magistrale, altii de locomotive, iar altii precum dumneavoastra, de compunerea unor garnituri ale trenurilor. Avem informatii pentru toate categoriile de pasionati feroviari. Din pacate eu sunt mai putin interesat de compunerea si nr trenurilor, ci mai mult sunt interesat de seriile locomotivelor. Este alegerea mea! De aceea imi cer scuze pentru ca nu pot sa va ajut in privinta aceasta, si nici nu am voie sa oblig vreun membru . Dar sunt destui membri care sunt interesati de nr. trenurilor, de compunerea acestora, de aceea, am sa rog pe acestia sa va ajute! Multa sanatate, si astept ziua in care sa ne intalnim, poate la pozat alaturi de pasionatii feroviari! Cu respect, COSTACHE MIHAIL |
| | | COSTACHE MIHAIL
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Dum Ian 23, 2011 11:04 pm | |
| |
| | | alex.alexus.tm
Numarul mesajelor : 1311 Varsta : 34 Localizare : Doha - Qatar Reputatie : 7105 Data de inscriere : 28/03/2009
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Lun Ian 24, 2011 6:11 pm | |
| 41-0219-0 |
| | | Vitosa
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Lun Ian 24, 2011 9:01 pm | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- maryus74 a scris:
- IMI PERMIT DOMNULE COSTACHE MIHAIL SA VA ROG FRUMOS SA POSTATI PE LANGA SERIA LOCOM ZIUA SI NUME SA SCRIETI SI NR TRENULUI DIN IMAGINE. MULTUMESC. CHIAR MA PASIONEAZA LUCRUL ACESTA. INTR-O ZI SPER SA NE CUNOASTEM. ROG FRUMOS SI CEILALTI,, FORUMISTI,, SA PROCEDATI LA FEL. MULTUMESC .
Cu cea mai mare placere, si eu doresc sa intalnesc pasionati ai materialului rulant feroviar cat mai multi si din cat mai multe orase. Pozele care le-am editat astazi contin data, seria locomotivei, adresele unor forumuri si locatia in care am surprins locomotiva. Desigur, acest lucru este facultativ, stim cu totii ca forumul acesta este rezultatul pasiunii noastre de a ne petrece timpul liber. De cele mai multe ori, unii pasionati nu specifica nimic pe poza, nici data si nici seria locomotivelor. Desigur, este optiunea lor iar noi le respectam acest lucru. Daca sunt si pasionati care noteaza si numarul trenului, este alegerea lor, sunt liberi sa o faca, dar pentru mine este cam obositor sa tin si evidenta nr. trenurilor. Avem cateva topice cu rangurile trenurilor, unde membri pasionati posteaza diverse trenuri . Va dau si link-ul pentru a putea vizita aceste topice, http://www.forumtrenuri.com/f11-trenurile-din-romania cei care au poze cu diverse ranguri de trenuri le pot posta acolo. Fiecare membru este interesat si urmareste anumite topice la care si posteaza, unora le plac garile, altii sunt pasionati de infrastructura,de unele magistrale, altii de locomotive, iar altii precum dumneavoastra, de compunerea unor garnituri ale trenurilor. Avem informatii pentru toate categoriile de pasionati feroviari. Din pacate eu sunt mai putin interesat de compunerea si nr trenurilor, ci mai mult sunt interesat de seriile locomotivelor. Este alegerea mea! De aceea imi cer scuze pentru ca nu pot sa va ajut in privinta aceasta, si nici nu am voie sa oblig vreun membru . Dar sunt destui membri care sunt interesati de nr. trenurilor, de compunerea acestora, de aceea, am sa rog pe acestia sa va ajute! Multa sanatate, si astept ziua in care sa ne intalnim, poate la pozat alaturi de pasionatii feroviari! Cu respect, COSTACHE MIHAIL Multumesc frumos nu este nici o suparare din partea mea. Respectele mele Domnule
|
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8386 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Mar Ian 25, 2011 2:17 pm | |
| - maryus74 a scris:
- COSTACHE MIHAIL a scris:
- maryus74 a scris:
Cu cea mai mare placere, si eu doresc sa intalnesc pasionati ai materialului rulant feroviar cat mai multi si din cat mai multe orase. Pozele care le-am editat astazi contin data, seria locomotivei, adresele unor forumuri si locatia in care am surprins locomotiva. Desigur, acest lucru este facultativ, stim cu totii ca forumul acesta este rezultatul pasiunii noastre de a ne petrece timpul liber. De cele mai multe ori, unii pasionati nu specifica nimic pe poza, nici data si nici seria locomotivelor. Desigur, este optiunea lor iar noi le respectam acest lucru. Daca sunt si pasionati care noteaza si numarul trenului, este alegerea lor, sunt liberi sa o faca, dar pentru mine este cam obositor sa tin si evidenta nr. trenurilor. Avem cateva topice cu rangurile trenurilor, unde membri pasionati posteaza diverse trenuri . Va dau si link-ul pentru a putea vizita aceste topice, http://www.forumtrenuri.com/f11-trenurile-din-romania cei care au poze cu diverse ranguri de trenuri le pot posta acolo. Fiecare membru este interesat si urmareste anumite topice la care si posteaza, unora le plac garile, altii sunt pasionati de infrastructura,de unele magistrale, altii de locomotive, iar altii precum dumneavoastra, de compunerea unor garnituri ale trenurilor. Avem informatii pentru toate categoriile de pasionati feroviari. Din pacate eu sunt mai putin interesat de compunerea si nr trenurilor, ci mai mult sunt interesat de seriile locomotivelor. Este alegerea mea! De aceea imi cer scuze pentru ca nu pot sa va ajut in privinta aceasta, si nici nu am voie sa oblig vreun membru . Dar sunt destui membri care sunt interesati de nr. trenurilor, de compunerea acestora, de aceea, am sa rog pe acestia sa va ajute! Multa sanatate, si astept ziua in care sa ne intalnim, poate la pozat alaturi de pasionatii feroviari! Cu respect, COSTACHE MIHAIL Multumesc frumos nu este nici o suparare din partea mea. Respectele mele Domnule
si daca pozez o locomotiva de marfa va trebui sa postez si numarul trenului? |
| | | Vitosa
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Mar Ian 25, 2011 2:28 pm | |
| - Drula_Marius_Gabriel_1962 a scris:
- maryus74 a scris:
- COSTACHE MIHAIL a scris:
- maryus74 a scris:
si daca pozez o locomotiva de marfa va trebui sa postez si numarul trenului? Nu, m-ar interesa cele din Gara de Nord daca se poate si la slide-show. La marfa nu ma intereseaza nr tr. |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8386 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Mar Ian 25, 2011 2:41 pm | |
| Bine . Daca chiar vrea cineva si numarul trenului am sa fac rost de la IDM |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7997 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Mier Ian 26, 2011 12:06 am | |
| EA 151 cu P 3005 Bucuresti-Brasov pe 30.08.2010 ! |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7997 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) Mier Ian 26, 2011 7:17 pm | |
| EA 303 cu tr. 873 Bucuresti-Ploiesti-Galati pe 26-01-2011 . |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Locomotive clasa 41 (Vol. I) | |
| |
| | | | Locomotive clasa 41 (Vol. I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |