|
| LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) | |
|
+86DUAL Gaby005 LanceR Vitosa AlexD 92Dragos decward puscasu Andrei spsdc7 Codrut1985 Silver TVlad Scoop LokoZEN 060-EA078 The Legend Adrian78 SULZERUL 0733 19jimmy84 kaan lovekomotive cont dezactivat . cristi39 buldozer2 ionut_te Gabi23 Iasmin Marian Andrei Boracik Razvan VeV ANDU2100HP electrica675 Cito Felix Marius Iulian Gelu Stratan-Tttggvv Gabry Gabriel membru inactiv stinky Bogdan-CFR stefan_br AMX 97-0548-4 AlexCta Vlad12 tudor_vl EA1clony106 Zoly87 Alex Avram Axwell21 Laur Hurricane cont inactiv Semaca pannonia express MariusM George danny96 sergiu88 mariuskl maus5 vrabieionut Costin.H Mihai-Aurel ultras Caravelle_Zg mureseanu_976 didi COSTACHE MIHAIL PrisecaruFlorin Ionutz alex.alexus.tm cortexedge AceKine DonVILLy husdelaapus Horea Norbi pisti91 homer razwy Vlad Lde 2100 myster2008 90 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
cortexedge Administrator
Numarul mesajelor : 3087 Reputatie : 9339 Data de inscriere : 20/08/2008
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mar 01 Feb 2011, 14:11 | |
| - Citat :
- Sincer, nu mi-o luati in nume de rau, dar acest forum tinde sa devina mai penibil decat cei care fac astfel de gesturi...
Tind sa ii dau dreptate domnului Tofan. Administratorii dorm pe forumul asta. P.S.: sper sa nu imi bagati si mesaju asta in "tomberon". _________________ https://www.youtube.com/watch?v=DHIh1GHQG1g |
| | | 060-EA078
Numarul mesajelor : 326 Reputatie : 5634 Data de inscriere : 04/05/2010
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mar 01 Feb 2011, 15:01 | |
| Fratilor haideti ca deja o dam in alte discutii. Pe bune, chiar foarte rar mi-a fost dat sa vad atat tupeu !
Stimate domn puscasu, sau cum te intitulezi mataluta, mie daca cineva imi spune ca e usor deplasat ce fac si nu am pic de decenta facand acel ceva, prima mea reactie e sa-l trimit de unde a iesit. Cand insa marea majoritate a userilor activi de pe un forum imi spun asta, atunci inclin sa cred ca problema e la mine. Sunt lucruri in viata care se fac, si altele care nu se fac. Lasam la o parte aici si religie si bun simt si orice astfel de rahaturi. La fel si treaba vazuta in gen "eu am muncit pentru poze!". Las la o parte si asta si ma gandesc doar la gest.
Si cum vine totusi treaba aia cu "am acordul de la x sa fac ce vreau cu ele". Ok, pe mine ca autor al pozelor furate de tine nu m-a intrebat nimeni daca vreau sau nu ca altul sa le puna, dar in fine...Si totusi acel prieten al tau, e prin intamplare Dumnezeu pe pamant ? De cand decide ala cine, cum si unde sa puna poze ? Adica furi cu nerusinare si iti arogi niste chestii, mai pui si o descriere la fiecare poza, ca si cum esti strain de tot ce-ai facut, iar apoi cu un TUPEU nemaintalnit vii si ne spui sa terminam, ca nu e frumos ce facem ?
Adica tot tu incepi si tot tu sa termini ! Fantastic nene , asa ceva rar mi-a fost dat sa vad, pe cuvant de onoare |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15483 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mar 01 Feb 2011, 17:25 | |
| Problema este ca nu doarme nici un administrator dar nici sa stam drepti zi si noapte pe acest forum de teama ca cineva va isca vreun scandal mi se pare un gest extrem de complicat tinand cont si de faptul ca mai avem si familii, si treburi gospodaresti si servicii. Nu putem sta permanent sa monitorizam fiecare secunda, mai ales ca acesta nu este un forum de copii de gradinita ci toti suntem maturi si mereu avem incredere in dumneavoastra ca in termenii cei mai modesti dati dovada de mult calm si de multa rabdare. Se putea atentiona puscasu iar eu cand intram pe forum luam legatura cu el. Dar voi ati dezvoltat acest subiect in mai mult de o pagina. Nu suntem nici judecatori, nici critici si nici politisti noi administratorii ca sa taiem si sa spanzuram sa alungam si sa blocam zilnic accesul membrilor din te miri ce. Trebuie sa fim ingaduitori si sa facem membri sa inteleaga si de vorba buna. Si nu cerem ceva exagerat! Tinand cont de faptul ca myster lucreaza in strainatate pentru un colt de paine, mardaryroby zi si noapte conduce un microbuz de marfa , un serviciu destul de riscant , iar Codrut umbla de mai bine de 10 zile prin Oradea pentru a gasi un loc de munca, sincer nu inteleg de ce ce vreti ca sa stam drepti zi si noapte pe forum! Cand intram vom lua noi masurile necesare dar nu mai incingeti discutiile pe marginea unor greseli ale unor membri! Nu uitati, suntem peste 1100 de membri si toti avem pareri impartite! Si mai ales certuri si neintelegeri sunt pe toate forumurile! Si incercati sa vedeti si voi partile bune ale acestui forum, nu sa spuneti la cea mai mica greseala ca forumul merge gresit sau mai stiu eu ce alt aspect negativ! Oare chiar nu realizati munca noastra a administratorilor?
puscasu, ai 40 de ore sa specifici sursa pozelor sau sa le stergi. Altfel le vor sterge administratorii! Si nu mai posta poze care nu iti apartin decat daca ai acordul autorilor! Iar daca doresti sa postezi poze pe forum, pentru ca acest lucru este o placere de-a ta, posteaza pe www.autoloco.tk . Acolo nu te vei mai certa cu nimeni, dar si acolo va trebui sa specifici sursa pozelor sau sa ceri acordul autorilor!!! |
| | | stefan_br V.I.P Member
Numarul mesajelor : 511 Localizare : Braila/Bucuresti Reputatie : 5824 Data de inscriere : 23/05/2010
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mar 01 Feb 2011, 17:57 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- Trebuie sa fim ingaduitori si sa facem membri sa inteleaga si de vorba buna. Si nu cerem ceva exagerat!
Domnule Costache Mihail va respect ca om si ca pasionat feriviar dar parca episodul asta cu pustani ce abia au intrat la gimnaziu si incep sa faca belele pe aici se repeta de la luna la luna.Consider ca gestul de a-i lua sub aripa protectoare pe acesti domnisori care fura si apoi spun ca sunt mici si prosti este un lucru grav!Acesti indivizi vor creste si vor evolua in nesimtire, daca astazi fura poze cu nerusinare poate peste cativa ani vor face evaziuni fiscale fara nicio nerusinare! Inteleg ca la prima abatere trebuie atentionati si trebuiepusi pe drumul cel bun dar am impresia ca acest domnisor de 11 ani a mai facut astfel de gafe iar cineva de aici a zis sa-i fie iertata eroare (am inteles si am respectat decizia dar vad ca omul nu a retinut).Acum vad ca se si repede la cei cel intreaba de unde le-a luat si ale cui sunt si mai grav.....vad pozele insotite de comentarii de parca el era fotograful!!!!! Inteleg ca si el este un praspat membru al acestei comunitati si poate si in aceasta lume a "masinarilor" de cale ferata dar nu cred ca trebuie sa-i pupam pe toti in frunte si sa le zicem ca ni e frumos ce fac si apoi ii trimitem sa faca acelasi prostii!Observ cum pe acest forum este o sectiune in care ne laudam ca avem nu stiu cate mii de useri, dar din acele mii doar cateva sute intra sa vada daca mai scrie cineva pe aici si doar cativa posteaza poze (calitative si informative) sau informatii si documente de o valoare nepretuita pentru noi! Prin cocolosirea exemplarelor ce fura si au tupeu se aduce o ofensa si o jignire celor care pun suflet in aceatsa pasiune, care investesc bani intehnica foto sau in calatorii! Nu este cinstit sa tot tinem partea needucatilor si necivilizatilor in defavoarea adevaratilor oameni care au un pic de bun simt si cunostinte! Prieteni, suntem putini in aceatsa lume si nu cred ca acum trebuie sa dam cu piciorul unor oamenii seriosi pentru ale sterge mucii sau zmiorcaiturile de crocodili tuturor sulfelor de pe strada! Imi cer scuze daca sunt prea acid dar nu suport sa vad aceleasi reluari de cunoscator gust si aceleasi masuri ineficiente! O seara placuta tuturor! |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15483 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mar 01 Feb 2011, 18:06 | |
| Nu e nici o problema. Am intrat pe forum si am luat masurile necesare. Pozele au fost sterse, iar puscasu nu va mai posta alte poze care nu ii apartin. Acest mesaj este si unul de avertisment in ceea ce il priveste pe userul puscasu. Si cu acestea fiind spuse cred ca s-a lamurit treaba si iesim din off topic si ne continuam discutia despre locomotive seria 40! |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18688 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24243 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mar 01 Feb 2011, 18:36 | |
| 40-862-9 in Simeria Triaj 40-669-8 in Petrosani cu P2085 40-0065 in remiza Tg Jiu din ce in ce mai ruginita cred ca este in conservare
Ultima editare efectuata de catre adrian78hd in Mar 01 Feb 2011, 18:54, editata de 1 ori |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8071 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mar 01 Feb 2011, 18:47 | |
| Caransebes nu-i depou de Calatori, e de Marfa ! 669 apartine de Ploiesti. _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
| | | Adrian78 Administrator
Numarul mesajelor : 18688 Localizare : Hunedoara Reputatie : 24243 Data de inscriere : 05/10/2010
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mar 01 Feb 2011, 18:55 | |
| - mureseanu_976 a scris:
- Caransebes nu-i depou de Calatori, e de Marfa ! 669 apartine de Ploiesti.
Si -080?parca aia am vazut-o de Caransebes |
| | | mureseanu_976 Moderator
Numarul mesajelor : 2215 Localizare : I eh, no, nooo, no es possible Reputatie : 8071 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mar 01 Feb 2011, 18:57 | |
| - adrian78hd a scris:
- mureseanu_976 a scris:
- Caransebes nu-i depou de Calatori, e de Marfa ! 669 apartine de Ploiesti.
Si -080?parca aia am vazut-o de Caransebes 080 e o fosta conserva de Marfa, acum apartine depoului Arad si face servici de calatori. Acelasi lucru e valabil pentru 048 si 612, amandoua tot ale Aradului (cea din urma avariata) dar si 822 (ex-Craiova, acum Cluj). _________________ D 320 "VICENTIJE RAKIC" BEOGRAD - BUCURESTI |
| | | Vlad Administrator
Numarul mesajelor : 7252 Varsta : 37 Localizare : Vatra Dornei Reputatie : 13785 Data de inscriere : 08/04/2009
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mar 01 Feb 2011, 18:58 | |
| EA 080 e de calatori. Desi pe ea scrie Depoul Caransebes, nu mai apartine de acest depou, mai ales ca din cate am inteles s-a desfiintat. |
| | | stefan_br V.I.P Member
Numarul mesajelor : 511 Localizare : Braila/Bucuresti Reputatie : 5824 Data de inscriere : 23/05/2010
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mar 01 Feb 2011, 20:06 | |
| 40-0084-0 la Braila, pe o ninsoare puternica de ianuarie. 40-0775-3 a Depoului Galati, pozata ieri. |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8365 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mier 02 Feb 2011, 06:42 | |
| 866 prin geamul inghetat la ED 031 |
| | | stinky
Numarul mesajelor : 256 Varsta : 37 Localizare : Jimbolia,Timis Reputatie : 5852 Data de inscriere : 25/08/2009
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mier 02 Feb 2011, 16:59 | |
| - Vlad a scris:
- EA 080 e de calatori. Desi pe ea scrie Depoul Caransebes, nu mai apartine de acest depou, mai ales ca din cate am inteles s-a desfiintat.
Depoul Caransebes inca mai functioneaza,si-a redus drastic activitatea,fiind un depou al CFR Marfa,dar inca mai ,,respira". |
| | | cont dezactivat .
Numarul mesajelor : 3034 Reputatie : 8365 Data de inscriere : 03/09/2010
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Mier 02 Feb 2011, 17:21 | |
| Deopul Caransebes nu mai este depou de anul trecut este remiza apartinand depoului Simeria |
| | | decward V.I.P Member
Numarul mesajelor : 2594 Varsta : 27 Localizare : Bükreş Reputatie : 7976 Data de inscriere : 15/08/2010
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) Joi 03 Feb 2011, 19:02 | |
| 2004 cu A1661 Poza ptr.Axwell21 ! |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) | |
| |
| | | | LOCOMOTIVE CLASA 40 (Vol. I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |