Forumul pasionatilor de trenuri din România Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania! |
|
| L45H-056 din localitatea Jdioara, jud Timis | |
| | Autor | Mesaj |
---|
myster2008 Administrator
Numarul mesajelor : 1387 Varsta : 42 Localizare : Roquetas de Mar , Almeria , Spania Reputatie : 7076 Data de inscriere : 15/08/2008
| Subiect: L45H-056 din localitatea Jdioara, jud Timis Joi 04 Sept 2008, 20:26 | |
| In primavara acestui an am fost impreuna cu dantm in expeditie pe fosta linie ingusta Gavojdia - Nadrag. Am ajuns la Jdioara unde am dat de singura L45H care a mai ramas....aceasta a ramas aici datorita unui om cu suflet mare care nu a permis sa fie dusa si ea la fier vechi. Va las sa va delectati cu pozele: ~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~~ ~~~~~~~ Sper ca v-a placut si tin sa precizez ca toate pozele de mai sus apartin d-lui dantm.... |
| | | discoid21
Numarul mesajelor : 250 Localizare : Oradea Reputatie : 5907 Data de inscriere : 14/07/2009
| Subiect: Re: L45H-056 din localitatea Jdioara, jud Timis Lun 20 Iul 2009, 23:30 | |
| Locomotiva e îngrădită şi amplasată în mijloc, ca un monument. Mai există şi pasionaţi de trenuri care pot să şi facă ceva concret, cum a fost acela despre care a scris myster2008. E frumos gâmdit amplasamentul locomotivei, şi pozele sunt frumoase şi detaliate. Bravo! Baftă în continuare |
| | | Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: L45H-056 din localitatea Jdioara, jud Timis Mar 21 Iul 2009, 08:22 | |
| Din pacate la Jdioara nu ajunge nici un pasionat, localitatea e departe de orice zona turistica.nimic nu se intimpla acolo. |
| | | mariuskl
Numarul mesajelor : 123 Varsta : 35 Localizare : Timisoara - Ghilad - Uricani Reputatie : 5735 Data de inscriere : 25/07/2009
| Subiect: Re: L45H-056 din localitatea Jdioara, jud Timis Sam 25 Iul 2009, 23:04 | |
| Dan, de la Jdioara mai sunt vreo 20 de km pana la varful Pades. Intr-adevar, e destul de mic ( 1378 de metri ), dar e singurul munte mai inalt de prin zona.
Din cate stiu eu s-a amenajat cat de cat zona pentru camping. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: L45H-056 din localitatea Jdioara, jud Timis | |
| |
| | | | L45H-056 din localitatea Jdioara, jud Timis | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |