Forumul pasionatilor de trenuri din România

Acest forum a fost creat pentru cei care iubesc cu adevarat trenurile din Romania!

AcasaAcasa  CăutareCăutare  Ultimele imaginiUltimele imagini  ConectareConectare  ÎnregistrareÎnregistrare  

La Mulţi Ani edward_w92

In jos 
+23
Marius
Nesebar
nenuandrei
Teodor
Balto
AndiCFR
marius_catalin84
valibu
dan ciprian
Mos Craciun
cont dezactivat .
razwy
cortexedge
Caravelle_Zg
Codrut1985
Andrei
jionutz
kaan
cont inactiv
Norbi
VeV
myster2008
COSTACHE MIHAIL
27 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
AutorMesaj
ionutz85
V.I.P Member
V.I.P Member
ionutz85

Numarul mesajelor : 319
Varsta : 39
Localizare : Bucuresti/Suceava
Reputatie : 5905
Data de inscriere : 27/08/2009

La Mulţi Ani edward_w92 - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: La Mulţi Ani edward_w92   La Mulţi Ani edward_w92 - Pagina 3 Icon_minitimeVin Dec 23, 2011 11:00 pm

La multi ani si Sarbatori Fericite !
Sus In jos
Caravelle_Zg
V.I.P Member
V.I.P Member
Caravelle_Zg

Numarul mesajelor : 857
Varsta : 33
Localizare : Arad, România
Reputatie : 6568
Data de inscriere : 05/09/2009

MesajSubiect: Re: La Mulţi Ani edward_w92   La Mulţi Ani edward_w92 - Pagina 3 Icon_minitimeSam Dec 24, 2011 12:27 pm

La mulţi ani!
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7014
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: La Mulţi Ani edward_w92   La Mulţi Ani edward_w92 - Pagina 3 Icon_minitimeSam Dec 24, 2011 8:50 pm

Eheee, sa vedeti, acum am vazut si eu ca s-a scris aici in topic, multumesc mult prieteni, era s-o imbulinez rau miercuri si ieri nu mai faceam 19 ani in veci, dar ce sa zicem, zile vad ca sunt... multumesc din suflet si va urez pe aceasta cale tuturor sarbatori fericite si tot ce va doriti sa vi se implineasca, altceva ce ar mai fi, Craciun fericit si sa ne auzim sanatosi cu totii si la anul :cheers: .
Sus In jos
Vitosa

Numarul mesajelor : 9075
Reputatie : 14506
Data de inscriere : 08/01/2011

MesajSubiect: Re: La Mulţi Ani edward_w92   La Mulţi Ani edward_w92 - Pagina 3 Icon_minitimeSam Dec 24, 2011 10:18 pm

edward_w92 a scris:
Eheee, sa vedeti, acum am vazut si eu ca s-a scris aici in topic, multumesc mult prieteni, era s-o imbulinez rau miercuri si ieri nu mai faceam 19 ani in veci, dar ce sa zicem, zile vad ca sunt... multumesc din suflet si va urez pe aceasta cale tuturor sarbatori fericite si tot ce va doriti sa vi se implineasca, altceva ce ar mai fi, Craciun fericit si sa ne auzim sanatosi cu totii si la anul cheers .
Dar ce-ai patit? Te-au ajuns blestemele lui Mitica? Very Happy
Sus In jos
LanceR
V.I.P Member
V.I.P Member
LanceR

Numarul mesajelor : 6378
Varsta : 57
Localizare : NordulBucurestiului
Reputatie : 11403
Data de inscriere : 17/02/2011

MesajSubiect: Re: La Mulţi Ani edward_w92   La Mulţi Ani edward_w92 - Pagina 3 Icon_minitimeSam Dec 24, 2011 10:30 pm

LA MULTI ANI!
Sus In jos
cont inactiv

Numarul mesajelor : 1550
Reputatie : 7014
Data de inscriere : 25/04/2010

MesajSubiect: Re: La Mulţi Ani edward_w92   La Mulţi Ani edward_w92 - Pagina 3 Icon_minitimeDum Dec 25, 2011 6:49 am

maryus74 a scris:
edward_w92 a scris:
Eheee, sa vedeti, acum am vazut si eu ca s-a scris aici in topic, multumesc mult prieteni, era s-o imbulinez rau miercuri si ieri nu mai faceam 19 ani in veci, dar ce sa zicem, zile vad ca sunt... multumesc din suflet si va urez pe aceasta cale tuturor sarbatori fericite si tot ce va doriti sa vi se implineasca, altceva ce ar mai fi, Craciun fericit si sa ne auzim sanatosi cu totii si la anul :cheers: .
Dar ce-ai patit? Te-au ajuns blestemele lui Mitica? :D

Eh pe ....., n-are el norocul asta, nu-s eu superstitios de ala, doar o eroare de exploatare, oboseala de pe drumuri s-a simtit pe langa toata cafeaua bauta si am atipit cand nu treebuia...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: La Mulţi Ani edward_w92   La Mulţi Ani edward_w92 - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

La Mulţi Ani edward_w92
Sus 
Pagina 3 din 3Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3
 Subiecte similare
-
» La Mulţi Ani AndreiCFRBucuresti
» URARI ADRESATE USERULUI maus5
» La Multi Ani !
» La Multi Ani CFR !!!
» URARI ADRESATE user-ului Karpaty

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forumul pasionatilor de trenuri din România :: DIVERSE :: ZILE DE NASTERE SI ONOMASTICE-
Mergi direct la: