|
| IN CAUTARE DE COLEGI | |
| | Autor | Mesaj |
---|
AGBT
Numarul mesajelor : 3 Reputatie : 5170 Data de inscriere : 11/09/2010
| Subiect: IN CAUTARE DE COLEGI Sam 11 Sept 2010, 01:15 | |
| In primul rand, imi pare bine ca cineva in tara mai este inca interesat de transportul feroviar. Din cate am observat, multi dintre abonatii la acest forum sunt tineri pasionati de trenuri, locomotive si orice legat de ele. Personal, am lucrat in CFR in perioada '79-'90. Sunt curios daca mai sunt alte persoane pe acest forum care au lucrat in aceiasi perioada, in principal in cadrul Regionalei Bucuresti. Numai bine si sper sa-mi regasesc fosti colegi de serviciu!
Ultima editare efectuata de catre AGBT in Sam 11 Sept 2010, 02:00, editata de 1 ori |
| | | COSTACHE MIHAIL
Numarul mesajelor : 7990 Reputatie : 15482 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: IN CAUTARE DE COLEGI Sam 11 Sept 2010, 01:32 | |
| In primul rand va spunem bun venit, ne bucuram ca faceti de astazi parte din membri acestui forum, membri cu adevarat ai pasionatilor de trenuri. Speram sa va regasiti fostii colegi de serviciu. Daca acestia nu vor sa faca public acest aspect, va pot trimite un mesaj privat! Va felicitam ca ati lucrat in domeniul feroviar, mai ales in perioada de glorie a transportului pe calea ferata! Mult succes din partea membrilor Forumului Trenuletz!!! :AA10: |
| | | AGBT
Numarul mesajelor : 3 Reputatie : 5170 Data de inscriere : 11/09/2010
| Subiect: Re: IN CAUTARE DE COLEGI Sam 11 Sept 2010, 02:09 | |
| - COSTACHE MIHAIL a scris:
- In primul rand va spunem bun venit, ne bucuram ca faceti de astazi parte din membri acestui forum, membri cu adevarat ai pasionatilor de trenuri. Speram sa va regasiti fostii colegi de serviciu. Daca acestia nu vor sa faca public acest aspect, va pot trimite un mesaj privat! Va felicitam ca ati lucrat in domeniul feroviar, mai ales in perioada de glorie a transportului pe calea ferata! Mult succes din partea membrilor Forumului Trenuletz!!! :AA10:
Multumesc pt. urari, si din cate observ, Dta "esti" undeva pe langa Gara de Est. Intamplarea face ca si eu sa locuesc prin preajma in acea perioada. Nu numai, dar de multe ori se intampla sa inlocuesc pe seful de gara la acea statie in perioadele de concediu, ori, sa lucrez temporar in statie. Eu am lucrat in domeniul "Miscari", fiind la baza, inginer de TTF. In general, amintirile mele din perioada CFR sunt destul de estompate la ora asta, dar sper ca citind si alte mesaje sa-mi readuc aminte de unele evenimente, si mai ales, fosti colegi de slujba. Cei de fata, din cate am ciitit, sunt mult mai bine documentati decat mine in multe aspecte. |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: IN CAUTARE DE COLEGI | |
| |
| | | | IN CAUTARE DE COLEGI | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |